RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ تبریک میگویم چه تبریکی دس رو دلم نذار که خونه دیشب تا خود صبح بیدار بودم چشمامو با چوب کبریت باز نگه داشته بودم از بس قهوه خوردم :mornincoffee:داشتم از شدت زیادی کافئین سنکوب میکردم صبح از شدت استرس داشتم میمرم :banel_smiley_52::obm: این توووووووووووووووووووپ :smiley (18):هم ینی اینکه نمیفتم اوضاع این استاد و درسش خیلی کیشمیشی بود شانس آوردم :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ نیلوفر جان چن ساله ایسه؟؟؟؟ هییییم مسخره نکنیا 17د سالمه 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ دقیقا می لهجه بد جور مشکل دار ایسه می حرف زدن زیاد جدی فنگیر عادت کونی نیلوفر بههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه یه گیلانی دیگههههههههههههههههههههههههههه چوطو موتویی بلامیسرررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر:dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::flowerysmile: 3 لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ بهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههیه گیلانی دیگههههههههههههههههههههههههههه چوطو موتویی بلامیسرررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر:dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::flowerysmile: مرسی.... شما خوبی؟ 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ چه تبریکی دس رو دلم نذار که خونه دیشب تا خود صبح بیدار بودم چشمامو با چوب کبریت باز نگه داشته بودم از بس قهوه خوردم :mornincoffee:داشتم از شدت زیادی کافئین سنکوب میکردم صبح از شدت استرس داشتم میمرم :banel_smiley_52::obm:این توووووووووووووووووووپ :smiley (18):هم ینی اینکه نمیفتم اوضاع این استاد و درسش خیلی کیشمیشی بود شانس آوردم :icon_pf (34): ای ژان؛ خب حالا قبولی دیگه ؛ حالا بعد امتحان اومدی خونه خوابیدی؛ یا مستقیم اومدی پا نت؟؟؟؟ آخه من دیروز با اینکه کلی خسته بودم؛بعد امتحان, تا رسیدم خونه ؛ اومدم نت ؛ همه اهل خونه ====> :w58: کلی هم غر زدن که دختر بگیر بخواب ؛ آخه تو این نت چه خبره؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ هییییممسخره نکنیا 17د سالمه ای جون دلم.... کسی اذیتت کرد به خودم بگو... بشه ها من نیلو رو سپردم دست شماها مباجبش باشید....:626gdau: 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ هییییممسخره نکنیا 17د سالمه مسخره چرا؟؟؟؟ نازیییی ؛ خب حالا کنکور داری دیگه؟؟؟؟ آره؟؟؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ ای جون دلم....کسی اذیتت کرد به خودم بگو... بشه ها من نیلو رو سپردم دست شماها مباجبش باشید....:626gdau: سلاااااام هدی جون؛ گفتی نیلو؛ نیلو؟؟؟ همون نیلوی فصل تازه نیس؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ ای جون دلم....کسی اذیتت کرد به خودم بگو... بشه ها من نیلو رو سپردم دست شماها مباجبش باشید....:626gdau: میسی قوفونت برم 1 لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ سلاااااام هدی جون؛ گفتی نیلو؛ نیلو؟؟؟ همون نیلوی فصل تازه نیس؟؟؟؟ دقیقا:ws2: 1 لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ مسخره چرا؟؟؟؟ نازیییی ؛ خب حالا کنکور داری دیگه؟؟؟؟ آره؟؟؟ آره دیگه...الان با کنکور درگیرم 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ دقیقا:ws2: عهههه؛ نیلوووو؛ همون که خرگوشش رو گربه خورد لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ سلام ونوس جون... بهله خودشه....دخمل نویسندمون....:w42: حالا دیگه یادش نیار خرگوشش رو...چون منم یاد ماهیم میوفتم.... 1 لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ عهههه؛ نیلوووو؛ همون که خرگوشش رو گربه خورد آی گفتی.... خرگوووووووووووووشم 2 لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ سلام ونوس جون...بهله خودشه....دخمل نویسندمون....:w42: حالا دیگه یادش نیار خرگوشش رو...چون منم یاد ماهیم میوفتم.... اوخیییییییییییی همدردیم آبجی باورت نمیشه گربه هه ناکس جلو چشام بردش 2 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ اوخیییییییییییی همدردیم آبجیباورت نمیشه گربه هه ناکس جلو چشام بردش از گربه ها بدم میاااد...:mornincoffee: نیلو من اون یکی ماهیم هم مرد دیروز.... 1 لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ از گربه ها بدم میاااد...:mornincoffee: نیلو من اون یکی ماهیم هم مرد دیروز.... آره دیروز خوندم تو خاطرت.....اوخی این ماهی ها زیاد عمرشون کفاف نمیده ولی ما ماهی جنگی داریم.....هنوز زندن!!!!!!!! از اونا بگیر خوشگیلم هستن 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ سلام ونوس جون...حبهله خودشه....دخمل نویسندمون....:w42: حالا دیگه یادش نیار خرگوشش رو...چون منم یاد ماهیم میوفتم.... باجه ؛ شناختمش ، دیه یادش نمیالم گلم شما خوبی؟؟؟ خوش اومدی به تاپیک گیلانیا؛:62izy85: تعارف نکن خونه خودتونه؛ چایی، میوه ؛ هر چی دوس داری؛ تو آشپزخونه هست؛ خواستی بگو ؛ نیلو رو بفرستم برات بیاره لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ الان میرم چایی میارم جقلان 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده