.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ من اين هفته تهران نميرم ولي هفته ديگه ترش ميرم سواحل كاسبين ميشه انزلي كه نه رودسر بیا لونه ما لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ من اين هفته تهران نميرم ولي هفته ديگه ترش ميرم سواحل كاسبين ميشه انزلي كه نه رودسر عزیز دل بابا سواحل کاسپین از آستارا تا بندر ترکمن کشیده شده رودسر هم حدودا وسط میوفته!!! منم تو این محدوده در حرکتم!!!خونمون هم تا دریا 10 دقیقه پیاده رویه! جغرافیت ضعیفه هاااا 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ عزیز دل بابا سواحل کاسپین از آستارا تا بندر ترکمن کشیده شده رودسر هم حدودا وسط میوفته!!! منم تو این محدوده در حرکتم!!!خونمون هم تا دریا 10 دقیقه پیاده رویه! جغرافیت ضعیفه هاااا خوش بحالتون جغرافيام افتضاحه 1 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ کلا این روزها که میگذرد؛هر روز... اصن هیچی ....................................................... لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ کلا این روزها که میگذرد؛هر روز... اصن هیچی ....................................................... عاشق شدي 2 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ عاشق شدي نهههههه وضعیت خرابتر از این حرفاست.... :cry2: :cry2::cry2: 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ نهههههه وضعیت خرابتر از این حرفاست.... :cry2: :cry2::cry2: هيچي بدتر از عاشقي نيست بقيه چيزا حل ميشه 2 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ هيچي بدتر از عاشقي نيست بقيه چيزا حل ميشه اینایی که میگی از سن من گذشته.... کاش عاشقی بود 2 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ هیچ وقت معنی اصن یه وضعی رو تا این حد درک نکرده بودم! 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ اینایی که میگی از سن من گذشته.... کاش عاشقی بود چند سالته مگه 1 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ 24 عشق کجا بود ..کیلو چنده یعنی راهی ,مسیری؟!!!!!!!!! انقدر خسته ام ک نگو... لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ 24 عشق کجا بود ..کیلو چنده یعنی راهی ,مسیری؟!!!!!!!!! انقدر خسته ام ک نگو... ناراحت نباشتوكل بخدا باشه 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ بن بسته! باشه هممون مشكل داريم الان منم تو يه وضعيم كه هيچكي نميتونه كمكي كنه اما وقتي كارش نميشه كرد ميگم توكل بخدا..هر چي همون بخواد ميشه لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ هممون مشكل داريم الان منم تو يه وضعيم كه هيچكي نميتونه كمكي كنه اما وقتي كارش نميشه كرد ميگم توكل بخدا..هر چي همون بخواد ميشه تو کوچولویی خیلی وقت داری !!! مگه نگفتی اول راهی؟! خدا که بزرگه بنده هاش خیلی کوچیکن 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ تو کوچولویی خیلی وقت داری !!! مگه نگفتی اول راهی؟! خدا که بزرگه بنده هاش خیلی کوچیکن 23 ساله ميشه كوچيك 1 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ 23 ساله ميشه كوچيك خو چرا اطلاعات اشتباه میدی؟! من فکر کردم کوچولویی 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ سلام ؛منم دیروز فارغ التحصیل شدم خواب به سلامتی یه لیسانسه دیگه به جمع بیکارا اضافه شد ولی ما تموم کردیم، دلتون بسوزه دنبال کار میگردم ، جایی دیدید مهندس معمار بی سابقه خواستن ، خبرم کنید یه کار برات دارم البته گزینشش سخته ها سال نو تو هم مبارک ؛ من تو رشت جایی بخواید برید هستم ،اما تهران رو نمیتونم من کااااار میخوام :| من 90 فارغ التحصیل شدم در واقع 89 ولی ببین تا الان کار درست و حسابی پیدا نکردم هر جا میرم میگن سابقه میخوایم اینایییییییی که از بدو ورود مستقیم میرن سرکار بدون سابقه دقیقا چ شکلین؟البته میدونم من که خونم رشت نیست این شکلی آره دیگه.... یه بنده خدایی کاردانی جسابداری یه دانشگاه بووووووووووووووق خوده بود 1 روز از فارغ التحصیلیش نگذشته بود رفت یه شرکت توپ جسابدار شد الان بعد دویال حسابرسه با کاردانی.... ازش پرسیدن چطوری کار یافتی یا شیخه؟ گفت: خدا خواست و ما کار یافتیم الان منم حس میکنم خدا نخواست من رودسرم!!!قبلا هم گفته بودمااااااااا کار حسابداری زیاد پیدا میشه اما شرکت معتبر و 2ساله حسابرس شدن 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده