* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 3 آبان، 2011 خب اون شب میرفتم که پوستمو میکند اما فرداش بهم گفت هر کاری میکنی بیا بگوخب همکلاسیم بود رفته بودیم با بچه ها کافی شاپ هم مسیر بودیم نمیتونستم بعد کلاس زنگ بزنم برنامه رو واسش شرح بدم که اما الانا گاهی میگه بعد اون جریان میومدم با ماشین دنبالت ببینم چی میکنی دفترچه خاطراتتو میخوندم اما من همیشه یادمه از بچگی رمزی مینوشتم تو دفترچم چه مامانه باحالی
میلاد68 3471 ارسال شده در 3 آبان، 2011 [/url]نقل قول: کاربران در حال دیدن موضوع: 3 نفر (3 عضو و 0 مهمان) ven000s_68, RAPUNZEL+, میلاد68+ پایه ثابتای گیلان 1
میلاد68 3471 ارسال شده در 3 آبان، 2011 نظر لطفته:ws2: معلومه با تایپ مشکل داری چون کمتر از واقعیت میتایپی 1
VINA 31339 ارسال شده در 3 آبان، 2011 معلومه با تایپ مشکل داری چون کمتر از واقعیت میتایپی نه خونه کم حرفم 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 3 آبان، 2011 نه خونه کم حرفم مینا مینا؛ صدای بچه های انجمن در اومد که اینا 2 ساعت همو دیدن شونصد صفحه خاطره تعریف کردن
میلاد68 3471 ارسال شده در 3 آبان، 2011 مینا مینا؛ صدای بچه های انجمن در اومد که اینا 2 ساعت همو دیدن شونصد صفحه خاطره تعریف کردن چششون کور کلامشون بی صدا 2ساعت خودش یه عمره 1
میلاد68 3471 ارسال شده در 3 آبان، 2011 سلااااااااام منم اومدمممممممممممممم :62izy85: خوش امدی تاحالا کجا بودی 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 3 آبان، 2011 سلااااااااام منم اومدمممممممممممممم :62izy85: سلاااااام ساراااااایی؛ خوش اومدی:62izy85: سارا؛ اینا بهم میگن خیلی ساکتم, به نظرت خیلی ساکتم دکتر شفیعی همش بهم میگه خیلی حرف میزنی ؛ باید نوکتو بچینم نمیدونم چرا وقتی میگه , بجا اینکه ناراحت شم خندم میگرفت؛ دلم براش تنگیده
میلاد68 3471 ارسال شده در 3 آبان، 2011 نه خونه کم حرفم تو هم کسیرو گیر نیاوردی باسه خونوادت کلاس میزاری 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 3 آبان، 2011 چششون کور کلامشون بی صدا 2ساعت خودش یه عمره بله بله؛ 2 سااااااااااااااااعت؛ هنوز کلی چیزا رو هم تعریف نکردیم
سـارا 20071 ارسال شده در 3 آبان، 2011 سلاااااام ساراااااایی؛ خوش اومدی:62izy85: سارا؛ اینا بهم میگن خیلی ساکتم, به نظرت خیلی ساکتم دکتر شفیعی همش بهم میگه خیلی حرف میزنی ؛ باید نوکتو بچینم نمیدونم چرا وقتی میگه , بجا اینکه ناراحت شم خندم میگرفت؛ دلم براش تنگیده خب آرومی کلا...پر حرف نیستی که.مثل خودم ارومی :4chsmu1: ترم بعد دوباره باهاش کلاس داریم فکر کنم ناراحت نباش
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 3 آبان، 2011 خب آرومی کلا...پر حرف نیستی که.مثل خودم ارومی :4chsmu1: ترم بعد دوباره باهاش کلاس داریم فکر کنم ناراحت نباش عههههه؛؛ دیگه در حد تو آروم نیستم که،
سـارا 20071 ارسال شده در 3 آبان، 2011 عههههه؛؛ دیگه در حد تو آروم نیستم که، من به این آرومی مظلومی ساکتی
میلاد68 3471 ارسال شده در 3 آبان، 2011 بله بله؛ 2 سااااااااااااااااعت؛ هنوز کلی چیزا رو هم تعریف نکردیم نگو دیگه بقیشو موارد خونوادگی تو گیلان بمونه بهتره:Ghelyon:
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 3 آبان، 2011 من به این آرومی مظلومی ساکتی میگم که؛ بچه ها تو رو ببینن چی میگنکلا ما معمارا کلاس میذاریم دیگه این مینا و سمیرا ماشالله پرحرف و باحالن
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 3 آبان، 2011 نگو دیگه بقیشو موارد خونوادگی تو گیلان بمونه بهتره:Ghelyon: اووووووم, بااااشه؛ سری بعد فقط دخترا میخوایم بریم پارک شهر سوووو سووووو
ارسال های توصیه شده