* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ تواممن فك ميكردم من فقط بلد نيستم آخه اين ياروام آشنا بود دوسته دومادمون بود يارو ازون بي اعصابام هست يه بار اومده بود خونمون اينجوريهولي خيلي آروم واسم توضيح داد بيچاره داشتم از خجالت ذوب ميشدم من بلدم یکمی، اما بعد یه مدت که استفاده میکنم؛سرعتم پایین میاد:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اگه این فیسبوک ***** نبود؛خوب بود دیگه؛:icon_razz: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ سمیرا چایی آوردی؟؟؟ من چرا نمیبینمش ؟ لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ بله خاخور سميرا چيكارا كرده همرو ديوونه كرده:hapydancsmil: بله خواب بچه ها ما یگه باید بریم و این حرفا به بقیه بچه ها هم سلام برسونید بای ما رفتیم 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ بلهخواب بچه ها ما یگه باید بریم و این حرفا به بقیه بچه ها هم سلام برسونید بای ما رفتیم خانداداش دیگه کی میای؟ لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ خانداداش دیگه کی میای؟ یه روز ظهر 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ یه روز ظهر آهان، یه روز ظهر؛ اوکی، یازم این شکلکه؛ خیلی وقت بود کسی ازش استفاده نکرده بود :persiana__hahaha: = خانداداش، خیلی خوشحال شدیم؛ مواظب خودت باش؛ کمتر هم شیطونی کن؛:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ من بلدم یکمی، اما بعد یه مدت که استفاده میکنم؛سرعتم پایین میاد:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اگه این فیسبوک ***** نبود؛خوب بود دیگه؛:icon_razz: حالا يارو ميگه مودمت چيه(منظورش اين بود كه واير لسه يا با سيم)ميگم آلفكس:ws28:يارو گرخيده بود الان با خودش ميگه اين ديگه كيه بابا گ سمیرا چایی آوردی؟؟؟ من چرا نمیبینمش ؟ بيا بابا اينم يه سيني ديگه چايي به مناسبت ورود خانداداش كلي چايي دادم امروز نذر كرده بودم بلهخواب بچه ها ما یگه باید بریم و این حرفا به بقیه بچه ها هم سلام برسونید بای ما رفتیم نخير چرا نيومده داري ميري؟ كي مي آيي 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ حالا يارو ميگه مودمت چيه(منظورش اين بود كه واير لسه يا با سيم)ميگم آلفكس:ws28:يارو گرخيده بود الان با خودش ميگه اين ديگه كيه بابا بيا بابا اينم يه سيني ديگه چايي به مناسبت ورود خانداداش كلي چايي دادم امروز نذر كرده بودم :ws28: عزییییییییییییییزم حالا وایرلسه یا باسیمه؟ من اشتباه کردم با سیم گرفتم, خیر سرم لپتاپ گرفتم دیگه هر جا خواستم باهاش بتونم کار کنم؛ اما بخاطر نت مجبورم یه جا بشینم:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ خانداداش برفت خاخور برو يه كاسه آب بريز تو كوچه 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ :ws28: عزییییییییییییییزم حالا وایرلسه یا باسیمه؟ من اشتباه کردم با سیم گرفتم, خیر سرم لپتاپ گرفتم دیگه هر جا خواستم باهاش بتونم کار کنم؛ اما بخاطر نت مجبورم یه جا بشینم:icon_pf (34): يني هنوز در حال خنده ام خييييييييييلي سوتيه باحالي دادم نه مال منم با سيمه اي دي اس الت مال كدوم شركته؟ 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ خانداداش برفت خاخور برو يه كاسه آب بريز تو كوچه باشه، ریختم لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ يني هنوز در حال خنده ام خييييييييييلي سوتيه باحالي دادمنه مال منم با سيمه اي دي اس الت مال كدوم شركته؟ huawei ، رنگش سفیده لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ میلاد چقد زود رفتی ، سربازی چقد بده 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ میلاد چقد زود رفتی ، سربازی چقد بده چقدر دیر اومدی، خانداداش رفت سربازی خیلی هم خوبه، ببین چقدر خانداداش میلاد مرد شده بود؛ تو هم دوسال دیگه باید بری:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ چقدر دیر اومدی، خانداداش رفت سربازی خیلی هم خوبه، ببین چقدر خانداداش میلاد مرد شده بود؛ تو هم دوسال دیگه باید بری:hapydancsmil: من دو سال دیگه دارم دکتری میخونم لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ من دو سال دیگه دارم دکتری میخونم اووووووووووووووه، اعتماد به نفس لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ اووووووووووووووه، اعتماد به نفس تو امریکا لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ تو امریکا آمریکااااااااااااااااااااا :persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ مزدوج شدن اصن همین الان نوبت بندی میکنم که حق کسی ضایع نشه 1. ونوس 2. من 3. سمیرا :gnugghender: 4.بازم من 5. یکی دیگه هم من 6. مینا 7. دیگه آخر از همه نوبت من 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده