Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ خوب شوما مهمون حبیب هستید حبیب الان رفته سر کلاس نیستم باید منتظر بمونی تا خودش بیاد به ما گفتن کسی رو داخل راه ندید صبر کن تا خود حبیب بیاد :hapydancsmil: مهندس نگرفتی چی شد! حبیب صفته نه اسم!!! 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ چون باز تو از رو دست ترم بالا یی ها نگاه کردیو جواب دادی نه خطت بد بود نتنستم ببینم برا چی تنگ شده داداشمبهش میگم چاق سفید:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ مهندس نگرفتی چی شد! حبیب صفته نه اسم!!! تو دهات ما حبیب اسمه 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ نه خطت بد بود نتنستم ببینم داداشمبهش میگم چاق سفید:5c6ipag2mnshmsf5ju3 از کجا فهمیدی بد خطم :4564::4564::4564::4564: والا ما چاخ سفید به .............................. میگیم بچه ها رو .............. این اسم رو میزارن 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ مهندس نگرفتی چی شد! حبیب صفته نه اسم!!! نه بابا میشه حبیب خدا است خب میشه نهاد اونم میشه گزاره همون فاعل میشه دیگه صفت دیگه چیه 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ تو دهات ما حبیب اسمه حال که اینطور شد منم میرم!!! :cry2: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ نه بابا میشه حبیب خدا است خب میشه نهاد اونم میشه گزاره همون فاعل میشه دیگهصفت دیگه چیه من از ادبیات متنفر ام :4564::4564::4564::4564::4564::4564::4564: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ حال که اینطور شد منم میرم!!!:cry2: نه بمون گف تم تو لابی بمون تا خود حبیب بیاد دیگه 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ تو دهات ما حبیب اسمه ما مهمون ما درست صوبت کن(4 تا انار بیار بخوریم حالا) از کجا فهمیدی بد خطم :4564::4564::4564::4564: والا ما چاخ سفید به .............................. میگیم بچه ها رو .............. این اسم رو میزارن نقطه چینا یعنی چی رو چی به داداشمن حرف نزن عشخه منه 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ ما مهمون ما درست صوبت کن(4 تا انار بیار بخوریم حالا) نقطه چینا یعنی چی رو چی به داداشمن حرف نزن عشخه منه فصل انارتموم شد شاسخین یادته 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ حال که اینطور شد منم میرم!!!:cry2: نرووووووووووووووووووووووو من از ادبیات متنفر ام :4564::4564::4564::4564::4564::4564::4564: منم از از برق متنفرم 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ نرووووووووووووووووووووووو منم از از برق متنفرم اتفاقا برق به شما علاقه شدیدی داره قراره بیاد بگیرتتت لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ فصل انارتموم شد خب اینم شاسخی منه عیدم واسش یه شاسخی خریدم الان یه سری گوسفند تپلم دیدم میخوام واسش بخرم بزنه ماشینش لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ اتفاقا برق به شما علاقه شدیدی داره قراره بیاد بگیرتتت متنفرمهی سیم میبندیم تو که رشتت برقه بگو شنت چیه 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ متنفرمهی سیم میبندیم تو که رشتت برقه بگو شنت چیه شنت یعنی موازی 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ شنت یعنی موازی سه چراغ سبز 20 امتیاز چرا برق سخته پ ن:بجه های برقمون خیلی باحالن 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ سه چراغ سبز 20 امتیاز چرا برق سخته پ ن:بجه های برقمون خیلی باحالن پ ن بچه های برقیتون باحال نیستن همشون از سختی درس یه تختشون کم شده :4564::4564: تو اگر یه برقی سالم گیر اوردی 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ پ ن بچه های برقیتون باحال نیستن همشون از سختی درس یه تختشون کم شده :4564::4564: تو اگر یه برقی سالم گیر اوردی اتفاقا اینقد مهربونن میریم یونیشون کلی میخندیم تو اهرو رو زمین میشینن درس میخونن میگم مگه کتابخونه ندارید میگه بی خیال اینجا بهتره عمرانیا فوقالعاده خوشتیپن مکانیکیها اما خودگیرن ما و مکانیکا تو یه دانشکده ایم دیروز اب دانشکده قطع شد تو دسشویی گیر افتادن دلمون خنک شد 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ اتفاقا اینقد مهربونن میریم یونیشون کلی میخندیمتو اهرو رو زمین میشینن درس میخونن میگم مگه کتابخونه ندارید میگه بی خیال اینجا بهتره عمرانیا فوقالعاده خوشتیپن مکانیکیها اما خودگیرن ما و مکانیکا تو یه دانشکده ایم دیروز اب دانشکده قطع شد تو دسشویی گیر افتادن دلمون خنک شد فکر نکن مهربونن یا خاکی اند این کارا رو میکنن مخ هاشون تکون خورده این طوری شدن من خودم برقی ام برقی سالم تو گیر نمی تونی بیاری 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ فکر نکن مهربونن یا خاکی اند این کارا رو میکنن مخ هاشون تکون خورده این طوری شدن من خودم برقی ام برقی سالم تو گیر نمی تونی بیاری مهربونن بابا یبار دیدم از یه جا صدا قران میاد دیدیم یه عده برقی رفتم تو یه کلاس دارن قران میخونن رفتن تو حس گفتیم ببخشید یکم ارومتر ما کلاس داریم گفتن چشم دوباره رفتیم دیدیم بازم میگن بسمممممممممممممممممم الله الرحمن الرحیمممممممممممممممم بعدش بچه های دانشکده های دیگه رو تو دانشکده خودشون جمع کردن قران میخونن تازه یبار رفتم ساندوچ بگیرم تموم کرده بود یه برقیساندویچ خودشو دادبمن گفت من میرم سلف شمابگیرید :دی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده