from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ قوفونت...اومتم سفارش نیلو رو بدم... شماها باسه هم چایی بیارید... مباجب این دخملی هم باشید... :icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ الان میرم چایی میارم جقلان تی دست درد نکنه؛ لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ مرسی....شما خوبی؟ میسی عسلمممممممممممممممممممم ای ژان؛ خب حالا قبولی دیگه ؛ حالا بعد امتحان اومدی خونه خوابیدی؛ یا مستقیم اومدی پا نت؟؟؟؟ آخه من دیروز با اینکه کلی خسته بودم؛بعد امتحان, تا رسیدم خونه ؛ اومدم نت ؛ همه اهل خونه ====> :w58: کلی هم غر زدن که دختر بگیر بخواب ؛ آخه تو این نت چه خبره؟؟؟؟؟؟ میسییییییییییییی عسل دلم :persiana__hahaha:منم الان مستقیم از تولید به مصرف پای نتم :putertired: 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ قوفونت...اومتم سفارش نیلو رو بدم... شماها باسه هم چایی بیارید... مباجب این دخملی هم باشید... :icon_pf (44): باشه گلم, لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ میسی عسلمممممممممممممممممممم میسییییییییییییی عسل دلم :persiana__hahaha:منم الان مستقیم از تولید به مصرف پای نتم :putertired: خدایی من دیروز عینه همین شکلکه بودم :putertired: بعدش دیگه رفتم تو پیجی که صاحبش دیگه زنده نبود؛ دلم خیلی سوخت ؛ خیلی تندی نت و .... قطع کردمو؛ خوابیدم لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ قوفونت...اومتم سفارش نیلو رو بدم... شماها باسه هم چایی بیارید... مباجب این دخملی هم باشید... :icon_pf (44): وای مرسی گلم اینقده به فکرمی غریب افتادم اینجا من تو هم اینجا بیا 1 لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ تی دست درد نکنه؛ ای بابا چایی که تمام ببسته!!! 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ خدایی من دیروز عینه همین شکلکه بودم :putertired: بعدش دیگه رفتم تو پیجی که صاحبش دیگه زنده نبود؛ دلم خیلی سوخت ؛ خیلی تندی نت و .... قطع کردمو؛ خوابیدم کی ؟ زنده نبود؟ کدوم پیج چی میگی ؟ 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ وای مرسی گلم اینقده به فکرمیغریب افتادم اینجا من تو هم اینجا بیا غریببببببببببببببب؟ یعنی چی غریب؛ کُر ؛ تی آخرین بار ببه عه حرف زنیا؛ امن ایه ایساییم که لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ کی ؟ زنده نبود؟ کدوم پیج چی میگی ؟ یه کاربر قدیمی؛ http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=50228 1.5 ساله که دیگه نیست یعنی سمیرا دیروز اینقد سعی کردم که گریه نکنم؛ سردرد گرفتم, ؛ دیشب شام نتونستم بخورم؛ تا الانشم کلی قرص خوردم ؛ سرم خوب شه، با اینکه نمیشناختمش ؛ اما وقتی رفتم تو پیجش؛ دلم گرفت مخصوصا که پیامای بچه ها رو خوندم.... بگذریم......... لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ ای بابا چایی که تمام ببسته!!! شانسه دینی!!!! نه نه ؛ آخه شانسه بیدین!!! میوه هم ناریم؟؟ میلاد هفته پیش ایبچه میوه بیحه بو لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ یا ا... یکی بره چادرمو بیاره :girlhi: 3 لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ شانسه دینی!!!! نه نه ؛ آخه شانسه بیدین!!! میوه هم ناریم؟؟ میلاد هفته پیش ایبچه میوه بیحه بو نه بابا هر چی گشتم هیچی نبو امی مهمانم که د بشو بی خی 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ یا ا... بفرمایید , بفرمایید:flowerysmile: چی عجب , امی نسترن خانِم؛ افتخار بدایی لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ نه بابا هر چی گشتم هیچی نبوامی مهمانم که د بشو بی خی باشه ، مرا یاد باور میلاد بومو؛ روانه کنم ؛ بشه میوه و چایی بیهینه؛ امی آبرو بوشو لینک به دیدگاه
island1991 416 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ سلام پهلووون سلام بلا می سر... یکی بره چادرمو بیاره:girlhi: سلام... بفرمایید , بفرمایید:flowerysmile: چی عجب , امی نسترن خانِم؛ افتخار بدایی سلام...چوطویی گول دتر؟! من ایه غریب دکفتم یا آشنا هم ایسه؟! 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ سلام بلا می سر... سلام... سلام...چوطویی گول دتر؟! من ایه غریب دکفتم یا آشنا هم ایسه؟! میسی گولم, خوووووبم، بد نیم؛ تونم که حرف از غریبی زنی کُر:167: موعرفی کنم: من : ونوس راپونزل: سمیرا میلاد: ایته پسره ؛ بهدا آشنا بی مهیارو آرمینم ؛که قبلا ایه آمودین؛آما د نایدکولا عع تاپیکه آرمینه الانم که ایته دوختر د ؛ اضافه بوسته، نیلو ؛ هو نیلو که فصل تازه میانه د امین و یاسی و داداش رضا هم ایسد:62izy85: لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ میلاد: [/url]ایته پسره ؛ بهدا آشنا بی این الان میلاد سوار الاغه:ws28::ws28: وای وای:ws28::ws28: آخییییییییییییییییییییی داداشیییییییییییی:ws28: شب میاد پوستتو میکنه ونوس:ws28: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده