میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ تازه اون 13 رو هم بالای 18 میشدم؛ اما استادمون روانیه، به همه داغون نمره داد، ما هرچی می کشیم از این استادای فیتیلس تو کاردانی یه استاد داشتیم بالای 15 تو 10 سال سابقش به کسی نمره نداده بود بالاترین نمره دانشگاه و ازش گرفتم14.5 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ ما هرچی می کشیم از این استادای فیتیلس تو کاردانی یه استاد داشتیم بالای 15 تو 10 سال سابقش به کسی نمره نداده بودبالاترین نمره دانشگاه و ازش گرفتم14.5 جدی؛!!!!!!!!! آفرن دادش زرنگ لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ جدی؛!!!!!!!!! آفرن دادش زرنگ نه به موت قسم سر شرط بندی و حال گیری این یه درس برام مهم شده بود و الا که ما رو چه به این کارا تا زه 14 دورو ور نمره هایی که میگیرم 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ نه به موت قسم سر شرط بندی و حال گیری این یه درس برام مهم شده بود و الا که ما رو چه به این کارا تا زه 14 دورو ور نمره هایی که میگیرم شما پسرا یه درسو بخواین پاس شید خودش کلیه لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ شما پسرا یه درسو بخواین پاس شید خودش کلیه شما دخترا هم یه درس زیر 10 بار مرور کنید خودش یه معجزهست 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ شما دخترا هم یه درس زیر 10 بار مرور کنید خودش یه معجزهست لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ ما هم تو کاردانی یه استاد خانوم داشتیم؛ وارد کلاس شد ما همینطوری حرف میزدیم ، شیطونی میکردیم؛ رفت پشت میز استاد نشست ؛ گفت بشینین سر جاتون فکر کردیم داره شوخی میکنه کشاورزیه؛ زیاد فرق نداره با رشته خودتون؛ خوبه انقلاب اسلامی 15.5ورزش14 چشم نخوری یه وقت تربیت بدنیمو بیست شدم چشات در نیاد شما دخترا هم یه درس زیر 10 بار مرور کنید خودش یه معجزهست کی گفته؟ به جون خودم من سر بیوشیمی ساعت 12 شب بود دوستم برام زنگید آخر فصل 2 بودم 6 فصل بود تا سات 3 شب یه دور رو خونی کردم ساعت 6 پاشدم تا 8 بقیه رو رو خونی کردم رفتم امتحان دادم هیشکی باورش نمیشد :w963: ینی من اصلا زیاد نمیتونم بشینم درس بخونم ورجه وورجم زیاده :dancegirl2:تو اتاق میشینم در س میخونم انگار دارن خفم میکنن :ws18: در طول سال هم خدا شاهده لای کتابو وا نمیکنم خوشبختانه ازین جهت شانس آوردم وگرنه اگه با همین ورجه وورجه:62izy85: آدمی بودم که به چند دور مطالعه برا حفظ کردن احتیاج داره روزگارم سیاه بود:w74: لینک به دیدگاه
island1991 416 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ چیه نسترن؟؟ :banel_smiley_52: بازم بکفتی؟:icon_pf (34): می گوشی بسوخته می 300 ته شماره یک جا پاکا بو... لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ می گوشی بسوخته می 300 ته شماره یک جا پاکا بو... :w58: چطوری!!!! این بدترین اتفاق ،:icon_pf (34): تو سیمکارتت سیو کرده بودی؟؟ لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ به همو درد می گرفتار بو می کانتکت کامل پاک بکردن درست گفتم؟؟ 2 لینک به دیدگاه
island1991 416 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ :w58: چطوری!!!! این بدترین اتفاق ،:icon_pf (34): تو سیمکارتت سیو کرده بودی؟؟ ای کاش سیو میکردم ... همش رو حافظه گوشی بود...هیچ جای دیگه هم ندارم... حتی رو کاغذ هم ننوشته بودم.... گفتن همه چیزشو میتونن برگردونن الا شماره هااااااااا... بدتر از این نمیشه...کلا این روزا رو فاز بدشانسیم... استاده اعتراضمو رد کرد...پیشش هم رفتم اما.... 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ به همو درد می گرفتار بو می کانتکت کامل پاک بکردن درست گفتم؟؟ یکم درست بود؛ منم به همون درد گرفتار بوم می کانت کامل پاک ببوست ( یعنی شد) بازم خوب بود ای کاش سیو میکردم ...همش رو حافظه گوشی بود...هیچ جای دیگه هم ندارم... حتی رو کاغذ هم ننوشته بودم.... گفتن همه چیزشو میتونن برگردونن الا شماره هااااااااا... بدتر از این نمیشه...کلا این روزا رو فاز بدشانسیم... استاده اعتراضمو رد کرد...پیشش هم رفتم اما.... :icon_pf (34): حالا میخوای چیکار کنی؟:w768: من برم شماره ها رو تو یه دفترچه بنویسم؛ خطریه لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ تمام نمره هام اومد .. همرو قبول شدم 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ تمام نمره هام اومد .. همرو قبول شدم همرو؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
island1991 416 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ به همو درد می گرفتار بو می کانتکت کامل پاک بکردن درست گفتم؟؟ حالا میخوای چیکار کنی؟:w768: من برم شماره ها رو تو یه دفترچه بنویسم؛ خطریه حالا تا یکی دو سال هر کی بهم اس میده باید بگم شما؟! همه هم ازم گله خواهند کرد که چرا یادشون نمیکنم... بدبخت شدم رفت... تمام نمره هام اومد .. همرو قبول شدم تی گولیه بیجیر شه؟!:w00: 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ چرا من هر وقت میام هیشکی نیست؟ 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ به همو درد می گرفتار بو می کانتکت کامل پاک بکردن درست گفتم؟؟ ینی هَی وایِ من... 3 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ ینی هَی وایِ من... یعنی چه؟ اینقد هم بلد نیستم ها. منم لرم گیلکی که نیستم 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ یعنی چه؟ اینقد هم بلد نیستم ها. منم لرم گیلکی که نیستم ینی نداره خوب بلد نیستی لهجهی شیرینمونو خراب نکن:w589: بَرو یاد وگیر رولَ بعد ویا شوخی میکنما به تالار گیلانیا خوش اومدین:flowerysmile: 3 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ فهمیدن رو وقتی حرف میزنن میفهمم. نمیتونم صحبت کنم. بعد هم رول مال لرستان هست. من لر فارس هستم. تی جان قوربان تی بلا می سر ( این می همون محمد عارف هست ) 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده