pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ آدرس ندارما ایشال.... خودت عروس بشی ایشا.... شما داماد بشی گوشتو بیار جلووووووووووووووو مردود با مشروط فرق موکونه ها مهندس... به به به...مبارکها باشه...چه عروس داماد بازاری بوبوست... بازار بازار عروس دوماد عیسه زی 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ گوشتو بیار جلووووووووووووووو بازار بازار عروس دوماد عیسه زی جدیییییییییییییییییییییییییییییییییی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! فک کردم .................. لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ جدیییییییییییییییییییییییییییییییییی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! فک کردم .................. چیو جدی فکر کردی؟ بابا بی خیال 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ چیو جدی فکر کردی؟بابا بی خیال آره دیگه؛ همون که گفتی :shad: به پای هم پیر و شاد شید لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ آره دیگه؛ همون که گفتی :shad: به پای هم پیر و شاد شید آها دلتو صابون نزن عزیزم من اهداف بزرگتری دارم ولی کلن به شادی 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ آهادلتو صابون نزن عزیزم من اهداف بزرگتری دارم ولی کلن به شادی پس تو گوشم چی گفتی لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ پس تو گوشم چی گفتی یه چیزی گفتم دیگه ...حالا صداشو در نیار سلام علیک خوش بومیی:shad: 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ یه چیزی گفتم دیگه ...حالا صداشو در نیار علیک خوش بومیی:shad: هه من دیر اومدم خودتونو معرفی کنید من مینا دانشحوی ترم 4:ws3: شما 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ هه من دیر اومدم خودتونو معرفی کنید من مینا دانشحوی ترم 4:ws3: شما مینا جون ؛ خوش اومدی؛ اینم لیست بچه های گیلانی؛ آرمین (armin_eleman) : انزلی ( موسس این تاپیک ) ونوس جان (ven000s_68) : رشت :62izy85: سمیرا (RAPUNZEL): رشت میلاد (میلاد68): فومنیه فراری امین (AminNePo) : رشت داداش رضا (rezamtjame): لشت نشا سارا : رشت :w14: متین (yasi*m) :رشت مینا (مینا جوجو ) : رشت طهورا (tahoora) : رشت (آبجیه خودمه ) نسترن (island) : لاهیجان مهیار(panoram) : لاهیجان شقایق و وحید و بهار : لاهیجان pme : لنگرود نیلو (im fearlees) : انزلی آرش (arash86) : ??? رضا (reza.hp) : رودسر بهرام( bahram_first007) : فک کنم املش میرزاکوچک خان :رشت لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ مینا جون ؛ خوش اومدی؛ اینم لیست بچه های گیلانی؛ آرمین (armin_eleman) : انزلی ( موسس این تاپیک ) ونوس جان (ven000s_68) : رشت :62izy85: سمیرا (RAPUNZEL): رشت میلاد (میلاد68): فومنیه فراری امین (AminNePo) : رشت داداش رضا (rezamtjame): لشت نشا سارا : رشت :w14: متین (yasi*m) :رشت مینا (مینا جوجو ) : رشت :mornincoffee: طهورا (tahoora) : رشت (آبجیه خودمه ) نسترن (island) : لاهیجان مهیار(panoram) : لاهیجان شقایق و وحید و بهار : لاهیجان pme : لنگرود نیلو (im fearlees) : انزلی آرش (arash86) : ??? رضا (reza.hp) : رودسر بهرام( bahram_first007) : فک کنم املش میرزاکوچک خان :رشت بعضیا رو میشناسم خب خوشبختم 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ بعضیا رو میشناسم خب خوشبختم نگاه کردم, دیدم اسمت رو بچه ها قبلا گفته بودن و تو لیست بودی ما نیز همچنین:62izy85: لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ هه من دیر اومدم خودتونو معرفی کنید من مینا دانشحوی ترم 4:ws3: شما مینا جون ؛ خوش اومدی؛ اینم لیست بچه های گیلانی؛ آرمین (armin_eleman) : انزلی ( موسس این تاپیک ) میلاد (میلاد68): فومنیه فراری امین (AminNePo) : رشت pme : لنگرود بهرام( bahram_first007) : فک کنم املش میرزاکوچک خان :رشت این شکلکا چه برازندن منم باید این باشم=> اعصاب ندارم، ضعیفه بعضیا رو میشناسم خب خوشبختم و ما نیز 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ این شکلکا چه برازندنمنم باید این باشم=> اعصاب ندارم، ضعیفه و ما نیز اصلاح شد لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ این شکلکا چه برازندنمنم باید این باشم=> اعصاب ندارم، ضعیفه و ما نیز اصلاح شد اره مخصوصا شکلک امین 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ اره مخصوصا شکلک امین شکلکه خودت چطوره؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ آجی آجی مرهههههههه از خودای دامادییییییییی........ ولیییییییییی چی بوکونیم فاندنده امرههههههه........ 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ شکلکه خودت چطوره؟؟؟؟ شکلکم اینه:؟؟؟؟ خودمم همینجوریم آجی آجی مرهههههههه از خودای دامادییییییییی........ ولیییییییییی چی بوکونیم فاندنده امرههههههه........ تو کیس مناسبتو پیدا کن اول 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ بعضیا رو میشناسم خب خوشبختم به به سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام چی عجب بوکودی خوش بامویی:flowerysmile: نگاه کردم, دیدم اسمت رو بچه ها قبلا گفته بودن و تو لیست بودی ما نیز همچنین:62izy85: سلااااااااااااااااااااااام جانه خاخور چوطو موتویی؟:w963: این شکلکا چه برازندنمنم باید این باشم=> اعصاب ندارم، ضعیفه و ما نیز سلام بلامیسر آره خیلی برازندس مخصوصا مال من ونوس برام اینو گذاشته:(:w963:)همینجوری خبیثم حالا نمیدونم معیار انتخاب شباهت خلقی بود یا استفاده زیاد ازون شکلک ! مال من که جفتش در موردم صادقه البته اینم بهم میاد:w589:هم همینجوریم هم زیاد به کار میبرمش یکمم بی اعصابم اینجوری:w74: این سه تارو رو هم بذاری شخصیتم میاد دستت آجی آجی مرهههههههه از خودای دامادییییییییی........ ولیییییییییی چی بوکونیم فاندنده امرههههههه........ وای اینو.... چقد دوس داره عروسی کنه :ws28:وای خیلی باحال گفتی چرا تَرَ دختر فاندید؟ خیلیم اَشانِ دیل بخَیه می برار به اَن خُبییییییی :viannen_38: تو دست بَنِ من تَرَ شَم خواستگاری آورم به زور نیشانَم سر سفره عقد ولی خب ناراحت ناوابوستن حالا وقت داری برار جان:persiana__hahaha: 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده