* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ :ws28::ws28: نمیخوام ایستایی....اونم با 9 ... من از دست تو چیکار کنم؛ آبرمونو بردی ؛ اگه نتت رو قطع میکردم؛ میشستی پا درس و مشخت؛ یکم از خواهر بزرگترت راپونزل یاد بگیر حالا با اعتراض و.... حل نمیشه؟؟؟ میخوای بیام با استادت حرف بزنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ . . . لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ دادا کار داره به جاهای باریک میکشه هااا داداش نترس کار داره به یه امر خیر تبدیل میشه یادت باشه من اینجا خان داداشم لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ خودش دیده و پسندیده منو میگی یا اووون 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ نمیخوام من از دست تو چیکار کنم؛ آبرمونو بردی ؛ اگه نتت رو قطع میکردم؛ میشستی پا درس و مشخت؛ یکم از خواهر بزرگترت راپونزل یاد بگیر حالا با اعتراض و.... حل نمیشه؟؟؟ میخوای بیام با استادت حرف بزنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ جانه خاخور با استاد من هم حرف می زنی 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ منو میگی یا اووون عباس آقا از صفه 102 امدی می خوای از همه چی خبر داشته باشی یواش یواش همه چیزو می فهمی 1 لینک به دیدگاه
island1991 416 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ نسترن جان اینکه گریه نداره ترم بعدی معرفی به استادی حرفی اعتراضی این همه راه حل من خودم سیستم های اطلاعاتی حسابداری و افتادم یعنی استاد گفته میلاد افتاده اما هنوز نمرش نیومده ولی راه زیاده حیفه آدم باسه این چیزا غصه بخوره آخه این ترم مجبور شدم به خاطر اینکه ایستایی وردارم یه 2 واحدی دیگه رو برندارم...گفتم ایستایی بیتره...دوتا درس دیگه رو باز میکنه واسه ترمای بعد... چودونستم هم از عراقه خرما دکنم هم از گیلانه تورشه کونوس!!! ایسه چه خاکی می سر دوکونم با 13 واحد که 2 واحدشو بکتم؟؟؟!!! 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ جانه خاخور با استاد من هم حرف می زنی منم ی استاد خانووووم دارم .. زحمت اینم بکشید ممنون میشم عباس آقا از صفه 102 امدی می خوای از همه چی خبر داشته باشییواش یواش همه چیزو می فهمی آخر که باید بفهمم لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ آخه این ترم مجبور شدم به خاطر اینکه ایستایی وردارم یه 2 واحدی دیگه رو برندارم...گفتم ایستایی بیتره...دوتا درس دیگه رو باز میکنه واسه ترمای بعد... چودونستم هم از عراقه خرما دکنم هم از گیلانه تورشه کونوس!!! ایسه چه خاکی می سر دوکونم با 13 واحد که 2 واحدشو بکتم؟؟؟!!! 9 جای اعتراض داره یه امیدی هست 1 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ برا من ی سوالی پیش اومده چرا تو رشت مهریه بالاست 1 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ 9 جای اعتراض داره یه امیدی هست نمره 9 که نمره دانشجو نیست برا ما که اینطوره .. مثلا ما 2 میگیریم 9 میدن 2 لینک به دیدگاه
island1991 416 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ من از دست تو چیکار کنم؛ آبرمونو بردی ؛ اگه نتت رو قطع میکردم؛ میشستی پا درس و مشخت؛ یکم از خواهر بزرگترت راپونزل یاد بگیر حالا با اعتراض و.... حل نمیشه؟؟؟ میخوای بیام با استادت حرف بزنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ . . . ببخشییییییییییییییید.... اعتراض؟!نیدونم... لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ برا من ی سوالی پیش اومده چرا تو رشت مهریه بالاست تازه کجاشو دیدی شیر بها مون هم بالاست دختر دستهکه از سر راه پیدا نکردیم:167: 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ جانه خاخور با استاد من هم حرف می زنی آخه این ترم مجبور شدم به خاطر اینکه ایستایی وردارم یه 2 واحدی دیگه رو برندارم...گفتم ایستایی بیتره...دوتا درس دیگه رو باز میکنه واسه ترمای بعد... چودونستم هم از عراقه خرما دکنم هم از گیلانه تورشه کونوس!!! ایسه چه خاکی می سر دوکونم با 13 واحد که 2 واحدشو بکتم؟؟؟!!! اشکال نداره دیگه منم ی استاد خانووووم دارم .. زحمت اینم بکشید ممنون میشم آخر که باید بفهمم برا من ی سوالی پیش اومده چرا تو رشت مهریه بالاست چون دخترای رشتی خیلی ارزششون بالاست لینک به دیدگاه
island1991 416 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ 9 جای اعتراض داره یه امیدی هست برا من ی سوالی پیش اومده چرا تو رشت مهریه بالاست نمره 9 که نمره دانشجو نیست برا ما که اینطوره .. مثلا ما 2 میگیریم 9 میدن هموووووووووون...راس گونی... 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ ببخشییییییییییییییید.... اعتراض؟!نیدونم... چون درس محاسباتیه و 9 شدی؛ با اعتراض از تو برگه تا 1 نمره دیگه هم میتونه دربیاد لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ تازه کجاشو دیدی شیر بها مون هم بالاست دختر دستهکه از سر راه پیدا نکردیم:167: یکی از اقوام رفته رشت زن بگیره میگن مهریه به تاریخ تولد دختر :jawdrop: چه خبرههههههه 700 کنار اومدن 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ نمره 9 که نمره دانشجو نیست برا ما که اینطوره .. مثلا ما 2 میگیریم 9 میدن چه جای پرتی درس میخونیدا تو کاردانی سر لجبازی با استاد 10.75 گرفتم داد 9.75 جلو خودم صحیح کرد وگفت باسه این که این ترم شلوغ بودی و ... بهت میندازمت تا دلم خونک شه بعد معرفی با استا ورداشتم پاس شد.ماهم اینطوری نمره میگیریم 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ چه جای پرتی درس میخونیداتو کاردانی سر لجبازی با استاد 10.75 گرفتم داد 9.75 جلو خودم صحیح کرد وگفت باسه این که این ترم شلوغ بودی و ... بهت میندازمت تا دلم خونک شه بعد معرفی با استا ورداشتم پاس شد.ماهم اینطوری نمره میگیریم چه داداشه شلوووووووووووووووخی لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ یکی از اقوام رفت رفته رشت زن بگیره میگن مهریه به تاریخ تولد دختر :jawdrop:چه خبرههههههه 700 کنار اومدن فامیلای ماهم به تاریخ تولد گذاشتن کمه که ؛ کجاش زیاده؟؟؟ لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ چه داداشه شلوووووووووووووووخی :Ghelyon: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده