arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ اینحا(بابلسر) خیلی خیلی سرده! اما نمی دونم چرا برف نمی آد! دلم برای تخریب آدم برفی تنگ شده... لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ خسته نباااااشی :hapydancsmil: مرسییییییییییییییییی فقط کمر ندارم دیگه لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ آسمون رشت هر چندسال یه بار جوگیر می شه همه برفاشو خالی می کنه 83 - 86 و حالا نوبت 90 :gnugghender: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ اینحا(بابلسر) خیلی خیلی سرده! اما نمی دونم چرا برف نمی آد! دلم برای تخریب آدم برفی تنگ شده... تخریییییییییییب؟؟؟ شما هم خسته نباشید :persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ س ل ا م خ و ب ی ن ؟ ب چ ه ا ی ش م ا ل چ ک ا ر م ی ک ن ن لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ مرسییییییییییییییییی فقط کمر ندارم دیگه اما این کارت یه امتیازایی هم داره ها آسمون رشت هر چندسال یه بار جوگیر می شه همه برفاشو خالی می کنه 83 - 86 و حالا نوبت 90 :gnugghender: یعمی میشه 1 متری بیااااد:hapydancsmil: یعنی میشه کلاسای دوشنبمون کنسل بشه :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ س ل ا م خ و ب ی ن ؟ ب چ ه ا ی ش م ا ل چ ک ا ر م ی ک ن ن هیچی رفتیم جای پسر همسایه برف پارو کردیم به روی خودشم نیاورد لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ س ل ا م خ و ب ی ن ؟ ب چ ه ا ی ش م ا ل چ ک ا ر م ی ک ن ن سلاااااااااااااااام خووووووووووووبیم داره برف میااااد:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ تخریییییییییییب؟؟؟ شما هم خسته نباشید :persiana__hahaha: آره دیگه. درست کردن آدم برفی وقت گیرو سخته! دستم منجمد می شه! اما خراب کردنش خیلی لذت بخشه! مخصوصا اگه ببینی چند نفر روش کار کنن! زحماتشونو یه دفعه هدر بدی! انقده خوبه لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ هیچی رفتیم جای پسر همسایه برف پارو کردیم به روی خودشم نیاورد حتما نیتش خیر بود, لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ آره دیگه. درست کردن آدم برفی وقت گیرو سخته! دستم منجمد می شه! اما خراب کردنش خیلی لذت بخشه! مخصوصا اگه ببینی چند نفر روش کار کنن!زحماتشونو یه دفعه هدر بدی! انقده خوبه دستتون درد نکنه؛چه کار شایسته ای!!!!!!!!! لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ اما این کارت یه امتیازایی هم داره ها یعمی میشه 1 متری بیااااد:hapydancsmil: یعنی میشه کلاسای دوشنبمون کنسل بشه :hapydancsmil: چه امتیازاتی؟؟؟؟ وااااایییی برف زیاد بشه آب و برقمون قطع می شه هااااااااااا لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ چه امتیازاتی؟؟؟؟ وااااایییی برف زیاد بشه آب و برقمون قطع می شه هااااااااااا خب دیگه؛ همسایه ها میگن عجب دختریه ....:persiana__hahaha: اون سال که 2 متر برف اومده بود فقط 1 روز برقمون قطع بود؛ لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ حتما نیتش خیر بود, نیت خیرش به درد خودش می خوره من کمرم شکست لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ داره برف میااااد :hapydancsmil::hapydancsmil: چه خوب ادم برفی درست کردی عکسشو بزار تو تاپیک خودت لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ خب دیگه؛ همسایه ها میگن عجب دختریه ....:persiana__hahaha: اون سال که 2 متر برف اومده بود فقط 1 روز برقمون قطع بود؛ چه فکر خلاقی ما اگه برقمون قطع بشه شوفاژمونم قطع می شه آخه بعد میمیریم از سرما لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ نیت خیرش به درد خودش می خوره من کمرم شکست بابا تا یکی دو ساعت دیگه خوب میشی خودت رو آماده کن باید برف رو بوم رو هم پارو کنیا؛ لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ بابا تا یکی دو ساعت دیگه خوب میشی خودت رو آماده کن باید برف رو بوم رو هم پارو کنیا؛ عمراااااااااا می رم با پارو چند تا ضربه محکم نثارش می کنم خودش پاشه بره پشت بوم :gnugghender: اینطوری : لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ سلام بر بر و بچز خطه ی سرسبز!:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ 83 عمراااااااااا می رم با پارو چند تا ضربه محکم نثارش می کنم خودش پاشه بره پشت بوم :gnugghender: اینطوری : باااااااشه؛ خواهیم دید :hapydancsmil: مواظب باش از اون بالا نیافتی :hapydancsmil: سلام بر بر و بچز خطه ی سرسبز!:hapydancsmil: سلاااااااااااااااااام,؛ خطمون سفید پوش شده :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده