عاطفه کوچولو 2896 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ من نَم دونِم مال چیچی این قمیا اینجی إنقِ کَمَن بِ قُل ما قُمیا: هِی أبُل فِ هِ اون بابات هِ نِ إإإإإإإإإإإإإ 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ من گیلانی نیستم ولی گیلانی ها رو دوس دارم 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ من گیلانی نیستم ولی گیلانی ها رو دوس دارم من گیلانی ام 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ من گیلانی ام باشین تا اموراتتون بگذره 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ باشین تا اموراتتون بگذره والا ما فقط اسمش و یدک میکشیدم از بچگی از گیلان اومدیم بیرون سالی یک بار هم نمیریم 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ عشق است سوتی را!!!!داداش تو تاپیک سوتی ثبتش کن! کدوم سوتی؟ از اینکه سریع یه مهمون اومد خندیدم حالا یه سوتی کوچولو دادیمااااا کدوم سوتی؟؟؟؟ این چی میگه ونوس؟ کدوم سوتی؟ نه بابا؛نامرد چیه ؛ای چه حرفیه؛:icon_gol:بازم بیاین خوشحال میشیم داداش بهرام؛رفتی؟! من دیگه میرم؛ شب خوووووووووووش آره رفته بودم، فک کردم تو هم رفتی :yawn:ساعت چنده؟ 3 و 10 دقيقه بامداد يا بدونه مداد مهمون داريم؟كيه؟ كجاست؟:wow:من گشنم شد بيدار شدم همه خوابن:bigbed: ...كسي نيمرو نميخوره:pot: سمیرا خوبی؟ من نَم دونِم مال چیچی این قمیا اینجی إنقِ کَمَن بِ قُل ما قُمیا: هِی أبُل فِ هِ اون بابات هِ نِ إإإإإإإإإإإإإ a person translate that for me من گیلانی نیستم ولی گیلانی ها رو دوس دارم عصمت خانم هم از گیلان شمارو دوست داره من گیلانی ام چشممون روشن، ببین کی اومده، آنجلا دونوسو 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ ه چشممون روشن، ببین کی اومده، آنجلا دونوسو عه تو هنوز انجلا رو فراموش نکردی؟ 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ من گیلانی ام آوو... تی فدا خانوم مدیر!!! (منم گیلانی نیستم!) خوبید خاله؟ لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ عه تو هنوز انجلا رو فراموش نکردی؟ چرا ، تو نخ ایزابل هستم الان تورو میبینم یاد آنجلا میفتم لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ عصمت خانم هم از گیلان شمارو دوست داره احیانا شماره تماس نداده 1 لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ داش بهرام مثل اینکه زبون ما قمیا رو نمی فهمی خودم برات ترجمه می کنم عزززززززیز دلم 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ این گیلانی ها هم عجب آدمایی هستنا!!!!مهمون براشون میاد... خودشون میرن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خب مهمون تا 12 شب؛ فوقش یکه شب؛ دیگه بیشتر بمونه که مهمون نمیشه؛ :yawn:ساعت چنده؟ 3 و 10 دقيقه بامداد يا بدونه مداد مهمون داريم؟كيه؟ كجاست؟:wow:من گشنم شد بيدار شدم همه خوابن:bigbed: ...كسي نيمرو نميخوره:pot: اوووو,3.10؛ کر تو خواب نری؟؟؟ :persiana__hahaha: من گیلانی نیستم ولی گیلانی ها رو دوس دارم شما لطف دارین من گیلانی ام به به , تالار پیلان چه افتخاری نصیبش شدا؛ خانووووم مدیر :aghosh: کدوم سوتی؟ حالا یه سوتی کوچولو دادیمااااا این چی میگه ونوس؟ کدوم سوتی؟ آره رفته بودم، فک کردم تو هم رفتی نه من بودم, نمیدونم چی میگه؛ سوتی چیه؟ خبر عروسی کیه؟؟؟ من لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ به به ؛ سااااااااارااااااااااااااااا لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ به به ؛ سااااااااارااااااااااااااااا دختر جون برو ایستگاه طراحی کن جای عروسی کردن لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ دختر جون برو ایستگاه طراحی کن جای عروسی کردن مگه میخوای طراحی کنی؟:icon_pf (34): آره؟ ساااراااااا, مگه نگفتین کسی طراحی نکنه؛ من هیچ کاری نکردم لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ مگه میخوای طراحی کنی؟:icon_pf (34):آره؟ ساااراااااا, مگه نگفتین کسی طراحی نکنه؛ من هیچ کاری نکردم اصلا سه چهار تا ایستگاه طراحی کردم در حد تیم ملییییییییی :gnugghender: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ اصلا سه چهار تا ایستگاه طراحی کردم در حد تیم ملییییییییی :gnugghender: جدی میگی ؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ جدی میگی ؟؟؟؟ اوووووووووووو دپرس نشو حالا شوخی کردم ولی جدی نگرانم می ترسم فردا هم استاد قهر کنه یا باهامون لج کنه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده