pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ فعلا که همه امام حسین رو با قیمه میشناسن :sigh: الان دیگه به ملت میگن محرم تو رو یاد چی میندازه میگن قیمه 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ با اين سرهنگ محمد قزافي رفيق شدي بهت مدال ميده...نالوتي به من تنازل درجه داد مدالمو گرفت نه؛ شایستگیامو دیدن مدال میدن؛ وقتی تو مسابقه اول میشم نمیتونن که ندن مدالمو اما از پستای مدیریتی خوشم نمیاد و ناگهان... چه زود ... دیر ...میشود واقعا؛3 سال گذشت لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ بچه ها خطمو عوض کردمتقریبااااا الان شمارشو واستون خصوصی میدم فقط به امین ندید یکم اذیتش کنم:gnugghender: باوشه شماره هاي امينم بده بهم همش پاك شده از پريروز هي اس ام اس ميدن دوستام اول ميگم شما؟ 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ یعنی چی نمیدنمن میخوام اش کجا میدن :gnugghender: زنگ بزنم زن داییم واسم اش ببزه برم بخورم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 شکمووووووووووووووووو لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ نه؛ شایستگیامو دیدن مدال میدن؛ وقتی تو مسابقه اول میشم نمیتونن که ندن مدالمو اما از پستای مدیریتی خوشم نمیاد به قوله شفتيا.....:w589: :ws28:آخي چه خوبه ها يه مدتي بود ميلاد رفته بود هيشكيرو اينجوري اذيت نكرده بودم چه حالي داد :4chsmu1: لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ شکمووووووووووووووووو خوبه استعادا چاخی ندارم و گرنه بشکه میشدم 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ باوشه شماره هاي امينم بده بهم همش پاك شده از پريروز هي اس ام اس ميدن دوستام اول ميگم شما؟ منم گوشیم مشکل داره؛ تا دو روز پیش میزدم تو شارژ، 1 مین که میشد؛ میگفت شارژش فول شده؛ از شارژ میکندم؛خاموش میشد میگفت شارژ نداره؛ از دیروز روشن کردم 90 یهو شارژش درصد شد؛هنوزم کم نشده؛ بد جور قاطی کرده لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ دیشب وقتی رسیدم خوونه و در یخچالو باز کردم ،حس کردم زندگی داره بهم لبخند میزنه 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ به قوله شفتيا.....:w589::ws28:آخي چه خوبه ها يه مدتي بود ميلاد رفته بود هيشكيرو اينجوري اذيت نكرده بودم چه حالي داد :4chsmu1: به قول شفتیا چی؟؟؟؟؟؟ دلم برا میلاد و امین و آرمین و داداش رضا و بهرام....؛تنگیده خوبه استعادا چاخی ندارم و گرنه بشکه میشدم شنیدم چاقی مد شده :persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ منم گوشیم مشکل داره؛ تا دو روز پیش میزدم تو شارژ، 1 مین که میشد؛ میگفت شارژش فول شده؛ از شارژ میکندم؛خاموش میشد میگفت شارژ نداره؛ از دیروز روشن کردم 90 یهو شارژش درصد شد؛هنوزم کم نشده؛ بد جور قاطی کرده بابا من ارديبهشت گوشيرو خريده بودم experiax8خيلي خوب بود تقريبا يه ما پيش بلوتوثش ديگه روشن نميشد!منم كلي ناراحت ...تا همين چند روز پيش بردمش لاكاني پسره دو سه تا دكمه زد نميدونم بك آ پ گرفت ري استور كرد چي كرد گف بيا ويروس گرفته بود خوب شد منم كلي ذوققققققققق گفتم آقا چقد ميشه پسره گفت هيچي گفتم اااااااا اينجوري كه نميشه گفت آخه كاري نداشت فقط ويروسي شده بود خلاصه من اصرار اون انكار ازم پول نگرفت بنده خدا منم كلي دعا به جونش كردم جوونه مردمو چه پسره با ادبيم بود همون اول رفتم از جاش پاشد گفت بفرماييد بشينيد منم اينجوري= لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ به قول شفتیا چی؟؟؟؟؟؟ دلم برا میلاد و امین و آرمین و داداش رضا و بهرام....؛تنگیده شنیدم چاقی مد شده :persiana__hahaha: ااااااااا نميدوني داستانشو بيخيال ما نيز هم دل ما هم خيلي تنگ شده من فعلا میرم بابای:hapydancsmil: باباي عجيجمممممم خوش بگذره:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ دیشب وقتی رسیدم خوونه و در یخچالو باز کردم ،حس کردم زندگی داره بهم لبخند میزنه آخی،چه رومانتیک من فعلا میرم بابای:hapydancsmil: برو جیگر؛ فعلا بای:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ بابا من ارديبهشت گوشيرو خريده بودم experiax8خيلي خوب بود تقريبا يه ما پيش بلوتوثش ديگه روشن نميشد!منم كلي ناراحت ...تا همين چند روز پيش بردمش لاكاني پسره دو سه تا دكمه زد نميدونم بك آ پ گرفت ري استور كرد چي كرد گف بيا ويروس گرفته بود خوب شد منم كلي ذوققققققققق گفتم آقا چقد ميشه پسره گفت هيچي گفتم اااااااا اينجوري كه نميشه گفت آخه كاري نداشت فقط ويروسي شده بود خلاصه من اصرار اون انكار ازم پول نگرفت بنده خدا منم كلي دعا به جونش كردم جوونه مردمو چه پسره با ادبيم بود همون اول رفتم از جاش پاشد گفت بفرماييد بشينيد منم اينجوري= گوشیه منم مشکل داره؛ بدم بهت ؛میبری بدی درست کنه ؟ ااااااااا نميدوني داستانشو بيخيالما نيز هم دل ما هم خيلي تنگ شده نه نمیدونم ؛کنجکاوم که بدونم لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ گوشیه منم مشکل داره؛ بدم بهت ؛میبری بدی درست کنه ؟ نه نمیدونم ؛کنجکاوم که بدونم نه ديگه فقط واسه من مفتي درست كرد ولي نه كلا بي شوخي ببر بده بلدن خوب درس ميكنن ولي ايني كه ميگي فك كنم مشكل از باتريشه گوشيه قبليه منم همين مشكلو داشت باتريشو عوض كني حله ميدوني چيه اين لوازم داخلي گوشيارو همرو از چين ميارن ارجينالشم اصلا نيست پيدا هم بشه كلي قيمتشه و اصلا تو رشت نيست ولي يه جاي معتبر برو درسته اصل نيست ولي چون نو هست خوب كار ميكنه درست ميشه... لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ نه ديگه فقط واسه من مفتي درست كرد ولي نه كلا بي شوخي ببر بده بلدن خوب درس ميكنن ولي ايني كه ميگي فك كنم مشكل از باتريشه گوشيه قبليه منم همين مشكلو داشت باتريشو عوض كني حله ميدوني چيه اين لوازم داخلي گوشيارو همرو از چين ميارن ارجينالشم اصلا نيست پيدا هم بشه كلي قيمتشه و اصلا تو رشت نيست ولي يه جاي معتبر برو درسته اصل نيست ولي چون نو هست خوب كار ميكنه درست ميشه... خب منم واسه این میگم بدم تو ببری بدی درست کنه:gnugghender: این گوشیم واسه 4 سال پیشه، بایدم قاطی کنه،:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ خب منم واسه این میگم بدم تو ببری بدی درست کنه:gnugghender: این گوشیم واسه 4 سال پیشه، بایدم قاطی کنه،:5c6ipag2mnshmsf5ju3 باشه يه روز بيار بده ببرم براتاين سري برف اومد با هم بريم بيرون خيلي خوش گذشت لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ من فهلا برم بابايييييييييييييييييييي 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ UOTE] باشه يه روز بيار بده ببرم براتاين سري برف اومد با هم بريم بيرون خيلي خوش گذشت باشه ؛ باشه، هر وقت برف اومد؛خبرم کنی میام:hapydancsmil: من فهلا برم بابايييييييييييييييييييي باشه گلم؛ باباااااااااااااااای :aghosh: لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ سلاممممممممم اگهفتین کجام؟چتر شدم خونه داییم از وقتی که اومدم هی دعوت میشم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده