میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ به به سلام عرض بوگودیممممممممم همه نفرهههههه...... :icon_pf (44): :flowerysmile: فقط میگم یه دونه ی 2 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ سلااااام سلااااااام خوبی داداشی ؟؟؟ سلاااااااااااااااااااااااااام پیله برار چطویی برار جان؟تی احوالات خوبه؟:flowerysmile: سلام امی خورمه خاخوروننننننن........ :flowerysmile: قربان بشم بلا می سر........ :4uboxsmiley: شوکر امی روزگار شوورهههه....... هیییییی الانه امتحون داشتیم مگزا گودم زودی ویرسام بوماممممم......... هر جا ایساید خودا شیمی پوشت و پناه بیبی و همیشه موفق بیبید...... :flowerysmile: فقط میگم یه دونه ی سلام بلا می سر خوبی؟ نوکرم میلاد جان.... فدای تو با مرامممممم........ :flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ سلام امی خورمه خاخوروننننننن........ :flowerysmile: قربان بشم بلا می سر........ :4uboxsmiley: شوکر امی روزگار شوورهههه....... هیییییی الانه امتحون داشتیم مگزا گودم زودی ویرسام بوماممممم......... هر جا ایساید خودا شیمی پوشت و پناه بیبی و همیشه موفق بیبید...... :flowerysmile: ای که گفتی ، یهنی چه؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ ای که گفتی ، یهنی چه؟؟؟؟؟ الهیییییییییییی آجی......... :626gdau: مگزا گودم استعاره از سریع اومدن هستش.... مگز: همون مگس هستش و سریع بودنش.... 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ من بامم سلام بلا می سر خوبی؟ نوکرم میلاد جان.... فدای تو با مرامممممم........ :flowerysmile: تی قربان بگین ببینم چه خبراست تو این گیلان 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ الهیییییییییییی آجی......... :626gdau: مگزا گودم استعاره از سریع اومدن هستش.... مگز: همون مگس هستش و سریع بودنش.... آهااااااااااااان متوجه بُبُستم لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ من بامم تی قربان بگین ببینم چه خبراست تو این گیلان هیچ چی گوله برار... :flowerysmile: می بیجاره وش بزا تا چکره........ آهااااااااااااان متوجه بُبُستم بکته ایم خاخوری.... :rose: دوچرخه عمرا اموره بوم.... :626gdau: ایزره دهههه خاستی دکفم توموش کله میین..... 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ هیچ چی گوله برار... :flowerysmile: می بیجاره وش بزا تا چکره........ بکته ایم خاخوری.... :rose: دوچرخه عمرا اموره بوم.... :626gdau: ایزره دهههه خاستی دکفم توموش کله میین..... ایندفعه ؛ قیسمته آخرو بفامستم دانی چیسه؛ تازه فاماستاندرم که عه گیلاکانه زبااااان ؛ هر جایی ای شکله؛ خیلییی فرق ؛ اصلا بکته ایم امان ناریم که لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ ایندفعه ؛ قیسمته آخرو بفامستمدانی چیسه؛ تازه فاماستاندرم که عه گیلاکانه زبااااان ؛ هر جایی ای شکله؛ خیلییی فرق ؛ اصلا بکته ایم امان ناریم که آره خاخوریی........... هر تا جایی ایته لهجه خورره داره...... بیاااااههههترین لهجه و رسمی ترین رشت زاکونه لهجه یهههه........ امونا نی ایتویی لهجه داریمی.... بکته یعنی افتاده ام. یعنی پیش شما خلوص نیت دارم و عرض ادب..... مثلاً رشت زاکونه وگرددهههه گوودهه اورای فاندیر..... یعنی اونجا را نگاه کن.... امو گیمییییی اورای نیااااا....... 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ آره خاخوریی........... هر تا جایی ایته لهجه خورره داره...... بیاااااههههترین لهجه و رسمی ترین رشت زاکونه لهجه یهههه........ امونا نی ایتویی لهجه داریمی.... بکته یعنی افتاده ام. یعنی پیش شما خلوص نیت دارم و عرض ادب..... مثلاً رشت زاکونه وگرددهههه گوودهه اورای فاندیر..... یعنی اونجا را نگاه کن.... امو گیمییییی اورای نیااااا....... :ws3: لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ آره خاخوریی........... هر تا جایی ایته لهجه خورره داره...... بیاااااههههترین لهجه و رسمی ترین رشت زاکونه لهجه یهههه........ امونا نی ایتویی لهجه داریمی.... بکته یعنی افتاده ام. یعنی پیش شما خلوص نیت دارم و عرض ادب..... مثلاً رشت زاکونه وگرددهههه گوودهه اورای فاندیر..... یعنی اونجا را نگاه کن.... امو گیمییییی اورای نیااااا....... نه برار جان رشتیان گید نیگا بوکون فومنی بوگوفتی فومنیان گیدی فانیر یا فاندر 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ من بامم بامویی بامویی خوش بامویی :dancegirl2: :62izy85: 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ برااااراااان ؛ خاخووووراااان دانید چی بوووبووووووسته؟؟؟؟؟ ای نفر به نامه میرزا کوپیک ایه بومو؛ مرا هم تشکر بزه، یهنی کیسه؟؟؟؟ میرزااااااااا کویه بووووشوووویی؟؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ سلام کسی نیست؟؟؟؟ سلاااااام ؛ من هستم لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ خووووووبی ونوسی؟؟؟؟ اومدم یه سری بزنم و برم ...تا چند وقت نمیتونم بیام.. 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ خووووووبی ونوسی؟؟؟؟اومدم یه سری بزنم و برم ...تا چند وقت نمیتونم بیام.. آوره ؛ خوبم، چلا ؛ اوووجا میخوای بلی؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ آوره ؛ خوبم، چلا ؛ اوووجا میخوای بلی؟؟؟؟ بخاطر یه مشکلی دکتر اجازه نمیده پای pc بشینم. 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ برااااراااان ؛ خاخووووراااان دانید چی بوووبووووووسته؟؟؟؟؟ ای نفر به نامه میرزا کوپیک ایه بومو؛ مرا هم تشکر بزه، یهنی کیسه؟؟؟؟ میرزااااااااا کویه بووووشوووویی؟؟ سلاااااااااام خاخوران وبرارجان خاخور طی آخرین صحبتام با میرزا کسی باسه امروز نداشتیم یهنی کیسه؟(از طرف خودم) کیسه؟:banel_smiley_90:(میرزا) 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ بخاطر یه مشکلی دکتر اجازه نمیده پای pc بشینم. سلام خوش بامای(خوش امدی) شما دوکترتونو عوض کنید انوقت می تونی پای pc بشینی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده