* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 25 مهر، 2013 من تو شهر غریبم شما میخوای برین هنوز معلوم نشده که میخوایم بریم ، تو کی میای ؟ کی درست تموم میشه تو ؟ارشدی؟
3Tilla 3844 ارسال شده در 26 مهر، 2013 [TABLE] [TR] [TD=class: b]خوشا گیلان و وضع بیمثالش [/TD] [TD] [/TD] [TD=class: b][/TD] [/TR] [/TABLE] خداوندا نگه دار از زوال و گرما و آلودگی و گردو خاک و شلوغی و بی مسئولیتی مدیران و .... 4
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 26 مهر، 2013 چی ارشدمن اخر مرداد میام خب بزار سمیرا بیاد ببینیم چی میشه ، تابستون هم کلاس میری؟ دلم برات تنگ شده دختره ی پر حرف بامزه :دی
..وارش.. 165 ارسال شده در 27 مهر، 2013 سلام گیلان زاکان. شیمی احوال خوب ایسه ؟ بایید گیلان پرچم ا تاپیک میان بوجور بوبورید : طرفدار کدام تیم هستید؟ ( لیگ سیزدهم ) دِ بیدینم پرچمداران واقعی گیلان کی ایسه [TABLE][TR] [TD=class: b]خوشا گیلان و وضع بیمثالش[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b][/TD] [/TR] [/TABLE] خداوندا نگه دار از زوال و گرما و آلودگی و گردو خاک و شلوغی و بی مسئولیتی مدیران و .... چی بوبوسته دوباره زای ؟؟ کی تره ناراحت بوکود ؟ اوشانه ولَ کون . مسئولان گَم. راستی تهران چی کونی؟ 2
VINA 31339 ارسال شده در 29 مهر، 2013 خب بزار سمیرا بیاد ببینیم چی میشه ، تابستون هم کلاس میری؟ دلم برات تنگ شده دختره ی پر حرف بامزه :دی اولین تابستونه...خو من تهران دوست دارم رشت حوصلم سر میره
3Tilla 3844 ارسال شده در 29 مهر، 2013 سلام گیلان زاکان. شیمی احوال خوب ایسه ؟ بایید گیلان پرچم ا تاپیک میان بوجور بوبورید : طرفدار کدام تیم هستید؟ ( لیگ سیزدهم ) دِ بیدینم پرچمداران واقعی گیلان کی ایسه چی بوبوسته دوباره زای ؟؟ کی تره ناراحت بوکود ؟ اوشانه ولَ کون . مسئولان گَم. راستی تهران چی کونی؟ سلااااااااااااااااااام خوبی؟ دنبال یه لقمه نون.بالاخره گیلانو ول کردم با اینکه هیچ جا گیلان نمیشه.....از گرمای تهران متنفرم 1
..وارش.. 165 ارسال شده در 30 مهر، 2013 سلااااااااااااااااااام خوبی؟ دنبال یه لقمه نون.بالاخره گیلانو ول کردم با اینکه هیچ جا گیلان نمیشه.....از گرمای تهران متنفرم هرجا هستی دلت شاد باشه فائزه جوون نمیدونی اینجا از دیروز چه بارونی میباره . اصلا ما رو برده تو حال و هوای پاییز ....... سو سو 1
..وارش.. 165 ارسال شده در 30 مهر، 2013 یعنی شما ها فقط پرچم گیلان رو تو همین تالار میارید بالا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! رای بدید دیگه ؟ ( حتی اگر فوتبالی نیستید ) بایید گیلان پرچم ا تاپیک میان بوجور بوبورید : طرفدار کدام تیم هستید؟ ( لیگ سیزدهم ) 4
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 31 مهر، 2013 سلام گیلان زاکان. شیمی احوال خوب ایسه ؟ بایید گیلان پرچم ا تاپیک میان بوجور بوبورید : طرفدار کدام تیم هستید؟ ( لیگ سیزدهم ) دِ بیدینم پرچمداران واقعی گیلان کی ایسه چی بوبوسته دوباره زای ؟؟ کی تره ناراحت بوکود ؟ اوشانه ولَ کون . مسئولان گَم. راستی تهران چی کونی؟ سلاااام ؛عههه ، شما هم گیلانی هستید ؟ کجای گیلانید ؟ اولین تابستونه...خو من تهران دوست دارم رشت حوصلم سر میره تو تهران چیکا میکنی؟ نکنه همونجا شوهر کردی؟ سلااااااااااااااااااام خوبی؟ دنبال یه لقمه نون.بالاخره گیلانو ول کردم با اینکه هیچ جا گیلان نمیشه.....از گرمای تهران متنفرم نام کاربری تغییر کرده ؟ چرا من بجا نمیارم یعنی شما ها فقط پرچم گیلان رو تو همین تالار میارید بالا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! رای بدید دیگه ؟ ( حتی اگر فوتبالی نیستید ) الان میرم رای میدم
..وارش.. 165 ارسال شده در 31 مهر، 2013 سلاااام ؛عههه ، شما هم گیلانی هستید ؟ کجای گیلانید ؟ سلام. خاخور رشتَ شینه الان میرم رای میدم 3
3Tilla 3844 ارسال شده در 2 آبان، 2013 من paeeze سابقم آقا ینی به داماش رای بدیم به ملوان رای ندیم اصلا چ فرقی دارن دوتاشون؟ 4
..وارش.. 165 ارسال شده در 2 آبان، 2013 من paeeze سابقم آقا ینی به داماش رای بدیم به ملوان رای ندیم اصلا چ فرقی دارن دوتاشون؟ خب ملوان تیم شهر انزلی هست داماش هم برای رشت . خب تو که فوتبالی نیستی به عنوان یک گیلانی از کدوم شهر بیشتر خوشت میاد به همون رای بده . همین جوری عشقی در کل هدف فقط بالا بردن پرچم گیلانه خوش اومدی عزییییییزم تی فدا شومان از کو شهر ایسید ؟ 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 3 آبان، 2013 من paeeze سابقم آقا ینی به داماش رای بدیم به ملوان رای ندیم اصلا چ فرقی دارن دوتاشون؟ عههههه، پاییزه ، شناختم ، سلام دوباااره تی فدا شومان از کو شهر ایسید ؟ رشت ایه گیدی, اروپای ایران عااااااشقشم
3Tilla 3844 ارسال شده در 3 آبان، 2013 زاکان سلام ایه چی باید بوکونیم مرم بیگید پرچم بوجوررررررررررررر! 3
ارسال های توصیه شده