.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 9 تیر، 2013 من اين هفته تهران نميرم ولي هفته ديگه ترش ميرم سواحل كاسبين ميشه انزلي كه نه رودسر بیا لونه ما
3Tilla 3844 ارسال شده در 9 تیر، 2013 من اين هفته تهران نميرم ولي هفته ديگه ترش ميرم سواحل كاسبين ميشه انزلي كه نه رودسر عزیز دل بابا سواحل کاسپین از آستارا تا بندر ترکمن کشیده شده رودسر هم حدودا وسط میوفته!!! منم تو این محدوده در حرکتم!!!خونمون هم تا دریا 10 دقیقه پیاده رویه! جغرافیت ضعیفه هاااا 1
VINA 31339 ارسال شده در 9 تیر، 2013 عزیز دل بابا سواحل کاسپین از آستارا تا بندر ترکمن کشیده شده رودسر هم حدودا وسط میوفته!!! منم تو این محدوده در حرکتم!!!خونمون هم تا دریا 10 دقیقه پیاده رویه! جغرافیت ضعیفه هاااا خوش بحالتون جغرافيام افتضاحه 1
3Tilla 3844 ارسال شده در 9 تیر، 2013 کلا این روزها که میگذرد؛هر روز... اصن هیچی .......................................................
VINA 31339 ارسال شده در 9 تیر، 2013 کلا این روزها که میگذرد؛هر روز... اصن هیچی ....................................................... عاشق شدي 2
3Tilla 3844 ارسال شده در 9 تیر، 2013 عاشق شدي نهههههه وضعیت خرابتر از این حرفاست.... :cry2: :cry2::cry2: 1
VINA 31339 ارسال شده در 9 تیر، 2013 نهههههه وضعیت خرابتر از این حرفاست.... :cry2: :cry2::cry2: هيچي بدتر از عاشقي نيست بقيه چيزا حل ميشه 2
3Tilla 3844 ارسال شده در 9 تیر، 2013 هيچي بدتر از عاشقي نيست بقيه چيزا حل ميشه اینایی که میگی از سن من گذشته.... کاش عاشقی بود 2
3Tilla 3844 ارسال شده در 9 تیر، 2013 24 عشق کجا بود ..کیلو چنده یعنی راهی ,مسیری؟!!!!!!!!! انقدر خسته ام ک نگو...
VINA 31339 ارسال شده در 9 تیر، 2013 24 عشق کجا بود ..کیلو چنده یعنی راهی ,مسیری؟!!!!!!!!! انقدر خسته ام ک نگو... ناراحت نباشتوكل بخدا باشه 1
VINA 31339 ارسال شده در 9 تیر، 2013 بن بسته! باشه هممون مشكل داريم الان منم تو يه وضعيم كه هيچكي نميتونه كمكي كنه اما وقتي كارش نميشه كرد ميگم توكل بخدا..هر چي همون بخواد ميشه
3Tilla 3844 ارسال شده در 9 تیر، 2013 هممون مشكل داريم الان منم تو يه وضعيم كه هيچكي نميتونه كمكي كنه اما وقتي كارش نميشه كرد ميگم توكل بخدا..هر چي همون بخواد ميشه تو کوچولویی خیلی وقت داری !!! مگه نگفتی اول راهی؟! خدا که بزرگه بنده هاش خیلی کوچیکن 1
VINA 31339 ارسال شده در 9 تیر، 2013 تو کوچولویی خیلی وقت داری !!! مگه نگفتی اول راهی؟! خدا که بزرگه بنده هاش خیلی کوچیکن 23 ساله ميشه كوچيك 1
3Tilla 3844 ارسال شده در 9 تیر، 2013 23 ساله ميشه كوچيك خو چرا اطلاعات اشتباه میدی؟! من فکر کردم کوچولویی 1
میلاد68 3471 ارسال شده در 9 تیر، 2013 سلام ؛منم دیروز فارغ التحصیل شدم خواب به سلامتی یه لیسانسه دیگه به جمع بیکارا اضافه شد ولی ما تموم کردیم، دلتون بسوزه دنبال کار میگردم ، جایی دیدید مهندس معمار بی سابقه خواستن ، خبرم کنید یه کار برات دارم البته گزینشش سخته ها سال نو تو هم مبارک ؛ من تو رشت جایی بخواید برید هستم ،اما تهران رو نمیتونم من کااااار میخوام :| من 90 فارغ التحصیل شدم در واقع 89 ولی ببین تا الان کار درست و حسابی پیدا نکردم هر جا میرم میگن سابقه میخوایم اینایییییییی که از بدو ورود مستقیم میرن سرکار بدون سابقه دقیقا چ شکلین؟البته میدونم من که خونم رشت نیست این شکلی آره دیگه.... یه بنده خدایی کاردانی جسابداری یه دانشگاه بووووووووووووووق خوده بود 1 روز از فارغ التحصیلیش نگذشته بود رفت یه شرکت توپ جسابدار شد الان بعد دویال حسابرسه با کاردانی.... ازش پرسیدن چطوری کار یافتی یا شیخه؟ گفت: خدا خواست و ما کار یافتیم الان منم حس میکنم خدا نخواست من رودسرم!!!قبلا هم گفته بودمااااااااا کار حسابداری زیاد پیدا میشه اما شرکت معتبر و 2ساله حسابرس شدن 3
ارسال های توصیه شده