رفتن به مطلب

گیلانی ها بیان پرچمو ببرن بالا .....

ارسال های توصیه شده

زمون ما پامونو از ترسمون جلو بزرگترمون دراز نمیکردیم چه برسه از این حرفا بزنیم حالا این بهرامی زن میخواد بستونه

اول برو سربازی بعد ببینیم چند مرده حلاجی

آباجی شما هم بزار یکی در این خونه رو بزنه به همون اولین نفر میستونیمت تا بری:ws28:

جان ؟ متولد چندی شما پسرم ؟ :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 9.9k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

* v e n o o s * مهمان
مگه خودت نمیخواستی؟:ws52:

من ؟؟؟ نه من که حرفی نزده بودم؛ فعلنی عجله ای نیست؛ اما حالا که لیست کردی، مجبورم اول خودم.... %28279%29.gif

زمون ما پامونو از ترسمون جلو بزرگترمون دراز نمیکردیم چه برسه از این حرفا بزنیم حالا این بهرامی زن میخواد بستونه

اول برو سربازی بعد ببینیم چند مرده حلاجی

آباجی شما هم بزار یکی در این خونه رو بزنه به همون اولین نفر میستونیمت تا بری:ws28:

قبول دارم خانداداش، میبینی تو رو خدا!!!! %28279%29.gif دخترا تو قدیم حرف شوهرو میزدی یه عالمه خجالت میکشیدن ؛ اما حالا چی ... نوچ نوچ نوچ

به نظر من خیلی زوده بهرام بخواد زن بگیره؛ باید نفر آخر باشه :persiana__hahaha:

منم که هر چی بزرگترا بگن؛همونه %28279%29.gif%282596%29.gif %282596%29.gif

لینک به دیدگاه
میلاد68

عه شصت و هشتیه؟ کوچیکه پس :ws3: حالا چند 68 هست ؟ :ws3:

اول بگو ببینم ترم چندمی ببم جان؟:ws28:

ترم اول هستم ببم جان :ws3:

نگو ببم جان الان الهه پیداش میشه هاااا :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان
شک کردم بدونی

این سمیرا هم وقتی کارش داریم هیچ وقت نیست

پس کار خودته یه چای برامون بیاری:ws3:

چایی رو که سمیرا میاره؛ صبر کن بیاد %28279%29.gif

خب؛ خاندادش، دیگه چه خبر، تا کی مرخصی داری؟:hapydancsmil:

لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان

خانداداش، به سمیرا پیام دادم؛ برامون چایی بیاره؛ جواب داد پوسته جفتمونو میکنه اگه دستش بهمون برسه، %282332%29.gif

آجبیه که ما داریم!!! یه چایی نمیده دستمون!!!! %282332%29.gif

لینک به دیدگاه
چایی رو که سمیرا میاره؛ صبر کن بیاد %28279%29.gif

خب؛ خاندادش، دیگه چه خبر، تا کی مرخصی داری؟:hapydancsmil:

تا امشب بیشتر نیستم بعد میرم تا آخر آموزشی که 2هفته دیگه باشه بعد که معلوم نیست کجا میافتم 15 ماه باید اجباری بکشم

حالا یه نهاری چیزی سربازی حداقل نهارش به موقع بود هرچند که جاییمونو نمیگرفت:whistle:

• Like 1
لینک به دیدگاه

سلاممممممممم واااااااااااااااااي خانداداشمم اومد :ws3:چطوري ؟چه بو آش مياد اينجا:whistle:زاكان چطور مطوريد ونوجي رو كه حال و احوال كردم بقيه مينا بهرام :w02:

نتم قطع بود زنگ زدم شركت يارو گوشيرو برداشته ميگم من قطعم آقا يارو هنگ كرد:w58::ws28:ميگه يني چي قطي ميگم يني چند روزه نتم قطه :ws28:ميگه چند روزه ميگم 3 روزه ميگه برو تو گزينه تولز فلان دكمه رو بزن يه گزينه تيك داره اونو بردار ميگم خوميگه حالا وصلي ميگم آره ميگه انقد ***** شكن استفاده كردي اين گزينه واسه خودش تيك خورده :ws28:يني اينجوري بودم :ws52:واي انقد خجالت كشيدم:ws28:حالا يارو كيه دوسته دامادمون:4564::ws28::ws28::ws28:آبروم رفت :4564:

اي بر باعث و بانيش لعنت كه يه فيس بوك ميخوايم بريم بايد ***** شكن و كوفت و مرض بزنيم:4564:

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلاممممممممم واااااااااااااااااي خانداداشمم اومد :ws3:چطوري ؟چه بو آش مياد اينجا:whistle:زاكان چطور مطوريد ونوجي رو كه حال و احوال كردم بقيه مينا بهرام :w02:

نتم قطع بود زنگ زدم شركت يارو گوشيرو برداشته ميگم من قطعم آقا يارو هنگ كرد:w58::ws28:ميگه يني چي قطي ميگم يني چند روزه نتم قطه :ws28:ميگه چند روزه ميگم 3 روزه ميگه برو تو گزينه تولز فلان دكمه رو بزن يه گزينه تيك داره اونو بردار ميگم خوميگه حالا وصلي ميگم آره ميگه انقد ***** شكن استفاده كردي اين گزينه واسه خودش تيك خورده :ws28:يني اينجوري بودم :ws52:واي انقد خجالت كشيدم:ws28:حالا يارو كيه دوسته دامادمون:4564::ws28::ws28::ws28:آبروم رفت :4564:

اي بر باعث و بانيش لعنت كه يه فيس بوك ميخوايم بريم بايد ***** شكن و كوفت و مرض بزنيم:4564:

سلام آباجی

ما که همون طورییم تو چطوری:ws43:

فعلا یه چای بیار بوی آشو بشوره ببره پایین:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان
تا امشب بیشتر نیستم بعد میرم تا آخر آموزشی که 2هفته دیگه باشه بعد که معلوم نیست کجا میافتم 15 ماه باید اجباری بکشم

حالا یه نهاری چیزی سربازی حداقل نهارش به موقع بود هرچند که جاییمونو نمیگرفت:whistle:

چه زود باید بری:hanghead:

الان میگم سمیرا یه ناهاری آماده کنه:w02:

یعنی ممکنه بعد آموزشی؛گیلان بیوفتی آیا؟:gnugghender:

اینورا به سربازا سخت نمیگیرن

خوش اومدی، چایی آوردی؟؟؟:w02:

سمیرا من یه سری نتم کند شده بود؛ زنگ زدم؛ گفت از ***** شکن استفاده میکنی،گفتم بده بگم آره؛گفتم نه %28279%29.gif

بعد یه مدت اینقدر سیستممو عوض کردم تا سرعت نتم خوب شد،

این سری دوباره کند شد، زنگ زدم؛ باز گفت از ***** شکن استفائه میکنی %282332%29.gif دیگه گفتم آره، حدود بیست دقیقه حرفید که کجا برو و چیو درست کن و.... %282482%29.gif نمیدونم این چیز شکنا چرا اینجورین؛دوباره نتم هنگیده دیگه روم نمیشه بزنگم:sigh:

لینک به دیدگاه
سلام آباجی

ما که همون طورییم تو چطوری:ws43:

فعلا یه چای بیار بوی آشو بشوره ببره پایین:ws3:

ما هم همچنان اينطوريمم:w963:

چه خبر اخبار :whistle:

نه مثل اينكه دور هميم بايد چايي رو بيارم ميچسبهimages?q=tbn:ANd9GcSE06-aweWS50MTJDavR7rbaut2M0B21OiWqAuGhS8whpuj1HLiasaLjfas

الان خودمم چاي ميخوام اين بو آش مارو كشت :14k8gag:زاكان بفرماييد :ws3:

images?q=tbn:ANd9GcRmYjAUxAQ9Y-eqLwtWSxX1dzeydRRLdKr1msuQG7k994zZl2pAsoex3gdp

• Like 1
لینک به دیدگاه

سمیرا من یه سری نتم کند شده بود؛ زنگ زدم؛ گفت از ***** شکن استفاده میکنی،گفتم بده بگم آره؛گفتم نه (279).gif

بعد یه مدت اینقدر سیستممو عوض کردم تا سرعت نتم خوب شد،

این سری دوباره کند شد، زنگ زدم؛ باز گفت از ***** شکن استفائه میکنی (2332).gif دیگه گفتم آره، حدود بیست دقیقه حرفید که کجا برو و چیو درست کن و.... (2482).gif نمیدونم این چیز شکنا چرا اینجورین؛دوباره نتم هنگیده دیگه روم نمیشه بزنگم:sigh:

:ws28:توام

:ws28:من فك ميكردم من فقط بلد نيستم آخه اين ياروام آشنا بود دوسته دومادمون بود يارو ازون بي اعصابام هست يه بار اومده بود خونمون اينجوريه:banel_smiley_4:ولي خيلي آروم واسم توضيح داد بيچاره داشتم از خجالت ذوب ميشدم:4564:

لینک به دیدگاه

رشتم خوبه خودمم راضیم

اما یه بار تقسیم میشیم سازمانمون مشخص میشه بعد دوباره تو سازمان تقسیم میشیم میریم یگان اگه رشت نیرو زیاد بخواد احتمالش هست بفرستنم

ما هم همچنان اينطوريمم:w963:

چه خبر اخبار :whistle:

نه مثل اينكه دور هميم بايد چايي رو بيارم ميچسبهimages?q=tbn:ANd9GcSE06-aweWS50MTJDavR7rbaut2M0B21OiWqAuGhS8whpuj1HLiasaLjfas

الان خودمم چاي ميخوام اين بو اتش منو كشت :14k8gag:زاكان بفرماييد :ws3:

images?q=tbn:ANd9GcRmYjAUxAQ9Y-eqLwtWSxX1dzeydRRLdKr1msuQG7k994zZl2pAsoex3gdp

ببه ببین آباجی چه کار کرده چای آتیشیه دیگه:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...