میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ هیچ چی گوله برار... :flowerysmile: می بیجاره وش بزا تا چکره........ بکته ایم خاخوری.... :rose: دوچرخه عمرا اموره بوم.... :626gdau: ایزره دهههه خاستی دکفم توموش کله میین..... :jawdrop: مارو دریاب داداش 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ بامویی بامویی خوش بامویی :dancegirl2::62izy85: تی قربان آباجی 1 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ سلام خوش بامای(خوش امدی) شما دوکترتونو عوض کنید انوقت می تونی پای pc بشینی کار ما از این حرفا گذشته... 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ کار ما از این حرفا گذشته... چرا مگه مشکل چیه (البته فوضولی نباشه) 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ کار ما از این حرفا گذشته... زهرررررااااااااااااااااا, چی شده؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ سلاااااااااام خاخوران وبرارجانخاخور طی آخرین صحبتام با میرزا کسی باسه امروز نداشتیم یهنی کیسه؟(از طرف خودم) کیسه؟:banel_smiley_90:(میرزا) کیسه؟:banel_smiley_90: لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ کیسه؟:banel_smiley_90: خاخور وقتی دیدمش موهای تنم سیخ شد گرفتم کیه خودشه:banel_smiley_90: 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ خاخور وقتی دیدمش موهای تنم سیخ شد گرفتم کیه لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ هیچی نیست... خیلی طولانیه...8 سال مریضی رو باید بگم.... یه بیماری تو سرمه....همین.. دعا کنید ..... من دیگه باید برم.. 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ هیچی نیست...خیلی طولانیه...8 سال مریضی رو باید بگم.... یه بیماری تو سرمه....همین.. دعا کنید ..... من دیگه باید برم.. زهرا امیدوارم زودی خوب شی، زهرا، دلم برات تنگ میشه؛ سعی کن زود به زود بیایا؛ وگرنه لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ هیچی نیست...خیلی طولانیه...8 سال مریضی رو باید بگم.... یه بیماری تو سرمه....همین.. دعا کنید ..... من دیگه باید برم.. الاهی مشکل زهرا خانم رو حل کن قول میدم اگه دوباره شمال رفت آتیش روشن نکنه حالا از شوخی گذشته امیوارم دوباره برگردید اگه خاستی وقت خوندن 8 سال زندگی شمارو هم داریم 1 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ زهرا امیدوارم زودی خوب شی، زهرا، دلم برات تنگ میشه؛ سعی کن زود به زود بیایا؛ وگرنه منم دلم برات تنگ میشه... زود میام.. 1 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ الاهی مشکل زهرا خانم رو حل کن قول میدم اگه دوباره شمال رفت آتیش روشن نکنه :ws28: حالا از شوخی گذشته امیوارم دوباره برگردید اگه خاستی وقت خوندن 8 سال زندگی شمارو هم داریم حالا بزار برگردم.. :icon_pf (44): لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ منم دلم برات تنگ میشه...زود میام.. منتظرما وگرنه .... لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ بازم میرزا اومد :banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ این چرا فقط تشکر میکنه میره میرزا کجا رفت لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ وای بچه ها اینجارو از پنلمه!!!!!! موضوعتاریخارسال کنندهنظرگیلانی ها بیان پرچمو... 19-06-2011 23:18میلاد68 [/url]تشکرهای پستگیلانی ها بیان پرچمو... 19-06-2011 22:54میرزا کوچک خان تشکرهای پستگیلانی ها بیان پرچمو... 19-06-2011 22:54میرزا کوچک خان تشکرهای پستگیلانی ها بیان پرچمو... 19-06-2011 22:54میرزا کوچک خان تشکرهای پستگیلانی ها بیان پرچمو... 19-06-2011 22:40 :confused::w58::w58: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده