Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ 4 تا کمت نیست؟ 4 تا چی ؟ ایشالا کی میری راحت شیم چرا جدیدا همه همینو بهم میگن ؟ انقد زجرآور شدم ؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ 4 تا چی ؟ چرا جدیدا همه همینو بهم میگن ؟ انقد زجرآور شدم ؟؟؟ 4 تا زن اتازه فهمیدی زجر اوری کیا بهت گفتن؟ 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ 4 تا زناتازه فهمیدی زجر اوری کیا بهت گفتن؟ مامانم دیشب گفت بهرام دیگه نمیتونیم تحملت کنیم، زن بگیر برو 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ خب ، دیگه چه خبر ؟ یکشنبه 1200 صفه امتحان میانترم دارم 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ یکشنبه 1200 صفه امتحان میانترم دارم به به ؛به به؛ چه عالی،:gnugghender: حالا چه درسی هست لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ :(87):خدا مرگم بده خدا نکنه، چرا آجی؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ به به ؛به به؛ چه عالی،:gnugghender: حالا چه درسی هست طراحی فرودگاه :(87):خدا مرگم بده خدا نکنه چه شده؟ 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ خدا نکنه، چرا آجی؟؟؟؟ طراحی فرودگاه خدا نکنه چه شده؟ هيچي بابا چند نفر اينجا دارن حرفاي خاله زنكي ميزنن با اين شكلكه ميومد گفتم بدم مصتفيذ شيدخوب راستشو بخواي دليل اصليش اين بود كه ميخواستم اعلامه وجود كنم 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ طراحی فرودگاه اون که کاری نداره ،راحته راستی، قزوینی ؟؟؟ این چند روز تعطیلاتو نیومدی شمال؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ هيچي بابا چند نفر اينجا دارن حرفاي خاله زنكي ميزنن با اين شكلكه ميومد گفتم بدم مصتفيذ شيدخوب راستشو بخواي دليل اصليش اين بود كه ميخواستم اعلامه وجود كنم :ws28: عزیزم، سمیرا از 5 شنبه تعطیل بودم؛ تا دوشنبه هم باز کلاس ندارم؛ :hapydancsmil: شدیدا سرخوشم،حس و حال درس خوندن ندارم:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ اون که کاری نداره ،راحته راستی، قزوینی ؟؟؟ این چند روز تعطیلاتو نیومدی شمال؟ نه شمالم ، این چند روز هم شمال بودم، قزوین میخوام 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ نه شمالم ، این چند روز هم شمال بودم، قزوین میخوام عهههه، چشممون روشن، قزوین چه خبره داداشی؟؟؟؟ نکنه زن اولو تو قزوین گذاشتی؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ :ws28: عزیزم، سمیرا از 5 شنبه تعطیل بودم؛ تا دوشنبه هم باز کلاس ندارم؛ :hapydancsmil: شدیدا سرخوشم،حس و حال درس خوندن ندارم:icon_pf (34): خوشبحالت منم اين هفته كامل كلاس نرفتم ولي از شنبه بايد برمتازه روزگارمون كم كم شروع ميكنه به سياه شدن جزوه هاي ناقص بايد كامل شه گزارش كارا رو بايد تكميل كنيم :icon_pf (34):امتحانامون ديگه كم كم شرو ميشه ولي آدم بايد روحيشو در هر شرايطي حفظ كنه بنابر اين منم اينجوريم:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ خوشبحالت منم اين هفته كامل كلاس نرفتم ولي از شنبه بايد برمتازه روزگارمون كم كم شروع ميكنه به سياه شدن جزوه هاي ناقص بايد كامل شه گزارش كارا رو بايد تكميل كنيم :icon_pf (34):امتحانامون ديگه كم كم شرو ميشه ولي آدم بايد روحيشو در هر شرايطي حفظ كنه بنابر اين منم اينجوريم:hapydancsmil: راستی ؛دانشجو روزت مبااااااااااااااااااااااااااااااارک:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ عهههه، چشممون روشن، قزوین چه خبره داداشی؟؟؟؟ نکنه زن اولو تو قزوین گذاشتی؟؟؟؟ زن چیه هی میگید زن زن، تا دیپلممو نگرفتم حرف زن نزنید تورو خدا 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ زن چیه هی میگید زن زن، تا دیپلممو نگرفتم حرف زن نزنید تورو خدا منظورتو گرفتم؛ تو که دیپلمو گرفتی ،پس زن هم گرفتی:icon_pf (34): بهرام، ورودی چه سالی بودی تو دانشگاه گیلان؟؟؟ نفر اول کلاستون که بی کنکور رقت ارشد اسمش چی بود؟؟؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده