pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ مهربونن بابایبار دیدم از یه جا صدا قران میاد دیدیم یه عده برقی رفتم تو یه کلاس دارن قران میخونن رفتن تو حس گفتیم ببخشید یکم ارومتر ما کلاس داریم گفتن چشم دوباره رفتیم دیدیم بازم میگن بسمممممممممممممممممم الله الرحمن الرحیمممممممممممممممم بعدش بچه های دانشکده های دیگه رو تو دانشکده خودشون جمع کردن قران میخونن تازه یبار رفتم ساندوچ بگیرم تموم کرده بود یه برقیساندویچ خودشو دادبمن گفت من میرم سلف شمابگیرید :دی چه پسر های بوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووق امروز رفته بودم یونی کار داشتم تو یه کلاس نشسته بودم دختره اومده میگه اینجا کلاسه گفتم پ ن پ اینجا سوله ورزشیه ما هم داریم ورزش میکنیم برو بیرون در رو ببند زشته 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ چه پسر های بوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووق امروز رفته بودم یونی کار داشتم تو یه کلاس نشسته بودم دختره اومده میگه اینجا کلاسه گفتم پ ن پ اینجا سوله ورزشیه ما هم داریم ورزش میکنیم برو بیرون در رو ببند زشته :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ :vahidrk: بیا منم ساندویجم رو بدم به تو 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ چ خبره تاپیک شهر خودمونههههههههههههه 1 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ چرا اینقده اسپم میکنید ؟ نمی ترکید ؟! . . . خوش به حالتون کاش ما هم یه تاپیک داشتیم ! 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ بیا منم ساندویجم رو بدم به تو تو ساندویچمو نگیری ساندویچ دادنت پیشکش امید چاخ چرا اینقده اسپم میکنید ؟نمی ترکید ؟! . . . خوش به حالتون کاش ما هم یه تاپیک داشتیم ! دلت اب 2 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ دلت اب منم تاپیک موخواااااااااااام 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ منم تاپیک موخواااااااااااام برو به اصفهانی ها بگو 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ ساقی امشب مثل هر شب اختیارم دستتتتته لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ گوزگا و چیچیلاس چی هستن دقیقاً؟ یهههههههههههههههههه جَمَ کون رههههههههههههه تی شکَمَ تخته سر نَنَم اوهومممم بازم باید مدیون انزلی چیا باشین این هوارو واسه این بارون میاد که ماهی فروشا تو انزلی موقه ی ماهی فروختن داد میزنن باران بیا باران بیا چون وقتی بارون میاد صید خوب میشه آخه تا کی میخاین به انزلی چیا مدیون باشین شماها سلام همه ته امی برار و خاخورونه به به ........... هَچی وارسره خوبی........... خوبید شیمی احوال چِیتُویه؟ الهی هَمِّه تِه زندگین مِیین خیر و بهره بُوخورید......... واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای:w00:وای وای:w00: بابا من دیوانه شدم یکی نیست اینجا 24 ساعته پرنده پر نمیزنه بابا آبروی هر چی گیلکه بردین به خدا:w00: یکم بیاید گپ بزنیم باوو امی زاکان اصلا مرام نریدی ان تورک مورکان انجمنه بیدینی ایجور همدیگره امره فاب ایسد امان سالی ایبارم از هم خبر نیگیریم مره حسودی گیره:viannen_38: سلام بر تمامی تالش و گیلک زبانان عزیز:icon_pf (44): ما هم امدیم که با برو بچ گیلانی نواندیشانو بترکونیم و حال ان تورک مورکان انجمنه رو هم بگیریم:167: خَنم جان ایپچه کمتر شیطانی بُکن عجب اَزازیلی ایسی تُحسابی انجمنَ اسپم باران بُکُدی بث اَنِ صاحاب بَیِ اَنَ نَتَرسی؟:banel_smiley_52: ایته شکلک اَتُتِرِ نِهِ تی جیگَرَ کَنِ زاکان جااااااااااااااااااااااااااااااااااان چی خبر کویا ایسایید ؟ امی جنبش ملی(گیلانیانه شین) به کویا فارسه؟:62izy85: توجه توجه کلیه جقلان تانید ثبت نام بوکونید کلاس خصوصی بایید می ویجا رشتی یاد بیگیرید من خودم ان زبانه طی 6 سال به صورت نا فشرده یاد بیگیفتم میخواهم به شومانم یاد بدم منم ایا نسابوم ایصفهان بوم می زبان گیلکی ایفتیضاح بو اما هسه می زبان توپه:dancegirl2: اگر اَتو ایسه من شومی استادم چون از کودکی تنستیم اطویی گب بَزَنمالبته شُمَیَم خب حرف زَنیدی تی لهجه جا معلومه که اصله رشتِشینی اما اَ برر(میلاد) ایپچه اَنه لهجه فرق کُونه مشخصه که رشته شین نیِ:ws2: ونوس جانم هَتُ ونوس جان تی جانَ قوربان اَمِرِ بُگو کی تی اصلات به کُ شهر وِگَردِ؟ مِشد مِشد مِشدبدو بابا جا نمونی سلااامممم خواخوران و براران:w155::zadan: می درس خیلی زیاد ایسه....منم خیلی خسته و بی حال ایسم....یعنی اصن حوصله نرم...:mornincoffee: ننم چی بوکونم.....یکی نیه می داد فارسه هوا هم بارانیه...دیگه هیچی اهم اهماینجانب مریم ... صادره از آستارا آبجی رحمانم سن : 22 سال و 5 ماه و 26 روز دانشجو بودایم شاید ادامه دهیم برای ارشد دختری مهربان کمی تا مقداری لوس زر زرو و ... ممنون عزیزم داداشم هست سلام سلام امشب من اعصاب ندارم ااا نه بیشترین جذابیتت رو گوشاته رعنا فک کنم عاشق گوشِت شدوالا آخرین تماسی که رعنا با خواهر شوور داشت هنوز دو دل بود بچه پرو هم خودتیدفه آخرت باشه ها به یه خانم حرف بد میزنی ایشالا سپیده ونوس و بهرام و میلادم متاهل میشن ما میخندیم یا االله ساعت 8 صبح کرکره رو میدیم بالا از همون بچکیت هم همین طوری بودی حرفتو میزدی بعد مظلوم بازی در میاوردیاز خان جون خبری نیست این ونوسی هم فکر کنم بستنش به تخت تا ترک کنه که نمیاد حوصلم سر رفت لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ حوصلم سر رفت برو ممد ادمین رو بکش لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ برو ممد ادمین رو بکش تو چیکار به کار ادمین محمد داری آواتارتو عوض کن , دهههههههه لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ من دلم شمال با دریا با افتاب میخواد با شنا خستگیم فقط این مدلی در میره 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ اواتار به این خوشگلی روح ارشد انجمن لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ جانم کاری داری نه!!!!!!!!!!!! آواتار و لقب و .... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده