VINA 31339 ارسال شده در 1 آبان، 2011 چون میتینگ و از دست دادم... این همه داشتم خودمو میکشتم چرا نیومدی 1
VINA 31339 ارسال شده در 1 آبان، 2011 سلام،چی شد بچه ها؟ خوش گذشت میتینگ؟ جامو خالی کردین؟ برو بخون خاطراتو خو نه خالی نکردیم 1
island1991 416 ارسال شده در 1 آبان، 2011 این همه داشتم خودمو میکشتم چرا نیومدی خو نشد دیه... ونوس میدونه من خودم پایه اول میتینگم... بینم تو قبلا جزء سربازای من نبودی؟! 1
Artaria 13629 ارسال شده در 1 آبان، 2011 برو بخون خاطراتو خو نه خالی نکردیم خیلی ممنونم خلاصشو تو دو خط بگو دیگه 1
VINA 31339 ارسال شده در 1 آبان، 2011 خو نشد دیه...ونوس میدونه من خودم پایه اول میتینگم... بینم تو قبلا جزء سربازای من نبودی؟! نههه پایه بودی کی رفتید خیلی ممنونم خلاصشو تو دو خط بگو دیگه چرا دو خط تو دو جمله رفتیم ، امدیم 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 1 آبان، 2011 تا 4:30 رشت بودم... چون میتینگ و از دست دادم... خوب یه ساعت و نیم میموندی میومدی خو نشد دیه...ونوس میدونه من خودم پایه اول میتینگم... بینم تو قبلا جزء سربازای من نبودی؟! پایه اول میتینگی اما با مهندسانی ها؛ بد:icon_razz: جات خالی بود
island1991 416 ارسال شده در 1 آبان، 2011 نههه پایه بودی کی رفتید مطمئنم سرباز خودمی...آمار همه سربازامو دارم... ای سرباز فراری!!:w00: چهارشنبه اون هفته با سربازام رفتیم میتینگ... 10 صبح 29 تیر ... پارک قدس! (رشت) 1
VINA 31339 ارسال شده در 1 آبان، 2011 مطمئنم سرباز خودمی...آمار همه سربازامو دارم...ای سرباز فراری!!:w00: چهارشنبه اون هفته با سربازام رفتیم میتینگ... 10 صبح 29 تیر ... پارک قدس! (رشت) من:banel_smiley_52:
island1991 416 ارسال شده در 1 آبان، 2011 خوب یه ساعت و نیم میموندی میومدی پایه اول میتینگی اما با مهندسانی ها؛ بد:icon_razz: جات خالی بود با سربازام رفتم خو!! سرپاسبانی گفتن...تونوکه ای گفتن... بعدشم من اینجا غریب بودم... دوستان جای ما...ولی از دست من یکی نمتونی در ری...زوری هم شده میام میبینمت!!! ایسلند مهدسان کیا میان میتینگ اااااااااااا...؟؟!! مث که داره یه چیزایی یادت میاد... سرباز فراری!!! 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 1 آبان، 2011 با سربازام رفتم خو!! سرپاسبانی گفتن...تونوکه ای گفتن...بعدشم من اینجا غریب بودم... دوستان جای ما...ولی از دست من یکی نمتونی در ری...زوری هم شده میام میبینمت!!! یعنی چی غریب ؛ میزنمتا من خودم اولین بار بود از نزدیک میدیم بچه ها رو؛ گیجالت میکشیدم؛وری کم حرفیدم
island1991 416 ارسال شده در 1 آبان، 2011 یعنی چی غریب ؛ میزنمتا من خودم اولین بار بود از نزدیک میدیم بچه ها رو؛ گیجالت میکشیدم؛وری کم حرفیدم :banel_smiley_52:واس چی؟! خو هر چیزی یه اولین باری داره دیه!! 1
ارسال های توصیه شده