میلاد68 3471 ارسال شده در 18 شهریور، 2011 به به سلام عرض بوگودیممممممممم همه نفرهههههه...... :icon_pf (44): :flowerysmile: فقط میگم یه دونه ی 2
RezaMTJAME 9278 ارسال شده در 19 شهریور، 2011 سلااااام سلااااااام خوبی داداشی ؟؟؟ سلاااااااااااااااااااااااااام پیله برار چطویی برار جان؟تی احوالات خوبه؟:flowerysmile: سلام امی خورمه خاخوروننننننن........ :flowerysmile: قربان بشم بلا می سر........ :4uboxsmiley: شوکر امی روزگار شوورهههه....... هیییییی الانه امتحون داشتیم مگزا گودم زودی ویرسام بوماممممم......... هر جا ایساید خودا شیمی پوشت و پناه بیبی و همیشه موفق بیبید...... :flowerysmile: فقط میگم یه دونه ی سلام بلا می سر خوبی؟ نوکرم میلاد جان.... فدای تو با مرامممممم........ :flowerysmile: 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 19 شهریور، 2011 سلام امی خورمه خاخوروننننننن........ :flowerysmile: قربان بشم بلا می سر........ :4uboxsmiley: شوکر امی روزگار شوورهههه....... هیییییی الانه امتحون داشتیم مگزا گودم زودی ویرسام بوماممممم......... هر جا ایساید خودا شیمی پوشت و پناه بیبی و همیشه موفق بیبید...... :flowerysmile: ای که گفتی ، یهنی چه؟؟؟؟؟
RezaMTJAME 9278 ارسال شده در 19 شهریور، 2011 ای که گفتی ، یهنی چه؟؟؟؟؟ الهیییییییییییی آجی......... :626gdau: مگزا گودم استعاره از سریع اومدن هستش.... مگز: همون مگس هستش و سریع بودنش.... 2
میلاد68 3471 ارسال شده در 19 شهریور، 2011 من بامم سلام بلا می سر خوبی؟ نوکرم میلاد جان.... فدای تو با مرامممممم........ :flowerysmile: تی قربان بگین ببینم چه خبراست تو این گیلان 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 19 شهریور، 2011 الهیییییییییییی آجی......... :626gdau: مگزا گودم استعاره از سریع اومدن هستش.... مگز: همون مگس هستش و سریع بودنش.... آهااااااااااااان متوجه بُبُستم
RezaMTJAME 9278 ارسال شده در 19 شهریور، 2011 من بامم تی قربان بگین ببینم چه خبراست تو این گیلان هیچ چی گوله برار... :flowerysmile: می بیجاره وش بزا تا چکره........ آهااااااااااااان متوجه بُبُستم بکته ایم خاخوری.... :rose: دوچرخه عمرا اموره بوم.... :626gdau: ایزره دهههه خاستی دکفم توموش کله میین..... 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 19 شهریور، 2011 هیچ چی گوله برار... :flowerysmile: می بیجاره وش بزا تا چکره........ بکته ایم خاخوری.... :rose: دوچرخه عمرا اموره بوم.... :626gdau: ایزره دهههه خاستی دکفم توموش کله میین..... ایندفعه ؛ قیسمته آخرو بفامستم دانی چیسه؛ تازه فاماستاندرم که عه گیلاکانه زبااااان ؛ هر جایی ای شکله؛ خیلییی فرق ؛ اصلا بکته ایم امان ناریم که
RezaMTJAME 9278 ارسال شده در 19 شهریور، 2011 ایندفعه ؛ قیسمته آخرو بفامستمدانی چیسه؛ تازه فاماستاندرم که عه گیلاکانه زبااااان ؛ هر جایی ای شکله؛ خیلییی فرق ؛ اصلا بکته ایم امان ناریم که آره خاخوریی........... هر تا جایی ایته لهجه خورره داره...... بیاااااههههترین لهجه و رسمی ترین رشت زاکونه لهجه یهههه........ امونا نی ایتویی لهجه داریمی.... بکته یعنی افتاده ام. یعنی پیش شما خلوص نیت دارم و عرض ادب..... مثلاً رشت زاکونه وگرددهههه گوودهه اورای فاندیر..... یعنی اونجا را نگاه کن.... امو گیمییییی اورای نیااااا....... 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 19 شهریور، 2011 آره خاخوریی........... هر تا جایی ایته لهجه خورره داره...... بیاااااههههترین لهجه و رسمی ترین رشت زاکونه لهجه یهههه........ امونا نی ایتویی لهجه داریمی.... بکته یعنی افتاده ام. یعنی پیش شما خلوص نیت دارم و عرض ادب..... مثلاً رشت زاکونه وگرددهههه گوودهه اورای فاندیر..... یعنی اونجا را نگاه کن.... امو گیمییییی اورای نیااااا....... :ws3:
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 19 شهریور، 2011 آره خاخوریی........... هر تا جایی ایته لهجه خورره داره...... بیاااااههههترین لهجه و رسمی ترین رشت زاکونه لهجه یهههه........ امونا نی ایتویی لهجه داریمی.... بکته یعنی افتاده ام. یعنی پیش شما خلوص نیت دارم و عرض ادب..... مثلاً رشت زاکونه وگرددهههه گوودهه اورای فاندیر..... یعنی اونجا را نگاه کن.... امو گیمییییی اورای نیااااا....... نه برار جان رشتیان گید نیگا بوکون فومنی بوگوفتی فومنیان گیدی فانیر یا فاندر 2
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 19 شهریور، 2011 من بامم بامویی بامویی خوش بامویی :dancegirl2: :62izy85: 3
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 19 شهریور، 2011 برااااراااان ؛ خاخووووراااان دانید چی بوووبووووووسته؟؟؟؟؟ ای نفر به نامه میرزا کوپیک ایه بومو؛ مرا هم تشکر بزه، یهنی کیسه؟؟؟؟ میرزااااااااا کویه بووووشوووویی؟؟
zahra22 19501 ارسال شده در 19 شهریور، 2011 خووووووبی ونوسی؟؟؟؟ اومدم یه سری بزنم و برم ...تا چند وقت نمیتونم بیام.. 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 19 شهریور، 2011 خووووووبی ونوسی؟؟؟؟اومدم یه سری بزنم و برم ...تا چند وقت نمیتونم بیام.. آوره ؛ خوبم، چلا ؛ اوووجا میخوای بلی؟؟؟؟
zahra22 19501 ارسال شده در 19 شهریور، 2011 آوره ؛ خوبم، چلا ؛ اوووجا میخوای بلی؟؟؟؟ بخاطر یه مشکلی دکتر اجازه نمیده پای pc بشینم. 2
میلاد68 3471 ارسال شده در 19 شهریور، 2011 برااااراااان ؛ خاخووووراااان دانید چی بوووبووووووسته؟؟؟؟؟ ای نفر به نامه میرزا کوپیک ایه بومو؛ مرا هم تشکر بزه، یهنی کیسه؟؟؟؟ میرزااااااااا کویه بووووشوووویی؟؟ سلاااااااااام خاخوران وبرارجان خاخور طی آخرین صحبتام با میرزا کسی باسه امروز نداشتیم یهنی کیسه؟(از طرف خودم) کیسه؟:banel_smiley_90:(میرزا) 1
میلاد68 3471 ارسال شده در 19 شهریور، 2011 بخاطر یه مشکلی دکتر اجازه نمیده پای pc بشینم. سلام خوش بامای(خوش امدی) شما دوکترتونو عوض کنید انوقت می تونی پای pc بشینی 1
ارسال های توصیه شده