from_hell 10964 ارسال شده در 22 شهریور، 2011 قوفونت...اومتم سفارش نیلو رو بدم... شماها باسه هم چایی بیارید... مباجب این دخملی هم باشید... :icon_pf (44): 2
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 22 شهریور، 2011 مرسی....شما خوبی؟ میسی عسلمممممممممممممممممممم ای ژان؛ خب حالا قبولی دیگه ؛ حالا بعد امتحان اومدی خونه خوابیدی؛ یا مستقیم اومدی پا نت؟؟؟؟ آخه من دیروز با اینکه کلی خسته بودم؛بعد امتحان, تا رسیدم خونه ؛ اومدم نت ؛ همه اهل خونه ====> :w58: کلی هم غر زدن که دختر بگیر بخواب ؛ آخه تو این نت چه خبره؟؟؟؟؟؟ میسییییییییییییی عسل دلم :persiana__hahaha:منم الان مستقیم از تولید به مصرف پای نتم :putertired: 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 22 شهریور، 2011 قوفونت...اومتم سفارش نیلو رو بدم... شماها باسه هم چایی بیارید... مباجب این دخملی هم باشید... :icon_pf (44): باشه گلم,
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 22 شهریور، 2011 میسی عسلمممممممممممممممممممم میسییییییییییییی عسل دلم :persiana__hahaha:منم الان مستقیم از تولید به مصرف پای نتم :putertired: خدایی من دیروز عینه همین شکلکه بودم :putertired: بعدش دیگه رفتم تو پیجی که صاحبش دیگه زنده نبود؛ دلم خیلی سوخت ؛ خیلی تندی نت و .... قطع کردمو؛ خوابیدم
Dezire1536972473 620 ارسال شده در 22 شهریور، 2011 قوفونت...اومتم سفارش نیلو رو بدم... شماها باسه هم چایی بیارید... مباجب این دخملی هم باشید... :icon_pf (44): وای مرسی گلم اینقده به فکرمی غریب افتادم اینجا من تو هم اینجا بیا 1
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 22 شهریور، 2011 خدایی من دیروز عینه همین شکلکه بودم :putertired: بعدش دیگه رفتم تو پیجی که صاحبش دیگه زنده نبود؛ دلم خیلی سوخت ؛ خیلی تندی نت و .... قطع کردمو؛ خوابیدم کی ؟ زنده نبود؟ کدوم پیج چی میگی ؟ 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 22 شهریور، 2011 وای مرسی گلم اینقده به فکرمیغریب افتادم اینجا من تو هم اینجا بیا غریببببببببببببببب؟ یعنی چی غریب؛ کُر ؛ تی آخرین بار ببه عه حرف زنیا؛ امن ایه ایساییم که
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 22 شهریور، 2011 کی ؟ زنده نبود؟ کدوم پیج چی میگی ؟ یه کاربر قدیمی؛ http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=50228 1.5 ساله که دیگه نیست یعنی سمیرا دیروز اینقد سعی کردم که گریه نکنم؛ سردرد گرفتم, ؛ دیشب شام نتونستم بخورم؛ تا الانشم کلی قرص خوردم ؛ سرم خوب شه، با اینکه نمیشناختمش ؛ اما وقتی رفتم تو پیجش؛ دلم گرفت مخصوصا که پیامای بچه ها رو خوندم.... بگذریم.........
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 22 شهریور، 2011 ای بابا چایی که تمام ببسته!!! شانسه دینی!!!! نه نه ؛ آخه شانسه بیدین!!! میوه هم ناریم؟؟ میلاد هفته پیش ایبچه میوه بیحه بو
Dezire1536972473 620 ارسال شده در 22 شهریور، 2011 شانسه دینی!!!! نه نه ؛ آخه شانسه بیدین!!! میوه هم ناریم؟؟ میلاد هفته پیش ایبچه میوه بیحه بو نه بابا هر چی گشتم هیچی نبو امی مهمانم که د بشو بی خی 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 22 شهریور، 2011 یا ا... بفرمایید , بفرمایید:flowerysmile: چی عجب , امی نسترن خانِم؛ افتخار بدایی
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 22 شهریور، 2011 نه بابا هر چی گشتم هیچی نبوامی مهمانم که د بشو بی خی باشه ، مرا یاد باور میلاد بومو؛ روانه کنم ؛ بشه میوه و چایی بیهینه؛ امی آبرو بوشو
island1991 416 ارسال شده در 22 شهریور، 2011 سلام پهلووون سلام بلا می سر... یکی بره چادرمو بیاره:girlhi: سلام... بفرمایید , بفرمایید:flowerysmile: چی عجب , امی نسترن خانِم؛ افتخار بدایی سلام...چوطویی گول دتر؟! من ایه غریب دکفتم یا آشنا هم ایسه؟! 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 22 شهریور، 2011 سلام بلا می سر... سلام... سلام...چوطویی گول دتر؟! من ایه غریب دکفتم یا آشنا هم ایسه؟! میسی گولم, خوووووبم، بد نیم؛ تونم که حرف از غریبی زنی کُر:167: موعرفی کنم: من : ونوس راپونزل: سمیرا میلاد: ایته پسره ؛ بهدا آشنا بی مهیارو آرمینم ؛که قبلا ایه آمودین؛آما د نایدکولا عع تاپیکه آرمینه الانم که ایته دوختر د ؛ اضافه بوسته، نیلو ؛ هو نیلو که فصل تازه میانه د امین و یاسی و داداش رضا هم ایسد:62izy85:
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 22 شهریور، 2011 میلاد: [/url]ایته پسره ؛ بهدا آشنا بی این الان میلاد سوار الاغه:ws28::ws28: وای وای:ws28::ws28: آخییییییییییییییییییییی داداشیییییییییییی:ws28: شب میاد پوستتو میکنه ونوس:ws28: 2
ارسال های توصیه شده