Mehdi-82 2929 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ درود به تمامی دوستان من از ایه اَ سال جدیده همه ره تبریک گم و شیمی ره سال خبی آرزو کنم به عنوان عیدی هم ایته شعر قدیمیه خوایم ایه بنم, شیمی ره بخوانید و حال بکونید. 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ سلام زاکان ، خوب ایسید، چه خوب اَیه هنوز آپ به، من که خیلی کم وقت کنم نت بایم، هر وقت هم که آیم نشه که عه طرفان بایم شیمی عید موبارک،صد سال به آ سالان؛ ایشااالله که سال خوبی بابه شمره لینک به دیدگاه
island1991 416 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ عیدتون مبارک...با تاخیر... برگ سبزیست تحفه درویش چه کند بی نوا ندارد بیش 4 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ سلام بر همه دوستان سال 92 بر همگی مبارک و خوش باشد. خب کسی اومد بالاخره دیروز؟ میرزا امد:banel_smiley_90: چرا هيچكي نيست؟ موشجلي پيش آمده يا همتان در عيد ديدني به سر ميبريد؟ارزان بوبو پشمك بابا يه قرانه پشمك :hapydancsmil: ايتَ سوال مطرح بوكونم شايد شيمي سر و كله پيدا بوبوسته :vahidrk: شيمي اهداف و تصميمات و برنامه براي سال جديد چيسه؟ (بوگو تو آخه فوجولي؟ ) یکی از مهمترین برنامه هام تموم کردن سربازیه اونم همین الان تموم شد من که به هدفم رسیدم بقیه سال بی هدف میچرخیم اینم شیرینیش نوش جون 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ چه زود تموم شد بابابزرگ بابابزرگم امد جلو چشمام تا تموم شد به شما معلومه خوش گذشته 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ سلام ؛منم دیروز فارغ التحصیل شدم لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ بابابزرگ بابابزرگم امد جلو چشمام تا تموم شد به شما معلومه خوش گذشته تو يه چشم بهم زدني تموم شد سلام ؛منم دیروز فارغ التحصیل شدم ما كه تازه اولشيم 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ تو يه چشم بهم زدني تموم شد ما كه تازه اولشيم ولی ما تموم کردیم، دلتون بسوزه دنبال کار میگردم ، جایی دیدید مهندس معمار بی سابقه خواستن ، خبرم کنید لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ ولی ما تموم کردیم، دلتون بسوزه دنبال کار میگردم ، جایی دیدید مهندس معمار بی سابقه خواستن ، خبرم کنید سلام ما که ...... اصن هیچی نگم بهتره.....آواره ام واسه کار آواره! گیلان یه جای.....هیچی....غیر صنعتیه! برق با سابقه محدود هم خواستن و توانایی های پراکنده من هستم!!!!! راستی سال نوتون هم مبارک من هفته دیگه تهرانم شاید بتونم برنامه پیاده روی رو برم .از دوستان کسی نمیره؟کسی نیست؟دلم میخواد برم ولی کسیو نمیشناسم:164: 4 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ به عکسای خوشگل اینجا رای بدین 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ سلام ما که ...... اصن هیچی نگم بهتره.....آواره ام واسه کار آواره! گیلان یه جای.....هیچی....غیر صنعتیه! برق با سابقه محدود هم خواستن و توانایی های پراکنده من هستم!!!!! راستی سال نوتون هم مبارک من هفته دیگه تهرانم شاید بتونم برنامه پیاده روی رو برم .از دوستان کسی نمیره؟کسی نیست؟دلم میخواد برم ولی کسیو نمیشناسم:164: سال نو تو هم مبارک ؛ من تو رشت جایی بخواید برید هستم ،اما تهران رو نمیتونم من کااااار میخوام :| لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ سال نو تو هم مبارک ؛ من تو رشت جایی بخواید برید هستم ،اما تهران رو نمیتونم من کااااار میخوام :| من 90 فارغ التحصیل شدم در واقع 89 ولی ببین تا الان کار درست و حسابی پیدا نکردم هر جا میرم میگن سابقه میخوایم اینایییییییی که از بدو ورود مستقیم میرن سرکار بدون سابقه دقیقا چ شکلین؟البته میدونم من که خونم رشت نیست 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ من 90 فارغ التحصیل شدم در واقع 89 ولی ببین تا الان کار درست و حسابی پیدا نکردم هر جا میرم میگن سابقه میخوایم اینایییییییی که از بدو ورود مستقیم میرن سرکار بدون سابقه دقیقا چ شکلین؟البته میدونم من که خونم رشت نیست والا ؛ بند پ دیگه ، پس کجایی؟ لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ آره دیگه.... یه بنده خدایی کاردانی جسابداری یه دانشگاه بووووووووووووووق خوده بود 1 روز از فارغ التحصیلیش نگذشته بود رفت یه شرکت توپ جسابدار شد الان بعد دویال حسابرسه با کاردانی.... ازش پرسیدن چطوری کار یافتی یا شیخه؟ گفت: خدا خواست و ما کار یافتیم الان منم حس میکنم خدا نخواست من رودسرم!!!قبلا هم گفته بودمااااااااا 4 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ چقدر غلط تایپی دارم.کیبوردم انگلیسیه.... 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ من اين هفته تهران نميرم ولي هفته ديگه ترش ميرم سواحل كاسبين ميشه انزلي كه نه رودسر 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده