رفتن به مطلب

گیلانی ها بیان پرچمو ببرن بالا .....

ارسال های توصیه شده

* v e n o o s * مهمان
سهلاااااااااااااااااااااام

یک عدد آهنگ گلنسا حونم برای شما دوست جان ها.....بدانلودید:ws3:

:ws3:

هاي ونوس هَو آر يو؟:w02:داما گرم دسخوش به تي غيرت رشتي :w02:

مثل اينكه آموزش پرورش قراره بعد خرداد نيرو بگيره حواست باشه :ws37:

خوبم عزیزم؛ :w02:

عههه؛خوب شد گفتی ؛منتظرش بودم ،آخه قراره برای رشته های فنی مهندسی نیرو بگیرن که میتونم بشرکتم hapydancsmil.gif

این خانداداش میلادمون هم که گفت میخواد برام کار بیایه ؛نمیدونم چی شد ؛دیگه نیومد :)):ws3:

خودت چه خبر؟ امتحانا رو دادی؟:w02:

لینک به دیدگاه
  • پاسخ 9.9k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

عههه؛خوب شد گفتی ؛منتظرش بودم ،آخه قراره برای رشته های فنی مهندسی نیرو بگیرن که میتونم بشرکتم hapydancsmil.gif

این خانداداش میلادمون هم که گفت میخواد برام کار بیایه ؛نمیدونم چی شد ؛دیگه نیومد :)):ws3:

بازم آزمون الکی؟:4564::whistles:

چطوری میگیرند مثلا؟ به قول یکی خونمون پشت شهرداریه مارو میگیرن دیگه:ws37: استدلالش تو حلقم.بعد اینکه نه آزمون نه هیچی پنشنبه رفتن صبت نام کردن شنبه گفتن قبولین

اونوقت ما پاشدیم رفتیم رشت آزمون دادیم دوماه بعد با 3 تا منفی 200 درصد:w58: مردود اعلاممون کردن:banel_smiley_4: بیسواد هم میدونه کل سوالا رو غلط بزنی منفی 33 میشه

ببینید ما با کیا شدیم 70-80-90- میلیون و رو به شکوفایی هستیم تا 2018 هم از نظر علمی 4 ام جهانیم

من به خودم میبالم:ws37:

اینا پولاشون حروم نیس عایا؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان
بازم آزمون الکی؟:4564::whistles:

چطوری میگیرند مثلا؟ به قول یکی خونمون پشت شهرداریه مارو میگیرن دیگه:ws37: استدلالش تو حلقم.بعد اینکه نه آزمون نه هیچی پنشنبه رفتن صبت نام کردن شنبه گفتن قبولین

اونوقت ما پاشدیم رفتیم رشت آزمون دادیم دوماه بعد با 3 تا منفی 200 درصد:w58: مردود اعلاممون کردن:banel_smiley_4: بیسواد هم میدونه کل سوالا رو غلط بزنی منفی 33 میشه

ببینید ما با کیا شدیم 70-80-90- میلیون و رو به شکوفایی هستیم تا 2018 هم از نظر علمی 4 ام جهانیم

من به خودم میبالم:ws37:

اینا پولاشون حروم نیس عایا؟

منفی 200 درصد:w58: شوخیییی میکنی :ws28:

چه میدونم والا؛ حروم! معلوم نیست آخه چه دلیلی داره این همه پول ثبت نام میگیرن!icon_razz.gif

لینک به دیدگاه
منفی 200 درصد:w58: شوخیییی میکنی :ws28:

چه میدونم والا؛ حروم! معلوم نیست آخه چه دلیلی داره این همه پول ثبت نام میگیرن!icon_razz.gif

آره کارناممو تا چند وقت پیش سیو داشتم بعد دیگه پاک کردم جز اعصاب خوردی چیزی نداره:icon_razz:

• Like 1
لینک به دیدگاه

ولي من نميدونم دبير زيست يا معلم بهداشت ميخوان يا نه :hanghead:

البته خواهر من الان يه همكار داره پسره فوق ليسانسه ميكروبيولوژيه بعد داره ابتدايي درس ميده !!! :icon_pf (34):كلا هيچجايي به تخصص توجه نميكنن :vahidrk:

ببين خانداداش يه قول داد خودشم توش موند از ترس ديگه نمياد فك كنم :ws3:

منم هيچي نه بابا از 8تم شرو ميشه تااااااااااااااااااااا 22م اصلا حسه درس خوندم نيياد :ws37:

لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان
شمالیا دس دس hapydancsmil.gif

شمالیا دس دسhapydancsmil.gif

hapydancsmil.gif

آره کارناممو تا چند وقت پیش سیو داشتم بعد دیگه پاک کردم جز اعصاب خوردی چیزی نداره:icon_razz:

واقعا کی میرسه خیالمون راحت بشه ، از وقتی یادمه درس و مدرسه و بعد دانشگاه و حالا هم کار و...icon_pf%20(34).gif

ولي من نميدونم دبير زيست يا معلم بهداشت ميخوان يا نه :hanghead:

البته خواهر من الان يه همكار داره پسره فوق ليسانسه ميكروبيولوژيه بعد داره ابتدايي درس ميده !!! :icon_pf (34):كلا هيچجايي به تخصص توجه نميكنن :vahidrk:

ببين خانداداش يه قول داد خودشم توش موند از ترس ديگه نمياد فك كنم :ws3:

منم هيچي نه بابا از 8تم شرو ميشه تااااااااااااااااااااا 22م اصلا حسه درس خوندم نيياد :ws37:

والااااا، میبینی تو بانک مهندس معماری کار میکنه ،اونوقت تو شرکت مهندسی ساختمان،مهندس کامپیوتر، همش هم که با پارتی و آشنابازیه ، مطمئنا ما هم اگه یه روزی پیش بیاد بریم سره کار باید از آشنا و پارتی استفاده کنیم icon_razz.gif

آره ،پیداش نیس دیگه :ws28:

الان بخون دیگه ، اونوقت اون وسطای امتحانا وقت کم میاداااا ،من همیشه سعی میکردم تو فرجه ها بخونم تا خیالم راحت باشه:ws3:

لینک به دیدگاه
:w58:

چه خبرهههههه؟

باشه باشه دس ميزنيم اول بگو چه خبره دستم ميزينيم :w02:

بابا دس بزن مثه ونوسhapydancsmil.gif

خبرشو ول کن دستو بیاhapydancsmil.gifhapydancsmil.gif

• Like 1
لینک به دیدگاه

اینو یه جا خوندم کلی خندیدم:ws3:

محتویات یخچال گیلانی:ایته پلاستیک تورب,ایته سرخ تیان ترش ماست,ترش پرتخال,دیشب بمانسته لوبیا,پیله آقا دندان مصنوعی,شربت معده,کونوس آب

:ws28: دندون مضنوعی خیلی باحال بود

• Like 1
لینک به دیدگاه
hapydancsmil.gif

واقعا کی میرسه خیالمون راحت بشه ، از وقتی یادمه درس و مدرسه و بعد دانشگاه و حالا هم کار و...icon_pf%20(34).gif

والااااا، میبینی تو بانک مهندس معماری کار میکنه ،اونوقت تو شرکت مهندسی ساختمان،مهندس کامپیوتر، همش هم که با پارتی و آشنابازیه ، مطمئنا ما هم اگه یه روزی پیش بیاد بریم سره کار باید از آشنا و پارتی استفاده کنیم icon_razz.gif

آره ،پیداش نیس دیگه :ws28:

الان بخون دیگه ، اونوقت اون وسطای امتحانا وقت کم میاداااا ،من همیشه سعی میکردم تو فرجه ها بخونم تا خیالم راحت باشه:ws3:

تو ايران كلا چيزي تحت عنوان آب خوش از گلوي كسي پايين نميره هيچوقت ...تا اخر عمرت فقط بايد بدويي و حرص بخوري...مگر اينكه تو همه جا يه پارتي كلفت داشته باشي يا يه ددي مايه دار :ws3:

بچه هاي امروزيو ميگن چرا درس نميخونن؟ خب بگو با گندي كه شما به سيستم آموزشي ميزنيد شب ميخوابيد صب بيدار ميشيد يه متد اموزشي جديد كه از نتيجش خبر نداريد پياده ميكنيد الان بچه ها فوق بي سواد شدن نه همه توصيفي شده نه نمره ميدن نه هيچي رقابتو تو بچه ها از بين بردن ما اونموقه مشق مينوشتيم جونمون در ميومد بالاخره اون وسط با كلمات جديد آشنا ميشيدم 4 تا چيز ياد ميگرفتيم اينا 2 خط مينويسن 30 تا فوش به عمه معلمشون ميدن!!!!!!:ws3: كنكورو برداشتن ارزش مدركمون با خاك يكسان شد قبلا لااقل دانشگاههاي ايران يه قيف بود با دهنه تنگ كه همونم باز كردن الان شد لوله هر ننه قمري مياد تو و به راحتي ميره بيرون همشونم كار ميخوان!!!!!!! كارم پيدا نيست!!!!!!!!!! بعد ميگن چرا تو يوني درس نميخونيد خب بابا كارشناسي كلمش يعني تخصص وقتي من ميدونم اين تخصص هيچ كجا به دردم نميخوره هر چقد مشتاق هر چقدر فعال با چه اميدي درس بخونم؟ معلومه سرد ميشم !!!!!! به زور و بلا درس ميخوني كارشناسي ارشد ميگيري با هزار زجر و بدبختي ميري سر كار همه چي با بدبختي ... :4564:

اصلا حس درس نيست خدااااااا ولي من هميشه حس درس نبوده شب امتحان ساعت 12 شب سوبول كه به كونمانم ميفتاد شرو ميكردم به درس خوندن :ws28:

بابا دس بزن مثه ونوسhapydancsmil.gif

خبرشو ول کن دستو بیاhapydancsmil.gifhapydancsmil.gif

بيا بابا بيااااااااااااااااااااااااا

:ws48:

آها...آها...آآآآآآآآآآآآآ دس دس دسسسسسسسس :1238:

:ws3: اينو دوستم اس داده بود بهم اقاجانه دندان مضنوعي :ws28:تازه آخرشو نداري عكس بروسلي روي در ياقچال :ws28:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...
* v e n o o s * مهمان

:ws28:

تو ايران كلا چيزي تحت عنوان آب خوش از گلوي كسي پايين نميره هيچوقت ...تا اخر عمرت فقط بايد بدويي و حرص بخوري...مگر اينكه تو همه جا يه پارتي كلفت داشته باشي يا يه ددي مايه دار :ws3:

بچه هاي امروزيو ميگن چرا درس نميخونن؟ خب بگو با گندي كه شما به سيستم آموزشي ميزنيد شب ميخوابيد صب بيدار ميشيد يه متد اموزشي جديد كه از نتيجش خبر نداريد پياده ميكنيد الان بچه ها فوق بي سواد شدن نه همه توصيفي شده نه نمره ميدن نه هيچي رقابتو تو بچه ها از بين بردن ما اونموقه مشق مينوشتيم جونمون در ميومد بالاخره اون وسط با كلمات جديد آشنا ميشيدم 4 تا چيز ياد ميگرفتيم اينا 2 خط مينويسن 30 تا فوش به عمه معلمشون ميدن!!!!!!:ws3: كنكورو برداشتن ارزش مدركمون با خاك يكسان شد قبلا لااقل دانشگاههاي ايران يه قيف بود با دهنه تنگ كه همونم باز كردن الان شد لوله هر ننه قمري مياد تو و به راحتي ميره بيرون همشونم كار ميخوان!!!!!!! كارم پيدا نيست!!!!!!!!!! بعد ميگن چرا تو يوني درس نميخونيد خب بابا كارشناسي كلمش يعني تخصص وقتي من ميدونم اين تخصص هيچ كجا به دردم نميخوره هر چقد مشتاق هر چقدر فعال با چه اميدي درس بخونم؟ معلومه سرد ميشم !!!!!! به زور و بلا درس ميخوني كارشناسي ارشد ميگيري با هزار زجر و بدبختي ميري سر كار همه چي با بدبختي ... :4564:

اصلا حس درس نيست خدااااااا ولي من هميشه حس درس نبوده شب امتحان ساعت 12 شب سوبول كه به كونمانم ميفتاد شرو ميكردم به درس خوندن :ws28:

چه خبر؟ امتحانا تموم شد دیگه ؟hapydancsmil.gif

لینک به دیدگاه

چه خبر؟ امتحانا تموم شد دیگه ؟hapydancsmil.gif

سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام

زود باشيد تبريك بگيد به جمع تحصيلكرده هاي بيكار خوش آمدم :w02:

آره ديگه فارغ التحصيل شدم :w02:

تو چه خبر آباجي ونوس چه ميكني؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

سميرا تبريك

فقط من اين وسط همچنان دارم درس ميخونم:sad0:

نامردا تا رشتم يه ميتنيگي چيزي بزاريد ديگه..حوصلمون سر رفت تو خونه:4564:

• Like 1
لینک به دیدگاه
سميرا تبريك

قربونت برم بلامیسررررررررر:w02:

تو دیگه چی میخونی کر ؟ برا ارشد؟

خو بریم من که حرفی ندارم ونوسیم میگم هماهنگ کنیم یه روز برویم سه تایی:hapydancsmil:تا کی هستی؟

• Like 1
لینک به دیدگاه

خو بریم من که حرفی ندارم ونوسیم میگم هماهنگ کنیم یه روز برویم سه تایی:hapydancsmil:تا کی هستی؟

تا فردا به گمونم

بعدش بعد سه چهار روز ميام دوباره ميرم تا تا اخر مرداد

نه بابا ارشدم كجا بود من 8 ترمه تموم نميكنم ليسانسمو كه ..9 ترمس....كاراموزي دارم :4564:

لینک به دیدگاه
  • 4 هفته بعد...
* v e n o o s * مهمان
سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام

زود باشيد تبريك بگيد به جمع تحصيلكرده هاي بيكار خوش آمدم :w02:

آره ديگه فارغ التحصيل شدم :w02:

تو چه خبر آباجي ونوس چه ميكني؟

من کوجا بودم ؛ چرا اینجا رو ندیدم ؛ فکر کردم آخرین نفر من اینجا پست گذاشتم؛اومدم شاکی باشم دیدم پست داده بودین :sad0:

خب بگذریم؛ تبریک میگم یه عالمه hapydancsmil.gif

خیلی خوشحالم تموم شد و راحت شدی ؛ایشالله ارشد hapydancsmil.gif

سميرا تبريك

موافقم ؛ میتینگ بزاریم؛ هر وقت شد من میتونم بیام ، فعلا غرق در بیکاری ام :w02:

برویم برویم ؛hapydancsmil.gif

برویم شهر شادی رشت :ws3:

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...