am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ جغلان چوطورید؟؟؟؟؟؟؟؟؟:imoksmiley: من خوایم ایته اعتراف بوکونم؟؟؟؟؟؟؟؟ من گیلک نیم اما شیمی گوله رویه خاطر تا تانم گیلکی گپ زنم!!!!!!:rose: 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ جغلان چوطورید؟؟؟؟؟؟؟؟؟:imoksmiley: من خوایم ایته اعتراف بوکونم؟؟؟؟؟؟؟؟ من گیلک نیم اما شیمی گوله رویه خاطر تا تانم گیلکی گپ زنم!!!!!!:rose: لهجت که صد در صد گیلکه:banel_smiley_4: 5 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ جغلان چوطورید؟؟؟؟؟؟؟؟؟:imoksmiley: من خوایم ایته اعتراف بوکونم؟؟؟؟؟؟؟؟ من گیلک نیم اما شیمی گوله رویه خاطر تا تانم گیلکی گپ زنم!!!!!!:rose: خوب منم گیلک نیم تی جان قوربان لهجت که صد در صد گیلکه:banel_smiley_4: تو لهجت خوبه لاکوی؟ 5 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ مهناز چیه میای امتیاز میدی پست نمیدی؟؟ اَمره بوجور بنه بو زحمت بکشی آها بوگو می چلچرانه هی هی امشب شی می خونه ور شیرینی خورانه:dancegirl2: 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ خوب منم گیلک نیم تی جان قوربان تو لهجت خوبه لاکوی؟ من لهجه ندارم چند سال پیش عملش کردم یکم درد داشت ولی موفقیت آمیز بود:whistle: 4 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ راستی بچه ها پرچمی که میخواستین بدین بالا چه رنگیه.چه قدریه 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ راستی بچه ها پرچمی که میخواستین بدین بالا چه رنگیه.چه قدریه گفت گیلانیا برو بیرووووووووووووووووووون:ws48: 2 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ گفت گیلانیا برو بیرووووووووووووووووووون:ws48: ...............گتمیروخ............. لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ ...............گتمیروخ............. با تو هم هستماااااااا تو هم برو پیش وحید بدو برو بیروووون:vahidrk::3384s: 3 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ با تو هم هستمااااااااتو هم برو پیش وحید بدو برو بیروووون:vahidrk::3384s: اوزوه یورما....گتمیجاغام.......... لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ اوزوه یورما....گتمیجاغام.......... :banel_smiley_4:نمنه؟:banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ :banel_smiley_4:نمنه؟:banel_smiley_4: نم نمنه! زیرنویس نداریم....مگر این که به علامت مخصوص حاکم بزرگ احترام بگذارید..... لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ نم نمنه!زیرنویس نداریم....مگر این که به علامت مخصوص حاکم بزرگ احترام بگذارید..... باووووشه الان احترام میذارم:gnugghender::gnugghender: :zadan::w13::3384s::banel_smiley_90::whistle: 3 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ من لهجه ندارمچند سال پیش عملش کردم یکم درد داشت ولی موفقیت آمیز بود:whistle: نخیرم تو خیلیم لهجه داری همش میگی رههههه راستی بچه ها پرچمی که میخواستین بدین بالا چه رنگیه.چه قدریه وحید جون خوب پرچم من اینه گفت گیلانیا برو بیرووووووووووووووووووون:ws48: نخیرم شقی این وحید جون ما اصلیتن انزلی چی هستش:w00: خودم هواشو دارم ...............گتمیروخ............. اوشاخ سنین باشون چین سوز گتمیر؟ سننن نه زبان نن دانشاگ؟ گولاقو گتیر امین .......... (بوقوا چَکیم) با تو هم هستمااااااااتو هم برو پیش وحید بدو برو بیروووون:vahidrk::3384s: شقی تو این بچرو ولش من خودم اَن حال گیرم 3 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ سلام منم رشتی ام شیمی حال خوبه سلام آبرار خانوم يا آقا:welcome: خوش بومويي امي جمع ميان:dancegirl2: ايشالله بتانيم همديگره رفيقهاي خوبي بيبيم:w73: 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ سلام :wubpink: ، منم رشتی ام لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده