* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ خب اون شب میرفتم که پوستمو میکند اما فرداش بهم گفت هر کاری میکنی بیا بگوخب همکلاسیم بود رفته بودیم با بچه ها کافی شاپ هم مسیر بودیم نمیتونستم بعد کلاس زنگ بزنم برنامه رو واسش شرح بدم که اما الانا گاهی میگه بعد اون جریان میومدم با ماشین دنبالت ببینم چی میکنی دفترچه خاطراتتو میخوندم اما من همیشه یادمه از بچگی رمزی مینوشتم تو دفترچم چه مامانه باحالی لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ [/url]نقل قول: کاربران در حال دیدن موضوع: 3 نفر (3 عضو و 0 مهمان) ven000s_68, RAPUNZEL+, میلاد68+ پایه ثابتای گیلان 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ نظر لطفته:ws2: معلومه با تایپ مشکل داری چون کمتر از واقعیت میتایپی 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ معلومه با تایپ مشکل داری چون کمتر از واقعیت میتایپی نه خونه کم حرفم 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ نه خونه کم حرفم مینا مینا؛ صدای بچه های انجمن در اومد که اینا 2 ساعت همو دیدن شونصد صفحه خاطره تعریف کردن لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ سلااااااااام منم اومدمممممممممممممم :62izy85: 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ مینا مینا؛ صدای بچه های انجمن در اومد که اینا 2 ساعت همو دیدن شونصد صفحه خاطره تعریف کردن چششون کور کلامشون بی صدا 2ساعت خودش یه عمره 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ نه خونه کم حرفم مینا شبیه آواتارتی؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ سلااااااااام منم اومدمممممممممممممم :62izy85: خوش امدی تاحالا کجا بودی 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ سلااااااااام منم اومدمممممممممممممم :62izy85: سلاااااام ساراااااایی؛ خوش اومدی:62izy85: سارا؛ اینا بهم میگن خیلی ساکتم, به نظرت خیلی ساکتم دکتر شفیعی همش بهم میگه خیلی حرف میزنی ؛ باید نوکتو بچینم نمیدونم چرا وقتی میگه , بجا اینکه ناراحت شم خندم میگرفت؛ دلم براش تنگیده لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ نه خونه کم حرفم تو هم کسیرو گیر نیاوردی باسه خونوادت کلاس میزاری 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ خوش امدی تاحالا کجا بودی همین دورو برا بودم لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ چششون کور کلامشون بی صدا 2ساعت خودش یه عمره بله بله؛ 2 سااااااااااااااااعت؛ هنوز کلی چیزا رو هم تعریف نکردیم لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ سلاااااام ساراااااایی؛ خوش اومدی:62izy85: سارا؛ اینا بهم میگن خیلی ساکتم, به نظرت خیلی ساکتم دکتر شفیعی همش بهم میگه خیلی حرف میزنی ؛ باید نوکتو بچینم نمیدونم چرا وقتی میگه , بجا اینکه ناراحت شم خندم میگرفت؛ دلم براش تنگیده خب آرومی کلا...پر حرف نیستی که.مثل خودم ارومی :4chsmu1: ترم بعد دوباره باهاش کلاس داریم فکر کنم ناراحت نباش لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ خب آرومی کلا...پر حرف نیستی که.مثل خودم ارومی :4chsmu1: ترم بعد دوباره باهاش کلاس داریم فکر کنم ناراحت نباش عههههه؛؛ دیگه در حد تو آروم نیستم که، لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ عههههه؛؛ دیگه در حد تو آروم نیستم که، من به این آرومی مظلومی ساکتی لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ بله بله؛ 2 سااااااااااااااااعت؛ هنوز کلی چیزا رو هم تعریف نکردیم نگو دیگه بقیشو موارد خونوادگی تو گیلان بمونه بهتره:Ghelyon: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ من به این آرومی مظلومی ساکتی میگم که؛ بچه ها تو رو ببینن چی میگنکلا ما معمارا کلاس میذاریم دیگه این مینا و سمیرا ماشالله پرحرف و باحالن لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ نگو دیگه بقیشو موارد خونوادگی تو گیلان بمونه بهتره:Ghelyon: اووووووم, بااااشه؛ سری بعد فقط دخترا میخوایم بریم پارک شهر سوووو سووووو لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده