* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ :banel_smiley_52:واس چی؟! خو هر چیزی یه اولین باری داره دیه!! دیگه دیگه لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ دلم واسه ارمین تنگ شدهچقدر ابای بود:ws2: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ دلم واسه ارمین تنگ شدهچقدر ابای بود:ws2: میتونی تو فصل تازه ببینیش چقدر انزلی انزلی میکردا لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ میتونی تو فصل تازه ببینیش چقدر انزلی انزلی میکردا به اینجا عادت دارمچقدر با هم کل کل میکردیما خیلی ماه بود لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ به اینجا عادت دارمچقدر با هم کل کل میکردیما خیلی ماه بود اصلا ان شکلک آروما بهت نمیاد این بهت بیشتر میاد: لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ اصلا ان شکلک آروما بهت نمیاد این بهت بیشتر میاد: اره واسه جمع شماها این خوبه تو یونی ::w42: گاهی احساس غربت میکنیم : تو خونه اینم: تو فامیل::icon_razz: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ اره واسه جمع شماها این خوبه تو یونی ::w42: گاهی احساس غربت میکنیم : تو خونه اینم: تو فامیل::icon_razz: وووووووووووو؛ چقده متفاوتی ؛ منم تو جمع دوستام : :62izy85: تو خونه اینم: مهمونی هم: بعضی جاها : لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ وووووووووووو؛ چقده متفاوتی ؛ منم تو جمع دوستام : :62izy85: تو خونه اینم: مهمونی هم: بعضی جاها : اره خیلی متفاوتم اما اصلا خجالتی نیستم 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ اره خیلی متفاوتم اما اصلا خجالتی نیستم نازززییییی متوجه شدم، مخصوصا اینکه مامانتو دیده بودیو خونه خالت رفتیو.... لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ عزیزان پرچم بالاست آیا؟ آری؛ بالاست لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ کاربران در حال دیدن موضوع: 3 نفر (3 عضو و 0 مهمان) ven000s_68, RAPUNZEL+, میلاد68+ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ چیه مگه خو؟:w963: هستین اما چرا نیستین لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ نازززییییی متوجه شدم، مخصوصا اینکه مامانتو دیده بودیو خونه خالت رفتیو.... خب اون شب میرفتم که پوستمو میکند اما فرداش بهم گفت هر کاری میکنی بیا بگوخب همکلاسیم بود رفته بودیم با بچه ها کافی شاپ هم مسیر بودیم نمیتونستم بعد کلاس زنگ بزنم برنامه رو واسش شرح بدم که اما الانا گاهی میگه بعد اون جریان میومدم با ماشین دنبالت ببینم چی میکنی دفترچه خاطراتتو میخوندم اما من همیشه یادمه از بچگی رمزی مینوشتم تو دفترچم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده