Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 15 شهریور، 2014 اون موقع داشتم نمایندگی بیمه میزدم البته زدم بعد واگذارش کردم بعد امتحان برای گزینش عدم اعتیاد عدم سابقه کیفری میخواست بعد دسته چک میخواست اونورم یه استعلام کردن مشکل نداشته باشهاینقد سخت گرفتن بعدش ورود کردم دیدم اصلا فقط اعصاب خوردی شده 4 ماه موندم دیدم روانم داره بهم میریزیه واقعا از اینکه صب بشه برم سر کار وحشت داشتم اومدم بیرون فقط ضررش موند چند تا تجربه موند: همیشه طرف مقابلت میگه نرو یعنی نرو ..که تهش ضایع شی یا برای خودت کار کن یا کاری که بدونی درامدت هر ماه چقدره از اول بحث مالیشم بکن که تهش فکر نکنن مرفه ای به رو نیارن همیشه تو کار حرفتو به طرف مقابل رک بزن فکر نکنه هر کاری پشتت کرد نمیفهمی همه ایا رو قبلا بهم گفتن ولی من تا حسش نکردم نفهمیدمیه تجربه بسی مهم تر : با زن جماعت کار نکن که همش بعد کار میگن بریم خریدباور کن من تو این مدت یه عالمه خرید کردم خرید بابا چیهمن یه کرمای پوستی خریدم که پوست صافمو زده جوشی کرده تازه فهمیدم این کرما رو ساختن پوست بترکه دوباره بخریهمش تقصیر این همکارا بودااا جو گیر شده بودم یه عالمه کت خریدم با یه رنگای جیغی ..6 تا شلوار لی خریدم عین جوگیرا همشم عین همه تقریبا نمیدونم چرا اون موقع نفهمیدم اینا رو بی خیال اینقد غذا اماده خوردم اون مدت که نگوباقلوا و چایی هر روز اضافه وزن:4 کیلو عجبببب که اینطور همینا رو اگه تجربه شده باشه برات یعنی خوبه من خودم به شخصه آدم پول نگهداریم ولی خب لامصب پولی نمیاد که بخواد نگه داشته بشههه 2
VINA 31339 ارسال شده در 15 شهریور، 2014 عجبببب که اینطور همینا رو اگه تجربه شده باشه برات یعنی خوبه من خودم به شخصه آدم پول نگهداریم ولی خب لامصب پولی نمیاد که بخواد نگه داشته بشههه هر چی در میاد پول ماشین میشه؟ 1
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 15 شهریور، 2014 عجبببب که اینطور همینا رو اگه تجربه شده باشه برات یعنی خوبه من خودم به شخصه آدم پول نگهداریم ولی خب لامصب پولی نمیاد که بخواد نگه داشته بشههه میاد اما خوب ما جونمون زودتر در میاد می فهمم علی 1
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 15 شهریور، 2014 هر چی در میاد پول ماشین میشه؟ شما ماشین هم داری؟؟؟ نه بابا ماشین کوژا بود بذار اول کفن و گورمون رو پیدا کنیم تا بعد!!! (گور ندارم که کفن داشته باشم!!!)
VINA 31339 ارسال شده در 15 شهریور، 2014 میاد اما خوب ما جونمون زودتر در میاد می فهمم علی خرجا زیاده 2
VINA 31339 ارسال شده در 15 شهریور، 2014 شما ماشین هم داری؟؟؟ نه بابا ماشین کوژا بود بذار اول کفن و گورمون رو پیدا کنیم تا بعد!!! (گور ندارم که کفن داشته باشم!!!) منظور کرایه ماشین بود 2
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 15 شهریور، 2014 میاد اما خوب ما جونمون زودتر در میاد می فهمم علی ای بابا هرچی میاد اصلا عین آب که میریزی تو ماهیتابه میپرههه 1
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 15 شهریور، 2014 منظور کرایه ماشین بود انقدر خرج هست که کرایه ماشین توش گمههه 1
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 15 شهریور، 2014 ای باباهرچی میاد اصلا عین آب که میریزی تو ماهیتابه میپرههه علی زیر ماهیتابرو زیاد گرم نکرده باشی جدی میگم اینو یکم شعله های زندگی رو بیار پایین 1
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 15 شهریور، 2014 خرجا زیاده علی افسار زندگیرو بدست بگیر ها از همین اول گفته باشم
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 15 شهریور، 2014 علی زیر ماهیتابرو زیاد گرم نکرده باشی جدی میگم اینو یکم شعله های زندگی رو بیار پایین شعله؟؟؟ همچین میگی شعله انگار نگران پول ویلای شمالمم نه بابا همین خرجی خودمو توش موندممممم:icon_pf (34): 1
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 15 شهریور، 2014 شعله؟؟؟همچین میگی شعله انگار نگران پول ویلای شمالمم نه بابا همین خرجی خودمو توش موندممممم:icon_pf (34): درست میشه یکم صبر داشته باش پسر 1
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 15 شهریور، 2014 درست میشه یکم صبر داشته باش پسر ما که بخیل نیستیم إن شاءالله مشکلات همه جوونا حل بشه نه فقط من ولی مگه پاشونو از رو سر مار برمیدارن؟؟!!(ضرب المثل یعنی مگه میذارن؟؟) 1
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 15 شهریور، 2014 ما که بخیل نیستیمإن شاءالله مشکلات همه جوونا حل بشه نه فقط من ولی مگه پاشونو از رو سر مار برمیدارن؟؟!!(ضرب المثل یعنی مگه میذارن؟؟) برمیدارن انشالله 2
VINA 31339 ارسال شده در 15 شهریور، 2014 انقدر خرج هست که کرایه ماشین توش گمههه واقعا یه پارک ملت ادم میره یه قارچ سوخاری میشه هفت تومن علی افسار زندگیرو بدست بگیر ها از همین اول گفته باشم من وینام نه علی سوتیتو بگیرم ؟ ولی سهند راست میگه اصلا عین استون دیدی سرش باز میشه میپره؟ اینم همین الان رفتم یه چیزی که قبل عید 1500 بود دو تومن گرفتم...ببین یک سوم اومد روش.... یه مانتو معمولی الان صد تومنه .... واقعا چجوری میخواد آدم برسونه نمیمونه... یه کابینت معمولی خونه رو کردیم شد 4 تومن 2
VINA 31339 ارسال شده در 15 شهریور، 2014 یه چیز میگم مسخرم نکنیدااا من یه دختر خاله دارم چند وقت پیش یه کاری اکی شده بود لب تابم خراب بود گفتم لب تابتو میدی واسه سه روز...گفت کار دارم نمیتونم بدم... اون کاره هم پرید یه چند بار ازش وسیله خواستم اینجوری کرد حالا زنگ زده میگه مودمتو بیار فردا باید یه چی چک کنم امتحان دارم وقت ندارن تا خونتون بیام...ببرم براش مودمو اصن بهش بدم؟ دلم میگه ولش کن بده اما یه چیزی تو وجودم میگه بسه خر نباش چند بار باهات این جوری کردچی کنم؟ 2
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 15 شهریور، 2014 واقعا یه پارک ملت ادم میره یه قارچ سوخاری میشه هفت تومن من وینام نه علی سوتیتو بگیرم ؟ ولی سهند راست میگه اصلا عین استون دیدی سرش باز میشه میپره؟ اینم همین الان رفتم یه چیزی که قبل عید 1500 بود دو تومن گرفتم...ببین یک سوم اومد روش.... یه مانتو معمولی الان صد تومنه .... واقعا چجوری میخواد آدم برسونه نمیمونه... یه کابینت معمولی خونه رو کردیم شد 4 تومن :icon_pf (34): مثالای زنونه میزنی هاااا آره واللا من که اصلا این کارا رو نمیکنم اگه حداقل یه چیزی میخریدم، میخوردم!!! هیچیییی:icon_pf (34): با این حال بازم کفاف نیمیده اصلا من لباس هم برا خودم نخریدم:icon_pf (34): 2
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 15 شهریور، 2014 یه چیز میگم مسخرم نکنیدااا من یه دختر خاله دارم چند وقت پیش یه کاری اکی شده بود لب تابم خراب بود گفتم لب تابتو میدی واسه سه روز...گفت کار دارم نمیتونم بدم... اون کاره هم پرید یه چند بار ازش وسیله خواستم اینجوری کرد حالا زنگ زده میگه مودمتو بیار فردا باید یه چی چک کنم امتحان دارم وقت ندارن تا خونتون بیام...ببرم براش مودمو اصن بهش بدم؟ دلم میگه ولش کن بده اما یه چیزی تو وجودم میگه بسه خر نباش چند بار باهات این جوری کردچی کنم؟ چرا دروغ بگم من بودم نمیبردم 2
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 15 شهریور، 2014 یه چیز میگم مسخرم نکنیدااا من یه دختر خاله دارم چند وقت پیش یه کاری اکی شده بود لب تابم خراب بود گفتم لب تابتو میدی واسه سه روز...گفت کار دارم نمیتونم بدم... اون کاره هم پرید یه چند بار ازش وسیله خواستم اینجوری کرد حالا زنگ زده میگه مودمتو بیار فردا باید یه چی چک کنم امتحان دارم وقت ندارن تا خونتون بیام...ببرم براش مودمو اصن بهش بدم؟ دلم میگه ولش کن بده اما یه چیزی تو وجودم میگه بسه خر نباش چند بار باهات این جوری کردچی کنم؟ بده بره من میدادم بهش بزار اون.... هر چند فکر نکنم .... 1
VINA 31339 ارسال شده در 15 شهریور، 2014 :icon_pf (34): مثالای زنونه میزنی هاااا آره واللا من که اصلا این کارا رو نمیکنم اگه حداقل یه چیزی میخریدم، میخوردم!!! هیچیییی:icon_pf (34): با این حال بازم کفاف نیمیده اصلا من لباس هم برا خودم نخریدم:icon_pf (34): پ چی میکنی؟همین کرایه ماشین میدی تموم میشه؟ چرا دروغ بگممن بودم نمیبردم راستش هم ادمی نیستم دل داشته باشم کاری از دستم بر بیاد نکنم هم یاد این کارش میفتم که باعث شد کار به اون خوبی رو از دست بدم اما باز ته دلم میگم شاید حکمتی بوده بده بره من میدادم بهش بزار اون.... هر چند فکر نکنم .... فکر نکنم چی؟ 2
ارسال های توصیه شده