VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ کیییییییییییییییییییییییی اونجا کجاست؟؟؟؟ ساوه رو میگه 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ کی گیر داد اینجا داره برف میاد شماره حساب منو بده بیکارم تو و پوریا ؛ تو اون تاپیکه دیگه؛ تقصیر شمااست کیییییییییییییییییییییییی اونجا کجاست؟؟؟؟ آخره هفته:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ساعت 8 شب لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ اس دادم کدوم امیری گفتم امیر نیستم خواهر سینام چند سالته کوچولو میگه من کوچولوام ؟یادته زنگ زدی مهندس مهندس میکردی؟ماشین خریدی؟کدوم خواهرشی کوچیکه یا بزرگه من:همش یه خواهرداشت دیگه ،توکدومی؟بچه کجایی اون:دوست سینا همون که میومدم از رشت ، صوعه سزا خونتون پ ن:بچه ها تا اینجا فهمدم مهندسه بچه رشته 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ کیییییییییییییییییییییییی اونجا کجاست؟؟؟؟ اونجا اینجاست دیجه 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ اس دادم کدوم امیریگفتم امیر نیستم خواهر سینام چند سالته کوچولو میگه من کوچولوام ؟یادته زنگ زدی مهندس مهندس میکردی؟ماشین خریدی؟کدوم خواهرشی کوچیکه یا بزرگه من:همش یه خواهرداشت دیگه ،توکدومی؟بچه کجایی اون:دوست سینا همون که میومدم از رشت ، صوعه سزا خونتون پ ن:بچه ها تا اینجا فهمدم مهندسه بچه رشته اونم ببین الان داره تو کدوم فروم به تو میخنده 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ یارو روانه میگم اشتباس میگه من سهیلم تو؟میگم پس منم امیرممیگه کدوم امیر ؟همون که ماشینمو میخاستی؟فروختم 16 تومن ج دادم میهاستی بگی ماشین دارم باشه فهمیدیم حالا بگو سهیلی یا سهیلا اس دادم کدوم امیریگفتم امیر نیستم خواهر سینام چند سالته کوچولو میگه من کوچولوام ؟یادته زنگ زدی مهندس مهندس میکردی؟ماشین خریدی؟کدوم خواهرشی کوچیکه یا بزرگه من:همش یه خواهرداشت دیگه ،توکدومی؟بچه کجایی اون:دوست سینا همون که میومدم از رشت ، صوعه سزا خونتون پ ن:بچه ها تا اینجا فهمدم مهندسه بچه رشته اوووو؛ چه جوابای باحالی میدی بهشچه حوصله ای داریا اونجا اینجاست دیجه داداشمو ناراحت کردی،پسر بد لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ آخره هفته:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ساعت 8 شب از کجا می دونی؟؟؟ لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ چیزهای جدید فهمیدیم رشتش عمرانه دانشجوی تهران جنوب:gnugghender: لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ اونم ببین الان داره تو کدوم فروم به تو میخنده بزار بخنده تابلوهه اشناس خداوکیلی خیلی وقت بود شیطنت نکرده بودم:hapydancsmil: میگه بچه کجایی ؟میگم مشهد میگه کجا مشهد میگم کوچه بغل حرم 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ از کجا می دونی؟؟؟ دیگه دیگه چیزهای جدید فهمیدیم رشتش عمرانه دانشجوی تهران جنوب:gnugghender: بزار بخنده تابلوهه اشناس خداوکیلی خیلی وقت بود شیطنت نکرده بودم:hapydancsmil: میگه بچه کجایی ؟میگم مشهد میگه کجا مشهد میگم کوچه بغل حرم :persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ دوستان! امروز رو خودم افتتاح کردم!!!! (چه مهمون پر رویی ام!!!) 1 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ تو و پوریا ؛ تو اون تاپیکه دیگه؛ تقصیر شمااست آخره هفته:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ساعت 8 شب ونوس جان شرمنده ها کسی که جنبه ی انتقاد نداره تو تاپیک نزنه ! به نظرم خیلی کودکانه بود اون رفتارا که بهتره راجع بهش صحبت هم نکنم چه بهرام چه هر کس دیگه اون تاپیک و میزد من نظرم همین بود شما و هر کس دیگه هم هرجور دوست داره میتونه فکر کنه ! یه کم بزرگ شین همه جا خونتون نیست همه هم خانواده هاتون نیست که منت بکش منظورم شما نیستین ها به عنوان یه داداش که حداقل 10-15 سال ازتون بزرگتده دارم از رو دلسوزی میگم خواه پند گیر و خواه ملال 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ ونوس جان شرمنده هاکسی که جنبه ی انتقاد نداره تو تاپیک نزنه ! به نظرم خیلی کودکانه بود اون رفتارا که بهتره راجع بهش صحبت هم نکنم چه بهرام چه هر کس دیگه اون تاپیک و میزد من نظرم همین بود شما و هر کس دیگه هم هرجور دوست داره میتونه فکر کنه ! یه کم بزرگ شین همه جا خونتون نیست همه هم خانواده هاتون نیست که منت بکش منظورم شما نیستین ها به عنوان یه داداش که حداقل 10-15 سال ازتون بزرگتده دارم از رو دلسوزی میگم خواه پند گیر و خواه ملال خب داداشم گناه داره؛ چرا ناراحتش کردین لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ خب داداشم گناه داره؛ چرا ناراحتش کردین وا یعنی چی ؟ نظرمو نگم که ناراحت نشه ؟ این واقعا منطقیه ؟ اینجا مهدکودکه ؟ 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ وا یعنی چی ؟نظرمو نگم که ناراحت نشه ؟ این واقعا منطقیه ؟ اینجا مهدکودکه ؟ عههههه؛خب یه جور نباید میگفتین که ناراحت شه، یکم ملایمتر میگفتین خب تازشم، ما یکم سنمون کمه،بی تجربه ایم خو, خودتون میگین 10-12 سال بزرگترین؛ما که نباید مثل شما رفتار کنیم؛ بد میگم؛بگو بد میگی لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ عههههه؛خب یه جور نباید میگفتین که ناراحت شه، یکم ملایمتر میگفتین خب تازشم، ما یکم سنمون کمه،بی تجربه ایم خو, خودتون میگین 10-12 سال بزرگترین؛ما که نباید مثل شما رفتار کنیم؛ بد میگم؛بگو بد میگی من انتظار ندارم مثل من رفتار کنی من کیم خودم مگه ؟ به سن نیست میگم پخته رفتار کنین صبور باشین همه چیز قرار نیست طبق خواست شما باشه تو زندگی الان من پوریا رنجودم پس فردا زندگی میچزونه شما دختری ازت توقع میره زود رنج باشی اما از یه مرد گنده توقع نمیره ثانیا من هیچ جور بدی نگفتم ... خیلی اروم و محترمانه گفتم پرسیدم دغدغه مهندسای ما باید این باشه ؟ کسی هم بخواد دلخور شه امیده ! من فکر نمیکنم این موضوع اصلا ارزش حرف زدن داشته باشه حتی ! داداش بهرام شما برمگیرده منم خوش ندارم راجع به کسی که نیست حرف بزنم این موضوع هم دیگه تموم شده پس بیخیال ! خوش باشید 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ من انتظار ندارم مثل من رفتار کنی من کیم خودم مگه ؟ به سن نیست میگم پخته رفتار کنین صبور باشین همه چیز قرار نیست طبق خواست شما باشه تو زندگی الان من پوریا رنجودم پس فردا زندگی میچزونه شما دختری ازت توقع میره زود رنج باشی اما از یه مرد گنده توقع نمیره ثانیا من هیچ جور بدی نگفتم ... خیلی اروم و محترمانه گفتم پرسیدم دغدغه مهندسای ما باید این باشه ؟ کسی هم بخواد دلخور شه امیده ! من فکر نمیکنم این موضوع اصلا ارزش حرف زدن داشته باشه حتی ! داداش بهرام شما برمگیرده منم خوش ندارم راجع به کسی که نیست حرف بزنم این موضوع هم دیگه تموم شده پس بیخیال ! خوش باشید باشه؛ منم دوست ندارم راجع به این موضوع بحرفیم؛ تحمل منم خیلی زیاده، خیلی وقتا بدتر از این موضوع برام پیش اومده و من خصوصی حلش کردم؛ هیچکس هم تو انجمن هیچی متوجه نشد، بگذریم، امیدوارم برگرده، بازم بیاید از اینورا ،امیدوارم چیزی نگفته باشم که نارحتتون کنه؛شما هم سریع اومدین و گارد گرفتینا لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ باشه؛ منم دوست ندارم راجع به این موضوع بحرفیم؛ تحمل منم خیلی زیاده، خیلی وقتا بدتر از این موضوع برام پیش اومده و من خصوصی حلش کردم؛ هیچکس هم تو انجمن هیچی متوجه نشد، بگذریم، امیدوارم برگرده، بازم بیاید از اینورا ،امیدوارم چیزی نگفته باشم که نارحتتون کنه؛شما هم سریع اومدین و گارد گرفتینا lهمیشه قبل از اینکه محکوم کنی هر چقدرم که اون طرف مقابل برات عزیزه پیش خودت دو دوتا چهارتا کن ببین حق کدومه نا حق کدومه ! شما که کاملا مشخصه هم خیلی خانومی هم خیلی محترم تو این شکی نیست من کلا رزمش کار میکنم اینه که گارد گیریم خوبه من که همیشه پلاسم تو این تاپیک :gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ :hanghead::hanghead: این ونوس داره فرافکنی میکنه این بهرام از ترس زن گرفتن فرار کرده 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ :hanghead::hanghead: این ونوس داره فرافکنی میکنه این بهرام از ترس زن گرفتن فرار کرده اوه اوه؛ فرافکنی، داداشم که از خداش بود زن بگیره، ما مخالف بودیم، انگار یادت رفته لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده