* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ اوووووووووووو دپرس نشو حالا شوخی کردم ولی جدی نگرانم می ترسم فردا هم استاد قهر کنه یا باهامون لج کنه امروز که این مو خوشکله قهر کرد؛ فردا هم ماجی قهر کنه؛ چه میشه کرد لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ امروز که این مو خوشکله قهر کرد؛ فردا هم ماجی قهر کنه؛ چه میشه کرد مو خوشکله چشم قشنگ هم هست واسه یل درمیان باید یه شونه بخریم 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ مو خوشکله چشم قشنگ هم هست واسه یل درمیان باید یه شونه بخریم عههه، به چشاش توجه نکرده بودم اوکی، بذاریم برا تولدش کل کلاس پول بذاریم؛ براش یه خوبشو بگیریم لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ خب مهمون تا 12 شب؛ فوقش یکه شب؛ دیگه بیشتر بمونه که مهمون نمیشه؛ مهمون مهمونه دیگه!!! شب و روز نمیشناسه!!!:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ مهمون مهمونه دیگه!!! شب و روز نمیشناسه!!!:hapydancsmil: نه دیگه؛ ما رسممون اینه که بعد 12 شب مهمونو تحویل نمیگیریم:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ نه دیگه؛ ما رسممون اینه که بعد 12 شب مهمونو تحویل نمیگیریم:hapydancsmil: باز به ما اصفهانیا!!!!! شوخی کردم! ایران سرای من است! 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ احیانا شماره تماس نداده نه، گفت بری خونشون تو جنگل، یه کلبه عشقولانه ساخته واست اونجا خبر عروسی کیه؟؟؟ خب مهمون تا 12 شب؛ فوقش یکه شب؛ دیگه بیشتر بمونه که مهمون نمیشه؛ اوووو,3.10؛ کر تو خواب نری؟؟؟ :persiana__hahaha: شما لطف دارین به به , تالار پیلان چه افتخاری نصیبش شدا؛ خانووووم مدیر :aghosh: نه من بودم, نمیدونم چی میگه؛ سوتی چیه؟ من لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ :hapydancsmil: سو تفاهم نشه آبجی، عروسی منه لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ سو تفاهم نشه آبجی، عروسی منه واقعا ؟؟؟ من دیگه برم، شب خوووووووووووووووووووووووووووووش لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ واقعا ؟؟؟ من دیگه برم، شب خوووووووووووووووووووووووووووووش بوشو بوشو شب بخیر لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ با سلام دوباره به دوستای گیلانی! یه پیشنهاد دارم! یه دوره تدریس زبانتونو توی همین تاپیک بذارین! مکالمه های معمولی و روزانه مثل آموزش مکالمه ی انگلیسی!! من شخصا اولین دانشجوتونم!!! 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ اوووووووووووو دپرس نشو حالا شوخی کردم ولی جدی نگرانم می ترسم فردا هم استاد قهر کنه یا باهامون لج کنه بزار قهر کنه بره دیگه نیاد:hapydancsmil: با سلام دوباره به دوستای گیلانی!یه پیشنهاد دارم! یه دوره تدریس زبانتونو توی همین تاپیک بذارین! مکالمه های معمولی و روزانه مثل آموزش مکالمه ی انگلیسی!! من شخصا اولین دانشجوتونم!!! سلام شما باید از استاد سمیرا وقت بگیری ایشون به زبون اصفهانی هم تسلط داره 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ بزار قهر کنه بره دیگه نیاد:hapydancsmil: سلام شما باید از استاد سمیرا وقت بگیری ایشون به زبون اصفهانی هم تسلط داره تی فدا من اصلیتم یکم شتر گاو پلنگی شده! اصلیتم اصفهانیه بچه تهرانم ساکن کرج!!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ با سلام دوباره به دوستای گیلانی!یه پیشنهاد دارم! یه دوره تدریس زبانتونو توی همین تاپیک بذارین! مکالمه های معمولی و روزانه مثل آموزش مکالمه ی انگلیسی!! من شخصا اولین دانشجوتونم!!! سلاااام امان ای مودت عه دوره بنابیم؛ بیدیم دانشجویان د امارا شهریه فانداد, د ادامه ناداییم ( ما یه مدت این دوره رو گذاشته بودیم؛ دیدیم دانشجوها شهریه نمیدادن, دیگه ادامه ندادیم ) بزار قهر کنه بره دیگه نیاد:hapydancsmil: امروز اصلا نیومد:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ سلاااام امان ای مودت عه دوره بنابیم؛ بیدیم دانشجویان د امارا شهریه فانداد, د ادامه ناداییم ( ما یه مدت این دوره رو گذاشته بودیم؛ دیدیم دانشجوها شهریه نمیدادن, دیگه ادامه ندادیم ) امروز اصلا نیومد:hapydancsmil: تو چه خوب گیلکی حرف می زنییییییییییییی کلا سر کار گذاشته بود مارو.. 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ تو چه خوب گیلکی حرف می زنییییییییییییی کلا سر کار گذاشته بود مارو.. قابلی نداره عجب آدمه.... خب نمیخواد بیاد از قبل خبر بده,اینهمه راه میریم و... لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ اهل بيت درود بر شماچه خبر ؟چه اخبار ؟چيكارا ميكنيد؟ خوش ميگذره ؟مامان خوبه؟ بابا خوبه؟ عزيزان خوب هستن؟ درسا در چه حاله؟ با سلام دوباره به دوستای گیلانی!یه پیشنهاد دارم! یه دوره تدریس زبانتونو توی همین تاپیک بذارین! مکالمه های معمولی و روزانه مثل آموزش مکالمه ی انگلیسی!! من شخصا اولین دانشجوتونم!!! سلام عليكم كي بود حرفه كلاسو زدمن يه مدت كلاس گذاشته بودم من و ونوس استاد بوديم اونموقه استقباله بي شائبه شده بود الان دانشجو كم داريم كلاسا كنسله ...كلاس خصوصيم تشكيل نميديم برامون صرف نداره 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ سلاااام امان ای مودت عه دوره بنابیم؛ بیدیم دانشجویان د امارا شهریه فانداد, د ادامه ناداییم ( ما یه مدت این دوره رو گذاشته بودیم؛ دیدیم دانشجوها شهریه نمیدادن, دیگه ادامه ندادیم ) امروز اصلا نیومد:hapydancsmil: شهریه؟؟؟؟ اصفونی جماعت جونشو میده آما شهریه نمیده!!!! حالا چنزه هه این شهریه؟ (حالا این شهریه چه اندازه هست؟) 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ اهل بيت درود بر شماچه خبر ؟چه اخبار ؟چيكارا ميكنيد؟ خوش ميگذره ؟مامان خوبه؟ بابا خوبه؟ عزيزان خوب هستن؟ درسا در چه حاله؟ سلااااااااااااااااااااااااااام؛ کجایی تو؛ مامان خوبه؛ بابا هم خوبه؛ کلاسا هم همش درحال کنسل شدن :hapydancsmil: چه باااااااارونیه ها:hapydancsmil: شهریه؟؟؟؟اصفونی جماعت جونشو میده آما شهریه نمیده!!!! حالا چنزه هه این شهریه؟ (حالا این شهریه چه اندازه هست؟) بله،کاملا درست شنیدین، شهریه جلسه ای برا هر دانشجو 5 هزار تومن؛ تعداد جلسات هم به هوش دانشجو بستگی داره؛ از 20 جلسه تا 100 جلسه داریم، لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده