* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۲ یاد دو سال پیش و میتینگش افتادم ؛وای چقد زود گذشت لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۲ من تو شهر غریبم شما میخوای برین هنوز معلوم نشده که میخوایم بریم ، تو کی میای ؟ کی درست تموم میشه تو ؟ارشدی؟ لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۲ [TABLE] [TR] [TD=class: b]خوشا گیلان و وضع بیمثالش [/TD] [TD] [/TD] [TD=class: b][/TD] [/TR] [/TABLE] خداوندا نگه دار از زوال و گرما و آلودگی و گردو خاک و شلوغی و بی مسئولیتی مدیران و .... 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۲ چی ارشدمن اخر مرداد میام خب بزار سمیرا بیاد ببینیم چی میشه ، تابستون هم کلاس میری؟ دلم برات تنگ شده دختره ی پر حرف بامزه :دی لینک به دیدگاه
..وارش.. 165 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۲ سلام گیلان زاکان. شیمی احوال خوب ایسه ؟ بایید گیلان پرچم ا تاپیک میان بوجور بوبورید : طرفدار کدام تیم هستید؟ ( لیگ سیزدهم ) دِ بیدینم پرچمداران واقعی گیلان کی ایسه [TABLE][TR] [TD=class: b]خوشا گیلان و وضع بیمثالش[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b][/TD] [/TR] [/TABLE] خداوندا نگه دار از زوال و گرما و آلودگی و گردو خاک و شلوغی و بی مسئولیتی مدیران و .... چی بوبوسته دوباره زای ؟؟ کی تره ناراحت بوکود ؟ اوشانه ولَ کون . مسئولان گَم. راستی تهران چی کونی؟ 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۲ خب بزار سمیرا بیاد ببینیم چی میشه ، تابستون هم کلاس میری؟ دلم برات تنگ شده دختره ی پر حرف بامزه :دی اولین تابستونه...خو من تهران دوست دارم رشت حوصلم سر میره لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۲ سلام گیلان زاکان. شیمی احوال خوب ایسه ؟ بایید گیلان پرچم ا تاپیک میان بوجور بوبورید : طرفدار کدام تیم هستید؟ ( لیگ سیزدهم ) دِ بیدینم پرچمداران واقعی گیلان کی ایسه چی بوبوسته دوباره زای ؟؟ کی تره ناراحت بوکود ؟ اوشانه ولَ کون . مسئولان گَم. راستی تهران چی کونی؟ سلااااااااااااااااااام خوبی؟ دنبال یه لقمه نون.بالاخره گیلانو ول کردم با اینکه هیچ جا گیلان نمیشه.....از گرمای تهران متنفرم 1 لینک به دیدگاه
..وارش.. 165 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۲ سلااااااااااااااااااام خوبی؟ دنبال یه لقمه نون.بالاخره گیلانو ول کردم با اینکه هیچ جا گیلان نمیشه.....از گرمای تهران متنفرم هرجا هستی دلت شاد باشه فائزه جوون نمیدونی اینجا از دیروز چه بارونی میباره . اصلا ما رو برده تو حال و هوای پاییز ....... سو سو 1 لینک به دیدگاه
..وارش.. 165 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۲ یعنی شما ها فقط پرچم گیلان رو تو همین تالار میارید بالا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! رای بدید دیگه ؟ ( حتی اگر فوتبالی نیستید ) بایید گیلان پرچم ا تاپیک میان بوجور بوبورید : طرفدار کدام تیم هستید؟ ( لیگ سیزدهم ) 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ سلام گیلان زاکان. شیمی احوال خوب ایسه ؟ بایید گیلان پرچم ا تاپیک میان بوجور بوبورید : طرفدار کدام تیم هستید؟ ( لیگ سیزدهم ) دِ بیدینم پرچمداران واقعی گیلان کی ایسه چی بوبوسته دوباره زای ؟؟ کی تره ناراحت بوکود ؟ اوشانه ولَ کون . مسئولان گَم. راستی تهران چی کونی؟ سلاااام ؛عههه ، شما هم گیلانی هستید ؟ کجای گیلانید ؟ اولین تابستونه...خو من تهران دوست دارم رشت حوصلم سر میره تو تهران چیکا میکنی؟ نکنه همونجا شوهر کردی؟ سلااااااااااااااااااام خوبی؟ دنبال یه لقمه نون.بالاخره گیلانو ول کردم با اینکه هیچ جا گیلان نمیشه.....از گرمای تهران متنفرم نام کاربری تغییر کرده ؟ چرا من بجا نمیارم یعنی شما ها فقط پرچم گیلان رو تو همین تالار میارید بالا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! رای بدید دیگه ؟ ( حتی اگر فوتبالی نیستید ) الان میرم رای میدم لینک به دیدگاه
..وارش.. 165 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ سلاااام ؛عههه ، شما هم گیلانی هستید ؟ کجای گیلانید ؟ سلام. خاخور رشتَ شینه الان میرم رای میدم 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ سلام. خاخور رشتَ شینه خوش اومدی عزییییییزم لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ من paeeze سابقم آقا ینی به داماش رای بدیم به ملوان رای ندیم اصلا چ فرقی دارن دوتاشون؟ 4 لینک به دیدگاه
..وارش.. 165 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ من paeeze سابقم آقا ینی به داماش رای بدیم به ملوان رای ندیم اصلا چ فرقی دارن دوتاشون؟ خب ملوان تیم شهر انزلی هست داماش هم برای رشت . خب تو که فوتبالی نیستی به عنوان یک گیلانی از کدوم شهر بیشتر خوشت میاد به همون رای بده . همین جوری عشقی در کل هدف فقط بالا بردن پرچم گیلانه خوش اومدی عزییییییزم تی فدا شومان از کو شهر ایسید ؟ 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۲ من paeeze سابقم آقا ینی به داماش رای بدیم به ملوان رای ندیم اصلا چ فرقی دارن دوتاشون؟ عههههه، پاییزه ، شناختم ، سلام دوباااره تی فدا شومان از کو شهر ایسید ؟ رشت ایه گیدی, اروپای ایران عااااااشقشم لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۲ زاکان سلام ایه چی باید بوکونیم مرم بیگید 4 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۲ زاکان سلام ایه چی باید بوکونیم مرم بیگید پرچم بوجوررررررررررررر! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده