Moment 15228 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2014 من دوستم فوق مکانیک داره تو سنندج بیکارههمیشه هم میگه اینجا کار نیست خب واسه اینه که مکانیکه دیگه سنندج کارخونه نداره ولی شهر که داره 1
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2014 رد میشدیم دیدیم بحث پرچمه جوزف جون دوست دارم سبد سبد....حرکتت خیلی خوب بود...عشق کردم 2
Moment 15228 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2014 جوزف جون دوست دارم سبد سبد....حرکتت خیلی خوب بود...عشق کردم مخلصیم سید جان گفتیم یه تنوعی بشه وگرنه شهرسازا که پرچم ندارن 1
میلاد68 3471 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2014 سلام بر برو بچ سبز ایران از خته (خطه - خطع - ختع) گیلان :banel_smiley_90: سلام بر خانداداش کجا بودی؟ آشخوریت که تموم شد کاسه آشتم که شستی ... چیکارا میکنی؟ سلام آباجی اره تموم شد کاسمم شستم میرم باهاش ماست میگیرم با این اوضاع و احوال جامعه . شما چکارا که نمیکنی. مخلصیم سید جانگفتیم یه تنوعی بشه وگرنه شهرسازا که پرچم ندارن فدای داری داش جوزف حال کردم میبینم در نبود ما میای و میری. چه خبرا چه میکنی 2
Moment 15228 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2014 سلام بر برو بچ سبز ایران از خته (خطه - خطع - ختع) گیلان سلام آباجی اره تموم شد کاسمم شستم میرم باهاش ماست میگیرم با این اوضاع و احوال جامعه . شما چکارا که نمیکنی. فدای داری داش جوزف حال کردم میبینم در نبود ما میای و میری. چه خبرا چه میکنی سلام میلاد خان خیلی مخلصیم کجایی بشر؟نیستی بابا،اصلا اینجا دیگه حال نمیده بی تو بی معرفت 1
VINA 31339 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2014 سلام میلاد خانخیلی مخلصیم کجایی بشر؟نیستی بابا،اصلا اینجا دیگه حال نمیده بی تو بی معرفت حال نمیده چرا همش اینجایی 1
Moment 15228 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2014 حال نمیده چرا همش اینجایی اگه زندگی حال میداد که اینجا نبودیم 1
VINA 31339 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2014 اگه زندگی حال میداد که اینجا نبودیم تشکیل خونواده بدید در کنار بچه هاتون از زندگی لذت ببرید
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2014 آره یه جا فشارو بیشتر کردن ینی چی دقیقا؟ یه جا فشارو بیشتر کردن گاز آمد برای شما؟ به هر حال رشتیا در همه زمینه ها نمونه هستن تو همون سپید دوست سمیرایی؟ نه مینا دوست من نیست ولی میتونه دوسته من باشه بعد از پیگیریای زیاد تونستم دفتر بیمه بزنم حیف اون درسی که خوندم آفرین؟!! واقعا؟ دمت گرم کُر کجا بعد چجوری؟ ینی ارتباطش با رشتت تو چیه؟ شیرینیه ما یادت نره رد میشدیم دیدیم بحث پرچمه اون پرچم رشت بوده باعث سقوط شده لامصب انقد بالاست آسمونو سوراخ کرده واسه همین هی بارون میاد سلام بر برو بچ سبز ایران از خته (خطه - خطع - ختع) گیلان سلام آباجی اره تموم شد کاسمم شستم میرم باهاش ماست میگیرم با این اوضاع و احوال جامعه . شما چکارا که نمیکنی. فدای داری داش جوزف حال کردم میبینم در نبود ما میای و میری. چه خبرا چه میکنی خطه مینامونم که کار پیدا کرد منم پسفردا ارشدمو میگیرم ایشالا ازین گاری ها میخرم فلافلیه سیار از سمیرا فلافلی کاملا بهداشتی مدرک ارشد میکروبیولوژیمم آویزونش میکنم به امید خدا ایشالا مشتری جذب میشه 3
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2014 هه هه هه ، سلام جمعیا ، خوشحال شدم دیدمتون اینجا :دی من خوبم ،ایشالله همگی خوب باشید
میلاد68 3471 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2014 سلام میلاد خانخیلی مخلصیم کجایی بشر؟نیستی بابا،اصلا اینجا دیگه حال نمیده بی تو بی معرفت سلام جیگر فدات زیر آسمون آبی خدا تو خیابون! من نیستم ولی برو بچ با صفا گیلان که هستن. شما چه میکنی کجاهاشی تهرون خوش میگذره؟ 2
میلاد68 3471 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2014 خطه مینامونم که کار پیدا کرد منم پسفردا ارشدمو میگیرم ایشالا ازین گاری ها میخرم فلافلیه سیار از سمیرا فلافلی کاملا بهداشتی مدرک ارشد میکروبیولوژیمم آویزونش میکنم به امید خدا ایشالا مشتری جذب میشه بهبه به سلامتی کجا چه کار میکنه خوب پس جمعه آخر هفته مهمونی داریم مینا که شام میده سمیرا هم شیرینیو چای مطهره هم همین طوری میوه میگیره دور هم باشیم.چطوره. اره خوبه اصلا فلافلو ول کن تابستونا شربت بفروش و زمستونا چای خیلی بهتره به مدرکتم بیشتر میاد. 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2014 بهبه به سلامتی کجا چه کار میکنه خوب پس جمعه آخر هفته مهمونی داریم مینا که شام میده سمیرا هم شیرینیو چای مطهره هم همین طوری میوه میگیره دور هم باشیم.چطوره.اره خوبه اصلا فلافلو ول کن تابستونا شربت بفروش و زمستونا چای خیلی بهتره به مدرکتم بیشتر میاد. شب خوب نیست میوه بخورید ؛ خوابو میپرونه :دی ، شامو موافقم :دی
میلاد68 3471 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2014 شب خوب نیست میوه بخورید ؛ خوابو میپرونه :دی ، شامو موافقم :دی البته تمامی پزشکان گفتن قبل خواب میوه حتما مصرف کنید انم به اندازه زیاد لازم بمیرا به ذکر است که بگویم زیست شناسا هم این مطلبو تایید کردن میگی نه از سمیرا بپرس 1
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 3 خرداد، 2014 هه هه هه ، سلام جمعیا ، خوشحال شدم دیدمتون اینجا :دی من خوبم ،ایشالله همگی خوب باشید ها ها ها ها و علیکم سلام گوله دختر ما هم خیلی خیلی خوشال شدیم دل ما برات تنگیده بود دختر ما خوبیم شکر شما خوبی؟ بهبه به سلامتی کجا چه کار میکنه خوب پس جمعه آخر هفته مهمونی داریم مینا که شام میده سمیرا هم شیرینیو چای مطهره هم همین طوری میوه میگیره دور هم باشیم.چطوره.اره خوبه اصلا فلافلو ول کن تابستونا شربت بفروش و زمستونا چای خیلی بهتره به مدرکتم بیشتر میاد. خودش تو پست قبلی گفت بعد کلی تلاش دفتر بیمه زدم الانم پستامونو خونده از ترس شام دادن پنهان شده با اینکه محل تولدم اصفهانه ولی باشه شامو مینا بده چای و شیرینی با من شب خوب نیست میوه بخورید ؛ خوابو میپرونه :دی ، شامو موافقم :دی میلادم میخواد ناهار بده همینجوری البته تمامی پزشکان گفتن قبل خواب میوه حتما مصرف کنید انم به اندازه زیاد لازم بمیرا به ذکر است که بگویم زیست شناسا هم این مطلبو تایید کردن میگی نه از سمیرا بپرس نه مطهره راس میگه میلاد قبل خواب و پشت سر غذا میوه نباید خورد ... بعد غذا (ینی وقتی تازه غذا خوردی با معده پر ) که فروکتوزش تخمیر میشه و تو هضم و اینا مشکل ایجاد میکنه اذیت میکنه موقه خوابم ریفلاکس میاره ولی مطهره بیاره ما وای میستیم شامی که مینا داده هضم شه بعدا 1
میلاد68 3471 ارسال شده در 4 خرداد، 2014 خودش تو پست قبلی گفت بعد کلی تلاش دفتر بیمه زدم الانم پستامونو خونده از ترس شام دادن پنهان شده با اینکه محل تولدم اصفهانه ولی باشه شامو مینا بده چای و شیرینی با من میلادم میخواد ناهار بده همینجوری نه مطهره راس میگه میلاد قبل خواب و پشت سر غذا میوه نباید خورد ... بعد غذا (ینی وقتی تازه غذا خوردی با معده پر ) که فروکتوزش تخمیر میشه و تو هضم و اینا مشکل ایجاد میکنه اذیت میکنه موقه خوابم ریفلاکس میاره ولی مطهره بیاره ما وای میستیم شامی که مینا داده هضم شه بعدا متشکر از یاد آوری که کردید. محل تولدم اصفهانه یعنی تو اصفهان چای نمیخورن پس گزو با چی میخورن؟ نهار کی من همینجوری.به حق چیزای ندیده و نشنیده! شما بزار میوه بیاره انوقت میبینی که پزشکا هم به اشتباهی که کردن پی میبرن و نظریشونو بر میگردونن. 2
VINA 31339 ارسال شده در 4 خرداد، 2014 زیست شناسا الکی گفتن من همیشه قبل خواب یه عالمه میوه میخورم بعد غذا هم سریع چایی میخورم بعدشم میوه 2
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 9 خرداد، 2014 ونوسییییییییییییییییی تا جایی که یادمه اینجا قبلا یه ونوسی داشتیم کسی ندیدش ونوسیییییی کجاییییییییییییی اومدم مهمونبی
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 12 خرداد، 2014 متشکر از یاد آوری که کردید.محل تولدم اصفهانه یعنی تو اصفهان چای نمیخورن پس گزو با چی میخورن؟ نهار کی من همینجوری.به حق چیزای ندیده و نشنیده! شما بزار میوه بیاره انوقت میبینی که پزشکا هم به اشتباهی که کردن پی میبرن و نظریشونو بر میگردونن. آقا ما که از اولشم گفتیم قبول ولی شما نهارو بده مینا شام منم شیرینی و ونوسیم میوه اصلا میلاد آشخوریش تموم شد مارو مهمون نکرد مسئولین پاسخگو باشند زیست شناسا الکی گفتن من همیشه قبل خواب یه عالمه میوه میخورم بعد غذا هم سریع چایی میخورم بعدشم میوه بعد غذا چایی میخوری کل آهن غذاتو میزنه... 1
ارسال های توصیه شده