RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ :ws3:I DO NOT UNDERSTAND PERSIANSORRY SPEAK WITH ME ENGLISH بوخوس کر بنه کنار poshte hayat khaneye shoman anjir kaftak vaj ast ????????? چطوری تو ؟ دلم برات تنگ شده دختر چیکارا میکنی؟ کجاویی؟ سر کار میری؟ شوبر کردی؟ درس میخونی؟ کجا بسر میبری؟ دلمون تنگ شد مردیم از فضولی از بقیه ها خبر نداری؟ (پاسخ به تک تک سوالات واجب میباشد) 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بوخوس کر بنه کنار poshte hayat khaneye shoman anjir kaftak vaj ast ????????? چطوری تو ؟ دلم برات تنگ شده دختر چیکارا میکنی؟ کجاویی؟ سر کار میری؟ شوبر کردی؟ درس میخونی؟ کجا بسر میبری؟ دلمون تنگ شد مردیم از فضولی از بقیه ها خبر نداری؟ (پاسخ به تک تک سوالات واجب میباشد) تهرانم تنهام درس چیسه باو از بقیه خبر ندارم لینک به دیدگاه
* V E N O O S * 26 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۴ اینجا چرا اینجوری شده براااااا چرا هیچکی نیس کجایید ؟ همین دور و ورا لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۴ سلام همشهریهای گل زنده باد رشت گیلان ایران لینک به دیدگاه
island1991 416 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۴ به رسم نوروز هر سال و به یاد دوستان قدیمی تحفه ای هرچند ناچیز مهیا کردم - به عنوان یادگاری - تا بدینوسیله یادآوری کنم که دوری هرگز دلیل فراموشی نیست و هر کجا که باشم مهر و یادتان در قلب و جانم جاودان خواهد بود امیدوارم سالی پر از برکت و شادمانی پیش رو داشته باشید دوست همیشگی شما : ISLAND (طرح و متن طبق معمول از خودم :دی) لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۶ سلام برا سلام خاخور شیمی عید مبارک بی بی..... آخه ای نفر نیسا ایته گولی ایته شیرینی عیده که برا....... اون چی گی براررررر............ لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۶ سلام خوبین سلام ممنونیم 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۶ سلامممنونیم داری برنامه مینویسی دیگه؟ 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۶ داری برنامه مینویسی دیگه؟ برنامه نویسی یکی از اعصاب خورد کن ترین و در عین حال شیرین ترین کار های دنیاست!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 فلذا اومدن و رفتن زیاد عجیب نیست 1 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سلامممنونیم چقد این اسم برام آشناست 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۶ امین؟ کجایی؟ دقیقا کجایی؟! امین چند سالی هست نمیاد الان باید زن و بچه داشته باشه 1 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۶ امین چند سالی هست نمیاد الان باید زن و بچه داشته باشه :icon_pf (34): شیرینی پس چی؟ لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۶ :icon_pf (34):شیرینی پس چی؟ اونو باید از خودش بگیری 1 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اونو باید از خودش بگیری عکس می گیرم برات می فرستم ، 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده