3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ اینجا نوشته گیلانیا شما همش مازندران گلستان میزاری که .... 5 لینک به دیدگاه
ghazal1991 1818 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ اینجا نوشته گیلانیا شما همش مازندران گلستان میزاری که .... خب از گیلان عکس ندارم که، هر وقت رفتم، میزارم 4 لینک به دیدگاه
me.fatima 355 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ سلام فاطیما دریای مصنوعی چاکونین انم فکر خوبی ایسه! ولی اشَن مشکل آب گرفتگی رشت تا هسه نَتَنستید حل بوکوند ! بعدا بفکر جاذبه گردشگری ایسد ؟! خب از گیلان عکس ندارم که، هر وقت رفتم، میزارم هر وقت اومدی گیلان , خوش اومدی ولی اگه اومدی حتما به " موزه میراث روستایی استان گیلان " که تو جاده رشت-سراوان هست یه سر بزنید. خونه های قدیمی گیلان و آداب و رسوم زندگی گیلانیان قدیم رو میتونید اونجا ببینید. خیلی قشنگ درست کردند. 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ آقا دست رو دلم نزار....... نه لهجه انگلیسیم خوبه نه گیلکیم. می مد نظر توانایی بو.عورضه یه زمانی اینجا قانون گذاشته بودیم که گیلکی حتما حرف بزنیم؛سمیرا هم مربی زبانمون بود ؛یادش بخیر 2 سالی گذشته سلام جغلان .من عاشق دریا ایسم . شومان که ایه حرف دریا زنیدی نوبوسته بی رشت هم دریا دشتی ؟ اگه انزلی بوشه آب جر , رشت هم ساحل دَشتی سلام همشهری؛ رشتو عشق استتتتت لینک به دیدگاه
me.fatima 355 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ یه زمانی اینجا قانون گذاشته بودیم که گیلکی حتما حرف بزنیم؛سمیرا هم مربی زبانمون بود ؛یادش بخیر 2 سالی گذشته سلام همشهری؛ رشتو عشق استتتتت سلام همشهری :hapydancsmil: دنیا فقط رشت البته همه جای گیلان سرای من است 4 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ سلام همشهری :hapydancsmil: دنیا فقط رشت البته همه جای گیلان سرای من است چندی نژاد پرستین شو مو ری! 3 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ سلااام خان داداش، هیچ خبری نبود؛ جز نبود دوستان شمالی؛ البته 2-3 نفری اضافه شدن به جمع شمالیا ؛ اما نمیان اینورا ؛ خودت چه خبر؟ سربازی به کجا رسید ؟ تمام شد ؟ سلام خاخور دست رو دلم نزار که پیر پیر(ضرب المثل از ادبیات میلاد) تغریبا راحتتر شده برام انشاالله با اضافی که دارم 6فروردین تموم میشه چه خبر از بقیه دوستان اهههه خیلی وقت بود نیومده بودیمااااا:5c6ipag2mnshmsf5ju3 منظورت سلام تو هنوز درست نشدی دختر گفتم بیام اینجا من به عنوان یه ترک پرچمو نگه دارم تا شماها صوبت کنید سلام بر تمام پرچم داران گیلانی عجر شما با پرچم داران دفاع مقدس میدونی میدونم خیلی هواخواه داری چشمهای زیبا داری مینا دوباره پروژه جدید تو سر داری خوش بموئی برار جانامان ایه ایسیم تی خیال راحته راحت سلام برار تی مرام قربان من به عنوان شمالی گیلان رو بیشتر دوست دارم ما همش تو ناهارخوران شام خوردیم نمیدونم چرا این که چیزی نیست تا حالا لب نهار خوران صبحانه زدید اینجا نوشته گیلانیا شما همش مازندران گلستان میزاری که .... مهمان حبیب خداست زمستون خانم به روش نیار یه زمانی اینجا قانون گذاشته بودیم که گیلکی حتما حرف بزنیم؛سمیرا هم مربی زبانمون بود ؛یادش بخیر 2 سالی گذشتهرشتو عشق استتتتت یادش بخیر سمیرا بدرد همه چی میخورد الا مربی محله ما هم عشقهههههههههههههههههههههههههه 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۱ درود زاكااااااااااااان من باموم چي خبران چي كونيدي خوش گذره؟ منظریه خرید میکنی ؟ منظریه بیشتر برا قدم زدن خوبه اوه اوه موتي جان بلاميسر منظريه همه چي ره خُبه الا قدم زدن آره ،مطهری بهتر از بقیه جاهاست، ابیلیتی؟ ويوا موطهري و علم اهدي یه زمانی اینجا قانون گذاشته بودیم که گیلکی حتما حرف بزنیم؛سمیرا هم مربی زبانمون بود ؛یادش بخیر 2 سالی گذشته سلام همشهری؛ رشتو عشق استتتتت هَ الانم بايد گيلكي گب بزنيد چه من نئسم چه زمانايي كه ايسم دونيا فقط رشت:w70: دور دور فقط موطاهاري عطر فقط عطر شبانه گوهر رود پارك شهر سلام همشهری :hapydancsmil: دنیا فقط رشت البته همه جای گیلان سرای من است كااااااااااااااااميلا موافق همشهري سلام خاخور دست رو دلم نزار که پیر پیر(ضرب المثل از ادبیات میلاد) تغریبا راحتتر شده برام انشاالله با اضافی که دارم 6فروردین تموم میشه چه خبر از بقیه دوستان منظورت سلام تو هنوز درست نشدی دختر سلام بر تمام پرچم داران گیلانی عجر شما با پرچم داران دفاع مقدس مینا دوباره پروژه جدید تو سر داری سلام برار تی مرام قربان این که چیزی نیست تا حالا لب نهار خوران صبحانه زدید مهمان حبیب خداست زمستون خانم به روش نیار یادش بخیر سمیرا بدرد همه چی میخورد الا مربی محله ما هم عشقهههههههههههههههههههههههههه اولا كي به درد مربي نميخورد :banel_smiley_90:تو استعداد نداشتي به من چه ؟ :(2310):اصلا حيف اوقات شريف من كه صرف آموزش به شماها شد:w821: البته به جز موتي جونم كه خودش بلت بود :wubpink: ثانيا سلام عليكم خوش آمدي چطوري آش خور؟ 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۱ سلام همشهری :hapydancsmil: دنیا فقط رشت البته همه جای گیلان سرای من است همشهری؛ خودتو معرفی نمیکنی بیشتر آشنا بشیم ؟ چندی نژاد پرستین شو مو ری! خخخ؛ نهه؛ همه جای گیلان که سرای ما هست؛ رشتو ولی عشق است سلام خاخور دست رو دلم نزار که پیر پیر(ضرب المثل از ادبیات میلاد) تغریبا راحتتر شده برام انشاالله با اضافی که دارم 6فروردین تموم میشه چه خبر از بقیه دوستان اوه اوه اضافی هم خورده برات ؛ حقته ایشالله اینم زودی تموم شه سلام بر تمام پرچم داران گیلانی عجر شما با پرچم داران دفاع مقدس عجر رو اینطوری مینویسن ؟ مینا دوباره پروژه جدید تو سر داری سلام برار تی مرام قربان این که چیزی نیست تا حالا لب نهار خوران صبحانه زدید مهمان حبیب خداست زمستون خانم به روش نیار یادش بخیر سمیرا بدرد همه چی میخورد الا مربی محله ما هم عشقهههههههههههههههههههههههههه نخیر هم مربی خوبی بود؛ خودت شاگرد خوبی نبودی محله شما ؟ درود زاكااااااااااااان من باموم چي خبران چي كونيدي خوش گذره؟ سمیراااااا؛سلااااااام عزیزم اوه اوه موتي جان بلاميسر منظريه همه چي ره خُبه الا قدم زدن خب واسه بعضیااااا خوبه اونجا والا بچه های کلاسمون کارشون بود که برن اونورا قدم بزنن ويوا موطهري و علم اهدي هَ الانم بايد گيلكي گب بزنيد چه من نئسم چه زمانايي كه ايسم نخوایم دونيا فقط رشت:w70: دور دور فقط موطاهاري عطر فقط عطر شبانه گوهر رود پارك شهر دیفووووووونه كااااااااااااااااميلا موافق همشهري اولا كي به درد مربي نميخورد :banel_smiley_90:تو استعداد نداشتي به من چه ؟ :(2310):اصلا حيف اوقات شريف من كه صرف آموزش به شماها شد:w821: البته به جز موتي جونم كه خودش بلت بود :wubpink: ثانيا سلام عليكم خوش آمدي چطوري آش خور؟ سمیرا یه سوال؛ شب تاسوا ، تو کجا بودی؟ یه دختره رو دیدم داناعلی کپی تو بود؛ شک داشتم تو بودی یا نه لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۱ اولا كي به درد مربي نميخورد :banel_smiley_90:تو استعداد نداشتي به من چه ؟ :(2310):اصلا حيف اوقات شريف من كه صرف آموزش به شماها شد:w821: البته به جز موتي جونم كه خودش بلت بود :wubpink: ثانيا سلام عليكم خوش آمدي چطوري آش خور؟ اولا کی استعداد نداشت تو شیوه مربیگریت مورد داشت اگه تو این اوقات چای آوردن یاد میگرفتی الان اینجا نبودی لااقل کمی کلاس از خاخورت یاد بگیر ثانیا یاالله فدایی داری آباجی یه ضرب المثل میلادی هست که میگه نبینم غمتو لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۱ همشهری؛ خودتو معرفی نمیکنی بیشتر آشنا بشیم ؟ خخخ؛ نهه؛ همه جای گیلان که سرای ما هست؛ رشتو ولی عشق است نخیر هم مربی خوبی بود؛ خودت شاگرد خوبی نبودی محله شما ؟ سمیرا یه سوال؛ شب تاسوا ، تو کجا بودی؟ یه دختره رو دیدم داناعلی کپی تو بود؛ شک داشتم تو بودی یا نه بیا اینم خاخور ما از اضاف خودن داداشش خوشحال میشه عجر تو فرهنگ لغت میلادی همینه نکنه فرهنگ لغتم یادت رفته شما دوتا از هم تعریف نکنید که میمونید رودست خودمون خاخور هواست کجا بوده آباجی رو نشناختی لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۱ بچه ها گیلکی با رشتی یکم فرق داره من نمیتونم مث شما گپ بزنم قبول دارین؟ 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۱ بچه ها گیلکی با رشتی یکم فرق داره من نمیتونم مث شما گپ بزنم قبول دارین؟ غریبی نکن زمستون خانم یه کم بیای آشنا میشی یه کلاس باسه خودت میزنی 1 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۱ غریبی نکن زمستون خانم یه کم بیای آشنا میشی یه کلاس باسه خودت میزنی :icon_pf (34): خو چی بگم آقای سایر رشته ها؟ هرچی سعی میکنم همشون فارسی میشه که..... 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۱ اولا کی استعداد نداشت تو شیوه مربیگریت مورد داشت اگه تو این اوقات چای آوردن یاد میگرفتی الان اینجا نبودی لااقل کمی کلاس از خاخورت یاد بگیر ثانیا یاالله فدایی داری آباجی یه ضرب المثل میلادی هست که میگه نبینم غمتو بیا اینم خاخور ما از اضاف خودن داداشش خوشحال میشه عجر تو فرهنگ لغت میلادی همینه نکنه فرهنگ لغتم یادت رفته شما دوتا از هم تعریف نکنید که میمونید رودست خودمون خاخور هواست کجا بوده آباجی رو نشناختی سربازی خیلی خوبه؛ هر چه بیشتر بهتر نه اتفاقا فرهنگ لغتت کاملا یادمه؛ خواستم یادآوری شه نه دیگه؛ حواسم همش به همون دختره بود که سمیراست یا نه بچه ها گیلکی با رشتی یکم فرق داره من نمیتونم مث شما گپ بزنم قبول دارین؟ اوم؛ خوب رودسری و رشتی با هم یکمی فرق داره؛ ولی ما که همش فارسی حرف میزنیم؛ حالاا بگو تی احوال خوب ایسه ؟ چه خبر؟ اشان تره حالی بِه ؟ گیلیکی ایسه دِ لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۱ :icon_pf (34): خو چی بگم آقای سایر رشته ها؟ هرچی سعی میکنم همشون فارسی میشه که..... بگو حسابرس چون تو کار حساب این و اونم اشکال نداره نیت مهمه وگرنه تایپ بهونس 1 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۱ سربازی خیلی خوبه؛ هر چه بیشتر بهتر نه اتفاقا فرهنگ لغتت کاملا یادمه؛ خواستم یادآوری شه نه دیگه؛ حواسم همش به همون دختره بود که سمیراست یا نه اوم؛ خوب رودسری و رشتی با هم یکمی فرق داره؛ ولی ما که همش فارسی حرف میزنیم؛ حالاا بگو تی احوال خوب ایسه ؟ چه خبر؟ اشان تره حالی بِه ؟ گیلیکی ایسه دِ خبم.شومو خب ایسی؟ کی ترشه تره بلده چاکونه؟می غذای مورده علاقه هیسه. (یعنی کشتم خودمو با دوتا جمله) لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۱ سربازی خیلی خوبه؛ هر چه بیشتر بهتر نه اتفاقا فرهنگ لغتت کاملا یادمه؛ خواستم یادآوری شه نه دیگه؛ حواسم همش به همون دختره بود که سمیراست یا نه اوم؛ خوب رودسری و رشتی با هم یکمی فرق داره؛ ولی ما که همش فارسی حرف میزنیم؛ حالاا بگو تی احوال خوب ایسه ؟ چه خبر؟ اشان تره حالی بِه ؟ گیلیکی ایسه دِ دوباره دعوای خانوادگی شروع شد:167: سمیرا دورو ورت کی بود که حواس خاخورمونو پرت کرده یا نهههههههه لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۱ خبم.شومو خب ایسی؟ کی ترشه تره بلده چاکونه؟می غذای مورده علاقه هیسه. (یعنی کشتم خودمو با دوتا جمله) باقاله قاتوق مرا فدی 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۱ خبم.شومو خب ایسی؟ کی ترشه تره بلده چاکونه؟می غذای مورده علاقه هیسه. (یعنی کشتم خودمو با دوتا جمله) تی فدا ؛ خوبم خواخور وااای؛مرا بد آیه از ترش تره دوباره دعوای خانوادگی شروع شد:167:سمیرا دورو ورت کی بود که حواس خاخورمونو پرت کرده یا نهههههههه نه بابا؛ کسی نبود که باقاله قاتوق مرا فدی باقاله قاتوق دیگه بد تر؛اصلا دوست ندااارم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده