* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ البته اینم هست :4chsmu1: اینم لبخنده؟ لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای:w589: راحتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت شدممممممممممممممممممممممممممدر پوست خودم نمیگنجم آخیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی روزگار برام تیره و تار شده بود :w963: یک وزنه 50 تنی از رو دوشم برداشته شد بالاخره امروز تموم شد دیشب 2 ساعت خوابیدم امروز آخرین امتحانو دادم به جنازه ی سیار تبدیل شدم بیوشیمی :w589: بقیه ها بدک نبود ولی این آخریه لبه مرزیه خدا کنه قبول شم:w74: الان این حالتو دارم خب دیگه بحث امتحانارو نکنم اهههههههههه شه خبرا خوش میگذره ؟ شیگا کُردین؟ 3 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ سالاااااااااااااااام آباجی و خاخور ونوس آباجی کجا بودی عباس آقا بالعخره اومد 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ سالاااااااااااااااام آباجی و خاخور ونوس آباجی کجا بودی عباس آقا بالعخره اومد اااااااااااا پس بالاخره این پدر خانم دست نیافتنیت پیدا شد ! کوش این عباس آقا عکشو که دیدیم خودش کو؟:persiana__hahaha: 3 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ اااااااااااا پس بالاخره این پدر خانم دست نیافتنیت پیدا شد !کوش این عباس آقا عکشو که دیدیم خودش کو؟:persiana__hahaha: خودشم میاد حالا اول یه چای بریز ببینم میتونی 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای:w589:راحتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت شدممممممممممممممممممممممممممدر پوست خودم نمیگنجم آخیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی روزگار برام تیره و تار شده بود :w963: یک وزنه 50 تنی از رو دوشم برداشته شد بالاخره امروز تموم شد دیشب 2 ساعت خوابیدم امروز آخرین امتحانو دادم به جنازه ی سیار تبدیل شدم بیوشیمی :w589: بقیه ها بدک نبود ولی این آخریه لبه مرزیه خدا کنه قبول شم:w74: الان این حالتو دارم خب دیگه بحث امتحانارو نکنم اهههههههههه شه خبرا خوش میگذره ؟ شیگا کُردین؟ سلااااام عزیزم، خب به سلامتی تموم شد:shad: شیکا کُردی؟خوب بود عباس آقا اومد ؛ جات خالی بود:icon_razz: من الان یه نمرم اومد؛ متون: 20:ws3: سالاااااااااااااااام آباجی و خاخور ونوس آباجی کجا بودی عباس آقا بالعخره اومد سلاام داداشی، ناسلامتی من بزرگترما لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای:w589:راحتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت شدممممممممممممممممممممممممممدر پوست خودم نمیگنجم آخیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی روزگار برام تیره و تار شده بود :w963: یک وزنه 50 تنی از رو دوشم برداشته شد بالاخره امروز تموم شد دیشب 2 ساعت خوابیدم امروز آخرین امتحانو دادم به جنازه ی سیار تبدیل شدم بیوشیمی :w589: بقیه ها بدک نبود ولی این آخریه لبه مرزیه خدا کنه قبول شم:w74: الان این حالتو دارم خب دیگه بحث امتحانارو نکنم اهههههههههه شه خبرا خوش میگذره ؟ شیگا کُردین؟ وقتی امتحانای من تموم شد کل خوشحالیم همین قد بود :2rqfst4::w42: دیگه خیلی به خودم حال دادم :w330: 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ سلااااام عزیزم،خب به سلامتی تموم شد:shad: شیکا کُردی؟خوب بود عباس آقا اومد ؛ جات خالی بود:icon_razz: ای حسود من الان یه نمرم اومد؛ متون: 20:ws3: آفرین سلاام داداشی، ناسلامتی من بزرگترما نا راحت نباش به موقش یه فکری هم برای تو می کنم 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ وقتی امتحانای من تموم شد کل خوشحالیم همین قد بود :2rqfst4::w42:دیگه خیلی به خودم حال دادم :w330: عباس آقا یه نمه:4chsmu1: بیشترخودتو تحویل بگیر:ws2: 1 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ عباس آقا یه نمره بیشترخودتو تحویل بگیر:ws2: گفتی نمره یاد نمره دیفرانسیل افتادم 15.75 شدم 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ خاخور به کبوترات دون دادی ماله من نبودن, رفتن لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ ماله من نبودن, رفتن خاخور بلد نبودی همه رو باخت دادی می گی مال من نبود 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ خاخور بلد نبودی همه رو باخت دادی می گی مال من نبود چی دادم؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ ینی پروندی آهان ؛ نه بابا خودشون رفتن لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ خودشم میاد حالا اول یه چای بریز ببینم میتونی نظرت راجع به مشت چیه؟ یه جور میزنم پنچر شیاااااااااااااااااا شوخی شوخی با فمنیسمم شوخی؟:femenist: من خودم همه مردای فامیلو ردیف میکنم واسم چای بریزن اونوقت توووووووووو به من میگی برو چایی بریز زهی خیال باطل سلااااام عزیزم،خب به سلامتی تموم شد:shad: شیکا کُردی؟خوب بود عباس آقا اومد ؛ جات خالی بود:icon_razz: من الان یه نمرم اومد؛ متون: 20:ws3: سلاام داداشی، ناسلامتی من بزرگترما اتفاقا امروز شیگا کُردیو دیدم جات خالی بود اتفاقا کلی با بچه ها خندیدیم یاد تو هم افتادم عباس آقا یه نمه:4chsmu1: بیشترخودتو تحویل بگیر:ws2: الان این پدر خانومته؟ این که داداش رحمانه!!!! رعنا و رحمان این میشه داداش رعنا برادر خانومت میشه:4chsmu1: [/url]نوشته اصلی توسط Rahm@n وقتی امتحانای من تموم شد کل خوشحالیم همین قد بود :w42: دیگه خیلی به خودم حال دادم چقد کم خوشحال شدی:w963: راستی نمره هات بقیش اومد؟ یه چیز جالب من صبح یه امتحان دادم بیوشیمی ساعت 10.30 روز آخر بود جای همگی تالار گیلانیا با بچه ها ناهارو رفتیم بیرون اومدم خونه انجمن بودم یهو دیدم گوشیم زنگ خورد دیدم دوستمه گفت سمیرا بیوشیمی نمرش اومده من اینجوری بودم:w963: اصلا امکان نداره صبح امتحان دادیم :w963:گفت نه داداش میلادم رفت واسم دید(منظورم داداش واقعی گلناز دوستم هست:persiana__hahaha:) رفتم دیدم ببببببببببله اومده لب مرزی بود قبول شدم توش 2 داشت با یه یک در واقه 21 وارونه :persiana__hahaha:ولی خدایی شانس آوردم زنگ زدم به بقیه دوستام 3 نفر افتاده بودن یکی 14 شده بود بقیه هاشون همه 10 ست کرده بودن با هم:persiana__hahaha: فقط الان هنوز اینجوریم :w963: واقعا استاد کی نمره داد کی داد آموزش کی اعلام کردن :w963: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده