* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ من برم دیگه؛ سمیرا جونم شب خوش؛ :aghosh: قلی به علی سلام برسون لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ هی روزگارررررررررررررررررررررررررررررررررررر 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ اعصابم خرابه اخه چرا بی جنبه شدن میگیم معماریا رتبشون 90000 شده اخطار میگیری چرا گفتی 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ اعصابم خرابه اخه چرا بی جنبه شدن میگیم معماریا رتبشون 90000 شده اخطار میگیری چرا گفتی سلام، چی شده ؟؟؟ کجا اینو گفتی؟ کی اخطار داد؟ موضوع چیه؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ چشم یاد میگیریم اینجا مهد کودکهبه هر کی حرف بزنی فراش قهر میکنه چهار تا کلفت هم بارت میکنه از فرداش هم طرفداراش میفتن به جونمون کلا یاد میگیریم که جرات نکنیم از کسی انتقاد کنیم یه وقت که نره بعد خدا دلمون و بکشنه ! معلوم نیست چه خبره تو این مملکت به خدا :icon_razz: سلام، چی شده ؟؟؟ کجا اینو گفتی؟ کی اخطار داد؟ موضوع چیه؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 بیخیال به جهنم خودمو واسه دنیا مجازی هم ناراحت کنم:hapydancsmil:ونوسی کجا ابگوشت میدن برم بخورم 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ بیخیالبه جهنم خودمو واسه دنیا مجازی هم ناراحت کنم:hapydancsmil:ونوسی کجا ابگوشت میدن برم بخورم آستانه البته تاسوعا عاشورا میدن لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ آستانه البته تاسوعا عاشورا میدن ااا رشتو بگو کجا میدن 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ ونوس ميگم عين اين سرهنگاي زمانه شاه داري مدال اضافه مكنيا روز به روز 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ اقا بگین کجا خوردنی میدن دیگهمن اومدماااا:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ از همین الان من بگم فحش میدم اگر کسی از من نقل قول بگیره سلام جاتون خالی الان قیمه امام حسین خوردم مینایی جریان اخطار چیه من اخطار دوست دارم بگو کجا میدن برم بگیرم لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ اقا بگین کجا خوردنی میدن دیگهمن اومدماااا:hapydancsmil: الان جایی نمیدن صبح جلیم میدادن شبم شام 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ ااا رشتو بگو کجا میدن رشت که آبگوشت نمیدن؛ قیمه پلو یا کوبیده میدن طرف ضیابری هم غذا زیاد میدن من باموم خوش بامویی:hapydancsmil: ونوس ميگم عين اين سرهنگاي زمانه شاه داري مدال اضافه مكنيا روز به روز آره، شد 3 تا لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ ونوسی و سمیرا غذا نذری دادید واسه منم کنار بزاریداااا من الان اومدم خونه خالم گفتم یه چی بیار بخوریم نذر کن بعدش بده من میخورم خالم واسه نونو کالباس اورده میگه بخور من برم یکم بسر خالمم اذیت کنم:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ ونوسی و سمیرا غذا نذری دادید واسه منم کنار بزاریداااا من الان اومدم خونه خالم گفتم یه چی بیار بخوریم نذر کن بعدش بده من میخورم خالم واسه نونو کالباس اورده میگه بخور من برم یکم بسر خالمم اذیت کنم:gnugghender: غذا نذریمون کجا بود تا تاسوعا عاشورا که نذری نمیدن لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ رشت که آبگوشت نمیدن؛ قیمه پلو یا کوبیده میدن طرف ضیابری هم غذا زیاد میدن خوش بامویی:hapydancsmil: آره، شد 3 تا با اين سرهنگ محمد قزافي رفيق شدي بهت مدال ميده... نالوتي به من تنازل درجه داد مدالمو گرفت ونوسی و سمیرا غذا نذری دادید واسه منم کنار بزاریداااا من الان اومدم خونه خالم گفتم یه چی بیار بخوریم نذر کن بعدش بده من میخورم خالم واسه نونو کالباس اورده میگه بخور من برم یکم بسر خالمم اذیت کنم:gnugghender: نه بابا من هيچوقت نذري نميگيرمراستي خوبي ؟ چه خبرا؟ بلوتوث گوشيم خراب شد بردم تعمير ويروس گرفته بود پسره همرو ريستور كرد تمامه مخاطبينم حذف شد شماره تورو از ونوس گرفتم شماره امينو برام بسند بي زحمت لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ و ناگهان... چه زود ... دیر ...میشود لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ غذا نذریمون کجا بود تا تاسوعا عاشورا که نذری نمیدن یعنی چی نمیدنمن میخوام اش کجا میدن :gnugghender: زنگ بزنم زن داییم واسم اش ببزه برم بخورم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ با اين سرهنگ محمد قزافي رفيق شدي بهت مدال ميده...نالوتي به من تنازل درجه داد مدالمو گرفت نه بابا من هيچوقت نذري نميگيرمراستي خوبي ؟ چه خبرا؟ بلوتوث گوشيم خراب شد بردم تعمير ويروس گرفته بود پسره همرو ريستور كرد تمامه مخاطبينم حذف شد شماره تورو از ونوس گرفتم شماره امينو برام بسند بي زحمت بچه ها خطمو عوض کردمتقریبااااا الان شمارشو واستون خصوصی میدم فقط به امین ندید یکم اذیتش کنم:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده