رفتن به مطلب

گیلانی ها بیان پرچمو ببرن بالا .....

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 9.9k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

* v e n o o s * مهمان
آقا قلی سلام میکنه!

سلام آقا قلی؛:icon_gol:

چقدر آشنایینا!!! قبلا هم اینجا اومدین ؟:ws52:

به این خوشملی مگه چشه :w02:

چیزیش که نیست %282367%29.gif

قلی شطوری :ws3:

بر تو پروفش حالشو بپرس:w02:

لینک به دیدگاه
سلام آقا قلی؛:icon_gol:

چقدر آشنایینا!!! قبلا هم اینجا اومدین ؟:ws52:

چیزیش که نیست (2367).gif

بر تو پروفش حالشو بپرس:w02:

آقا قلی یادش نیست قبلا هم اینجا اومده یا نه!!!:ws52:

لینک به دیدگاه

يادش بخير يه زماني فقط بچه هاي گيلان ميومدن اينجا چقد باحال بود هممون گيلكي حرف ميزديم ميخنديدم شوخي ميكرديم اگه يكي ناراحت بود بهش دلداري ميداديم فاب ترين بچه ها بي رياترينشون بچه هاي گيلان تو همين تاپيك بودن فكر نميكردم اينجوري بريم هيچكي نمونده فقط هر چند وقت يه نفر مياد يه اسپم ميكنه ميره...همه با دلخوري رفتن همه مثل من پوستشون كلفت نيست كه حرف بخورن و به خاطر دوستاشون بمونن بارها تصميم گرفتم برم همه ميدونن ولي واقعا برام نشد بود...نميدونم چرا ما آدما هيچوقت ياد نگرفتيم نميگريم ياد ولابد نخواهيم ياد گرفت كه چجوري با هم رفتار كنيم ...در نبود من بهرامم رفت ...دل داداشي مارو هم شكستن ...خدا دلشونو نشكنه ...اميدوارم برگرده ولي اگه برنگشت اميدوارم در زندگي حقيقيش موفق باشه و بدونه اينا يه عده هستن كه دلشون بدجوري براش تنگ ميشه...

• Like 3
لینک به دیدگاه
يادش بخير يه زماني فقط بچه هاي گيلان ميومدن اينجا چقد باحال بود هممون گيلكي حرف ميزديم ميخنديدم شوخي ميكرديم اگه يكي ناراحت بود بهش دلداري ميداديم فاب ترين بچه ها بي رياترينشون بچه هاي گيلان تو همين تاپيك بودن فكر نميكردم اينجوري بريم هيچكي نمونده فقط هر چند وقت يه نفر مياد يه اسپم ميكنه ميره...همه با دلخوري رفتن همه مثل من پوستشون كلفت نيست كه حرف بخورن و به خاطر دوستاشون بمونن بارها تصميم گرفتم برم همه ميدونن ولي واقعا برام نشد بود...نميدونم چرا ما آدما هيچوقت ياد نگرفتيم نميگريم ياد ولابد نخواهيم ياد گرفت كه چجوري با هم رفتار كنيم ...در نبود من بهرامم رفت ...دل داداشي مارو هم شكستن ...خدا دلشونو نشكنه ...اميدوارم برگرده ولي اگه برنگشت اميدوارم در زندگي حقيقيش موفق باشه و بدونه اينا يه عده هستن كه دلشون بدجوري براش تنگ ميشه...

چشم یاد میگیریم اینجا مهد کودکه

به هر کی حرف بزنی فراش قهر میکنه چهار تا کلفت هم بارت میکنه

از فرداش هم طرفداراش میفتن به جونمون

کلا یاد میگیریم که جرات نکنیم از کسی انتقاد کنیم یه وقت

که نره بعد خدا دلمون و بکشنه !

معلوم نیست چه خبره تو این مملکت به خدا :icon_razz:

• Like 2
لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان

.........:hanghead:

لینک به دیدگاه
چشم یاد میگیریم اینجا مهد کودکه

به هر کی حرف بزنی فراش قهر میکنه چهار تا کلفت هم بارت میکنه

از فرداش هم طرفداراش میفتن به جونمون

کلا یاد میگیریم که جرات نکنیم از کسی انتقاد کنیم یه وقت

که نره بعد خدا دلمون و بکشنه !

معلوم نیست چه خبره تو این مملکت به خدا :icon_razz:

من اصلا كاري به باعثش ندارم به من ربطي نداره كه چي شده و چه اتفاقي افتاده طرفداري هم از كسي نكردم گفتم ما آدما هيچوقت ياد نگرفتيم چطوري با هم حرف بزنيم كه دل همو نشكنيم بارها و بارها دل تو اين انجمن دل خود منو شكستن خوب شايد بنده آدم مقاومي باشم و يكي شكننده دليل نميشه ...

در ضمن من نگفتم خدا دلشو بشكنه گفتم خدا دله باعثشو نشكنه لطفا درست بخونيد بعدا

من با شما هيچ مشكلي ندارم اينا هم حرفايي بود كه تو تاپيكي كه بچه ها زده بودن در مورد خلوت شدن انجمن هم گفتم اين قصه ها سر دراز داره ...من خودم سني ندارم كه براي كسي بزرگتري كنم ولي گوشم ازين حرفا پره و خسته ام ازين حرفهاي تكراري كه تو اين انجمن زدم از دعوا ها از همه خستم كردن .....واقعا واقعا خسته ام نميدونم چي بگم ....به شماها توهيني نكردم و هيچ مشكلي با شما ندارم ...عرضي ندارم نسبت به خستگيه درونيم بيش از حد نرمال هم حرف زدم....موفق باشيد

• Like 2
لینک به دیدگاه
من اصلا كاري به باعثش ندارم به من ربطي نداره كه چي شده و چه اتفاقي افتاده طرفداري هم از كسي نكردم گفتم ما آدما هيچوقت ياد نگرفتيم چطوري با هم حرف بزنيم كه دل همو نشكنيم بارها و بارها دل تو اين انجمن دل خود منو شكستن خوب شايد بنده آدم مقاومي باشم و يكي شكننده دليل نميشه ...

در ضمن من نگفتم خدا دلشو بشكنه گفتم خدا دله باعثشو نشكنه لطفا درست بخونيد بعدا

من با شما هيچ مشكلي ندارم اينا هم حرفايي بود كه تو تاپيكي كه بچه ها زده بودن در مورد خلوت شدن انجمن هم گفتم اين قصه ها سر دراز داره ...من خودم سني ندارم كه براي كسي بزرگتري كنم ولي گوشم ازين حرفا پره و خسته ام ازين حرفهاي تكراري كه تو اين انجمن زدم از دعوا ها از همه خستم كردن .....واقعا واقعا خسته ام نميدونم چي بگم ....به شماها توهيني نكردم و هيچ مشكلي با شما ندارم ...عرضي ندارم نسبت به خستگيه درونيم بيش از حد نرمال هم حرف زدم....موفق باشيد

آقا قلی خداحافظی میکنه و شب بخیر میگه!

• Like 1
لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان
آقا قلی میخنده!!!

آقا قلی چند روز پیش با آقا علی آشنا شده!!!

علی و قلی برادرند ...:ws38: جفت مکانیک میخونید !!! مثل هم حرف میزنید؛ دوقلویید ؟:ws38:

لینک به دیدگاه
علی و قلی برادرند ...:ws38: جفت مکانیک میخونید !!! مثل هم حرف میزنید؛ دوقلویید ؟:ws38:

آقا قلی و آقا علی دو روحن در دو بدن!!!

آقا قلی رشتش مکاترونیکه! اما انجمن نواندیشان رشته مکاترونیک نداره!:whistles:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...