Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ زمون ما پامونو از ترسمون جلو بزرگترمون دراز نمیکردیم چه برسه از این حرفا بزنیم حالا این بهرامی زن میخواد بستونهاول برو سربازی بعد ببینیم چند مرده حلاجی آباجی شما هم بزار یکی در این خونه رو بزنه به همون اولین نفر میستونیمت تا بری جان ؟ متولد چندی شما پسرم ؟ 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ مگه خودت نمیخواستی؟ من ؟؟؟ نه من که حرفی نزده بودم؛ فعلنی عجله ای نیست؛ اما حالا که لیست کردی، مجبورم اول خودم.... زمون ما پامونو از ترسمون جلو بزرگترمون دراز نمیکردیم چه برسه از این حرفا بزنیم حالا این بهرامی زن میخواد بستونهاول برو سربازی بعد ببینیم چند مرده حلاجی آباجی شما هم بزار یکی در این خونه رو بزنه به همون اولین نفر میستونیمت تا بری قبول دارم خانداداش، میبینی تو رو خدا!!!! دخترا تو قدیم حرف شوهرو میزدی یه عالمه خجالت میکشیدن ؛ اما حالا چی ... نوچ نوچ نوچ به نظر من خیلی زوده بهرام بخواد زن بگیره؛ باید نفر آخر باشه :persiana__hahaha: منم که هر چی بزرگترا بگن؛همونه لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ جان ؟ متولد چندی شما پسرم ؟ میلاد68 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ جان ؟ متولد چندی شما پسرم ؟ اول بگو ببینم ترم چندمی ببم جان؟ 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ میلاد68 عه شصت و هشتیه؟ کوچیکه پس حالا چند 68 هست ؟ اول بگو ببینم ترم چندمی ببم جان؟ ترم اول هستم ببم جان نگو ببم جان الان الهه پیداش میشه هاااا 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ عه شصت و هشتیه؟ کوچیکه پس حالا چند 68 هست ؟ اردیبهشتیه لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ فروردینیم آهان، خودم میدونستم؛ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ خانداداش ؛ سمیرا نتش مشکل داره ؛نیتونه الان بیاد نت؛منم چقدر سرعتم کم شده ها لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ شک کردم بدونی این سمیرا هم وقتی کارش داریم هیچ وقت نیست پس کار خودته یه چای برامون بیاری 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ شک کردم بدونیاین سمیرا هم وقتی کارش داریم هیچ وقت نیست پس کار خودته یه چای برامون بیاری چایی رو که سمیرا میاره؛ صبر کن بیاد خب؛ خاندادش، دیگه چه خبر، تا کی مرخصی داری؟:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ خانداداش، به سمیرا پیام دادم؛ برامون چایی بیاره؛ جواب داد پوسته جفتمونو میکنه اگه دستش بهمون برسه، آجبیه که ما داریم!!! یه چایی نمیده دستمون!!!! لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ چایی رو که سمیرا میاره؛ صبر کن بیاد خب؛ خاندادش، دیگه چه خبر، تا کی مرخصی داری؟:hapydancsmil: تا امشب بیشتر نیستم بعد میرم تا آخر آموزشی که 2هفته دیگه باشه بعد که معلوم نیست کجا میافتم 15 ماه باید اجباری بکشم حالا یه نهاری چیزی سربازی حداقل نهارش به موقع بود هرچند که جاییمونو نمیگرفت 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ سلاممممممممم واااااااااااااااااي خانداداشمم اومد چطوري ؟چه بو آش مياد اينجازاكان چطور مطوريد ونوجي رو كه حال و احوال كردم بقيه مينا بهرام نتم قطع بود زنگ زدم شركت يارو گوشيرو برداشته ميگم من قطعم آقا يارو هنگ كردميگه يني چي قطي ميگم يني چند روزه نتم قطه ميگه چند روزه ميگم 3 روزه ميگه برو تو گزينه تولز فلان دكمه رو بزن يه گزينه تيك داره اونو بردار ميگم خوميگه حالا وصلي ميگم آره ميگه انقد ***** شكن استفاده كردي اين گزينه واسه خودش تيك خورده يني اينجوري بودم واي انقد خجالت كشيدمحالا يارو كيه دوسته دامادمون:ws28:آبروم رفت اي بر باعث و بانيش لعنت كه يه فيس بوك ميخوايم بريم بايد ***** شكن و كوفت و مرض بزنيم 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ سلاممممممممم واااااااااااااااااي خانداداشمم اومد چطوري ؟چه بو آش مياد اينجازاكان چطور مطوريد ونوجي رو كه حال و احوال كردم بقيه مينا بهرام نتم قطع بود زنگ زدم شركت يارو گوشيرو برداشته ميگم من قطعم آقا يارو هنگ كردميگه يني چي قطي ميگم يني چند روزه نتم قطه ميگه چند روزه ميگم 3 روزه ميگه برو تو گزينه تولز فلان دكمه رو بزن يه گزينه تيك داره اونو بردار ميگم خوميگه حالا وصلي ميگم آره ميگه انقد ***** شكن استفاده كردي اين گزينه واسه خودش تيك خورده يني اينجوري بودم واي انقد خجالت كشيدمحالا يارو كيه دوسته دامادمون:ws28:آبروم رفت اي بر باعث و بانيش لعنت كه يه فيس بوك ميخوايم بريم بايد ***** شكن و كوفت و مرض بزنيم سلام آباجی ما که همون طورییم تو چطوری فعلا یه چای بیار بوی آشو بشوره ببره پایین 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ تا امشب بیشتر نیستم بعد میرم تا آخر آموزشی که 2هفته دیگه باشه بعد که معلوم نیست کجا میافتم 15 ماه باید اجباری بکشمحالا یه نهاری چیزی سربازی حداقل نهارش به موقع بود هرچند که جاییمونو نمیگرفت چه زود باید بری الان میگم سمیرا یه ناهاری آماده کنه یعنی ممکنه بعد آموزشی؛گیلان بیوفتی آیا؟:gnugghender: اینورا به سربازا سخت نمیگیرن سلاممممممممم واااااااااااااااااي خانداداشمم اومد چطوري ؟چه بو آش مياد اينجازاكان چطور مطوريد ونوجي رو كه حال و احوال كردم بقيه مينا بهرام نتم قطع بود زنگ زدم شركت يارو گوشيرو برداشته ميگم من قطعم آقا يارو هنگ كردميگه يني چي قطي ميگم يني چند روزه نتم قطه ميگه چند روزه ميگم 3 روزه ميگه برو تو گزينه تولز فلان دكمه رو بزن يه گزينه تيك داره اونو بردار ميگم خوميگه حالا وصلي ميگم آره ميگه انقد ***** شكن استفاده كردي اين گزينه واسه خودش تيك خورده يني اينجوري بودم واي انقد خجالت كشيدمحالا يارو كيه دوسته دامادمون:ws28:آبروم رفت اي بر باعث و بانيش لعنت كه يه فيس بوك ميخوايم بريم بايد ***** شكن و كوفت و مرض بزنيم خوش اومدی، چایی آوردی؟؟؟ سمیرا من یه سری نتم کند شده بود؛ زنگ زدم؛ گفت از ***** شکن استفاده میکنی،گفتم بده بگم آره؛گفتم نه بعد یه مدت اینقدر سیستممو عوض کردم تا سرعت نتم خوب شد، این سری دوباره کند شد، زنگ زدم؛ باز گفت از ***** شکن استفائه میکنی دیگه گفتم آره، حدود بیست دقیقه حرفید که کجا برو و چیو درست کن و.... نمیدونم این چیز شکنا چرا اینجورین؛دوباره نتم هنگیده دیگه روم نمیشه بزنگم لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ سلام آباجی ما که همون طورییم تو چطوری فعلا یه چای بیار بوی آشو بشوره ببره پایین ما هم همچنان اينطوريمم:w963: چه خبر اخبار نه مثل اينكه دور هميم بايد چايي رو بيارم ميچسبه الان خودمم چاي ميخوام اين بو آش مارو كشت :14k8gag:زاكان بفرماييد 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ چه زود باید بری الان میگم سمیرا یه ناهاری آماده کنه یعنی ممکنه بعد آموزشی؛گیلان بیوفتی آیا؟:gnugghender: اینورا به سربازا سخت نمیگیرن خوش اومدی، چایی آوردی؟؟؟ سمیرا من یه سری نتم کند شده بود؛ زنگ زدم؛ گفت از ***** شکن استفاده میکنی،گفتم بده بگم آره؛گفتم نه بعد یه مدت اینقدر سیستممو عوض کردم تا سرعت نتم خوب شد، این سری دوباره کند شد، زنگ زدم؛ باز گفت از ***** شکن استفائه میکنی دیگه گفتم آره، حدود بیست دقیقه حرفید که کجا برو و چیو درست کن و.... نمیدونم این چیز شکنا چرا اینجورین؛دوباره نتم هنگیده دیگه روم نمیشه بزنگم توام من فك ميكردم من فقط بلد نيستم آخه اين ياروام آشنا بود دوسته دومادمون بود يارو ازون بي اعصابام هست يه بار اومده بود خونمون اينجوريهولي خيلي آروم واسم توضيح داد بيچاره داشتم از خجالت ذوب ميشدم لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ چه زود باید بری الان میگم سمیرا یه ناهاری آماده کنه یعنی ممکنه بعد آموزشی؛گیلان بیوفتی آیا؟:gnugghender: اینورا به سربازا سخت نمیگیرن خوش اومدی، چایی آوردی؟؟؟ رشتم خوبه خودمم راضیم اما یه بار تقسیم میشیم سازمانمون مشخص میشه بعد دوباره تو سازمان تقسیم میشیم میریم یگان اگه رشت نیرو زیاد بخواد احتمالش هست بفرستنم ما هم همچنان اينطوريمم:w963:چه خبر اخبار نه مثل اينكه دور هميم بايد چايي رو بيارم ميچسبه الان خودمم چاي ميخوام اين بو اتش منو كشت :14k8gag:زاكان بفرماييد ببه ببین آباجی چه کار کرده چای آتیشیه دیگه 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ ببه ببین آباجی چه کار کرده چای آتیشیه دیگه بله خاخور سميرا چيكارا كرده همرو ديوونه كرده:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده