!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ چه جای پرتی درس میخونیداتو کاردانی سر لجبازی با استاد 10.75 گرفتم داد 9.75 جلو خودم صحیح کرد وگفت باسه این که این ترم شلوغ بودی و ... بهت میندازمت تا دلم خونک شه بعد معرفی با استا ورداشتم پاس شد.ماهم اینطوری نمره میگیریم استادامون اهل حالن من فقط دوبار به استاد اندیشه گفتم نمرمو بالا ببر .. گفت باشه :ws2: البته به خاطر اینکه مشروط نشم لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ فامیلای ماهم به تاریخ تولد گذاشتن کمه که ؛ کجاش زیاده؟؟؟ کمه مگه با مهریه زندگی مییکنن الان زیاد باشه چه حسنی داره ؟ ( حَسن نیستااا حُسنه ) 1 لینک به دیدگاه
island1991 416 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ چون درس محاسباتیه و 9 شدی؛ با اعتراض از تو برگه تا 1 نمره دیگه هم میتونه دربیاد 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ شب میام کار دارم دیر نکنید دعواهم نکنید خونه نیستم خونه هم به آتیش نکشید فعلا" 2 لینک به دیدگاه
island1991 416 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ یکی از اقوام رفته رشت زن بگیره میگن مهریه به تاریخ تولد دختر :jawdrop:چه خبرههههههه 700 کنار اومدن شوما خوتت کوجایی؟؟!!! 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ کمه مگه با مهریه زندگی مییکنن الان زیاد باشه چه حسنی داره ؟ ( حَسن نیستااا حُسنه ) خب نه کم خوبه نه زیاد؛ برا خواهرمون راپونزل هم 800 تا سکه در نظر گرفتم , بذار خودش بیاد ببینیم نظرش چیه، حالا تو با 800 موافقی؟؟؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ شب میام کار دارم دیر نکنید دعواهم نکنید خونه نیستم خونه هم به آتیش نکشید فعلا" باشه داداشی، بابای آخجووووووووووون میلاد رفت نسترن بیا شیطونی کنیم لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ شوما خوتت کوجایی؟؟!!! من بچه شمال خب نه کم خوبه نه زیاد؛ برا خواهرمون راپونزل هم 800 تا سکه در نظر گرفتم , بذار خودش بیاد ببینیم نظرش چیه، حالا تو با 800 موافقی؟؟؟ اُه اُه :icon_pf (34): چ خبرهههه باید فکرامو بکنم 1 لینک به دیدگاه
island1991 416 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ باشه داداشی، بابای آخجووووووووووون میلاد رفت نسترن بیا شیطونی کنیم 1 لینک به دیدگاه
island1991 416 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ من بچه شمال ااااااا...اصلا مشخص نبو... 1 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ باشه داداشی، بابای آخجووووووووووون میلاد رفت نسترن بیا شیطونی کنیم راحت باشین :4chsmu1:.. به کسی چیزی نمگیم :6404: 1 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ ااااااا...اصلا مشخص نبو... آهاا با جزییات قائمشهر ... 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ وای می سر گیج کنه من بشم , ایبچه استراحت بکنم, بابای نسترن جونی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده