* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 18 فروردین، 2013 پرچم بالا مرسی گلم؛ پرچم باالاااا میدونم چی میگی, امیدوارم بعد از امتحانا, اینجا دوباره رونق بگیره, و حتی اگه شده, الکی؛ باز هم خوش باشیم. اوهوم؛ من که امتحان ندارم؛اما کنکور ارشد و تحویل پروژه و... اینا خسته کننده ست، یکم اتفاق شاد هم خدا نذاشته تازگیا تو زندگیمون ؛دهههه
میلاد68 3471 ارسال شده در 21 فروردین، 2013 سلام بر همه گیلانی های عزیز یادش بخیر ؛قبلا چقد میومدیم اینجا؛ واسه چیزای الکی کلی سر به سر هم میزاشتیم و میخندیدیم و الکی خوش بودیم اما الان اصلا حس و حال اومدن اینجا رو ندارم خیلی خستم یادش خوش مگه چقدر میومدی فقط هر کی میومد 90در صد تو قبلش میرسیدی باشی رونقش میدیم خاخور جان نبینم غمتو مرسی گلم؛پرچم باالاااا اوهوم؛ من که امتحان ندارم؛اما کنکور ارشد و تحویل پروژه و... اینا خسته کننده ست، یکم اتفاق شاد هم خدا نذاشته تازگیا تو زندگیمون ؛دهههه پرچم همیشه سر افراز گیلان :banel_smiley_90: مثلا دنبال چجور اتفاقی هستی 3
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 21 فروردین، 2013 سلام بر همه گیلانی های عزیز یادش خوش مگه چقدر میومدی فقط هر کی میومد 90در صد تو قبلش میرسیدی باشی رونقش میدیم خاخور جان نبینم غمتو پرچم همیشه سر افراز گیلان :banel_smiley_90: مثلا دنبال چجور اتفاقی هستی به سلام؛خان داداش، حالا چی شد ؟ میومدم یا نمی اومدم؟ کی رونق میدی؟ زمانشو معلوم بنوما ایشالله هیچ وقت غمی نداشته باشیم،والا هیچی باباااا
میلاد68 3471 ارسال شده در 28 فروردین، 2013 به سلام؛خان داداش،حالا چی شد ؟ میومدم یا نمی اومدم؟ کی رونق میدی؟ زمانشو معلوم بنوما ایشالله هیچ وقت غمی نداشته باشیم،والا هیچی باباااا سلام مهم اینه که الان که من هستم تو نیستی روزش معلوم نیست ولی ساعت 10 رونقش میدم چطوره خاخور نبینم دلت گرفته باشه 3
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2013 زاكان :mbj6ivxkw3ccem7bie7پرچم بوجوره دهههههههه داما گرم 2
3Tilla 3844 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2013 خعلی باحالیییییین امتحانا ک تموم شدن کنکور که خیر سرش تموم شدوووو:icon_razz: بازم نیستین که!!!!همتون رفتین شهرداری خوابیدین واسه مراسم فردا؟:ws28: موفق باشید! 3
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2013 سلام مهم اینه که الان که من هستم تو نیستی روزش معلوم نیست ولی ساعت 10 رونقش میدم چطوره خاخور نبینم دلت گرفته باشه بیا رونق بده زاكان :mbj6ivxkw3ccem7bie7پرچم بوجوره دهههههههه داما گرم کویه ایسااایی؟ کویه ایسی خواخور؟ پیدا نیئی؟اَی خودا ... اگر چه جای دل دریای خون در سینه دارم خعلی باحالیییییین امتحانا ک تموم شدن کنکور که خیر سرش تموم شدوووو:icon_razz: بازم نیستین که!!!!همتون رفتین شهرداری خوابیدین واسه مراسم فردا؟:ws28: موفق باشید! من بازم کار پروژه دارم :ws3:
میلاد68 3471 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2013 خعلی باحالیییییین امتحانا ک تموم شدن کنکور که خیر سرش تموم شدوووو:icon_razz: بازم نیستین که!!!!همتون رفتین شهرداری خوابیدین واسه مراسم فردا؟:ws28: موفق باشید! سربازی که هنوز تموم نشده تازه 22 اماده باشو داشته باش :ws3: بیا رونق بده کویه ایسااایی؟ من بازم کار پروژه دارم تنهایی که نمیشه 2
"Dezire" 645 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2013 چقــــــــــــــد داغون شده اینجـــــــــــــــــــــــا 3
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 8 خرداد، 2013 درود عليكم.... چطورا هستيد زاكان خوبيسيد آيا؟ چه خبرا؟ پرچم بالايه؟ 3
سـارا 20071 ارسال شده در 8 خرداد، 2013 بچه ها اینجا می شه تبلیغ هم کرد ؟؟ حتما در جریان هستین که اولین جمعه بازار فرهنگی هنری رشت امروز برگزار شد دیگه؟؟ 3
Mehdi-82 2929 ارسال شده در 8 خرداد، 2013 بچه ها اینجا می شه تبلیغ هم کرد ؟؟ حتما در جریان هستین که اولین جمعه بازار فرهنگی هنری رشت امروز برگزار شد دیگه؟؟ آها دانم می دیل خیلی خواستی که بیم اما نبوسته, ایشالا سری بعد. همه با هم جومه بازار شیم.... 3
سـارا 20071 ارسال شده در 8 خرداد، 2013 حتما حتما حمایت کنین و شرکت کنین تا همیشه برگزار بشه و کیفیتش هر هفته بره بالاتر.. هفته دیگه هم برپاست و به طور رسمی با حضور شهردار افتتاح می شه. من و دوستامم امروز غرفه داشتیم
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 8 خرداد، 2013 آخی.....یاده این تاپیک به خیر چه خوش میگذشت اون روزا!!! 1
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 9 خرداد، 2013 بچه ها اینجا می شه تبلیغ هم کرد ؟؟ حتما در جریان هستین که اولین جمعه بازار فرهنگی هنری رشت امروز برگزار شد دیگه؟؟ نه ... در جريان دينبوم !! كويا نهه؟ داستان چيسه؟
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 9 خرداد، 2013 آخی.....یاده این تاپیک به خیرچه خوش میگذشت اون روزا!!! هي روزگار كصافططططططط:w589: 2
ارسال های توصیه شده