شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ به به ؛ شقایق جونی؛ سلااااااام عزیزم :62izy85: :girl_blush2: سلام ونوس جون خوبی؟ 3 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ سلاااام داداش مهربونم میسییییییییی خوبم؛ ممنون حالا امتحان یه طرف ؛ این پروژه ها دیگه بدجور خستم کرده سلام خاخوری......... :626gdau: خوش بومایی..... :4uboxsmiley::626gdau: خودا تره قوت بدییییییی........ :4uboxsmiley: عایبببب نرههههه خاخوری ایزیریییییی تی سعیه و تلاش بیشتر کن خودا تره فارسانه.... :flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ :girl_blush2:سلام ونوس جون خوبی؟ ممنووووون عزیزم؛ شما خوبی؟ من تازگی از بچه ها شنیدم که شما هم شمالی هستی:62izy85: سلام خاخوری......... :626gdau: خوش بومایی..... :4uboxsmiley::626gdau: خودا تره قوت بدییییییی........ :4uboxsmiley: عایبببب نرههههه خاخوری ایزیریییییی تی سعیه و تلاش بیشتر کن خودا تره فارسانه.... :flowerysmile: میسییییییی داداشی؛ :icon_gol::icon_gol: من امروز یه پروژمو باید تحویل بدم؛:banel_smiley_52: خیلی امتحانش سخت بود؛ میترسم.... خدا کنه استاد خوب نمره بده:banel_smiley_52:من دیگه برم؛ :icon_gol::icon_gol: لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ ممنووووون عزیزم؛ شما خوبی؟ من تازگی از بچه ها شنیدم که شما هم شمالی هستی:62izy85: آره شمالیم ولی از بچگی ترک وطن نمودم یه جورایی اسم شمالی بودن رو یدک میکشم 4 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ مترجم زندگی و خرج نداره ؟مفتی ترجمه نکردما حق ازحمه و رد کن بیاد نقدا بدم 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ معلوم هست کجایید؟:viannen_38:هیچ کدومتون نیستید... اینجوری میخواستید پرچمو بالا نگه دارید میدونستم بازم اینجوری میشه :viannen_38: تازه کلی خوشحال شده بودم ما هم مثل بقیه شدیم ما که نخواستیم مثل بقیه بچه ها قرار عمومی بذاریم واسه هم جون بدیم فقط میخواستیم پرچمو بالا نگه داریم ولی نشد... ولی من بازم دلم واسه همتون خیلی تنگ میشه حتی اگه نیاید من هر شب اینجا میام تا شاید دلتون بسوزه برگردید اننننننن همش خوتااااااا.......... چیسه تره رهههههههه.......... سلام داداش گلم بدجوری خسته ام 2 لینک به دیدگاه
island1991 416 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ فش دادی نه... اهااا چرا که نه :ws3:ولی اوضاع نمرات داغووونهههههههه :icon_pf (34)::icon_pf (34): از مردودی که بیتره... 3 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ از مردودی که بیتره... ینی مشروط شدی :icon_pf (34)::icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ بچه ها بفرمایید شربت خنک تو این گرما می چسبه 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ اهوم اهوم خاخوران =خواهران ،براران=براران گرامی مستحضر باشید کامپوتر بنده کلا قاط زده و به یک مخزن الویروس سیار ،یک جرثومه،یک موجود نادان،یک صفحه به درد نخور ،یک زباله:w74:تبدیل شده و تا اطلاع ثانوی فقط توانایی اینو داره که به تالار زیست سرک بکشم و برم بیسیار بیسیار دوستتان میدارییییییییم یه چند روزی دوستان به جای ما این پرچمو بالا نگه دارید 3 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ عروسیییییییییییییییییییییییی:dancegirl2::2rqfst4::Laie_28::connie_24: 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ عروسیییییییییییییییییییییییی:dancegirl2::2rqfst4::Laie_28::connie_24: کی؟؟؟؟ کی؟؟؟؟ عروسیهههههههه کیهههه:w14: لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ کی؟؟؟؟ کی؟؟؟؟ عروسیهههههههه کیهههه:w14: هفته ی دیگه عروسیه داداشمه:w70: 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ بچه ها بفرمایید شربت خنک تو این گرما می چسبه میسیییی داداشی, خیلییی خوبه :62izy85: اهوم اهومخاخوران =خواهران ،براران=براران گرامی مستحضر باشید کامپوتر بنده کلا قاط زده و به یک مخزن الویروس سیار ،یک جرثومه،یک موجود نادان،یک صفحه به درد نخور ،یک زباله:w74:تبدیل شده و تا اطلاع ثانوی فقط توانایی اینو داره که به تالار زیست سرک بکشم و برم بیسیار بیسیار دوستتان میدارییییییییم یه چند روزی دوستان به جای ما این پرچمو بالا نگه دارید زودی برگرد دلم میتنگه برایت پرچم بالاست:62izy85: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ هفته ی دیگه عروسیه داداشمه:w70: مباااااارکه مبااااارکه؛ شیرینیش کو؟؟؟؟:62izy85: ماهم دعوتیم دیگه لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ مباااااارکه مبااااارکه؛ شیرینیش کو؟؟؟؟:62izy85: ماهم دعوتیم دیگه میسی میسی ایشالله همیشه به شادی شما بدون دعوتم میتونی بیا 2 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ به به به چه عجب یاد فقیران بوگودی به به به بامویی می دیله خندانا گودی......... :flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ میسی میسیایشالله همیشه به شادی شما بدون دعوتم میتونی بیا آدرس ندارما ایشال.... خودت عروس بشی به به به چه عجب یاد فقیران بوگودی به به به بامویی می دیله خندانا گودی......... :flowerysmile: ایشا.... شما داماد بشی لینک به دیدگاه
island1991 416 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ ینی مشروط شدی :icon_pf (34)::icon_pf (34): مردود با مشروط فرق موکونه ها مهندس... آدرس ندارما ایشال.... خودت عروس بشی ایشا.... شما داماد بشی به به به...مبارکها باشه...چه عروس داماد بازاری بوبوست... 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ مردود با مشروط فرق موکونه ها مهندس... به به به...مبارکها باشه...چه عروس داماد بازاری بوبوست... کجایی تو دختر؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده