Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ خب آجی های گل گلاب ، وقت است که بار سفر بر باره بندیم. وقت رفتن ما هم رسید.مباظب خودتون باشید .به کاکا میلاد هم سلام برسونید .خداحافططططططططططططططط 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ خب آجی های گل گلاب ، وقت است که بار سفر بر باره بندیم. وقت رفتن ما هم رسید.مباظب خودتون باشید .به کاکا میلاد هم سلام برسونید .خداحافططططططططططططططط چی؟ کجا؟ 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ ما رفتيم.... خوش بگذره در برف ها!!! 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ ما رفتيم....خوش بگذره در برف ها!!! پ ن:اینجا برف زیاد ننشته زیادم مینشست کسی رو نداشتیم بریم بازی لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ خب آجی های گل گلاب ، وقت است که بار سفر بر باره بندیم. وقت رفتن ما هم رسید.مباظب خودتون باشید .به کاکا میلاد هم سلام برسونید .خداحافططططططططططططططط دیگه نشنوم این حرفو خداحافطت هم اشتباهه؛ باید بگی خداحافظ، بدو بیا درستش کن لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ در حال حاضر 16 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 15 مهمان ها) این 15 تا مهمان کین ؟؟؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ در حال حاضر 16 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 15 مهمان ها) حالا که کسی نیست؛ بزار یکمی واسه این مهمان ها بحرفم, بچه های تالار گیلان: اول آرمین بود : دلخور شد ؛رفت مهیار (پانورام ) : دلخور شد ، رفت امین : دلخور شد ، رفت بهرام : دلخور شد ؛ رفت داداش رضا : عروسی کرد، رفت میلاد : سربازی رفت دیگه نبود ؟؟؟؟ کسی نمیخواد دلخور شه بره ؟؟؟ سمیراااا؟ سارا ؟ مینا ؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 4 مهمان ها) به صورت مهمان نباشید؛ با نام کاربری خودتون بیاین لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ این 15 تا مهمان کین ؟؟؟ میخوان ببینن خوبیم بیان خواستگاری حالا که کسی نیست؛ بزار یکمی واسه این مهمان ها بحرفم, بچه های تالار گیلان: اول آرمین بود : دلخور شد ؛رفت مهیار (پانورام ) : دلخور شد ، رفت امین : دلخور شد ، رفت بهرام : دلخور شد ؛ رفت داداش رضا : عروسی کرد، رفت میلاد : سربازی رفت دیگه نبود ؟؟؟؟ کسی نمیخواد دلخور شه بره ؟؟؟ سمیراااا؟ سارا ؟ مینا ؟؟؟؟ منم میرم تو شلوخیا گم شم لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ میخوان ببینن خوبیم بیان خواستگاری منم میرم تو شلوخیا گم شم تالارمون چِِش خورد همه رفتن منم میرم، خداحافظ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ کجا میری همش تقصیره توئه؛ تو اون تاپیک عقرب میخوری یا مار ؛ اینقد بهش گیر دادید ؛ دلخور شد رفت لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ تالارمون چِِش خورد همه رفتن منم میرم، خداحافظ نرو تو هم مثل من نمیتونی دووم بیاری نرو 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ یکی اس داده شماره حسابتو بده سه تومنو برزیم دیگه اس دادم اشتباه مسج دادید اس داده :سینا شوخی نکن وام نمسخواستی مگه ج دادم:میگم اشتباس اما خیلی اصرار داری شماره حساب بدم بریزی 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ کی برف میاد دوباره؟؟؟ میاد ؛ بازم میاد نرو تو هم مثل من نمیتونی دووم بیاری نرو همه دارن میرن؛ من چرا بمونم یکی اس داده شماره حسابتو بده سه تومنو برزیم دیگهاس دادم اشتباه مسج دادید اس داده :سینا شوخی نکن وام نمسخواستی مگه ج دادم:میگم اشتباس اما خیلی اصرار داری شماره حساب بدم بریزی میخوای شماره حساب منو بده لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ کی گیر داد اینجا داره برف میاد شماره حساب منو بده بیکارم 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ میاد ؛ بازم میاد کیییییییییییییییییییییییی کی گیر داد اینجا داره برف میاد اونجا کجاست؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ میاد ؛ بازم میاد همه دارن میرن؛ من چرا بمونم میخوای شماره حساب منو بده کی گیر داد اینجا داره برف میاد شماره حساب منو بده بیکارم یارو روانه میگم اشتباس میگه من سهیلم تو؟میگم پس منم امیرم میگه کدوم امیر ؟همون که ماشینمو میخاستی؟فروختم 16 تومن ج دادم میهاستی بگی ماشین دارم باشه فهمیدیم حالا بگو سهیلی یا سهیلا لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده