رفتن به مطلب

گیلانی ها بیان پرچمو ببرن بالا .....

ارسال های توصیه شده

• 1 ماه بعد...
  • پاسخ 9.9k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

• 3 هفته بعد...

سلام زاکان .خوبید؟

چند وقت پیش تو ایام محرم , یکی از شبکه ها سریالی پخش میکرد از زندگی نامه امام حسین. در یکی از قسمت ها نشون داد که ابن زیاد ( حاکم کوفه ) عمربن سعد رو مامور میکنه که بره ایران برای سرکوب کردن عده ای آشوبگر ( بقول خودش) در دیلمان ..........!! ( یعنی همین گیلان خودمون) ....که ساز مخالف با اعراب میزدند.. ( که البته بعد بدلیل جنگ با امام حسین نتونست ابن سعد رو در اون مقطع بفرسته )

ولی بیدینید امی اجدادان از هو موقع امی پرچمَ بوجور بداشته بید :w16:

بعد یه عده کودن امره جوک سازید کی گیلکان بی.. (بوق ) ایسید!!

• Like 4
لینک به دیدگاه
سلام زاکان .خوبید؟

چند وقت پیش تو ایام محرم , یکی از شبکه ها سریالی پخش میکرد از زندگی نامه امام حسین. در یکی از قسمت ها نشون داد که ابن زیاد ( حاکم کوفه ) عمربن سعد رو مامور میکنه که بره ایران برای سرکوب کردن عده ای آشوبگر ( بقول خودش) در دیلمان ..........!! ( یعنی همین گیلان خودمون) ....که ساز مخالف با اعراب میزدند.. ( که البته بعد بدلیل جنگ با امام حسین نتونست ابن سعد رو در اون مقطع بفرسته )

ولی بیدینید امی اجدادان از هو موقع امی پرچمَ بوجور بداشته بید :w16:

بعد یه عده کودن امره جوک سازید کی گیلکان بی.. (بوق ) ایسید!!

بابا جوک ما از اینجا نیومد که

یه حمله ای بهمون میشه

زنا رو تو غار قایم میکنن مردا میرن جنگ

بعد شکست میخوریم دشمن میاد تو عار و ت ج ا وز میکنه از اون دوران میگن...

غلط کردن ولشون کن یه قومی تو تبریز هست که روسا حمله کردن اینا زناشون خودشون پاشدن با دشمن رفتن و سرویسم دادن عالییییییییییی:banel_smiley_4:به اونا هم میگن تو ارومیه یا تبریز شک دارم میگن معروفن

ول کن اینا همش چرته

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • 4 هفته بعد...
کی میگه؟ خیلی بیجا میکنه هر کی میگه باید...

از بعضــــــــــــــــــــــی فارسها بی ناموستر جایی پیدا نمیشه

از نظر هوشی اول گیلانه بعد کردستان

گیلان همیشه از ایران جدا بوده و یه حکومت مستقل بوده و الان 500 ساله جرو ایرانه از زمان حمله شاه عباس به اینجا که زمان میرزا از ایران جدا شد اما متعصفانه جزو ایران شد

به امید از دوباره جدا شدن

براز تا قیامت بگن گیلکا اینطورین اونطورین

شما خودتو ناراحت نکن بزار این پشت کوهی ها هر چی دلشون میخواد بگن ما باید خودمون به خودمون احترام بزاریم

دنیا فقط رشت

• Like 4
لینک به دیدگاه
کی میگه؟ خیلی بیجا میکنه هر کی میگه باید...

از بعضــــــــــــــــــــــی فارسها بی ناموستر جایی پیدا نمیشه

از نظر هوشی اول گیلانه بعد کردستان

گیلان همیشه از ایران جدا بوده و یه حکومت مستقل بوده و الان 500 ساله جرو ایرانه از زمان حمله شاه عباس به اینجا که زمان میرزا از ایران جدا شد اما متعصفانه جزو ایران شد

به امید از دوباره جدا شدن

براز تا قیامت بگن گیلکا اینطورین اونطورین

شما خودتو ناراحت نکن بزار این پشت کوهی ها هر چی دلشون میخواد بگن ما باید خودمون به خودمون احترام بزاریم

دنیا فقط رشت

بله اگه قرار بود با حرف اونا زندگی بکنیم که الان مرده بودیم ...

به قول خودمون وابدن برههههههههه :ws3:

فـــــــــــــــــقط رشت :a030:

• Like 4
لینک به دیدگاه

من با سمیرا موافقم

دیروزم حر همین با یکی بود هی توهین کرد من چیزی نگفتم ولی تهش گفتم همتون همه غلطی میکنید هیچی نیست میگید پاکیم ما بیایم با یکی حرفم بزنیم سریع سر نشون میدید میگید رشتیه هاااا:banel_smiley_4:حالم دیگه از 90% فارسا بهم میخوره بس که نژاد پرستن ..

• Like 4
لینک به دیدگاه

بچه ها این تاپیک واسه گپ و گفتگو هستش. لطفاً بحثای نژادپرستانه توش نکنید و به قومیت ها و یا گروه های دیگه توهین و بی احترامی نکنید.

ترک و کرد و فارس و گیلک و .... همه یکسانن :w16: خوب و بد هم تو هر نوع گروهی هست. لطفاً رعایت کنید :a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه

من واقعا بمانستم... ایه اینفر ایسه تا اینفر *** کونه به گازه گیره شه خبر دهه :ws28: از هَ تیریبون اعلام کونم من تی اون کله یَ .... :w02:

• Like 2
لینک به دیدگاه
بچه ها این تاپیک واسه گپ و گفتگو هستش. لطفاً بحثای نژادپرستانه توش نکنید و به قومیت ها و یا گروه های دیگه توهین و بی احترامی نکنید.

ترک و کرد و فارس و گیلک و .... همه یکسانن :w16: خوب و بد هم تو هر نوع گروهی هست. لطفاً رعایت کنید :a030:

اما واسه من مهم نیس من به عنوان یک انسان حق دارم هر کجا که بخوام عقیدمو بگم ... به قومیت توهین نکردم بلکه به اون درصد حالا کم یا زیاد *** *** توهین کردم که به خودشون اجازه توهین به قومیت میدن... اتفاقا حرفهامو اگه درست میخوندید متوجه میشدید مبارزه با نژاد پرستیه حتی گفتم مهم آدم بودنه چیزی که الان نیست !!! حالا اگه کسی جزو اون *** *** بود و به خودش گرفت و ناراحت شد و بهش برخورد دیگه مشکل من نیست مشکل خودشه و هر چی خورد نووووووووووش

:w16:

ادمین جون شمام زیاد جدی نگیر سعی کن لااقل تو به عنوان یه تحصیل کرده ی امروزی متفاوت باشی تو سانسور عقاید نکن

مخصوصا عقیده ای که درست نخونده ، توهین حسابش کردی !!!!

ولی نه جانه سمیرا کلا دنبال جو سازی هستید دیگه کلا حال میکنید یکی یه چیز بگه فرتی بیاید اخطار و ازین بازیا بدید شلوغ بندازید تو انجمن نه؟

:ws3:

به قول رشتیا موفق بیبی برهههههه

:w02:

• Like 3
لینک به دیدگاه

اما واسه من مهم نیس من به عنوان یک انسان حق دارم هر کجا که بخوام عقیدمو بگم ... به قومیت توهین نکردم بلکه به اون درصد حالا کم یا زیاد *** *** توهین کردم که به خودشون اجازه توهین به قومیت میدن... اتفاقا حرفهامو اگه درست میخوندید متوجه میشدید مبارزه با نژاد پرستیه حتی گفتم مهم آدم بودنه چیزی که الان نیست !!! حالا اگه کسی جزو اون *** *** بود و به خودش گرفت و ناراحت شد و بهش برخورد دیگه مشکل من نیست مشکل خودشه و هر چی خورد نووووووووووش

ادمین جون شمام زیاد جدی نگیر سعی کن لااقل تو به عنوان یه تحصیل کرده ی امروزی متفاوت باشی تو سانسور عقاید نکن

ولی نه جانه سمیرا کلا دنبال جو سازی هستید دیگه کلا حال میکنید یکی یه چیز بگه فرتی بیاید اخطار و ازین بازیا بدید شلوغ بندازید تو انجمن نه؟

بمانستم کی بوشو سریع بوگوفت:w02:گم ا تاپیک میان رشتی بیگیم زکان نفهمید:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

سری که درد نمیکنه، دستمال نمی بندن. مگه بیکاریم دنبال دردسر باشیم آخه :ws3:

کامل پستا رو خوندم. توهین به هیچ وجه و با هیچ توجیهی پذیرفتنی نیست. به خاطر همین تحصیل کرده بودن بچه ها هستش که این توقع تو انجمن از همه هستش که هیچکس حق توهین حتی به خطاکار رو هم نداره.

مثلاً من میام توهین میکنم و ادم مزخرفی هستم، یه نفر اگه بیاد با توهین جوابمو بده، فرقش با من چیه؟ :ws3:

:a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه
سری که درد نمیکنه، دستمال نمی بندن. مگه بیکاریم دنبال دردسر باشیم آخه :ws3:

کامل پستا رو خوندم. توهین به هیچ وجه و با هیچ توجیهی پذیرفتنی نیست. به خاطر همین تحصیل کرده بودن بچه ها هستش که این توقع تو انجمن از همه هستش که هیچکس حق توهین حتی به خطاکار رو هم نداره.

مثلاً من میام توهین میکنم و ادم مزخرفی هستم، یه نفر اگه بیاد با توهین جوابمو بده، فرقش با من چیه؟ :ws3:

:a030:

تو همون ممدی؟ :ws3:

خیلی وقته نیومدم نمیدونم کی به کیه...:ws38:

آها ینی تو قانون اساسی شما هر کی کار بد میکنه ماچش میکنن عین ضرغامی میان هی جایزه هم اهدا میکنن بهش؟؟؟؟؟؟ :w000:(الان یکی به جرم سخن در لفافه ی سیاسی هم یه اخطار بده) تو قانون اساسی سزای کسی که قتل میکنه چوب داره...بعد سزای کسی که به یه قوم توهین میکنه چیه؟ منم حرف خیلی بدی نزدم فقط یه جواب مشابه دادم مثل آینه ...کسی که یک قوم رو بی غیرت میشماره پر واضحه که خودش ناموس نداره وگرنه این حرفو نمیزد ، توهین منم همین بود "بی ناموس "....

این نشون میده هر کس یه جوره برای همین میگم سانسور عقاید نکنید شاید یکی به ناموسش توهین کنن وایسه نگاه کنه... اینی که شما گفتی دقیقا همینه وایسادن و نگاه کردن... ولی ما عادت نداریم بمونیم نگاه کنیم و لبخند بزنیم وقتی کسی به ناموسمون توهین میکنه جد و آبادشو به عقد همیدیگه در میاریم

من خودم عارم میاد جواب هر کسی رو بدم خیلی جاهای مختلف از زندگیم خیلیارو بی جواب گذاشتم چون برام ارزشی نداشت غرورمو با دنیا عوض نمیکنم... اما سیاست در جواب دادن خیلی مهمه گاهی جواب بعضیارو نباید بدی گاهی مودبانه گاهی با ایما و اشاره و... بعضی وقتا سکوت در مورد یه سری چیزا جایز نیست ...

حالا ولش کن....

گذشت... بیخیال

خوبه حالا سال به ماه یبار بیشتر نمیام عوض اینکه فرش قرمز پهن کنید زیر پام اینجوری میکنید؟ :w000:

حالا اینارو ولش کن تو کدوم ممدی؟ :ws3:

حالا اونم ول کن کی اومد به تو خبر داد من این پستو گذاشتم؟ بگو کارش دارم ... کار خاصی ندارم میخوام یذره نوازشش کنم:w02:

• Like 1
لینک به دیدگاه
بمانستم کی بوشو سریع بوگوفت:w02:گم ا تاپیک میان رشتی بیگیم زکان نفهمید:ws3:

ینی کی تانه به اَ سرعت ایتَ گ... به گازَ گیره ببره خبر؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :ws28:

تی 9یم بوخوداااااااااااااااا

آها والا از اولم باید گیلکی بینیویشته بیم :w02:

• Like 3
لینک به دیدگاه
ینی کی تانه به اَ سرعت ایتَ گ... به گازَ گیره ببره خبر؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :ws28:

تی 9یم بوخوداااااااااااااااا

آها والا از اولم باید گیلکی بینیویشته بیم :w02:

تی آواتار قربان:5c6ipag2mnshmsf5ju3

• Like 3
لینک به دیدگاه
تو همون ممدی؟ :ws3:

خیلی وقته نیومدم نمیدونم کی به کیه...:ws38:

آها ینی تو قانون اساسی شما هر کی کار بد میکنه ماچش میکنن عین ضرغامی میان هی جایزه هم اهدا میکنن بهش؟؟؟؟؟؟ :w000:(الان یکی به جرم سخن در لفافه ی سیاسی هم یه اخطار بده) تو قانون اساسی سزای کسی که قتل میکنه چوب داره...بعد سزای کسی که به یه قوم توهین میکنه چیه؟ منم حرف خیلی بدی نزدم فقط یه جواب مشابه دادم مثل آینه ...کسی که یک قوم رو بی غیرت میشماره پر واضحه که خودش ناموس نداره وگرنه این حرفو نمیزد ، توهین منم همین بود "بی ناموس "....

این نشون میده هر کس یه جوره برای همین میگم سانسور عقاید نکنید شاید یکی به ناموسش توهین کنن وایسه نگاه کنه... اینی که شما گفتی دقیقا همینه وایسادن و نگاه کردن... ولی ما عادت نداریم بمونیم نگاه کنیم و لبخند بزنیم وقتی کسی به ناموسمون توهین میکنه جد و آبادشو به عقد همیدیگه در میاریم

من خودم عارم میاد جواب هر کسی رو بدم خیلی جاهای مختلف از زندگیم خیلیارو بی جواب گذاشتم چون برام ارزشی نداشت غرورمو با دنیا عوض نمیکنم... اما سیاست در جواب دادن خیلی مهمه گاهی جواب بعضیارو نباید بدی گاهی مودبانه گاهی با ایما و اشاره و... بعضی وقتا سکوت در مورد یه سری چیزا جایز نیست ...

حالا ولش کن....

گذشت... بیخیال

خوبه حالا سال به ماه یبار بیشتر نمیام عوض اینکه فرش قرمز پهن کنید زیر پام اینجوری میکنید؟ :w000:

حالا اینارو ولش کن تو کدوم ممدی؟ :ws3:

حالا اونم ول کن کی اومد به تو خبر داد من این پستو گذاشتم؟ بگو کارش دارم ... کار خاصی ندارم میخوام یذره نوازشش کنم:w02:

من همون ممدم :ws3:

ما مگه اومدیم ماچشون کردیم و بهشون جایزه دادیم؟ کسی اینجا چیزی نگفته بود که. شما خودتون دور همی یهو داغ کردین شروع کردین به خرزوخان توهین کردن :ws3:

تو انجمن بزرگترین تخلف همون توهین کردن هستش (حالا با هر بهونه ای که پشتش باشه). حالا نشین اینجا کارتو توجیه بکن :vahidrk:

خوبه خودتم میگی بعد مدتها اومدیا. حالا اینجوری باید بیای؟ :ws3: هوا بارونی بود فروشو جمع کردیم خیس نشه :whistle: :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
من همون ممدم :ws3:

ما مگه اومدیم ماچشون کردیم و بهشون جایزه دادیم؟ کسی اینجا چیزی نگفته بود که. شما خودتون دور همی یهو داغ کردین شروع کردین به خرزوخان توهین کردن :ws3:

تو انجمن بزرگترین تخلف همون توهین کردن هستش (حالا با هر بهونه ای که پشتش باشه). حالا نشین اینجا کارتو توجیه بکن :vahidrk:

خوبه خودتم میگی بعد مدتها اومدیا. حالا اینجوری باید بیای؟ :ws3: هوا بارونی بود فروشو جمع کردیم خیس نشه :whistle: :ws3:

به بههههه ممده خودمونه :ws3:

تو هنوز زنده ای؟ :w02::ws28:

اصن دوس داشتم به خرزو خان بگم :w000: ایدفه اخطار دادی انجمنتو پودر میکنم فمیدییییییییی؟ :vahidrk:

اولم از خودت شرو میکنم یادت هست که شغل شریفم چیه؟ ... :gnugghender:

ولی آخر نگفتی کی اومد بهت گفت من این پستو گذاشتمااااااااااااا کارش داشتم ...:w02:

• Like 2
لینک به دیدگاه
تی آواتار قربان:5c6ipag2mnshmsf5ju3

تی جانه قوربااااااااااااااااااااااااان

تی 9یم ناااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااز :w02:

• Like 2
لینک به دیدگاه
به بههههه ممده خودمونه :ws3:

تو هنوز زنده ای؟ :w02::ws28:

اصن دوس داشتم به خرزو خان بگم :w000: ایدفه اخطار دادی انجمنتو پودر میکنم فمیدییییییییی؟ :vahidrk:

اولم از خودت شرو میکنم یادت هست که شغل شریفم چیه؟ ... :gnugghender:

ولی آخر نگفتی کی اومد بهت گفت من این پستو گذاشتمااااااااااااا کارش داشتم ...:w02:

پ ن پ :w02:

باشه سلام میرسونم بهش :w02:

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...