Mehdi-82 2929 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ رودسر, قدیما بهش میگفتن هوسم بگذریم من خیابان هفتاد و دوتن رو دوس داشتم, میرفتیم تا تهش, بعد رودخونه بود, یه پل فلزی و ... میرفتیم یه جای دنج برای ماهی گیری, یادش بخیر 3 لینک به دیدگاه
Mehdi-82 2929 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ یکی دیگه از جاذبه های رودسر, برای من حداقل قنادی نور, هستش باور کنید, جدی میگم اقای جوادیان, از شاگردای حاج آقا محجوب بود (خدا رحتمش کنه, مرد خیلی دوس داشتنی ای بود) الان پسران ایشون مغازه رو میگردونن 3 لینک به دیدگاه
Mehdi-82 2929 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ اون خیابون هم که به سمت وادی و دریا میره, اسمش رو یادم نیست, ولی یه بستنی ربیع داشت آخ خوشمزه بود 3 لینک به دیدگاه
Mehdi-82 2929 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ خوش بموئی برار جان امان ایه ایسیم تی خیال راحته راحت 2 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ اون خیابون هم که به سمت وادی و دریا میره, اسمش رو یادم نیست, ولی یه بستنی ربیع داشتآخ خوشمزه بود به به سلامون علیکم. خوشحالم که از رودسر خاطره های خوبی داری.الان ته 72 تن یه پارکی هست به اسم پارک ملت.فضای سبزه 4 تا تاب و سرسرش هم خرابه یا کندن بردن بستنی ربیعی اوایل 72 تن هست نزدیک سینمای خدابیامرز که تعطیل شده اون خیابون که میره دریا شهدا اسمشه . شما بچه کجایی؟ 2 لینک به دیدگاه
Mehdi-82 2929 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ من بچه رشتم, کلی ماجرا ها داشتیم تو رودسر, یادش بخیر؛ اما تو اونا که یادمه متاسفانه خاطره های تلخم, بیشتر از خاطره های خوبم از رودسر هست الان دیگه خیلی وقته که نمیام رودسر, یه زمانی این شهر رو خیلی دوس داشتم, ولی الان وقتایی که میام, دلم میگیره, اگه هم بیام, معمولا میرم کنار دریا, تو شهر دیگه چرخی نمی زنم 3 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ من بچه رشتم, کلی ماجرا ها داشتیم تو رودسر, یادش بخیر؛ اما تو اونا که یادمه متاسفانه خاطره های تلخم, بیشتر از خاطره های خوبم از رودسر هست الان دیگه خیلی وقته که نمیام رودسر, یه زمانی این شهر رو خیلی دوس داشتم, ولی الان وقتایی که میام, دلم میگیره, اگه هم بیام, معمولا میرم کنار دریا, تو شهر دیگه چرخی نمی زنم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 منم که خاطره ی تلخ ندارم نمیرم تو شهرش چرخی بزنم همون دریا رو ترجیح میدم.ولی ما واسه خرید همش میریم رشت 1 لینک به دیدگاه
Mehdi-82 2929 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 منم که خاطره ی تلخ ندارم نمیرم تو شهرش چرخی بزنم همون دریا رو ترجیح میدم.ولی ما واسه خرید همش میریم رشت چه جالب! از کجاها بیشتر خرید میکنی؟ 1 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ از همه جا مطهری طرفای سبزه میدان هم میریم تختی و منظریه هم خوبه بیشتر مطهری. آهان پاساژ نگین نزدیک شهرداری رو یادم رفت لباس مجلسی هاش قیمتش خیلی خوبه.... 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ از همه جا مطهری طرفای سبزه میدان هم میریم تختی و منظریه هم خوبه بیشتر مطهری. آهان پاساژ نگین نزدیک شهرداری رو یادم رفت لباس مجلسی هاش قیمتش خیلی خوبه.... منظریه خرید میکنی ؟ منظریه بیشتر برا قدم زدن خوبه لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ منظریه خرید میکنی ؟ منظریه بیشتر برا قدم زدن خوبه گفتم بیشتر مطهری. ما ابیلیتی اینو داریم منظریه هم خرید کنیم 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ گفتم بیشتر مطهری. ما ابیلیتی اینو داریم منظریه هم خرید کنیم آره ،مطهری بهتر از بقیه جاهاست، ابیلیتی؟ لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ آره ،مطهری بهتر از بقیه جاهاست، ابیلیتی؟ آقا دست رو دلم نزار....... نه لهجه انگلیسیم خوبه نه گیلکیم. می مد نظر توانایی بو.عورضه 3 لینک به دیدگاه
me.fatima 355 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ سلام جغلان . من عاشق دریا ایسم . شومان که ایه حرف دریا زنیدی نوبوسته بی رشت هم دریا دشتی ؟ اگه انزلی بوشه آب جر , رشت هم ساحل دَشتی 3 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ سلام جغلان .من عاشق دریا ایسم . شومان که ایه حرف دریا زنیدی نوبوسته بی رشت هم دریا دشتی ؟ اگه انزلی بوشه آب جر , رشت هم ساحل دَشتی سلام فاطیما دریای مصنوعی چاکونین 2 لینک به دیدگاه
ghazal1991 1818 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ سلام. ما شمالی نیستیم، ولی شمالی ها رو دوست داریم. پارسال اومدیم بابلسر، بعدش هم گرگان، خیلی خوش گذشت. یه تعدادی از عکسا رو میزارم. اینجا روستای زیارت، بالاتر از جنگل نهارخوران گرگان هست: 4 لینک به دیدگاه
ghazal1991 1818 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ بعدش هم دیزی خوردیم، خیلی چسبیده بود. 3 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ من به عنوان شمالی گیلان رو بیشتر دوست دارم ما همش تو ناهارخوران شام خوردیم نمیدونم چرا 4 لینک به دیدگاه
ghazal1991 1818 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ این عکس هم از دریای بابلسر هست. این عکس هم حین قایق سواری بودیم. 2 لینک به دیدگاه
ghazal1991 1818 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ من به عنوان شمالی گیلان رو بیشتر دوست دارم ما همش تو ناهارخوران شام خوردیم نمیدونم چرا ما اونجا نیومدیم تا حالا، تابستون باید مخ خانواده رو بزنم، بیایم. اتفاقا من هم موندم چرا گذاشتن ناهار خوران 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده