Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ اون موقع داشتم نمایندگی بیمه میزدم البته زدم بعد واگذارش کردم بعد امتحان برای گزینش عدم اعتیاد عدم سابقه کیفری میخواست بعد دسته چک میخواست اونورم یه استعلام کردن مشکل نداشته باشهاینقد سخت گرفتن بعدش ورود کردم دیدم اصلا فقط اعصاب خوردی شده 4 ماه موندم دیدم روانم داره بهم میریزیه واقعا از اینکه صب بشه برم سر کار وحشت داشتم اومدم بیرون فقط ضررش موند چند تا تجربه موند: همیشه طرف مقابلت میگه نرو یعنی نرو ..که تهش ضایع شی یا برای خودت کار کن یا کاری که بدونی درامدت هر ماه چقدره از اول بحث مالیشم بکن که تهش فکر نکنن مرفه ای به رو نیارن همیشه تو کار حرفتو به طرف مقابل رک بزن فکر نکنه هر کاری پشتت کرد نمیفهمی همه ایا رو قبلا بهم گفتن ولی من تا حسش نکردم نفهمیدمیه تجربه بسی مهم تر : با زن جماعت کار نکن که همش بعد کار میگن بریم خریدباور کن من تو این مدت یه عالمه خرید کردم خرید بابا چیهمن یه کرمای پوستی خریدم که پوست صافمو زده جوشی کرده تازه فهمیدم این کرما رو ساختن پوست بترکه دوباره بخریهمش تقصیر این همکارا بودااا جو گیر شده بودم یه عالمه کت خریدم با یه رنگای جیغی ..6 تا شلوار لی خریدم عین جوگیرا همشم عین همه تقریبا نمیدونم چرا اون موقع نفهمیدم اینا رو بی خیال اینقد غذا اماده خوردم اون مدت که نگوباقلوا و چایی هر روز اضافه وزن:4 کیلو عجبببب که اینطور همینا رو اگه تجربه شده باشه برات یعنی خوبه من خودم به شخصه آدم پول نگهداریم ولی خب لامصب پولی نمیاد که بخواد نگه داشته بشههه 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ عجبببب که اینطور همینا رو اگه تجربه شده باشه برات یعنی خوبه من خودم به شخصه آدم پول نگهداریم ولی خب لامصب پولی نمیاد که بخواد نگه داشته بشههه هر چی در میاد پول ماشین میشه؟ 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ عجبببب که اینطور همینا رو اگه تجربه شده باشه برات یعنی خوبه من خودم به شخصه آدم پول نگهداریم ولی خب لامصب پولی نمیاد که بخواد نگه داشته بشههه میاد اما خوب ما جونمون زودتر در میاد می فهمم علی 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ هر چی در میاد پول ماشین میشه؟ شما ماشین هم داری؟؟؟ نه بابا ماشین کوژا بود بذار اول کفن و گورمون رو پیدا کنیم تا بعد!!! (گور ندارم که کفن داشته باشم!!!) لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ میاد اما خوب ما جونمون زودتر در میاد می فهمم علی خرجا زیاده 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ شما ماشین هم داری؟؟؟ نه بابا ماشین کوژا بود بذار اول کفن و گورمون رو پیدا کنیم تا بعد!!! (گور ندارم که کفن داشته باشم!!!) منظور کرایه ماشین بود 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ میاد اما خوب ما جونمون زودتر در میاد می فهمم علی ای بابا هرچی میاد اصلا عین آب که میریزی تو ماهیتابه میپرههه 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ منظور کرایه ماشین بود انقدر خرج هست که کرایه ماشین توش گمههه 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ ای باباهرچی میاد اصلا عین آب که میریزی تو ماهیتابه میپرههه علی زیر ماهیتابرو زیاد گرم نکرده باشی جدی میگم اینو یکم شعله های زندگی رو بیار پایین 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ خرجا زیاده علی افسار زندگیرو بدست بگیر ها از همین اول گفته باشم لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ علی زیر ماهیتابرو زیاد گرم نکرده باشی جدی میگم اینو یکم شعله های زندگی رو بیار پایین شعله؟؟؟ همچین میگی شعله انگار نگران پول ویلای شمالمم نه بابا همین خرجی خودمو توش موندممممم:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ شعله؟؟؟همچین میگی شعله انگار نگران پول ویلای شمالمم نه بابا همین خرجی خودمو توش موندممممم:icon_pf (34): درست میشه یکم صبر داشته باش پسر 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ درست میشه یکم صبر داشته باش پسر ما که بخیل نیستیم إن شاءالله مشکلات همه جوونا حل بشه نه فقط من ولی مگه پاشونو از رو سر مار برمیدارن؟؟!!(ضرب المثل یعنی مگه میذارن؟؟) 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ ما که بخیل نیستیمإن شاءالله مشکلات همه جوونا حل بشه نه فقط من ولی مگه پاشونو از رو سر مار برمیدارن؟؟!!(ضرب المثل یعنی مگه میذارن؟؟) برمیدارن انشالله 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ انقدر خرج هست که کرایه ماشین توش گمههه واقعا یه پارک ملت ادم میره یه قارچ سوخاری میشه هفت تومن علی افسار زندگیرو بدست بگیر ها از همین اول گفته باشم من وینام نه علی سوتیتو بگیرم ؟ ولی سهند راست میگه اصلا عین استون دیدی سرش باز میشه میپره؟ اینم همین الان رفتم یه چیزی که قبل عید 1500 بود دو تومن گرفتم...ببین یک سوم اومد روش.... یه مانتو معمولی الان صد تومنه .... واقعا چجوری میخواد آدم برسونه نمیمونه... یه کابینت معمولی خونه رو کردیم شد 4 تومن 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ یه چیز میگم مسخرم نکنیدااا من یه دختر خاله دارم چند وقت پیش یه کاری اکی شده بود لب تابم خراب بود گفتم لب تابتو میدی واسه سه روز...گفت کار دارم نمیتونم بدم... اون کاره هم پرید یه چند بار ازش وسیله خواستم اینجوری کرد حالا زنگ زده میگه مودمتو بیار فردا باید یه چی چک کنم امتحان دارم وقت ندارن تا خونتون بیام...ببرم براش مودمو اصن بهش بدم؟ دلم میگه ولش کن بده اما یه چیزی تو وجودم میگه بسه خر نباش چند بار باهات این جوری کردچی کنم؟ 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ واقعا یه پارک ملت ادم میره یه قارچ سوخاری میشه هفت تومن من وینام نه علی سوتیتو بگیرم ؟ ولی سهند راست میگه اصلا عین استون دیدی سرش باز میشه میپره؟ اینم همین الان رفتم یه چیزی که قبل عید 1500 بود دو تومن گرفتم...ببین یک سوم اومد روش.... یه مانتو معمولی الان صد تومنه .... واقعا چجوری میخواد آدم برسونه نمیمونه... یه کابینت معمولی خونه رو کردیم شد 4 تومن :icon_pf (34): مثالای زنونه میزنی هاااا آره واللا من که اصلا این کارا رو نمیکنم اگه حداقل یه چیزی میخریدم، میخوردم!!! هیچیییی:icon_pf (34): با این حال بازم کفاف نیمیده اصلا من لباس هم برا خودم نخریدم:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ یه چیز میگم مسخرم نکنیدااا من یه دختر خاله دارم چند وقت پیش یه کاری اکی شده بود لب تابم خراب بود گفتم لب تابتو میدی واسه سه روز...گفت کار دارم نمیتونم بدم... اون کاره هم پرید یه چند بار ازش وسیله خواستم اینجوری کرد حالا زنگ زده میگه مودمتو بیار فردا باید یه چی چک کنم امتحان دارم وقت ندارن تا خونتون بیام...ببرم براش مودمو اصن بهش بدم؟ دلم میگه ولش کن بده اما یه چیزی تو وجودم میگه بسه خر نباش چند بار باهات این جوری کردچی کنم؟ چرا دروغ بگم من بودم نمیبردم 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ یه چیز میگم مسخرم نکنیدااا من یه دختر خاله دارم چند وقت پیش یه کاری اکی شده بود لب تابم خراب بود گفتم لب تابتو میدی واسه سه روز...گفت کار دارم نمیتونم بدم... اون کاره هم پرید یه چند بار ازش وسیله خواستم اینجوری کرد حالا زنگ زده میگه مودمتو بیار فردا باید یه چی چک کنم امتحان دارم وقت ندارن تا خونتون بیام...ببرم براش مودمو اصن بهش بدم؟ دلم میگه ولش کن بده اما یه چیزی تو وجودم میگه بسه خر نباش چند بار باهات این جوری کردچی کنم؟ بده بره من میدادم بهش بزار اون.... هر چند فکر نکنم .... 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ :icon_pf (34): مثالای زنونه میزنی هاااا آره واللا من که اصلا این کارا رو نمیکنم اگه حداقل یه چیزی میخریدم، میخوردم!!! هیچیییی:icon_pf (34): با این حال بازم کفاف نیمیده اصلا من لباس هم برا خودم نخریدم:icon_pf (34): پ چی میکنی؟همین کرایه ماشین میدی تموم میشه؟ چرا دروغ بگممن بودم نمیبردم راستش هم ادمی نیستم دل داشته باشم کاری از دستم بر بیاد نکنم هم یاد این کارش میفتم که باعث شد کار به اون خوبی رو از دست بدم اما باز ته دلم میگم شاید حکمتی بوده بده بره من میدادم بهش بزار اون.... هر چند فکر نکنم .... فکر نکنم چی؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده