zaha joon 40 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۳ سسسیییلامم . ایه چرا د هیشکیی گپ نزنه هاتوویی من بومام د هیشکی صحبت نوکونه ایییییییییشششششششششششه سلام 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۳ نیستن خو من رشتی خوب نمی حرفم ولی مفهمم رشت چه خبر 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۳ سسسیییلامم . ایه چرا د هیشکیی گپ نزنه هاتوویی من بومام د هیشکی صحبت نوکونه ایییییییییشششششششششششه خوب شانس نداری وقتی میایی کسی صحبت نمی کنه این ایششششش هم جالب بود لینک به دیدگاه
zaha joon 40 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۳ خو تی لهجه ی چاکون د زای جان رشتم خوبه سلام داره .تو رشت نیسایی؟ نیستن خومن رشتی خوب نمی حرفم ولی مفهمم رشت چه خبر لینک به دیدگاه
zaha joon 40 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۳ تی لهجه از اون لهجیم ضایع تره ایتا کلاس باید شامرا بنام خوب شانس نداری وقتی میایی کسی صحبت نمی کنه این ایششششش هم جالب بود 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۳ تی لهجه از اون لهجیم ضایع تره ایتا کلاس باید شامرا بنام اره لهجه من از لهجه شما ضایعتره منتظر کلاسهای شما میمونم لینک به دیدگاه
zaha joon 40 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۳ اهههوم جلسه ای 25 تومنه ارزون گرفتم مشتری شی اینم شماره حساب 2211 0232 0154 1254 اره لهجه من از لهجه شما ضایعتره منتظر کلاسهای شما میمونم 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۳ اهههوم جلسه ای 25 تومنه ارزون گرفتم مشتری شیاینم شماره حساب 2211 0232 0154 1254 ولی من اذری یادتون میدم جلسه ای خیلی تومن اینم شماره حساب ........ ( رفاقت ) لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۳ سهند گل گل مینا شما دیگه سرسنگین شدی ولی برا ما همون گل یدونه ای گفته باشم ربطی هم نداره که آینده میخواییم فامیل بشیم نداره لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۳ مینا شما دیگه سرسنگین شدی ولی برا ما همون گل یدونه ای گفته باشم ربطی هم نداره که آینده میخواییم فامیل بشیم نداره بخدا وقت نمیشه بشور بساب 1 لینک به دیدگاه
zaha joon 40 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۳ سیللللللللام :hapydancsmil: سلام به بچه های گیلان.... لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اینجا چرا اینجوری شده براااااا چرا هیچکی نیس کجایید ؟ لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو کویا ایسایید برههههههههههههههههههه می اعصابه خارابا کودید اون چی گِ ریییییییییییییی شمره بیدینم توشکه امرا ترکانم مره افسردگی بیگیفته بایید همدیگره مرا بنفشه گوله بخوانیم لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ :ws3:I DO NOT UNDERSTAND PERSIAN SORRY SPEAK WITH ME ENGLISH 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده