رفتن به مطلب

گیلانی ها بیان پرچمو ببرن بالا .....

ارسال های توصیه شده

گم پرچم بدجور بمو بوجور

تا هسه هیچکی ایه نئسه بو :banel_smiley_4:

چندی نژاد پرستین شو مو ری!:ws28:

او کر بوگو د :w02:

من که بوگوفتم همه جای گیلان سرای من است :ws3:

همشهری؛ خودتو معرفی نمیکنی بیشتر آشنا بشیم ؟hapydancsmil.gif

من که me.fatima ایسم . ساکن گیلان / رشت

می رشته هم که مشخصه

عاشق گیلان و گیلک زبان

ایه فقط paeeze شناسم . شومان کیسید ؟

شومان کیسووو ؟؟ ( با صدای قلی در فیلم آن سوی شالیزار بخونید ) :ws28:

بچه ها گیلکی با رشتی یکم فرق داره من نمیتونم مث شما گپ بزنمhanghead.gif

قبول دارین؟

نه قبوا نَرَم. تی جمله کلا غلطه :texc5lhcbtrocnmvtp8

گیلکی ایته زبانه.

ولی لهجه های مختلفی داره. رودسری - لنگرودی - لاهیجانی و رشتی ....

پس رشتی ایته از لهجه های گیلکی ایسه .

و تمام ا لهجه هان با هم کم و بیش فرق کونید.

:ws3:خبم.شومو خب ایسی؟:ws37:

کی ترشه تره بلده چاکونه؟می غذای مورده علاقه هیسه.

(یعنی کشتم خودمو با دوتا جمله:ws28:)

خو امَنم اتویی گپ زنیم .

اییچه گیلکی حرف بزنی بعد د تره راه دکَفی :w16:

=====================================

در کل :

گیلکی ر پاس بدرید فارسی ر زاپاس :w02:

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 9.9k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

گم پرچم بدجور بمو بوجور

او کر بوگو د :w02:

من که بوگوفتم همه جای گیلان سرای من است :ws3:

می رشته هم که مشخصه

عاشق گیلان و گیلک زبان

گیلکی ایته زبانه.

خو امَنم اتویی گپ زنیم .

در کل :

تی جان قووربان می دوزاری بکت:ws3: خود به خود مره خنده آیه:ws28: ندونم چره:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
نخیر هم مربی خوبی بود؛ خودت شاگرد خوبی نبودی :w02:

سمیرا یه سوال؛ شب تاسوا ، تو کجا بودی؟ :ws3:

یه دختره رو دیدم داناعلی کپی تو بود؛ شک داشتم تو بودی یا نه icon_pf%20(34).gif

تي جول به مي گاز بلاميسر ده ناااااااااااز :w02:

نه خدايي من نبودم من اصلا تاسوعا آشوراها بيرون نميرم.

كيو جاي من اشتبا گرفتي كر :ws3:من موندم چرا هر كي منو ميبينه يا به نظرش مياد منو قبلا ديده يا شبيه يكي از اقوامشم :w58: بالاخره يه شباهتي چيزي اونروز مامانم عروس زن عموم اينارو ديده ميگم چه شكلي بود مامان خوجل بود يا زشت مامانم ميگه شبيه تو بود :banel_smiley_4: .. رفيقم داداشش يكيو ميخواست خونواده دختره نميذاشتن اونيكي دوستم ميگه دختره چه شكليه عكسشو داري؟ ميگه عكس نميخواد كپ سميراس:5c6ipag2mnshmsf5ju3، اونروز يه دختره تو يوني منو گرفته تو دختر فلاني نيستي فاميل دورمون ميگم نه به خدا :4564:!!!!!

ولي تو الان منو از نزديك ببيني نميشناسي پير شدم خواهر جون زمونه پيرم كرد :hanghead:

ولي كاش منم اونروز داناي علي ميبودم ... :sigh:

اولا کی استعداد نداشت تو شیوه مربیگریت مورد داشت اگه تو این اوقات چای آوردن یاد میگرفتی الان اینجا نبودی لااقل کمی کلاس از خاخورت یاد بگیر:ws28:

ثانیا یاالله فدایی داری آباجی یه ضرب المثل میلادی هست که میگه نبینم غمتو

اتفاقا چايي ريختنو ياد گرفتم گفتم مرخصي آمدي برات بيارم همه اين آشارو كه خوردي بشوره ببره پائين آشخور:ws3:

يه اصطلاح لاتي گيلكي هم هست كه ميگه : آقايي بره :Ghelyon:

aghayi bere =آقايي برار = آقايي داداش

شما دوتا از هم تعریف نکنید که میمونید رودست خودمون:w02:

خاخور هواست کجا بوده آباجی رو نشناختی:ws3:

:icon_pf (95):من و ونوس يدونه باشيم خاخور نيستيم كه گله محمدييم :(87):

جدي چجوري آباجيتو اشتبا گرفتي ونوجي :w821:

بچه ها گیلکی با رشتی یکم فرق داره من نمیتونم مث شما گپ بزنم:hanghead:

قبول دارین؟

بله بله صددرصد قبول داريم تفاوت زبان در گيلان فراوانه از غرب تا شرق تا شمال و جنوبش زمين تا آسمونه نميشه فهميد ولي فكر كنم رشتي از بقيه گويش هاي مختلف گيلاني به فارسي نزديكتر باشه و قابل فهمتره براي يك فارس :w16:

من شخصا شرق گيلانيا كه ميحرفن دلم قيجي ويجي ميره خيلي با نمك ميحرفن :ws50:

دوباره دعوای خانوادگی شروع شد:167:

سمیرا دورو ورت کی بود که حواس خاخورمونو پرت کرده یا نهههههههه:ws28:

يا ابرفرض...

راس ميگه ونوس خبرا مي آمد كه طرفاي داناي علي قيامت بود گويا راست بوده بوگو چيو ديد ميزدي كه همزاد منو در اون حوالي ديدي؟ :w02:

باقاله قاتوق مرا فدی:whistle:

نه نميشه تو فقط بايد آش بخوري از پادگان نامه دادن گفتن تو اين مدت مرخصي نبايد رژيمه آشتو بهم بزني برات بده :w02:

تی فدا ؛ خوبم خواخور :ws3:

وااای؛مرا بد آیه از ترش تره icon_pf%20(34).gif

نه بابا؛ کسی نبود که :whistle:

باقاله قاتوق دیگه بد تر؛اصلا دوست ندااارم icon_pf%20(34).gif

واي ونوجييييي من در عوض عاشق غذاي گيلكيم البته شكمو هستم در جريان هستي كه كلا غذا دوس دارم :(50):

گم پرچم بدجور بمو بوجور

می رشته هم که مشخصه

عاشق گیلان و گیلک زبان

گیلکی ایته زبانه.

خو امَنم اتویی گپ زنیم .

در کل :

امان كاربران پير (ونوس و من:ws3:) گاهي سر زنيم ولي خوب هميشه در زدن پست اَ تاپيكه دورون كم كاري كونيم ده امي برار ميلاد هر وقت مرخصي اَيه اَ تاپيكه دوروني پست جديد زنه امانم جواب ديهيم :w16: ولي در كل پرچم چي جواب بديم چي نديم چي پست بزنيم چي نزنيم بوجوره:a030:

اوفاه .... او غيرته گيلكي ره قوربانننننننننن ده ناااااااااااااااااااااازززز :ws43: زاكان باييد امي ريفق فاطيما روح ميرزايه زنده بوكوده :banel_smiley_90:

آها بلاميسر ميدوني ما يه لهجه داريم يه گويش يه زبان ...در تقسيم بندي هاي ساختار زبان فارسي گيلكي رو جزو گويش محسوب كرده يني يه چيزي بين لهجه و زبان ولي گيلان شناسان ميگن از ترسشون هست از اينكهگيلاني ها مث كردها ادعاي خود مختاري نكنن و خودشونو از نژاد پارس(كه نيستن) به حساب بيارن گفتن گيلكي گويشه

...............................................................................

اندك اطلاعات بي ربط ولي جالب من در مورد تنوع نژاد در گيلان

مردم گيلان در زمان قبل از ورود آريايي ها از 5نوع نژاد بودن 1- آمارد 2- كاسپين(كناره ساحل دريا زندگي ميكردن) 3- كادوس 4- ديلم كه آمارد ها بيشتر ساكن سمت هاي مازندران آمل بودن و پايتختشون آمل بود بعد از اون از داغستان 5-گيل ها وارد گيلان شدن و قدرت گرفتن و ايجا شد گيلان به تدريج نژاد كاسپين و ديلم به سمت كوها و كوهپايه ها گرويدند كادوس و گيل بخش جلگه اي بعد هم آريايي ها اومدن و ....

راستي يادتون باشه اسم دريارو حتما كاسپين صدا بزنيد خزر نام يك قوم وحشي در شمال قفقازه :w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه

نه بابا؛ کسی نبود که :whistle:

باقاله قاتوق دیگه بد تر؛اصلا دوست ندااارم icon_pf%20%2834%29.gif

:w02:

حالا که خودت نمیخوری پس یکی از اون مرغاتو بده سمیرا تا باسه مهمونا باقاله قاتوق درست بوکونه مرغانه یادت نره:pot:

كيو جاي من اشتبا گرفتي كر :ws3:من موندم چرا هر كي منو ميبينه يا به نظرش مياد منو قبلا ديده يا شبيه يكي از اقوامشم :w58: بالاخره يه شباهتي چيزي اونروز مامانم عروس زن عموم اينارو ديده ميگم چه شكلي بود مامان خوجل بود يا زشت مامانم ميگه شبيه تو بود :banel_smiley_4: .. رفيقم داداشش يكيو ميخواست خونواده دختره نميذاشتن اونيكي دوستم ميگه دختره چه شكليه عكسشو داري؟ ميگه عكس نميخواد كپ سميراس:5c6ipag2mnshmsf5ju3، اونروز يه دختره تو يوني منو گرفته تو دختر فلاني نيستي فاميل دورمون ميگم نه به خدا :4564:!!!!!

ولي تو الان منو از نزديك ببيني نميشناسي پير شدم خواهر جون زمونه پيرم كرد :hanghead:

اتفاقا چايي ريختنو ياد گرفتم گفتم مرخصي آمدي برات بيارم همه اين آشارو كه خوردي بشوره ببره پائين آشخور:ws3:

يه اصطلاح لاتي گيلكي هم هست كه ميگه : آقايي بره :Ghelyon:

aghayi bere =آقايي برار = آقايي داداش

بله بله صددرصد قبول داريم تفاوت زبان در گيلان فراوانه از غرب تا شرق تا شمال و جنوبش زمين تا آسمونه نميشه فهميد ولي فكر كنم رشتي از بقيه گويش هاي مختلف گيلاني به فارسي نزديكتر باشه و قابل فهمتره براي يك فارس :w16:

من شخصا شرق گيلانيا كه ميحرفن دلم قيجي ويجي ميره خيلي با نمك ميحرفن :ws50:

يا ابرفرض...

راس ميگه ونوس خبرا مي آمد كه طرفاي داناي علي قيامت بود گويا راست بوده بوگو چيو ديد ميزدي كه همزاد منو در اون حوالي ديدي؟ :w02:

نه نميشه تو فقط بايد آش بخوري از پادگان نامه دادن گفتن تو اين مدت مرخصي نبايد رژيمه آشتو بهم بزني برات بده :w02:

واي ونوجييييي من در عوض عاشق غذاي گيلكيم البته شكمو هستم در جريان هستي كه كلا غذا دوس دارم :(50):

امان كاربران پير (ونوس و من:ws3:) گاهي سر زنيم ولي خوب هميشه در زدن پست اَ تاپيكه دورون كم كاري كونيم ده امي برار ميلاد هر وقت مرخصي اَيه اَ تاپيكه دوروني پست جديد زنه امانم جواب ديهيم :w16: ولي در كل پرچم چي جواب بديم چي نديم چي پست بزنيم چي نزنيم بوجوره:a030:

اوفاه .... او غيرته گيلكي ره قوربانننننننننن ده ناااااااااااااااااااااازززز :ws43: زاكان باييد امي ريفق فاطيما روح ميرزايه زنده بوكوده :banel_smiley_90:

آها بلاميسر ميدوني ما يه لهجه داريم يه گويش يه زبان ...در تقسيم بندي هاي ساختار زبان فارسي گيلكي رو جزو گويش محسوب كرده يني يه چيزي بين لهجه و زبان ولي گيلان شناسان ميگن از ترسشون هست از اينكهگيلاني ها مث كردها ادعاي خود مختاري نكنن و خودشونو از نژاد پارس(كه نيستن) به حساب بيارن گفتن گيلكي گويشه

...............................................................................

اندك اطلاعات بي ربط ولي جالب من در مورد تنوع نژاد در گيلان

مردم گيلان در زمان قبل از ورود آريايي ها از 5نوع نژاد بودن 1- آمارد 2- كاسپين(كناره ساحل دريا زندگي ميكردن) 3- كادوس 4- ديلم كه آمارد ها بيشتر ساكن سمت هاي مازندران آمل بودن و پايتختشون آمل بود بعد از اون از داغستان 5-گيل ها وارد گيلان شدن و قدرت گرفتن و ايجا شد گيلان به تدريج نژاد كاسپين و ديلم به سمت كوها و كوهپايه ها گرويدند كادوس و گيل بخش جلگه اي بعد هم آريايي ها اومدن و ....

راستي يادتون باشه اسم دريارو حتما كاسپين صدا بزنيد خزر نام يك قوم وحشي در شمال قفقازه :w16:

آباجی خودت بیرون نرفتی ولی مثل اینکه خیلیا رو بیرون فرستادی که شبیه خودت بودنspiteful.gif

حالا که یاد گرفتی چند سری تمرینی چای باسم بیار تا خدمت تموم بشه امتحان اصلی ازت بگیرم:ws43:

راست میگه ونوجی چجوری اشتباه گرفتی:ws38:

آباجی زمونه زمونه تکنولوژیه الان به جای آش کنسرو لوبیا میدن84eb3ampc0vsywihe0i.gif

روح میرزا سرسال در یکی از گیلانی ها زنده میشه یه دوره ای هم خودش مستقیم تایپ میزد یادتونه کهw963.gif

• Like 4
لینک به دیدگاه

روح ميرزايه زنده بوكوده :banel_smiley_90:

تو هم برای انکه اشَن چوم در بوری نوه گوفتن گیلکی گویشه بوگو زبانه :icon_razz:

اشن فکر بوکودید نژاد پارس ایسد خیلی برترد. بیدین له له زندرید که میرزا ر کمونیسم جیلوه فدیدو بوگوید ایته وطن فروش بو.

اشن رفتار با تمام قومیتان اتویه!

من نَنَم چره می تاپیک میان در مورد میرزا فقط paeeze بو که بمو نظر فده.شومان ایته چیز ارسال بوکونید.

طرف انقدر که نژادپرست ایسه بمو بینویشته " میرزا گیله مردان و گیله زنان

کوشتی.بیشید از گیلکان وورسید که چی بلایی اشن سر بورد."

من ننم شومان چره ساکتید؟

حداقل ایته نظر جمله ای هم فدید تا اشن چوم در بَیه.من ننم شومان تا بحال بشنوستید که میرزا

گیلکان کوشتی ؟!

فکر بوکودید تا الان امره جوک بساخته بید تا الان امی زبان خوشین تلویزیون میاد مسخره بوکودید

الانم چرند گیدی .

هسه انتظار دریدی امَنَم ساکت بئسیم تا خوشین اراجیف تحویل ملت فدد !!!

• Like 3
لینک به دیدگاه
شوخی میکنی ؟زلزله ؟ w58.gif

ای بابا من و دخترعمم فقط بیدار بودیم، تو اتاق داشتیم فیلم می دیدیم ، بعد یهو ساعت 1 نصفه شب ، یه تکون اساسی خوردیم !!icon_pf%20(34).gif جفتمون با هم اخه !!

ولی هیچکس در موردش چیزی نگفت و چیزی حس نکردTAEL_SmileyCenter_Misc%20(305).gif

آخه پس چرا ما هر دومون تکون خوردیم؟؟ TAEL_SmileyCenter_Misc%20(305).gif

• Like 2
لینک به دیدگاه
ای بابا من و دخترعمم فقط بیدار بودیم، تو اتاق داشتیم فیلم می دیدیم ، بعد یهو ساعت 1 نصفه شب ، یه تکون اساسی خوردیم !!icon_pf%20%2834%29.gif جفتمون با هم اخه !!

ولی هیچکس در موردش چیزی نگفت و چیزی حس نکردTAEL_SmileyCenter_Misc%20%28305%29.gif

آخه پس چرا ما هر دومون تکون خوردیم؟؟ TAEL_SmileyCenter_Misc%20%28305%29.gif

سلام

مثل اینکه شبکه باران گفته بود.فکرکنم غرب گیلان و طرفای انزلی بود:5c6ipag2mnshmsf5ju3 دقیق نمیدونم.پارسال هم ما یکی دوبار زمین لرزه داشتیم که استان هم نگفت:hanghead:

• Like 3
لینک به دیدگاه
تو هم برای انکه اشَن چوم در بوری نوه گوفتن گیلکی گویشه بوگو زبانه

اشن فکر بوکودید نژاد پارس ایسد خیلی برترد. بیدین له له زندرید که میرزا ر کمونیسم جیلوه فدیدو بوگوید ایته وطن فروش بو.

اشن رفتار با تمام قومیتان اتویه!

من نَنَم چره می تاپیک میان در مورد میرزا فقط paeeze بو که بمو نظر فده.شومان ایته چیز ارسال بوکونید.

طرف انقدر که نژادپرست ایسه بمو بینویشته " میرزا گیله مردان و گیله زنان

کوشتی.بیشید از گیلکان وورسید که چی بلایی اشن سر بورد."

من ننم شومان چره ساکتید؟

حداقل ایته نظر جمله ای هم فدید تا اشن چوم در بَیه.من ننم شومان تا بحال بشنوستید که میرزا

گیلکان کوشتی ؟!

فکر بوکودید تا الان امره جوک بساخته بید تا الان امی زبان خوشین تلویزیون میاد مسخره بوکودید

الانم چرند گیدی .

هسه انتظار دریدی امَنَم ساکت بئسیم تا خوشین اراجیف تحویل ملت فدد !!!

آوووووو خاخور تونم كي مره منستن دل پري داري تي اون غيرته من غش واقعا ايول داري :a030:

اَ قضيه ميرزا ايبچه داستان داره...:ws28: واگرده به گذشته اَ تاپيك كي اينفر بو به نام كاربري ميرزا زاكان در جريانيد امويي صوبت كودي ده ... بعدشم اونه روح گاهي در ميان زاكان اَ تاپيك حلول كودي:w02:

ببين فاطيما جان دارم فارسي ميگم كه همه بفهمن ... من منظور حرفهاتو ميدونم و ميدونم تو فقط يه گيلك متعصبي عين خودم همين و بس اما ميخوام در مورد قضيه ميرزا و اين تفكرات ناسيوناليستي اخير كه تو فيس بوك و جاهاي ديگه ميبينم ميخوام برات بگم اگه زياد طولاني شد ببخشيد چون بايد قضيه رو به قول خودمون رشتيا واشكافانم تيره :ws3:

اول از قضيه تعصب رشتي شرو ميكنم ميرزا يك رشتي اصيل بوده دقيقا عين خودم ... روش تعصب دارم... رشتو با دنيا عوض نميكنم ... هر چي كه راجع به تفكر يك عده ابله نسبت به رشتيا ميگي قبول دارم و برام مهم نيست آدماي احمق پشت سر رشتيا چي بلغور ميكنن مهم اينه كه رشتي هاي اطرافمو متعصب از هر نظر و موفق در خيلي از زمينه ها ديدم و ميبينم ... و كاملا ميدونم حرفهاي كه پشت سرشون زده ميشه خزئبلاتي بيش نيست چون من جاهاي ديگه هم زندگي كردم و فرهنگاي ديگه رو ديدم ميگم غني ترين فرهنگ رو تو كل ايران گيلانيا دارن...گيلانيا 400 سال مقاوت كردن و اجازه ورود اعراب رو به گيلان ندادند اين باعث افتخار منه در حالي كه يك فارس به اينكه فرزند تجاوز يك عربه افتخار هم ميكنه!!!!! هر كسم در مورد گيلاني هامخصوصا رشتي ها با پررويي رو در روي من وايسه و بد بگه شخصا جفت پا با لگد ميرم تو دهنش تا دفعه ديگه سگ يك رشتي رو از 500 كيلومتري ديد سلام كنه ...

دوم اگه دقت كرده باشييه مدتي بود تو فيس بوكو نت و اينور اونور جوونا دنبال افكار شريعتي بودن من خودم باهاش مخالفم شريعتي يك آخوند كراوات پوش بود اما حداقل شعارهاي اجتماعي خوبي ميداد و نويسنده قهاري بود كه شايد ميتونست سازنده باشه ...فكر ميكني دليل اينكه مورد تمسخر قرار ميگيره و واسه ملت جوك شده چيه؟ قضيه از كجا آب ميخوره؟ چرا فيس بوك رو داير كردن چرا جمهوري اسلامي *****ش كرد؟ چون دقيقا اونا ميخوان از اونور افكار مردم و جونارو بخونن فيس بوك بيشتر براي جهان سوم مفهوم پيدا كرد ديدن جوونا دارن ميرن سمت شريعتي دَدَم واي نكنه ازين خواب خرگوشي بيدار شن نكنه فرهنگ جهان سومي بودن يادشون بره نكنه ما ديگه نتونيم فحشا رو با عنوان كلاس به خوردشون بديم شرو كردن مسخره كردن شريعتي و خيلي از بزرگان ديگه كه ديدگاه اجتماعي سازنده داشتن ... الان ملت شريعتي دوزار براشون ارزش نداره....حالا اينور چرا فيس بوكو ***** كردن چرا ماهواره داشتن جرمه و...هزار چراي ديگه كه تمامش دليل سياسي داره و ما ملت هم شديم عروسك خيمه شب بازي اينا يه ور درگير خرافات 1400 سال پيش اعراب از طرفي درگير هضم تهاجم فرهنگ جهان سومي هستيم...

تعصب خوبه غيرت خوبه اما اين تفكرات به شدت ناسيوناليستي اخير داره از جاي ديگه آب ميخوره اين روزا تو نت ميخونم يارو ترك آذربايجانه به تهراني ميگه پارس سگ تهراني به اون ميگه ترك خر پارس مياد به گيلك يه چيز ديگه ميگه، گيلك و مازني سر اينكه اسم دريا كاسپين باشه يا مازندران دارن دعوا ميگيرن فوش ناموسي ميدن بيا و ببين!!!!! فكر ميكني اينا عجيب نيست اگه بخش اول و دوم نوشتمو به هم ربط بديم خواهيم ديد كه داريم درگيري هاي داخلي پيدا ميكنيم و زيادي نژاد پرست شديم !!! در واقع بازيچه دست افكار اونور آبيها شديم

بايد يادمون باشه هر چي هستيم گيلكيم تركيم كرديم فارسيم جنوبي هستيم مشهدي هستيم قبلش داريم توي خاك ايران زندگي ميكنيم و هزاران سال جزو يك خاك بوديم اگه بخوايم اونجوري تفكيك نژادي كنيم كه حتي كلمه ايران كه از آريايي گرفته شده غلطه چرا چون ساكنان اصلي ايران آمارد – پارت و پارس و كاسپين و كادوس و ديلم بودن نه آريايي و در حال حاضر اين جنگهاي نژادي به ضرر ما خواهد بود ...

نتيجه: تفكر من اينه به ريشه و اصلت افتخار كن سعي كن فراموشش نكني زيبايي زندگي به همين تفاوت نژاداست توهين به هر نژادي توهين به انسانيت خود آدمه

و اما قضيه ميرزا

نميدونم اين قضيه ميرزا كه ميگي و اين حرفا كه ميگي كجا اتفاق افتاده ولي حدس ميزنم منظورت به فيس بوك بر ميگرده ... تو نت و ويكيپديا هم كه دستبرد زياد شده متاسفانه اطلاعات گذاشته شده روي نت هم خيلياش نادرسته و به نفع خودشون نوشتن حالا چه جمهوري اسلامي چه رژيم زمان شاه و چه هر حكومت قدرتمند ديگه همه اين اطلاعات شبكه هاي ماهواره اي همه تحت نظر غول رسانست

به نظر من يك انسان آزاده كسيه كه بازيچه نباشه 80 درصد مردم ايران دهن بينند وگرنه اوضاع ما اين نبود حق ما اين تناقض نيست ...

من شخصا ميرزارو نميشناسم و تمام اطلاعاتي كه راجع بهش دارم از نت و اين ور اونوره و والا با اين اوصاف فقط زماني ميتونم راجع به ميرزا نظر بدم كه خودشو ببينم راجع به ميرزا حرف هاي زيادي زده شده ميگن جنبش جنگل يك جنبش سوسياليستي روسيه بوده كه بر ضد انگليس به وجود آمده و ميرزا هم يك دست نشانده بوده...يكي ميگه ميرزا يك جنبش خود مختار بوده و از جاي ديگه خط نميگرفته حرف زياده ... منم همونجور كه گفتم غيرت گيلاني دارم ولي ميرزارو نميشناسم و نميدونم واقعا كي بوده و چه كرده انقدر دروغ خوندم و شنيدم ديگه به خودمم اطمينان ندارم

ولي ميرزا همين كه يك فرد متفكر و بزرگ گيلك و شناخته شده و رهبر يك جنبش بوده باعث افتخارمه

• Like 3
لینک به دیدگاه

حالا که خودت نمیخوری پس یکی از اون مرغاتو بده سمیرا تا باسه مهمونا باقاله قاتوق درست بوکونه مرغانه یادت نره:pot:

آباجی خودت بیرون نرفتی ولی مثل اینکه خیلیا رو بیرون فرستادی که شبیه خودت بودنspiteful.gif

حالا که یاد گرفتی چند سری تمرینی چای باسم بیار تا خدمت تموم بشه امتحان اصلی ازت بگیرم:ws43:

آباجی زمونه زمونه تکنولوژیه الان به جای آش کنسرو لوبیا میدن84eb3ampc0vsywihe0i.gif

روح میرزا سرسال در یکی از گیلانی ها زنده میشه یه دوره ای هم خودش مستقیم تایپ میزد یادتونه کهw963.gif

راس ميگه ونوس مرغانه لازم شديم ... چند تا مرغانه رو كن ببينم خَيَم باقالا قاتوقه دوروني دوكونم :w02:

(راستي ونوجي تو كه كدبانويي بوگو اناربيج بلدي درست كني؟ من خيلي دوس ميدارم ولي بلد نيستم

كيا اناربيج دوس دارن دستا بالااااااااااااااااااا ):hapydancsmil:

نه بابا من هيچوقت نميرم بيرون جا خودمم كسيو نميرفستم بر عليه من توطئه شده گويا از روي من زياد شبيه سازي شده ولي هيچكدوم نسخه اصل نيستن البته به نفعمه هااااااا اينجوري كسي نميتونه ترورم كنه :ws43:

باشه ميارم فقط يادم باشه توش يه چيزي بريزم كه همه لوبياها و آشايي كه خوردي قشنگ بشوره...البته عوارض جانبي هم داره:th_running1:

بعله يادمونه :w02:

• Like 1
لینک به دیدگاه
شوخی میکنی ؟زلزله ؟ w58.gif

آها كر اخبار اعلام بوكوده كه ولي من او موقه بيدار بوم حس نوكودم :ws52:

دقت بوكوديد چره انقدر زلزله زياد بوبوسته آيا چرا ؟:thk:

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلام

مثل اینکه شبکه باران گفته بود.فکرکنم غرب گیلان و طرفای انزلی بود:5c6ipag2mnshmsf5ju3 دقیق نمیدونم.پارسال هم ما یکی دوبار زمین لرزه داشتیم که استان هم نگفت:hanghead:

به هر کی گفتیم کلی بهمون خندیدن TAEL_SmileyCenter_Misc%20(305).gif. پس یه چیزی بود hanghead.gif

چون آخرالزمان داره میاد ایا :w02:

ببشخید من گیلکی بلت نیستم :w02:

• Like 2
لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان

می رشته هم که مشخصه

عاشق گیلان و گیلک زبان

خوشحال شدم از آشناییت؛منم ونوس ؛ ساکن رشت ؛ رشتمم که معماریه :w02:

آخه خیلی شبیهت بود؛اونم گیر داده بود به من یه جور نگاه میکرد انگار آشناست :ws3:

جدی ؛ چه جالب :ws28: تو بودی میگفتی شبیه هم همکلاسیتم ؟:ws3:

پیر شدی یا چاق؟:whistle:

چیرا ؟:w02:

خودشتو ناراحت نکن سمیرا جونم :ws3:

يا ابرفرض...

هیشی بابا ،ما که با خانواده رفتیم؛با خانواده هم برگشتیم :w02:

اه اه اه ؛ بدم میییییییییییییییاد ؛

غذا خوردن کار سختیه sigh.gif

خودت پیری ؛من اول جوونیمه vahidrk.gif

:ws37:

مورغامو فوروختم sigh.gif

خودش که گفت خیلیا اشتباه میگیرن :ws3:

آخی؛یادش گرامی :ws37:

ای بابا من و دخترعمم فقط بیدار بودیم، تو اتاق داشتیم فیلم می دیدیم ، بعد یهو ساعت 1 نصفه شب ، یه تکون اساسی خوردیم !!icon_pf%20(34).gif جفتمون با هم اخه !!

ولی هیچکس در موردش چیزی نگفت و چیزی حس نکردTAEL_SmileyCenter_Misc%20(305).gif

آخه پس چرا ما هر دومون تکون خوردیم؟؟ TAEL_SmileyCenter_Misc%20(305).gif

بقیه هم تایید کردن، اما من که حس نکردم ،

شاید طبقه بالا یا پایین تختی میزی مبلی جابه جا شد ، احساس کردین زلزله است؛ مثلا از کنار خونمون ماشین رد میشه گاهی فک میکنیم زلزله ست؛دیگه عادت کردیم :ws3:

راس ميگه ونوس مرغانه لازم شديم ... چند تا مرغانه رو كن ببينم خَيَم باقالا قاتوقه دوروني دوكونم :w02:

(راستي ونوجي تو كه كدبانويي بوگو اناربيج بلدي درست كني؟ من خيلي دوس ميدارم ولي بلد نيستم

كيا اناربيج دوس دارن دستا بالااااااااااااااااااا )

:hapydancsmil:

من کدبانوم ؟w58.gif

گفتم که مرغامو فروختم؛پولشو گذاشتم بانک؛ میخوام ماشین بخرم B-)

آخر زمان نزدیک است icon_pf%20(34).gif

لینک به دیدگاه
به هر کی گفتیم کلی بهمون خندیدن TAEL_SmileyCenter_Misc%20(305).gif. پس یه چیزی بود hanghead.gif

چون آخرالزمان داره میاد ایا :w02:

ببشخید من گیلکی بلت نیستم :w02:

ايشالا كه آخر زمان باشه ... تست هسته اي نباشه... واقعا ترسم اينه كه آخر زمان نباشه اين زندگي لعنتي با اين وضع با اينهمه فقر و جنگ و نامردي و وحشي گري ادامه پيدا كنه :sigh:

آخه خیلی شبیهت بود؛اونم گیر داده بود به من یه جور نگاه میکرد انگار آشناست :ws3:

جدی ؛ چه جالب :ws28: تو بودی میگفتی شبیه هم همکلاسیتم ؟:ws3:

پیر شدی یا چاق؟

هیشی بابا ،ما که با خانواده رفتیم؛با خانواده هم برگشتیم :w02:

اه اه اه ؛ بدم میییییییییییییییاد ؛

غذا خوردن کار سختیه sigh.gif

خودت پیری ؛من اول جوونیمه vahidrk.gif

من کدبانوم ؟w58.gif

گفتم که مرغامو فروختم؛پولشو گذاشتم بانک؛ میخوام ماشین بخرم B-)

آخر زمان نزدیک است icon_pf%20(34).gif

خوب ديوونه با اين اوضاع كه ميگي من اگه بدم كه ميومدم جلو سلام عليك ميكردم:ws3:ما ازوناش نيستيم زورمون بياد يه سلام عليك كنيم مخصوصا با آبجي ونوسمون :a030: ( به قول شمس لنگرودي ما آدمخوار نيستيم :ws3: )

آره من بودم خيلي جالب بود كه به اون گفتم كپ دوستم موطي هستي اونم گفت عهههههه اسم منم تو شناسنامه موطيه :w58: اون ديگه واقعا همزادته:w02:

چاق و پير شدم خدا حميده خير آبادي ملقب به نادره رو بيامرزه يه چي تو مايه هاي اونم :ws3:

مودونم بابا با خونواده برفتي...مودونم ازوناش نيسي آباجي دارم ميشوخييَم :w02: من كه بيرون نرفتم دلايل ديگري دارد دلايل اعتقادي :icon_redface:

غذا خوردن سخته :sad0:دلت مياد لذت بخش ترين كار روي زمينه به نظرم :w02:

پيريم ديگه:w000:ميگم پيريم بوگو چشم :w000:من الان 21 سالمه توام 23 سالته الان ما حاج خانم شديم :girlhi::girlhi:ولي مهم دلمونه كه جونه:2rqfst4::2rqfst4:

انقدم جوابو تو نقل قول خودم نده كه 4 ساعت وايسم درش بيارم :zadan:

• Like 1
لینک به دیدگاه
ايشالا كه آخر زمان باشه ... تست هسته اي نباشه... واقعا ترسم اينه كه آخر زمان نباشه اين زندگي لعنتي با اين وضع با اينهمه فقر و جنگ و نامردي و وحشي گري ادامه پيدا كنه :sigh:

واااا اصلا دوست ندارم دنیا تموم بشه ما تازه اول جوونیمونه icon_razz.gif

بقیه هم تایید کردن، اما من که حس نکردم ،

شاید طبقه بالا یا پایین تختی میزی مبلی جابه جا شد ، احساس کردین زلزله است؛ مثلا از کنار خونمون ماشین رد میشه گاهی فک میکنیم زلزله ست؛دیگه عادت کردیم :ws3:

فحش دادی الان؟ :ws3:

خونه ما بر اثر رد شدن ماشین و یا بادهای شدید و ...تکون نمیخوره اصلا !

من و دخترعمم جفتمون جابه جا شدیم کاملا ! اگه تنها بودم میگفتم توهم زدم اما ما دو نفر بودیم:w02:

• Like 1
لینک به دیدگاه

درود بر اهالی جنگل و باران.

من همسایه شما هستم اگه گفتین و اینکه گیلان رو بیشتر از استان خودم دوس دارم.

• Like 2
لینک به دیدگاه
درود بر اهالی جنگل و باران.

من همسایه شما هستم اگه گفتین و اینکه گیلان رو بیشتر از استان خودم دوس دارم.

سلام علیکوم

قزوین یا اردبیل؟احتمالا:ws52:

بابا چقدر باروون میاد!!!!!!!!! دلم گرفته حالم بد شده این چند روزه همش بارونه ه ه ه ه ه ه :4564::4564::4564:

ولی با این حال آب و هواش رو دوست دارم فقط یکم آفتاب رو ببینم حالم رو به راه شه ....خدایا یه کوچولو....

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...