island1991 416 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ سلاااام سلاااام سلام عزیییییییزم... لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ سلام عزیییییییزم... کاش دیروز میومدی لینک به دیدگاه
island1991 416 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ کاش دیروز میومدی تا 4:30 رشت بودم... 2 لینک به دیدگاه
island1991 416 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ چلا چون میتینگ و از دست دادم... 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ سلام،چی شد بچه ها؟ خوش گذشت میتینگ؟ جامو خالی کردین؟ 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ چون میتینگ و از دست دادم... این همه داشتم خودمو میکشتم چرا نیومدی 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ سلام،چی شد بچه ها؟ خوش گذشت میتینگ؟ جامو خالی کردین؟ برو بخون خاطراتو خو نه خالی نکردیم 1 لینک به دیدگاه
island1991 416 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ این همه داشتم خودمو میکشتم چرا نیومدی خو نشد دیه... ونوس میدونه من خودم پایه اول میتینگم... بینم تو قبلا جزء سربازای من نبودی؟! 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ برو بخون خاطراتو خو نه خالی نکردیم خیلی ممنونم خلاصشو تو دو خط بگو دیگه 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ خو نشد دیه...ونوس میدونه من خودم پایه اول میتینگم... بینم تو قبلا جزء سربازای من نبودی؟! نههه پایه بودی کی رفتید خیلی ممنونم خلاصشو تو دو خط بگو دیگه چرا دو خط تو دو جمله رفتیم ، امدیم 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ تا 4:30 رشت بودم... چون میتینگ و از دست دادم... خوب یه ساعت و نیم میموندی میومدی خو نشد دیه...ونوس میدونه من خودم پایه اول میتینگم... بینم تو قبلا جزء سربازای من نبودی؟! پایه اول میتینگی اما با مهندسانی ها؛ بد:icon_razz: جات خالی بود لینک به دیدگاه
island1991 416 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ نههه پایه بودی کی رفتید مطمئنم سرباز خودمی...آمار همه سربازامو دارم... ای سرباز فراری!!:w00: چهارشنبه اون هفته با سربازام رفتیم میتینگ... 10 صبح 29 تیر ... پارک قدس! (رشت) 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ مطمئنم سرباز خودمی...آمار همه سربازامو دارم...ای سرباز فراری!!:w00: چهارشنبه اون هفته با سربازام رفتیم میتینگ... 10 صبح 29 تیر ... پارک قدس! (رشت) من:banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
island1991 416 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ خوب یه ساعت و نیم میموندی میومدی پایه اول میتینگی اما با مهندسانی ها؛ بد:icon_razz: جات خالی بود با سربازام رفتم خو!! سرپاسبانی گفتن...تونوکه ای گفتن... بعدشم من اینجا غریب بودم... دوستان جای ما...ولی از دست من یکی نمتونی در ری...زوری هم شده میام میبینمت!!! ایسلند مهدسان کیا میان میتینگ اااااااااااا...؟؟!! مث که داره یه چیزایی یادت میاد... سرباز فراری!!! 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ با سربازام رفتم خو!! سرپاسبانی گفتن...تونوکه ای گفتن...بعدشم من اینجا غریب بودم... دوستان جای ما...ولی از دست من یکی نمتونی در ری...زوری هم شده میام میبینمت!!! یعنی چی غریب ؛ میزنمتا من خودم اولین بار بود از نزدیک میدیم بچه ها رو؛ گیجالت میکشیدم؛وری کم حرفیدم لینک به دیدگاه
island1991 416 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ یعنی چی غریب ؛ میزنمتا من خودم اولین بار بود از نزدیک میدیم بچه ها رو؛ گیجالت میکشیدم؛وری کم حرفیدم :banel_smiley_52:واس چی؟! خو هر چیزی یه اولین باری داره دیه!! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده