* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 30 مهر، 2011 اااگنجشک موس نمیشه مگه :w58::w58: موس؟؟؟؟ چی چی نی ، سنجاقک هان نمیدونم هیچکی نیست بیاد درستشو بگه؟؟؟
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 30 مهر، 2011 گنجشک چی میشهحوصلم سر رفته مینا ببین؛ طرف میگه: چی چی نی مراستان زنم ترا بال و پر می دیل تی واسی کُر دیوانه بسته پس : چی چی نی: گنجشک
VINA 31339 ارسال شده در 30 مهر، 2011 :w58::w58: موس؟؟؟؟ چی چی نی ، سنجاقک هان نمیدونم هیچکی نیست بیاد درستشو بگه؟؟؟ یه همکلاسی کرد داشتم بیچاره میگفت این چی میشه میگفتم بنویس رو کاغذ شب روش فکر میکنم شب می اومدم یا یکی دیگه از دوستام نصف نصف با همفکری
VINA 31339 ارسال شده در 30 مهر، 2011 مینا ببین؛ طرف میگه: چی چی نی مراستان زنم ترا بال و پر می دیل تی واسی کُر دیوانه بسته پس : چی چی نی: گنجشک اهنک رشتی نداری گوش کنیم؟
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 30 مهر، 2011 [FLASH=width=25 heigh=25]http://ven000s.persiangig.com/audio/GILAKI.swf[/FLASH]
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 30 مهر، 2011 پس شد یکشنبه ساعت 6 ملت امین سمیرا مینا میلاد ونوس هدا دیگه کیه؟ از پست نقل قول بگیرید بعد حرفتونو بزنید گم نشه پس شد یکشنبه ساعت 6 ملت امین سمیرا مینا میلاد ونوس هدا دیگه کیه؟ از پست نقل قول بگیرید بعد حرفتونو بزنید گم نشه سپیده و داداش رضا
zahra22 19501 ارسال شده در 30 مهر، 2011 ســـــلام...چطورین گیلانیای گل.. من دوباره اومدم تاپیکتون مسافرت.. 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 30 مهر، 2011 ســـــلام...چطورین گیلانیای گل..من دوباره اومدم تاپیکتون مسافرت.. خوش اومدی خوش اومدی
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 30 مهر، 2011 چیه خوووووب؟؟؟؟؟ چرا؟؟؟؟ مگه چیکا کردی؟؟؟؟ تبریک میگم (حسود نیستما)
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 30 مهر، 2011 نمیدونم خوب!میخوای بدمش به تو؟؟ مرسی! نه ممنون، کاربر ویژه حمید!! کاربر ویژه!!!! خدای من!!!! حمییییییییییییییید
ارسال های توصیه شده