RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ وای بچه ها ونوس که نیست چیکار کنیم؟ بابا وایسید اونم بیاد دیگه...تازه دوستمم تازه اومده تازه وارده( 3pd )یه روز بذاریم من و اون از دانشگاه با هم بیایم به نظرم پارک ملت بهتره بنا به دلایلی... 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ به به چه افتخاری بالاتر از این ما هم اتفاقا این هفته داریم میام همون طرفا . قرار رو بگید منم خدمت برسم تی نظره امرا خیلی حال بوکودم. به به دروووووووود قدمتون روی چشم شما هم از بچه های گیلانید؟ میشه خودتونو معرفی کنید بیشتر آشنا شیم؟ 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ وای بچه ها ونوس که نیست چیکار کنیم؟ بابا وایسید اونم بیاد دیگه...تازه دوستمم تازه اومده تازه وارده( 3pd )یه روز بذاریم من و اون از دانشگاه با هم بیایم به نظرم پارک ملت بهتره بنا به دلایلی... خب عزیز نگفتی چه روزایی یونی نداریمنم ملتو ترجیح میدم ونوس اما محتشمو به به دروووووووود قدمتون روی چشم شما هم از بچه های گیلانید؟ میشه خودتونو معرفی کنید بیشتر آشنا شیم؟ نه بابا تهرانیه این نفوذیه من موندم کی به این رشتی یاد داده اومده 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ خب عزیز نگفتی چه روزایی یونی نداریمنم ملتو ترجیح میدم ونوس اما محتشمو نه بابا تهرانیه این نفوذیه من موندم کی به این رشتی یاد داده اومده نه بابا چیه محتشم همه ملت عمو و خاله و دایی تپیدن اون تو:w74: یا علی ... تو کدوم حزبه ؟ اینوریه یا اونوری؟ فک کنم میخواد به گیلونیا شبیه خون بزنه خودم دخلشو میارم هیسسسسسسسسسسسسسسس نگران نباشید 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ نه بابا چیه محتشم همه ملت عمو و خاله و دایی تپیدن اون تو:w74: یا علی ... تو کدوم حزبه ؟ اینوریه یا اونوری؟ فک کنم میخواد به گیلونیا شبیه خون بزنه خودم دخلشو میارم هیسسسسسسسسسسسسسسس نگران نباشید محتشم به ما هم نزدیکه حوصله دیدن اشنا ندارم به هر حال هر جا اکثریت بگن اثلا بریم سبزه میدون ملت ببینن اره این نفوذیه 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ من یکشنبه 12 تا 16 کلاس دارم دوشنبه 8تا 11 سه شنبه 9 تا 17 چهارشنبه 12 تا 16 اگه خارج این ساعتها باشه میام با دوستم 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ محتشم به ما هم نزدیکهحوصله دیدن اشنا ندارم به هر حال هر جا اکثریت بگن اثلا بریم سبزه میدون ملت ببینن اره این نفوذیه خوب منم میگم همه ملت( منظورم همه ی مردمه) تپیدن پارک شهر خوب نیست بریم پارک ملت بهتره ااااااا خونهی ما هم پوریای ولیه 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ خوب منم میگم همه ملت( منظورم همه ی مردمه) تپیدن پارک شهر خوب نیست بریم پارک ملت بهترهااااااا خونهی ما هم پوریای ولیه نزدیکیم پس پس محتشم خیل تابلوهه بریم امین تو حید خلوته؟ لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ بچه ها پس موافقید یکشنبه ساعت 6؟ جاشو بزاریم ونوسم بیاد بگه ؟ اکی؟ 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ نزدیکیم پسپس محتشم خیل تابلوهه بریم امین تو حید خلوته؟ امین چیه؟:w963: آها کوجا هست اینی که میگی؟ بچه ها پس موافقید یکشنبه ساعت 6؟ جاشو بزاریم ونوسم بیاد بگه ؟ اکی؟ اوهوم فقط پارک شهر نباشه 3 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ اصلا ببینید ونوس میرسه اون موقع من که می گم نمیرسه لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ به به دروووووووود قدمتون روی چشم شما هم از بچه های گیلانید؟ میشه خودتونو معرفی کنید بیشتر آشنا شیم؟ ممنون . خیلی لطف دارید . من مهدی هستم من خودم اصالتا گیلانی نیستم اما چند تا از بستگان فعلی و آینده مون گیلانی هستن دیگه هر سوالی داشته باشید من در خدمتم نه بابا تهرانیه این نفوذیه من موندم کی به این رشتی یاد داده اومده این کار اخلاقا درسته ؟!!!!! من چی کار کردم که به من میگید نفوذی؟ من میدونم گیلانی ها خیلی مهمون نواز و خونگرم هستن .. این حرف شما رو دید من تاثبر نمی ذاره 1 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ یا علی ... تو کدوم حزبه ؟ اینوریه یا اونوری؟ فک کنم میخواد به گیلونیا شبیه خون بزنه خودم دخلشو میارم هیسسسسسسسسسسسسسسس نگران نباشید این درسته واقعا؟ شاید یکی با من بد باشه .. دلیل میشه که بخواید دخل منو دربیارید؟ من تو هیچ دسته و گروهی نیستم . من یک ایرانی ام ... یک ایرانی زنده باد ایران زنده باد گیلان 1 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ بچه ها پس موافقید یکشنبه ساعت 6؟ جاشو بزاریم ونوسم بیاد بگه ؟ اکی؟ شنبه بهتره ها با ساعتش موافقم هی خانم جان .. جوجو جان! بـوشو بـوشو ، تی خـاج سره لا بنه لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ سلاااااام سلاااااام همگی مثل اینکه داره تعداد زیاد میشه ها خب روزشو برا من که فرق نداره, شنبه یا 1 شنبه ؛ اما شنبه بهتره؛ چون 1 شنبه ممکنه بعضی ها روزه بگیرن یا بگیریم خب ساعتش هم بعد 5 باشه خوبه, این آفتاب بره ؛ نباشه دیگه ؛ مکانش هم که ؛ همه میگین ملت 5-6 تا ماشین باس بشینم تا بیام اونجا؛ اما محتشم رو پیاده هم میتونستم بیام؛ اما راس میگین همه فک و فامیل رو میشه اونجا دید پس مکان : پارک ملت بعد ساعت 5-6 :62izy85: روزش یا شنبه یا 1 شنبه ( همینی که داره میاد):62izy85: امیدوارم منم بتونم بیام, لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ راستی, از این لیست چند نفر قراره بیان؟؟؟ آرمین (armin_eleman) : انزلی ( موسس این تاپیک ) ونوس جان (ven000s_68) : رشت :62izy85: سمیرا (RAPUNZEL): رشت میلاد (میلاد68): فومنیه فراری امین (AminNePo) : رشت داداش رضا (rezamtjame): لشت نشا سارا : رشت :w14: متین (yasi*m) :رشت مینا (مینا جوجو ) : رشت طهورا (tahoora) : رشت (آبجیه خودمه ) نسترن (island) : لاهیجان مهیار(panoram) : لاهیجان شقایق و وحید و بهار : لاهیجان pme : لنگرود نیلو (im fearlees) : انزلی آرش (arash86) : ??? رضا (reza.hp) : رودسر بهرام( bahram_first007) : فک کنم املش میرزاکوچک خان :رشت لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ پس ونوس و سمیرا کجان :w00: اینجا وای بچه ها ونوس که نیست چیکار کنیم؟ بابا وایسید اونم بیاد دیگه...تازه دوستمم تازه اومده تازه وارده( 3pd )یه روز بذاریم من و اون از دانشگاه با هم بیایم به نظرم پارک ملت بهتره بنا به دلایلی... من اینجام ونوس میاد تااون موقع دیگه اومدم اصلا ببینید ونوس میرسه اون موقع من که می گم نمیرسه ببین دیگه رسیدم شنبه بهتره ها با ساعتش موافقم هی خانم جان .. جوجو جان! بـوشو بـوشو ، تی خـاج سره لا بنه سلاااام خوش اومدین لینک به دیدگاه
island1991 416 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ من یکشنبه از صب رشت هستم اما 6 واس من خیلی دیره...برسم ولایت شب میشه... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده