3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ 8 ساعت پیش اینجا پیام دادی؟ دقیقا زمانی که داشتم خوابتو میدیدم ؛اولین بار بود خوابتو میدیدم،اومدی اینجا و به من و بچه های گیلان فکر کردی ، روحت اومد تو خوابم خواب دیدم اداره بهزیستی داره استخدام میکنه ،منو و تو و 2 نفر دیگه رفته بودیم مصاحبه کلی اداره مداره های گیلان دارن نیرو میگیرن ولی همشو گرفتن یه وقت خام نشین برین 20 تومن بدین واسه امتحان ثبت نام کنین همشون همین الانم سر کار هستن برای تبدیل وضعیت کردنشون دارن آزمون میگیرن از جمله همین بهزیستی که میگی ونوسی 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ 8 ساعت پیش اینجا پیام دادی؟ دقیقا زمانی که داشتم خوابتو میدیدم ؛اولین بار بود خوابتو میدیدم،اومدی اینجا و به من و بچه های گیلان فکر کردی ، روحت اومد تو خوابم خواب دیدم اداره بهزیستی داره استخدام میکنه ،منو و تو و 2 نفر دیگه رفته بودیم مصاحبه سلام اليـــــــــــــكي ميــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــگـــه آخ آخ آخ آخخخخخخخخ ونوس دس رو دلم نذار كه خونهاين مدير گروهه بوزينمون قرار بود برامون 2 واحد كارورزي بذاره پولو به حساب بيمارستان ريختن بعد نتونستن تو چارتمون دست ببرن هيچي ديگه برا وروديايه سال بعد ما جور شد ما سوختيم الانم هر جا ميريم برا كار يا ميخوان كارورزي گذرونده باشيم يا همينجوري سابقه داشته باشيم دوره آموزشي گذرونده باشيم الان عين بدبختا اين بيمارستان اون بيمارستان ميدوويم اين دوره آموزشيشونم پارتي بازيه...ميبيني ونوس ميبينييييييي تروخدا مارو با اون دبدبه كب كبمون خير سرمون ميتونستيم آزمايشگاه كنترل كيفي مواد غذايي ، تفكيك لايه هاي نفتي تو شركت نفتي، دبير زيست آموزش پرورشي،صنايع ميكروبي جايي كار كنيم به فلاكته آزمايشگاه تشخيص طبي راضي شديم الان بايد بريم خون بيمار اچ آي وي ، ***** مريضه هپاتيتي ،***** مريضه سرطانيرو آزمايش كنيم حالا اينارو ولش كن كار كه پيدا نيس خواهر جون من اصلا به عمرم هر چي فمينيست بازي دراوردم پشيمانم الان با اين اوصاف ادامه تحصيلم نميشه داد ...تو به من بگو اون دو نفر ديگه كه با ما اومده بودن مصاحبه كي بودن چيجوري بودن!!!؟ 1 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلاماليـــــــــــــكي ميــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــگـــه آخ آخ آخ آخخخخخخخخ ونوس دس رو دلم نذار كه خونهاين مدير گروهه بوزينمون قرار بود برامون 2 واحد كارورزي بذاره پولو به حساب بيمارستان ريختن بعد نتونستن تو چارتمون دست ببرن هيچي ديگه برا وروديايه سال بعد ما جور شد ما سوختيم الانم هر جا ميريم برا كار يا ميخوان كارورزي گذرونده باشيم يا همينجوري سابقه داشته باشيم دوره آموزشي گذرونده باشيم الان عين بدبختا اين بيمارستان اون بيمارستان ميدوويم اين دوره آموزشيشونم پارتي بازيه...ميبيني ونوس ميبينييييييي تروخدا مارو با اون دبدبه كب كبمون خير سرمون ميتونستيم آزمايشگاه كنترل كيفي مواد غذايي ، تفكيك لايه هاي نفتي تو شركت نفتي، دبير زيست آموزش پرورشي،صنايع ميكروبي جايي كار كنيم به فلاكته آزمايشگاه تشخيص طبي راضي شديم الان بايد بريم خون بيمار اچ آي وي ، ***** مريضه هپاتيتي ،***** مريضه سرطانيرو آزمايش كنيم حالا اينارو ولش كن كار كه پيدا نيس خواهر جون من اصلا به عمرم هر چي فمينيست بازي دراوردم پشيمانم الان با اين اوصاف ادامه تحصيلم نميشه داد ...تو به من بگو اون دو نفر ديگه كه با ما اومده بودن مصاحبه كي بودن چيجوري بودن!!!؟ واااااااااااااااااای بنده خدا میکروبیولوژی ها ...کاردان علوم آز رو بهشون ترجیح میدن .خاک تو سر این مملکت که رشته ی پدر مادر دار رو نمیشناسه:icon_pf (34): خواهر من میکروب خونده حدودا 1.5 سال پیش پزشکی قانونی قبول شد مصاحبه رفت بعد اومدن تحقیق زن همسایه فضولمون طبق معمول تو خیابون ولو بود ازش سوال میکنن میگه اینا چادری نیستنا ولی از چادریا بهترن نماز احتمالا میخونن ولی نماز جمعه اصلا نمیرن.... آخه به تو چ فضول قزمیت برو بمیر با این حرف زدنت!:vahidrk: من همه ی شما میکر بیولوژی ها رو درک میکنم 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ کلی اداره مداره های گیلان دارن نیرو میگیرن ولی همشو گرفتن یه وقت خام نشین برین 20 تومن بدین واسه امتحان ثبت نام کنین همشون همین الانم سر کار هستن برای تبدیل وضعیت کردنشون دارن آزمون میگیرن از جمله همین بهزیستی که میگی ونوسی میخواستم شرکت کنم برا این استانداریه ،اما به قول تو ، همشون از قبل انتخاب شدن و فقط برای تبدیل وضعیت ... سلاماليـــــــــــــكي ميــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــگـــه آخ آخ آخ آخخخخخخخخ ونوس دس رو دلم نذار كه خونهاين مدير گروهه بوزينمون قرار بود برامون 2 واحد كارورزي بذاره پولو به حساب بيمارستان ريختن بعد نتونستن تو چارتمون دست ببرن هيچي ديگه برا وروديايه سال بعد ما جور شد ما سوختيم الانم هر جا ميريم برا كار يا ميخوان كارورزي گذرونده باشيم يا همينجوري سابقه داشته باشيم دوره آموزشي گذرونده باشيم الان عين بدبختا اين بيمارستان اون بيمارستان ميدوويم اين دوره آموزشيشونم پارتي بازيه...ميبيني ونوس ميبينييييييي تروخدا مارو با اون دبدبه كب كبمون خير سرمون ميتونستيم آزمايشگاه كنترل كيفي مواد غذايي ، تفكيك لايه هاي نفتي تو شركت نفتي، دبير زيست آموزش پرورشي،صنايع ميكروبي جايي كار كنيم به فلاكته آزمايشگاه تشخيص طبي راضي شديم الان بايد بريم خون بيمار اچ آي وي ، ***** مريضه هپاتيتي ،***** مريضه سرطانيرو آزمايش كنيم حالا اينارو ولش كن كار كه پيدا نيس خواهر جون من اصلا به عمرم هر چي فمينيست بازي دراوردم پشيمانم الان با اين اوصاف ادامه تحصيلم نميشه داد ...تو به من بگو اون دو نفر ديگه كه با ما اومده بودن مصاحبه كي بودن چيجوري بودن!!!؟ من متوجه نشدم، الان تو برای کار رفتی آزمایشگاه یا کارآموزیه و یه جورایی دوره آموزشی ؟ والا من یادم نیست اون دو نفر رو ، ولی خیلی بده بیکاری ؛پسرایی که کار پیدا نمیکنن چی میکشن ،حالا باز ما دختریم کسی انتظار نداره لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چند روز پیش واسه مصاحبه رفتم یه شرکتی برای کد نویسی پردازش تصویر بهم میگه 450-500:w58: تمام وقت والله یه کارگر بی سواد داره ماهی 500 میگیره فقط برچسب میزنه به مایع دستشویی ها خودم تو یه شرکت بسته بندی دیدم و پرسیدم چند میدن بهتون؟ چرا اینا اینطوری میکنن یعنی مغز من تا این حد بی ارزشه ک فکر کردن و کار کردنش از برچسب زدن هم بی ارزش تره این روزا شدیدا به کارگرا حسودیم میشه 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ واااااااااااااااااای بنده خدا میکروبیولوژی ها ...کاردان علوم آز رو بهشون ترجیح میدن .خاک تو سر این مملکت که رشته ی پدر مادر دار رو نمیشناسه:icon_pf (34): خواهر من میکروب خونده حدودا 1.5 سال پیش پزشکی قانونی قبول شد مصاحبه رفت بعد اومدن تحقیق زن همسایه فضولمون طبق معمول تو خیابون ولو بود ازش سوال میکنن میگه اینا چادری نیستنا ولی از چادریا بهترن نماز احتمالا میخونن ولی نماز جمعه اصلا نمیرن.... آخه به تو چ فضول قزمیت برو بمیر با این حرف زدنت!:vahidrk: من همه ی شما میکر بیولوژی ها رو درک میکنم آخ آخ آخخخخخ پس يه دور از جان بدبخت عين من تو خونه داريد 4 سال جوون كنديم همه چي ديگه خونديم رياضي و فيزيك و شيمي و گياه شناسي و ميكروب و ژنتيك و هزرااااااااااز تا كوفت ديگه كه هيچ ربطي به زيست و ميكروب شناسي نداشت الان به كجا رسيديم:icon_pf (34): جدي؟ نرفتين بزنيد تو سرش من متوجه نشدم، الان تو برای کار رفتی آزمایشگاه یا کارآموزیه و یه جورایی دوره آموزشی ؟ والا من یادم نیست اون دو نفر رو ، ولی خیلی بده بیکاری ؛پسرایی که کار پیدا نمیکنن چی میکشن ،حالا باز ما دختریم کسی انتظار نداره ما اول واسه كار رفتيم همه جا ميگفتن بايد كارورزي يا كار آموزي چيزي داشته باشيد به عنوان سابقه... مام كه كارورزيو تو چارتمون نذاشتن الان دنبال دوره كار آموزي هستيم تو بيمارستانها ... الان مثلا پورسينا ميگن اگه كار آموز خبره اي باشي خود دكتر آزمايشگاهش جذبت ميكنه به عنوان نيرو ... چه جديم گرفتي شوخي ميكنم باو آره برا پسرا بدتره ولي خوب مام 4 سال زحمت كشيديم ديگه بايد يجا بكار بگيريمش كنج خونه چي بكينيم :( 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آخ آخ آخخخخخ پس يه دور از جان بدبخت عين من تو خونه داريد 4 سال جوون كنديم همه چي ديگه خونديم رياضي و فيزيك و شيمي و گياه شناسي و ميكروب و ژنتيك و هزرااااااااااز تا كوفت ديگه كه هيچ ربطي به زيست و ميكروب شناسي نداشت الان به كجا رسيديم:icon_pf (34):جدي؟ نرفتين بزنيد تو سرش ما اول واسه كار رفتيم همه جا ميگفتن بايد كارورزي يا كار آموزي چيزي داشته باشيد به عنوان سابقه... مام كه كارورزيو تو چارتمون نذاشتن الان دنبال دوره كار آموزي هستيم تو بيمارستانها ... الان مثلا پورسينا ميگن اگه كار آموز خبره اي باشي خود دكتر آزمايشگاهش جذبت ميكنه به عنوان نيرو ... چه جديم گرفتي شوخي ميكنم باو آره برا پسرا بدتره ولي خوب مام 4 سال زحمت كشيديم ديگه بايد يجا بكار بگيريمش كنج خونه چي بكينيم :( من کار میخوام لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امروز صب با چ اس ام اسی بیدار شدم؟ روز زن مبارک؟ نه اس ام اس اپراتور ها؟ نه اس ام اس تور ترکیه بورکینا فاسو کنگو؟ نه اس ام اس کابینت mdf؟ نه 4 شنبه مموت میاد ورزشگاه عضدی رشت برین استقبالش ساعت فلان این آخرا دیگه زده به سیم آخر مردک 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ :Ghelyon: من يه پرندمــــــــــــــــــــــــــــــــــــــممممممم آرزو دارمـــــــــــــــــــــــــــــــممممممممم تو باغم باشــــــــــــــــــــــــــــــي...:girl_blush2:من يه خونه يـــــــــــــــــــــــــه تنگ و تاريكمــــــــــــــــــــــــــــممممم كاشكي تو بيــــــــــــــــــــــــــــاي چراغم باشي :thk: هر جا كه باشم ، هر چي كه باشم ، تو بايد باشي تا زنده باشم:cry2: ميميرم اگه از تو جدا شـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم :w821:ميميرم اگه با تو نباشــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم:obm: اگه تاريكم:w589:، اگه روشنم:2rqfst4:، اگه پائيزم :evilsmile:اگه بهارم:(87): تورو دوس دارمممممممممممممممم (6):3384s: تورو دوس دارم مثل هر كسي كه دوس ميداره جسم و جونشو يا تو آسمون كه ستارشو يا ستاره اي كه آسمونشو:(50): اگه تاريكم:w888: اگه روشنم:w888: اگه پائيزم اگه بهارم:w13: تورو دوس دارممممممممممممممم (6):mornincoffee: 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ :Ghelyon: من يه پرندمــــــــــــــــــــــــــــــــــــــممممممم آرزو دارمـــــــــــــــــــــــــــــــممممممممم تو باغم باشــــــــــــــــــــــــــــــي...:girl_blush2:من يه خونه يـــــــــــــــــــــــــه تنگ و تاريكمــــــــــــــــــــــــــــممممم كاشكي تو بيــــــــــــــــــــــــــــاي چراغم باشي :thk: هر جا كه باشم ، هر چي كه باشم ، تو بايد باشي تا زنده باشم:cry2: ميميرم اگه از تو جدا شـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم :w821:ميميرم اگه با تو نباشــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم:obm: اگه تاريكم:w589:، اگه روشنم:2rqfst4:، اگه پائيزم :evilsmile:اگه بهارم:(87): تورو دوس دارمممممممممممممممم (6):3384s: تورو دوس دارم مثل هر كسي كه دوس ميداره جسم و جونشو يا تو آسمون كه ستارشو يا ستاره اي كه آسمونشو:(50): اگه تاريكم:w888: اگه روشنم:w888: اگه پائيزم اگه بهارم:w13: تورو دوس دارممممممممممممممم (6):mornincoffee: چقدر قشنگ آهنگو با شکلکا هماهنگ کردی لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چقدر قشنگ آهنگو با شکلکا هماهنگ کردی عوارض بيكاريه ... كار اگه داشتم الان وقت نميكردم ازينجور خل و چل بازيا در بيارم 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امروز بزئيم استقلاليانَ خوج بوكوديم قرمز و آبي نريم هركي بيه تركانيم 1 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امروز بزئيم استقلاليانَ خوج بوكوديم قرمز و آبي نريم هركي بيه تركانيم ای ول نه بابا ناراحتی چیه خوابم میاد 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ای ول آره ديگه زديم تركونديمشون در اوج به سر ميبردن حالشونو خوب گرفتيم آبرارانه غيرته قوربان لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آقا اينجا كسي كارشناسي ارشد شركت نكرده امسال؟ من كه شركت كردم ولي... مجاز شدم ولي از آخر اول شدم لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چرا هيچكي ديگه نمياد اينجااااااااااااااااا؟ سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام !!!!!!!!!!!! هيچكي صداي منو نميشنفهههههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هاي من سميرام اينجا رشته من كلي درس دارم و موقه امتحاناست منم هيچي نخوندم آي لاو يو پي ام سي 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چرا هيچكي ديگه نمياد اينجااااااااااااااااا؟سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام !!!!!!!!!!!! هيچكي صداي منو نميشنفهههههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هاي من سميرام اينجا رشته من كلي درس دارم و موقه امتحاناست منم هيچي نخوندم آي لاو يو پي ام سي های سمیرا ، حالت چطوره ؟ من که میام هنوزززززز که هنوووووووووووووزه من در اوج بیکاری بسر میبرم لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سهلاااااااااااااااااااااام یک عدد آهنگ گلنسا حونم برای شما دوست جان ها.... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ های سمیرا ، حالت چطوره ؟ من که میام هنوزززززز که هنوووووووووووووزه من در اوج بیکاری بسر میبرم هاي ونوس هَو آر يو؟داما گرم دسخوش به تي غيرت رشتي مثل اينكه آموزش پرورش قراره بعد خرداد نيرو بگيره حواست باشه سهلاااااااااااااااااااااام یک عدد آهنگ گلنسا حونم برای شما دوست جان ها.... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سهلام به روي ماهت آخ آخ آخخخخخخخ آهنگه قوربان اوفففففففاه بيااااااا :2rqfst4: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده