Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ هي روزگار كصافططططططط:w589: هااااااااااااااان!!!! با مُنی؟!!!! 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ نه ... در جريان دينبوم !! كويا نهه؟ داستان چيسه؟ جمعه بازار رشت هم راه اندازی شد دیگه.مثل جمعه بازار تهران.اولینش دیروز بود و جمعه دیگه هم برقراره.دائمی هستش و هر جمعه برگزار میشه. مکانش هم روبه روی خاتم الانبیا ، ساختمان قدیمی شهرداری که الان خانه فرهنگ و هنر شده.توی حیاطش برپا می شه 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ هااااااااااااااان!!!! با مُنی؟!!!! نه بابا با روزگار كصافطم جمعه بازار رشت هم راه اندازی شد دیگه.مثل جمعه بازار تهران.اولینش دیروز بود و جمعه دیگه هم برقراره.دائمی هستش و هر جمعه برگزار میشه. مکانش هم روبه روی خاتم الانبیا ، ساختمان قدیمی شهرداری که الان خانه فرهنگ و هنر شده.توی حیاطش برپا می شه جدي چه خُب ...مرسي كه اطلاع بديي بلاميسر هفته ديگر بيشيم بيدينيم چي خبره :gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
"Dezire" 645 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ حتما حتما حمایت کنین و شرکت کنین تا همیشه برگزار بشه و کیفیتش هر هفته بره بالاتر.. هفته دیگه هم برپاست و به طور رسمی با حضور شهردار افتتاح می شه.من و دوستامم امروز غرفه داشتیم کجای رشت ؟ من میام 2 لینک به دیدگاه
"Dezire" 645 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ جمعه بازار رشت هم راه اندازی شد دیگه.مثل جمعه بازار تهران.اولینش دیروز بود و جمعه دیگه هم برقراره.دائمی هستش و هر جمعه برگزار میشه. مکانش هم روبه روی خاتم الانبیا ، ساختمان قدیمی شهرداری که الان خانه فرهنگ و هنر شده.توی حیاطش برپا می شه الان دیدم اوکی میام میام 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ سلام گیلانی هااااااااااااااااااا لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ سلاااام سلااااام؛ چطورید دوستان؛ ساااراااا جون خیلی خوشحالم بازم جمعه بازارو قراره بزارن؛ من که این هفته میام؛ :gnugghender: سمیرا نمیای ؟ مینا تو چی؟ دوستان ؟ لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ سلاااام سلااااام؛ چطورید دوستان؛ ساااراااا جون خیلی خوشحالم بازم جمعه بازارو قراره بزارن؛ من که این هفته میام؛ :gnugghender: سمیرا نمیای ؟ مینا تو چی؟ دوستان ؟ دیگه دائمی شدهههههههه منم دلم میخواد خرید کنم خووووو 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ سلاااام سلااااام؛ چطورید دوستان؛ ساااراااا جون خیلی خوشحالم بازم جمعه بازارو قراره بزارن؛ من که این هفته میام؛ :gnugghender: سمیرا نمیای ؟ مینا تو چی؟ دوستان ؟ من نمیام اصرار نکنین خواهشا....گفتم که نمیتونم بیام!!! 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ دیگه دائمی شدهههههههه منم دلم میخواد خرید کنم خووووو خرید چی؟ از جمعه بازار؟ وای خیلی مشتاقم بیام من نمیاماصرار نکنین خواهشا....گفتم که نمیتونم بیام!!! توروخداااا؛راست میگییی؟حالا این یه بار نمیشه بیای؟ لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ خرید چی؟ از جمعه بازار؟ وای خیلی مشتاقم بیام اوهوم اوهوم آخه ما مجبوریم بمونیم پشت غرفه فقط تونستیم چند دور بزنیم. خداکنه این هفته متنوع تر بشن غرفه ها...غرفه شیرین داره واااایی چقد کیک خوردیم 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ اوهوم اوهوم آخه ما مجبوریم بمونیم پشت غرفه فقط تونستیم چند دور بزنیم.خداکنه این هفته متنوع تر بشن غرفه ها...غرفه شیرین داره واااایی چقد کیک خوردیم واااای سارا؛ دوست دارم زودی جمعه شه بیام؛ تو فضای بازه نمایشگاه ؟ بارون باشه چی میشه ؟ لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ واااای سارا؛ دوست دارم زودی جمعه شه بیام؛ تو فضای بازه نمایشگاه ؟ بارون باشه چی میشه ؟ تو خانه فرهنگ و هنر یه حیاط مرکزی داره.کی فکرشو می کرد تو اون حیاطه.البته زیاد بزرگ نیستا غرفه ها دورتادور هستن و مردم هم اون وسط می پلکن.با اینکه هفته اول بود ، اما خیلی خوب استقبال شد اصلا وقت نداشتیم بشینیم در شرایط خیلی بد هوایی ، دیگه به ناچار کنسل می شه می مونه هفته بعدش.جمعه یخ زدیم وحشتناک بود از 9 صبح تا 7 غروب.هی مامانم از خونه شال می آورد بندازیم رو پاهامون قطع نشه از سرما 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ تو خانه فرهنگ و هنر یه حیاط مرکزی داره.کی فکرشو می کرد تو اون حیاطه.البته زیاد بزرگ نیستا غرفه ها دورتادور هستن و مردم هم اون وسط می پلکن.با اینکه هفته اول بود ، اما خیلی خوب استقبال شد اصلا وقت نداشتیم بشینیم در شرایط خیلی بد هوایی ، دیگه به ناچار کنسل می شه می مونه هفته بعدش.جمعه یخ زدیم وحشتناک بود از 9 صبح تا 7 غروب.هی مامانم از خونه شال می آورد بندازیم رو پاهامون قطع نشه از سرما حیفه واقعا؛باید یه مکان مناسب رو که سرپوشیده باشه بزارن، مثل همین نمایشگاه دائمیه جاده تهران، این خانه فرهنگ و هنر کجاست ؟ همون که تو یه کوچه تو سبزه میدونه ؟ لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ سلاااام سلااااام؛ چطورید دوستان؛ ساااراااا جون خیلی خوشحالم بازم جمعه بازارو قراره بزارن؛ من که این هفته میام؛ :gnugghender: سمیرا نمیای ؟ مینا تو چی؟ دوستان ؟ من ميام اما نميدونم كجاست جمعه بازار كه بيست كيلومتريه رشته رو ميگي؟ 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ بچه ها خانه فرهنگ و هنر رشت تازه افتتاح شده ! روبه روی خاتم الانبیا ، اون ساختمون قدیمی شهرداری که جلوش یه فضای سبز مثلثی هست الان شده خانه فرهنگ و هنر. این جمعه بازار هم نه به شکل نمایگشاه دائمیه و نه نمایشگاه صنایع دستی ! بلکه نمایشگاه محصولات دست ساز هستش.یعنی کسایی که با ساده ترین ابزار ، و در خونه چیزایی درست می کنن و جای برای عرضه کارهاشون ندارن.نه کسایی که خودشون مغازه دارن یا تولید انبوه می کنن و .... .یه جور خود اشتغالیه . و خیلی خوبه اکثرا دخترای همسن و سال خودمون هستن... در مورد سرپوشیده بودنش هم ونوسی اونوقت هزینه اجاره غرفه خیلی می ره بالا ! و برای کمتر شدن هزینه فعلا اینجا برگزار می شه وگرنه به جاهای مختلفی فکر کردن ولی به خاطر هزینه اینجارو انتخاب کردن.الانش برای اجاره یک میز از صبح تا غروب ، 20 تومن هزینه هست اگه میخواستن با داربست و ... نیمه سرپوشیدش کنن ، اجاره غرفه می شد 60 تومن!! و اونوقت کسی اقدام نمی کرد چون معلوم نیست بتونه اون 60 تومن رو دربیاره یا نه ! اتفاقا خیلی ها نظرشون این بود که فضا خیلی ساده و بی آلایش بود و وارد تجملاتش نکنین و اینا... حالا امیدوارم بهترتر بشه هردفعه 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ من ميام اما نميدونم كجاستجمعه بازار كه بيست كيلومتريه رشته رو ميگي؟ اگه میاین خوبه ؛هماهنگ کنیم چه ساعتی و اینا اونجا باشیم بچه ها خانه فرهنگ و هنر رشت تازه افتتاح شده ! روبه روی خاتم الانبیا ، اون ساختمون قدیمی شهرداری که جلوش یه فضای سبز مثلثی هست الان شده خانه فرهنگ و هنر. این جمعه بازار هم نه به شکل نمایگشاه دائمیه و نه نمایشگاه صنایع دستی ! بلکه نمایشگاه محصولات دست ساز هستش.یعنی کسایی که با ساده ترین ابزار ، و در خونه چیزایی درست می کنن و جای برای عرضه کارهاشون ندارن.نه کسایی که خودشون مغازه دارن یا تولید انبوه می کنن و .... .یه جور خود اشتغالیه . و خیلی خوبه اکثرا دخترای همسن و سال خودمون هستن... در مورد سرپوشیده بودنش هم ونوسی اونوقت هزینه اجاره غرفه خیلی می ره بالا ! و برای کمتر شدن هزینه فعلا اینجا برگزار می شه وگرنه به جاهای مختلفی فکر کردن ولی به خاطر هزینه اینجارو انتخاب کردن.الانش برای اجاره یک میز از صبح تا غروب ، 20 تومن هزینه هست اگه میخواستن با داربست و ... نیمه سرپوشیدش کنن ، اجاره غرفه می شد 60 تومن!! و اونوقت کسی اقدام نمی کرد چون معلوم نیست بتونه اون 60 تومن رو دربیاره یا نه ! اتفاقا خیلی ها نظرشون این بود که فضا خیلی ساده و بی آلایش بود و وارد تجملاتش نکنین و اینا... حالا امیدوارم بهترتر بشه هردفعه جدی ؟20 هزار تومن کرایشهههه پس همون بهتر که سرپوشیده نیست لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ اگه میاین خوبه ؛هماهنگ کنیم چه ساعتی و اینا اونجا باشیم جدی ؟20 هزار تومن کرایشهههه پس همون بهتر که سرپوشیده نیست آره عزیزم.حالا من و بنفشه یه میز می گیریم لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ بچه ها خانه فرهنگ و هنر رشت تازه افتتاح شده ! روبه روی خاتم الانبیا ، اون ساختمون قدیمی شهرداری که جلوش یه فضای سبز مثلثی هست الان شده خانه فرهنگ و هنر. این جمعه بازار هم نه به شکل نمایگشاه دائمیه و نه نمایشگاه صنایع دستی ! بلکه نمایشگاه محصولات دست ساز هستش.یعنی کسایی که با ساده ترین ابزار ، و در خونه چیزایی درست می کنن و جای برای عرضه کارهاشون ندارن.نه کسایی که خودشون مغازه دارن یا تولید انبوه می کنن و .... .یه جور خود اشتغالیه . و خیلی خوبه اکثرا دخترای همسن و سال خودمون هستن... در مورد سرپوشیده بودنش هم ونوسی اونوقت هزینه اجاره غرفه خیلی می ره بالا ! و برای کمتر شدن هزینه فعلا اینجا برگزار می شه وگرنه به جاهای مختلفی فکر کردن ولی به خاطر هزینه اینجارو انتخاب کردن.الانش برای اجاره یک میز از صبح تا غروب ، 20 تومن هزینه هست اگه میخواستن با داربست و ... نیمه سرپوشیدش کنن ، اجاره غرفه می شد 60 تومن!! و اونوقت کسی اقدام نمی کرد چون معلوم نیست بتونه اون 60 تومن رو دربیاره یا نه ! اتفاقا خیلی ها نظرشون این بود که فضا خیلی ساده و بی آلایش بود و وارد تجملاتش نکنین و اینا... حالا امیدوارم بهترتر بشه هردفعه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده