Mehdi-82 2929 ارسال شده در 29 خرداد، 2013 درود به تمامی دوستان من از ایه اَ سال جدیده همه ره تبریک گم و شیمی ره سال خبی آرزو کنم به عنوان عیدی هم ایته شعر قدیمیه خوایم ایه بنم, شیمی ره بخوانید و حال بکونید. 4
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 29 خرداد، 2013 سلام زاکان ، خوب ایسید، چه خوب اَیه هنوز آپ به، من که خیلی کم وقت کنم نت بایم، هر وقت هم که آیم نشه که عه طرفان بایم شیمی عید موبارک،صد سال به آ سالان؛ ایشااالله که سال خوبی بابه شمره
island1991 416 ارسال شده در 31 خرداد، 2013 عیدتون مبارک...با تاخیر... برگ سبزیست تحفه درویش چه کند بی نوا ندارد بیش 4
میلاد68 3471 ارسال شده در 5 تیر، 2013 سلام بر همه دوستان سال 92 بر همگی مبارک و خوش باشد. خب کسی اومد بالاخره دیروز؟ میرزا امد:banel_smiley_90: چرا هيچكي نيست؟ موشجلي پيش آمده يا همتان در عيد ديدني به سر ميبريد؟ارزان بوبو پشمك بابا يه قرانه پشمك :hapydancsmil: ايتَ سوال مطرح بوكونم شايد شيمي سر و كله پيدا بوبوسته :vahidrk: شيمي اهداف و تصميمات و برنامه براي سال جديد چيسه؟ (بوگو تو آخه فوجولي؟ ) یکی از مهمترین برنامه هام تموم کردن سربازیه اونم همین الان تموم شد من که به هدفم رسیدم بقیه سال بی هدف میچرخیم اینم شیرینیش نوش جون 2
میلاد68 3471 ارسال شده در 5 تیر، 2013 چه زود تموم شد بابابزرگ بابابزرگم امد جلو چشمام تا تموم شد به شما معلومه خوش گذشته 1
VINA 31339 ارسال شده در 8 تیر، 2013 بابابزرگ بابابزرگم امد جلو چشمام تا تموم شد به شما معلومه خوش گذشته تو يه چشم بهم زدني تموم شد سلام ؛منم دیروز فارغ التحصیل شدم ما كه تازه اولشيم 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 8 تیر، 2013 تو يه چشم بهم زدني تموم شد ما كه تازه اولشيم ولی ما تموم کردیم، دلتون بسوزه دنبال کار میگردم ، جایی دیدید مهندس معمار بی سابقه خواستن ، خبرم کنید
3Tilla 3844 ارسال شده در 8 تیر، 2013 ولی ما تموم کردیم، دلتون بسوزه دنبال کار میگردم ، جایی دیدید مهندس معمار بی سابقه خواستن ، خبرم کنید سلام ما که ...... اصن هیچی نگم بهتره.....آواره ام واسه کار آواره! گیلان یه جای.....هیچی....غیر صنعتیه! برق با سابقه محدود هم خواستن و توانایی های پراکنده من هستم!!!!! راستی سال نوتون هم مبارک من هفته دیگه تهرانم شاید بتونم برنامه پیاده روی رو برم .از دوستان کسی نمیره؟کسی نیست؟دلم میخواد برم ولی کسیو نمیشناسم:164: 4
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 8 تیر، 2013 سلام ما که ...... اصن هیچی نگم بهتره.....آواره ام واسه کار آواره! گیلان یه جای.....هیچی....غیر صنعتیه! برق با سابقه محدود هم خواستن و توانایی های پراکنده من هستم!!!!! راستی سال نوتون هم مبارک من هفته دیگه تهرانم شاید بتونم برنامه پیاده روی رو برم .از دوستان کسی نمیره؟کسی نیست؟دلم میخواد برم ولی کسیو نمیشناسم:164: سال نو تو هم مبارک ؛ من تو رشت جایی بخواید برید هستم ،اما تهران رو نمیتونم من کااااار میخوام :|
3Tilla 3844 ارسال شده در 8 تیر، 2013 سال نو تو هم مبارک ؛ من تو رشت جایی بخواید برید هستم ،اما تهران رو نمیتونم من کااااار میخوام :| من 90 فارغ التحصیل شدم در واقع 89 ولی ببین تا الان کار درست و حسابی پیدا نکردم هر جا میرم میگن سابقه میخوایم اینایییییییی که از بدو ورود مستقیم میرن سرکار بدون سابقه دقیقا چ شکلین؟البته میدونم من که خونم رشت نیست 4
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 8 تیر، 2013 من 90 فارغ التحصیل شدم در واقع 89 ولی ببین تا الان کار درست و حسابی پیدا نکردم هر جا میرم میگن سابقه میخوایم اینایییییییی که از بدو ورود مستقیم میرن سرکار بدون سابقه دقیقا چ شکلین؟البته میدونم من که خونم رشت نیست والا ؛ بند پ دیگه ، پس کجایی؟
3Tilla 3844 ارسال شده در 8 تیر، 2013 آره دیگه.... یه بنده خدایی کاردانی جسابداری یه دانشگاه بووووووووووووووق خوده بود 1 روز از فارغ التحصیلیش نگذشته بود رفت یه شرکت توپ جسابدار شد الان بعد دویال حسابرسه با کاردانی.... ازش پرسیدن چطوری کار یافتی یا شیخه؟ گفت: خدا خواست و ما کار یافتیم الان منم حس میکنم خدا نخواست من رودسرم!!!قبلا هم گفته بودمااااااااا 4
VINA 31339 ارسال شده در 9 تیر، 2013 من اين هفته تهران نميرم ولي هفته ديگه ترش ميرم سواحل كاسبين ميشه انزلي كه نه رودسر 3
ارسال های توصیه شده