* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ سهلاااااااااااااااااااااام یک عدد آهنگ گلنسا حونم برای شما دوست جان ها.....بدانلودید هاي ونوس هَو آر يو؟داما گرم دسخوش به تي غيرت رشتي مثل اينكه آموزش پرورش قراره بعد خرداد نيرو بگيره حواست باشه خوبم عزیزم؛ عههه؛خوب شد گفتی ؛منتظرش بودم ،آخه قراره برای رشته های فنی مهندسی نیرو بگیرن که میتونم بشرکتم این خانداداش میلادمون هم که گفت میخواد برام کار بیایه ؛نمیدونم چی شد ؛دیگه نیومد :)) خودت چه خبر؟ امتحانا رو دادی؟ لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ خوبم عزیزم؛ عههه؛خوب شد گفتی ؛منتظرش بودم ،آخه قراره برای رشته های فنی مهندسی نیرو بگیرن که میتونم بشرکتم این خانداداش میلادمون هم که گفت میخواد برام کار بیایه ؛نمیدونم چی شد ؛دیگه نیومد :)) خودت چه خبر؟ امتحانا رو دادی؟ بازم آزمون الکی؟ چطوری میگیرند مثلا؟ به قول یکی خونمون پشت شهرداریه مارو میگیرن دیگه استدلالش تو حلقم.بعد اینکه نه آزمون نه هیچی پنشنبه رفتن صبت نام کردن شنبه گفتن قبولین اونوقت ما پاشدیم رفتیم رشت آزمون دادیم دوماه بعد با 3 تا منفی 200 درصد مردود اعلاممون کردن بیسواد هم میدونه کل سوالا رو غلط بزنی منفی 33 میشه ببینید ما با کیا شدیم 70-80-90- میلیون و رو به شکوفایی هستیم تا 2018 هم از نظر علمی 4 ام جهانیم من به خودم میبالم اینا پولاشون حروم نیس عایا؟ 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ بازم آزمون الکی؟ چطوری میگیرند مثلا؟ به قول یکی خونمون پشت شهرداریه مارو میگیرن دیگه استدلالش تو حلقم.بعد اینکه نه آزمون نه هیچی پنشنبه رفتن صبت نام کردن شنبه گفتن قبولین اونوقت ما پاشدیم رفتیم رشت آزمون دادیم دوماه بعد با 3 تا منفی 200 درصد مردود اعلاممون کردن بیسواد هم میدونه کل سوالا رو غلط بزنی منفی 33 میشه ببینید ما با کیا شدیم 70-80-90- میلیون و رو به شکوفایی هستیم تا 2018 هم از نظر علمی 4 ام جهانیم من به خودم میبالم اینا پولاشون حروم نیس عایا؟ منفی 200 درصد شوخیییی میکنی چه میدونم والا؛ حروم! معلوم نیست آخه چه دلیلی داره این همه پول ثبت نام میگیرن! لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ منفی 200 درصد شوخیییی میکنی چه میدونم والا؛ حروم! معلوم نیست آخه چه دلیلی داره این همه پول ثبت نام میگیرن! آره کارناممو تا چند وقت پیش سیو داشتم بعد دیگه پاک کردم جز اعصاب خوردی چیزی نداره:icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ خوبم عزیزم؛ عههه؛خوب شد گفتی ؛منتظرش بودم ،آخه قراره برای رشته های فنی مهندسی نیرو بگیرن که میتونم بشرکتم این خانداداش میلادمون هم که گفت میخواد برام کار بیایه ؛نمیدونم چی شد ؛دیگه نیومد :)) خودت چه خبر؟ امتحانا رو دادی؟ ولي من نميدونم دبير زيست يا معلم بهداشت ميخوان يا نه البته خواهر من الان يه همكار داره پسره فوق ليسانسه ميكروبيولوژيه بعد داره ابتدايي درس ميده !!! :icon_pf (34):كلا هيچجايي به تخصص توجه نميكنن :vahidrk: ببين خانداداش يه قول داد خودشم توش موند از ترس ديگه نمياد فك كنم منم هيچي نه بابا از 8تم شرو ميشه تااااااااااااااااااااا 22م اصلا حسه درس خوندم نيياد لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ شمالیا دس دس شمالیا دس دس چه خبرهههههه؟ باشه باشه دس ميزنيم اول بگو چه خبره دستم ميزينيم 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ شمالیا دس دس شمالیا دس دس آره کارناممو تا چند وقت پیش سیو داشتم بعد دیگه پاک کردم جز اعصاب خوردی چیزی نداره:icon_razz: واقعا کی میرسه خیالمون راحت بشه ، از وقتی یادمه درس و مدرسه و بعد دانشگاه و حالا هم کار و... ولي من نميدونم دبير زيست يا معلم بهداشت ميخوان يا نه البته خواهر من الان يه همكار داره پسره فوق ليسانسه ميكروبيولوژيه بعد داره ابتدايي درس ميده !!! :icon_pf (34):كلا هيچجايي به تخصص توجه نميكنن :vahidrk: ببين خانداداش يه قول داد خودشم توش موند از ترس ديگه نمياد فك كنم منم هيچي نه بابا از 8تم شرو ميشه تااااااااااااااااااااا 22م اصلا حسه درس خوندم نيياد والااااا، میبینی تو بانک مهندس معماری کار میکنه ،اونوقت تو شرکت مهندسی ساختمان،مهندس کامپیوتر، همش هم که با پارتی و آشنابازیه ، مطمئنا ما هم اگه یه روزی پیش بیاد بریم سره کار باید از آشنا و پارتی استفاده کنیم آره ،پیداش نیس دیگه الان بخون دیگه ، اونوقت اون وسطای امتحانا وقت کم میاداااا ،من همیشه سعی میکردم تو فرجه ها بخونم تا خیالم راحت باشه لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ چه خبرهههههه؟ باشه باشه دس ميزنيم اول بگو چه خبره دستم ميزينيم بابا دس بزن مثه ونوس خبرشو ول کن دستو بیا 1 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ اینو یه جا خوندم کلی خندیدم محتویات یخچال گیلانی:ایته پلاستیک تورب,ایته سرخ تیان ترش ماست,ترش پرتخال,دیشب بمانسته لوبیا,پیله آقا دندان مصنوعی,شربت معده,کونوس آب دندون مضنوعی خیلی باحال بود 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ واقعا کی میرسه خیالمون راحت بشه ، از وقتی یادمه درس و مدرسه و بعد دانشگاه و حالا هم کار و... والااااا، میبینی تو بانک مهندس معماری کار میکنه ،اونوقت تو شرکت مهندسی ساختمان،مهندس کامپیوتر، همش هم که با پارتی و آشنابازیه ، مطمئنا ما هم اگه یه روزی پیش بیاد بریم سره کار باید از آشنا و پارتی استفاده کنیم آره ،پیداش نیس دیگه الان بخون دیگه ، اونوقت اون وسطای امتحانا وقت کم میاداااا ،من همیشه سعی میکردم تو فرجه ها بخونم تا خیالم راحت باشه تو ايران كلا چيزي تحت عنوان آب خوش از گلوي كسي پايين نميره هيچوقت ...تا اخر عمرت فقط بايد بدويي و حرص بخوري...مگر اينكه تو همه جا يه پارتي كلفت داشته باشي يا يه ددي مايه دار بچه هاي امروزيو ميگن چرا درس نميخونن؟ خب بگو با گندي كه شما به سيستم آموزشي ميزنيد شب ميخوابيد صب بيدار ميشيد يه متد اموزشي جديد كه از نتيجش خبر نداريد پياده ميكنيد الان بچه ها فوق بي سواد شدن نه همه توصيفي شده نه نمره ميدن نه هيچي رقابتو تو بچه ها از بين بردن ما اونموقه مشق مينوشتيم جونمون در ميومد بالاخره اون وسط با كلمات جديد آشنا ميشيدم 4 تا چيز ياد ميگرفتيم اينا 2 خط مينويسن 30 تا فوش به عمه معلمشون ميدن!!!!!! كنكورو برداشتن ارزش مدركمون با خاك يكسان شد قبلا لااقل دانشگاههاي ايران يه قيف بود با دهنه تنگ كه همونم باز كردن الان شد لوله هر ننه قمري مياد تو و به راحتي ميره بيرون همشونم كار ميخوان!!!!!!! كارم پيدا نيست!!!!!!!!!! بعد ميگن چرا تو يوني درس نميخونيد خب بابا كارشناسي كلمش يعني تخصص وقتي من ميدونم اين تخصص هيچ كجا به دردم نميخوره هر چقد مشتاق هر چقدر فعال با چه اميدي درس بخونم؟ معلومه سرد ميشم !!!!!! به زور و بلا درس ميخوني كارشناسي ارشد ميگيري با هزار زجر و بدبختي ميري سر كار همه چي با بدبختي ... اصلا حس درس نيست خدااااااا ولي من هميشه حس درس نبوده شب امتحان ساعت 12 شب سوبول كه به كونمانم ميفتاد شرو ميكردم به درس خوندن بابا دس بزن مثه ونوسخبرشو ول کن دستو بیا بيا بابا بيااااااااااااااااااااااااا آها...آها...آآآآآآآآآآآآآ دس دس دسسسسسسسس :1238: اینو یه جا خوندم کلی خندیدم دندون مضنوعی خیلی باحال بود اينو دوستم اس داده بود بهم اقاجانه دندان مضنوعي تازه آخرشو نداري عكس بروسلي روي در ياقچال 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ اینو یه جا خوندم کلی خندیدم دندون مضنوعی خیلی باحال بود تو ايران كلا چيزي تحت عنوان آب خوش از گلوي كسي پايين نميره هيچوقت ...تا اخر عمرت فقط بايد بدويي و حرص بخوري...مگر اينكه تو همه جا يه پارتي كلفت داشته باشي يا يه ددي مايه دار بچه هاي امروزيو ميگن چرا درس نميخونن؟ خب بگو با گندي كه شما به سيستم آموزشي ميزنيد شب ميخوابيد صب بيدار ميشيد يه متد اموزشي جديد كه از نتيجش خبر نداريد پياده ميكنيد الان بچه ها فوق بي سواد شدن نه همه توصيفي شده نه نمره ميدن نه هيچي رقابتو تو بچه ها از بين بردن ما اونموقه مشق مينوشتيم جونمون در ميومد بالاخره اون وسط با كلمات جديد آشنا ميشيدم 4 تا چيز ياد ميگرفتيم اينا 2 خط مينويسن 30 تا فوش به عمه معلمشون ميدن!!!!!! كنكورو برداشتن ارزش مدركمون با خاك يكسان شد قبلا لااقل دانشگاههاي ايران يه قيف بود با دهنه تنگ كه همونم باز كردن الان شد لوله هر ننه قمري مياد تو و به راحتي ميره بيرون همشونم كار ميخوان!!!!!!! كارم پيدا نيست!!!!!!!!!! بعد ميگن چرا تو يوني درس نميخونيد خب بابا كارشناسي كلمش يعني تخصص وقتي من ميدونم اين تخصص هيچ كجا به دردم نميخوره هر چقد مشتاق هر چقدر فعال با چه اميدي درس بخونم؟ معلومه سرد ميشم !!!!!! به زور و بلا درس ميخوني كارشناسي ارشد ميگيري با هزار زجر و بدبختي ميري سر كار همه چي با بدبختي ... اصلا حس درس نيست خدااااااا ولي من هميشه حس درس نبوده شب امتحان ساعت 12 شب سوبول كه به كونمانم ميفتاد شرو ميكردم به درس خوندن چه خبر؟ امتحانا تموم شد دیگه ؟ لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۲ چه خبر؟ امتحانا تموم شد دیگه ؟ سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام زود باشيد تبريك بگيد به جمع تحصيلكرده هاي بيكار خوش آمدم آره ديگه فارغ التحصيل شدم تو چه خبر آباجي ونوس چه ميكني؟ 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ سميرا تبريك فقط من اين وسط همچنان دارم درس ميخونم نامردا تا رشتم يه ميتنيگي چيزي بزاريد ديگه..حوصلمون سر رفت تو خونه 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ سميرا تبريكفقط من اين وسط همچنان دارم درس ميخونم نامردا تا رشتم يه ميتنيگي چيزي بزاريد ديگه..حوصلمون سر رفت تو خونه قربونت برم بلامیسررررررررر تو دیگه چی میخونی کر ؟ برا ارشد؟ خو بریم من که حرفی ندارم ونوسیم میگم هماهنگ کنیم یه روز برویم سه تایی:hapydancsmil:تا کی هستی؟ 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ قربونت برم بلامیسرررررررررتو دیگه چی میخونی کر ؟ برا ارشد؟ خو بریم من که حرفی ندارم ونوسیم میگم هماهنگ کنیم یه روز برویم سه تایی:hapydancsmil:تا کی هستی؟ تا فردا به گمونم بعدش بعد سه چهار روز ميام دوباره ميرم تا تا اخر مرداد نه بابا ارشدم كجا بود من 8 ترمه تموم نميكنم ليسانسمو كه ..9 ترمس....كاراموزي دارم لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۲ سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااامزود باشيد تبريك بگيد به جمع تحصيلكرده هاي بيكار خوش آمدم آره ديگه فارغ التحصيل شدم تو چه خبر آباجي ونوس چه ميكني؟ من کوجا بودم ؛ چرا اینجا رو ندیدم ؛ فکر کردم آخرین نفر من اینجا پست گذاشتم؛اومدم شاکی باشم دیدم پست داده بودین خب بگذریم؛ تبریک میگم یه عالمه خیلی خوشحالم تموم شد و راحت شدی ؛ایشالله ارشد سميرا تبريكفقط من اين وسط همچنان دارم درس ميخونم نامردا تا رشتم يه ميتنيگي چيزي بزاريد ديگه..حوصلمون سر رفت تو خونه موافقم ؛ میتینگ بزاریم؛ هر وقت شد من میتونم بیام ، فعلا غرق در بیکاری ام قربونت برم بلامیسرررررررررتو دیگه چی میخونی کر ؟ برا ارشد؟ خو بریم من که حرفی ندارم ونوسیم میگم هماهنگ کنیم یه روز برویم سه تایی:hapydancsmil:تا کی هستی؟ برویم برویم ؛ برویم شهر شادی رشت لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده