* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ آجی آجی مرهههههههه از خودای دامادییییییییی........ ولیییییییییی چی بوکونیم فاندنده امرههههههه........ عهههههه داداشی؛ عجله نکن؛ میدن خب؛ مهم اینه که 2 طرف همو بخوان ؛ بقیش که حله لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ شکلکم اینه:؟؟؟؟ خودمم همینجوریم اوکی؛ همونو میذارم برات, یاسی که تورو معرفی کرده بود؛ اون شکلک چایی همراهش بود؛ منم فکر کردم اون مدلی هستی سلااااااااااااااااااااااام جانه خاخور چوطو موتویی؟:w963: سلام بلامیسر آره خیلی برازندس مخصوصا مال من ونوس برام اینو گذاشته:(:w963:)همینجوری خبیثم حالا نمیدونم معیار انتخاب شباهت خلقی بود یا استفاده زیاد ازون شکلک ! مال من که جفتش در موردم صادقه البته اینم بهم میاد:w589:هم همینجوریم هم زیاد به کار میبرمش یکمم بی اعصابم اینجوری:w74: این سه تارو رو هم بذاری شخصیتم میاد دستت سلاااااام سمیرا جونی؛ خوبم میسییییییییی تو خوبی گلم؟؟؟ شُکار میکنی؟؟؟ من این شکلکو چون خیلی استفاده کردی ؛ گذاشتم؛ کلا شکلکایی رو که بچه ها اطش زیاد استفاده میکنن رو براشون انتخاب کردم؛ اونایی که نمیدونستم رو هم ؛ هر کدوم بهشون میومد رو گذاشتم ماجرا چیهدختر دم بخت دارین نمودونم لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ آرمین (armin_eleman) : انزلی ( موسس این تاپیک ) ونوس جان (ven000s_68) : رشت :62izy85: سمیرا (RAPUNZEL): رشت میلاد (میلاد68): فومنیه فراری امین (AminNePo) : رشت داداش رضا (rezamtjame): لشت نشا سارا : رشت :w14: متین (yasi*m) :رشت مینا (مینا جوجو ) : رشت طهورا (tahoora) : رشت (آبجیه خودمه ) نسترن (island) : لاهیجان مهیار(panoram) : لاهیجان شقایق و وحید و بهار : لاهیجان pme : لنگرود نیلو (im fearlees) : انزلی آرش (arash86) : ??? رضا (reza.hp) : رودسر بهرام( bahram_first007) : فک کنم املش میرزاکوچک خان :رشت لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ کلییییییی از نقشه هامو کشیدم ؛ دیگه تموم شده بود؛ یه لحظه نت رو وصل کردم ، سیستم هنگ کرد؛ همش پرید دوباره باید بکشم لینک به دیدگاه
island1991 416 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ کجایی تو دختر؟ سیلام... همیشه در حال حرص خوردن! گوشتو بیار جلووووووووووووووو بازار بازار عروس دوماد عیسه زی اااااااا....من نانستیم که...امی سر بی کلاه بمانسته... نسترن (island) : لاهیجان ماشالا همه کسه آماره خب دری...:ws28: مو به ای آروووومی... فقط ایپچه اعصاب نارم... آجی آجی مرهههههههه از خودای دامادییییییییی........ ولیییییییییی چی بوکونیم فاندنده امرههههههه........ اوخووویییییییی....ونگ نوا زن...خودم تره ایتا زن خب گیرم... کلییییییی از نقشه هامو کشیدم ؛ دیگه تموم شده بود؛ یه لحظه نت رو وصل کردم ، سیستم هنگ کرد؛ همش پرید دوباره باید بکشم وووی خوداااا... بدتر از این نیبه... 3 لینک به دیدگاه
island1991 416 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ سالااااااااااااااااااااااااااام من بامم اینجا چه خبره داداش رضا گول این خاخورامونو نخور من گول خوردم رعنا رو از دست دادم دو سه شبه که چشمام به دره تا میرزا رو ببینم ولی نمی بینمش:banel_smiley_90: براران وخاخوران گلم این ماه سرم خیلی شلوغه نمی تونم زیاد بیام هر پای کامپیوتر بشینم هتما میام پیشتون 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ مباحث جاری در حسابداری16 بورس13 سیستم های اطلاعاتی 7.6 تربیت بدنی14 انقلاب اسلامی15.5 کاربرد نرمافزار رایانه16 1 لینک به دیدگاه
island1991 416 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ مباحث جاری در حسابداری16بورس13 سیستم های اطلاعاتی 7.6 تربیت بدنی14 انقلاب اسلامی15.5 کاربرد نرمافزار رایانه16 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ من اینجا چیکا میکنم سالاااااااااااااااااااااااااااممن بامم اینجا چه خبره داداش رضا گول این خاخورامونو نخور من گول خوردم رعنا رو از دست دادم دو سه شبه که چشمام به دره تا میرزا رو ببینم ولی نمی بینمش:banel_smiley_90: براران وخاخوران گلم این ماه سرم خیلی شلوغه نمی تونم زیاد بیام هر پای کامپیوتر بشینم هتما میام پیشتون سلاااام داداشی؛ منم تا 1 مرداد کم میام مباحث جاری در حسابداری16بورس13 سیستم های اطلاعاتی 7.6 تربیت بدنی14 انقلاب اسلامی15.5 کاربرد نرمافزار رایانه16 نمره هات بد نیس؛ سیتم رو که افتادی لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ بشه ها من خیلی میترسم دعام کنید از چی عزیزم لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ سالااااااااااااااام خاخوران وبراران چه خبرا ما شاالا ترکوندید با این پرچم بالا نگه داشتنتونحالا من چند وقت کار برام پیش اومده شما ها دیگه چرا نمی اید تا پرچم بالا باشه:brodkavelarg: آخرین خبر دارم میام فومن لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ سالااااااااااااااام خاخوران وبرارانچه خبرا ما شاالا ترکوندید با این پرچم بالا نگه داشتنتونحالا من چند وقت کار برام پیش اومده شما ها دیگه چرا نمی اید تا پرچم بالا باشه:brodkavelarg: آخرین خبر دارم میام فومن سلاااااام داداشی خب چرا داد میزنی؟!!! کی میای شمال؟؟؟ لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ سلاااااام داداشی خب چرا داد میزنی؟!!! کی میای شمال؟؟؟ سلام جانه خاخور امشب راهی میشم تا 5شنبه هم بر میگردم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده