VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۰ سلام دیروز اینجا یه بارون شدید اومد میدون دانشگاه پر اب شده بود نمیتونستیم رد شیم در همین حال یه ون پلیسم مونده بود ما هم میگفتیم تو این گیرو دار همینمون کم بود دیدم هی دخترم سوار میکنم میرن ما هم گفتیم اقا اوضاع خطریه رفتیم که خودمون پاچه های شلوارو بدیم بالا و رد شیم که دیدیم این عزیزان نیروی انتظامی دختران را با ون از این ور میدان به ان ور میدان میبرن و نیتشان الهی است:gnugghender: منم رفتم با اون خانومه گفتم میشه ما هم ببرید؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 گفت بمون گفتم یعنی نمیگیرید؟ گفت تو که مانتوت خوبه کاملا حجابت خوبه به این خانومی هستی چرا بگیرمت گفتم اره منو باید جز دخترای نمونه بگیرید ون اومد ما سوار شدیم کلیم هیجان داشتیم حالا دختره اومده میگه نمیشهتا مترو ببرید(از میدون ونک تا مترو حقانی) میگم چرا تا میدون رسالت میبرنت ون_________>>>:ws28: این رانندشم یه سرباز جوون بود منم با پرویی اسمشو از استینش دیدم گفتم اقا علی میشه ما رو تا اتوبوسای رسالت ببرید ون___________>> پسره گفت اخه دستور اینه گفتم شما بزن زیرش ما دعات میکنیم:gnugghender: ما رو برد ما هم __________>>>:hapydancsmil: نتیجه گیری: هر ون پلیسی بد نیست 5 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۰ سلامدیروز اینجا یه بارون شدید اومد میدون دانشگاه پر اب شده بود نمیتونستیم رد شیم در همین حال یه ون پلیسم مونده بود ما هم میگفتیم تو این گیرو دار همینمون کم بود دیدم هی دخترم سوار میکنم میرن ما هم گفتیم اقا اوضاع خطریه رفتیم که خودمون پاچه های شلوارو بدیم بالا و رد شیم که دیدیم این عزیزان نیروی انتظامی دختران را با ون از این ور میدان به ان ور میدان میبرن و نیتشان الهی است:gnugghender: منم رفتم با اون خانومه گفتم میشه ما هم ببرید؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 گفت بمون گفتم یعنی نمیگیرید؟ گفت تو که مانتوت خوبه کاملا حجابت خوبه به این خانومی هستی چرا بگیرمت گفتم اره منو باید جز دخترای نمونه بگیرید ون اومد ما سوار شدیم کلیم هیجان داشتیم حالا دختره اومده میگه نمیشهتا مترو ببرید(از میدون ونک تا مترو حقانی) میگم چرا تا میدون رسالت میبرنت ون_________>>>:ws28: این رانندشم یه سرباز جوون بود منم با پرویی اسمشو از استینش دیدم گفتم اقا علی میشه ما رو تا اتوبوسای رسالت ببرید ون___________>> پسره گفت اخه دستور اینه گفتم شما بزن زیرش ما دعات میکنیم:gnugghender: ما رو برد ما هم __________>>>:hapydancsmil: نتیجه گیری: هر ون پلیسی بد نیست 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۰ RAPUNZEL درود عليكم زاكان جاااااااااااان شيمي احوالات چطو موطويه؟ ونوس بهرام مينا ونوس كوجاييييييييييييي؟دلم داره تنگ ميشه هابچه ها يه جا هس تو فيس بوك يه چي مثله پ ن پ اومده گيلكيشبه نامه: اون چي گِ ري! دررررررررررررروووووووووووووووووووود, خوووووووووووووبم؛ خوبییییییییییی؟ من یا یونی ام یا اینجا؛ اگه اینجا نبودم یعنی یونی ام؛ اگه یونی ام پس اینجا نیستم؛ پس اونوقت که گفتی کجایی؛نبودم ؛ یهنی یونی بودم؛ یه وقتایی هم 12 شب تا 10 صبح خوابم؛ بجز اون یعنی یا اینجام یا یونی؛ پس اگه اینجا بودم یعنی بونی ندارم و اگه یونی بودم یعنی اینجا نیستم ؛ اوکی ؟ اون چي گِ ري hi من داد ماس هستم اون چي گِ ري سلام اینجا کسی قصد ازدواج نداره اون چي گِ ري سلامدیروز اینجا یه بارون شدید اومد میدون دانشگاه پر اب شده بود نمیتونستیم رد شیم در همین حال یه ون پلیسم مونده بود ما هم میگفتیم تو این گیرو دار همینمون کم بود دیدم هی دخترم سوار میکنم میرن ما هم گفتیم اقا اوضاع خطریه رفتیم که خودمون پاچه های شلوارو بدیم بالا و رد شیم که دیدیم این عزیزان نیروی انتظامی دختران را با ون از این ور میدان به ان ور میدان میبرن و نیتشان الهی است:gnugghender: منم رفتم با اون خانومه گفتم میشه ما هم ببرید؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 گفت بمون گفتم یعنی نمیگیرید؟ گفت تو که مانتوت خوبه کاملا حجابت خوبه به این خانومی هستی چرا بگیرمت گفتم اره منو باید جز دخترای نمونه بگیرید ون اومد ما سوار شدیم کلیم هیجان داشتیم حالا دختره اومده میگه نمیشهتا مترو ببرید(از میدون ونک تا مترو حقانی) میگم چرا تا میدون رسالت میبرنت ون_________>>>:ws28: این رانندشم یه سرباز جوون بود منم با پرویی اسمشو از استینش دیدم گفتم اقا علی میشه ما رو تا اتوبوسای رسالت ببرید ون___________>> پسره گفت اخه دستور اینه گفتم شما بزن زیرش ما دعات میکنیم:gnugghender: ما رو برد ما هم __________>>>:hapydancsmil: نتیجه گیری: هر ون پلیسی بد نیست سلاااااااااااااااااام لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۰ ونوسی برو خوشمل کن که عروسی در پیش داریم :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۰ ونوسی برو خوشمل کن که عروسی در پیش داریم :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: چه خبره؟ چه خبره؟ هنوز که دوماد بله نگفته!!!! دختر هم دخترایه قدیم اومده سریع داداشمونو داره میبرهههههههههه من به عنوان خواهر دوماد؛ با این عروسی مخالللللللللللللللللللللللللللللللللفم , اینجور عروس دو روز دیگه نمیشه بهش چیزی گفت تو چرا بپر بپر میکنی لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۰ آخ جون عروسیه منه ؟ ولی من که نیمیتونم زن بگیرم حالا من باید مباظب آجیام باشم، اونارو سر و سامون بدم بعد خودم یه دل سیر زن بگیرم 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۰ آخ جون عروسیه منه ؟ ولی من که نیمیتونم زن بگیرم حالا من باید مباظب آجیام باشم، اونارو سر و سامون بدم بعد خودم یه دل سیر زن بگیرم یههههه دل سیییییییر ایففففففففففففل به خاندادشمون که اینقده به فکر ماست خب دخترایه دم بخت؛ اینقده مزاحم خانداداشم نشن؛گفته باشم؛ اول ما سر و سامون میگیرم بعد داداشمون :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۰ چه خبره؟ چه خبره؟ هنوز که دوماد بله نگفته!!!! دختر هم دخترایه قدیم اومده سریع داداشمونو داره میبرهههههههههه من به عنوان خواهر دوماد؛ با این عروسی مخالللللللللللللللللللللللللللللللللفم , اینجور عروس دو روز دیگه نمیشه بهش چیزی گفت تو چرا بپر بپر میکنی اصل روح انجمنه که موافقت کنه بقیه هیچ کارند 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۰ آخ جون عروسیه منه ؟ ولی من که نیمیتونم زن بگیرم حالا من باید مباظب آجیام باشم، اونارو سر و سامون بدم بعد خودم یه دل سیر زن بگیرم چه ناز میکنه :vahidrk: بده نه چک زدیم نه چونه عروس اومد به خونه :vahidrk: بدو برو کت و شلوار دامادیت رو بپوش بیا سر سفره عقد خدا پیشتیبان اون خواهرت هستش 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۰ :vahidrk: ان چی گه ره!!!!!!!!!!!!! اصل روح انجمنه که موافقت کنه بقیه هیچ کارند خواهر دوماد(خواهر شوووووووووهر) چه ناز میکنه :vahidrk: بده نه چک زدیم نه چونه عروس اومد به خونه :vahidrk: بدو برو کت و شلوار دامادیت رو بپوش بیا سر سفره عقد خدا پیشتیبان اون خواهرت هستش داداشمو اخفال نکن، درس داره؛ نمیشه که فقط خدا پشت و پنامون باشه،:5c6ipag2mnshmsf5ju3 فعلا 2 تا داداشمون رفتن، همین یه دونه برامون مونده مگه اینکه خواهراش سرو سامون بگیرن بعد خودش لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۰ اهل بيت درود عليكممينا نتركي الهي دررررررررررررروووووووووووووووووووود, خوووووووووووووبم؛ خوبییییییییییی؟ من یا یونی ام یا اینجا؛ اگه اینجا نبودم یعنی یونی ام؛ اگه یونی ام پس اینجا نیستم؛ پس اونوقت که گفتی کجایی؛نبودم ؛ یهنی یونی بودم؛ یه وقتایی هم 12 شب تا 10 صبح خوابم؛ بجز اون یعنی یا اینجام یا یونی؛ پس اگه اینجا بودم یعنی بونی ندارم و اگه یونی بودم یعنی اینجا نیستم ؛ اوکی ؟:th_scratchhead: اون چي گِ ري اون چي گِ ري اون چي گِ ري سلاااااااااااااااااام آوووووووووووواون چي كه ري؟!!الان كاملا متوجه ببوستم چي گي راستي اينو كه گفتم ديدي تو فيس؟ آخ جون عروسیه منه ؟ ولی من که نیمیتونم زن بگیرم حالا من باید مباظب آجیام باشم، اونارو سر و سامون بدم بعد خودم یه دل سیر زن بگیرم واي عروسيه بهرامه ونوس بدو بريم آرايشگا:(87): 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۰ :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۰ اهل بيت درود عليكممينا نتركي الهي آوووووووووووواون چي كه ري؟!!الان كاملا متوجه ببوستم چي گي راستي اينو كه گفتم ديدي تو فيس؟ واي عروسيه بهرامه ونوس بدو بريم آرايشگا:(87): سلام کر؛ نه ندیدم؛ پیداش نکردم , وااای؛چقد باحال میشه ها:persiana__hahaha: سمیرا ؟؟؟؟بریم طره یا بزک ؟؟؟آرایشگاه کتایون هم زیر خوتنومنه؛کاراش خوبه؛ قبل محرم 20 درصد تخفیف هم میده؛ فردا بیا اینجا :persiana__hahaha: :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۰ ببین برا عروسی داداشت چه خوشمل کرده 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ ای بابا نمیشه نقل قول گرفت روح خبیث منو اغفال نکن حالا عروس خوشگله ؟ آجیا شما نمیخواین سرو سامون بگیرین ؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ ای بابا نمیشه نقل قول گرفتروح خبیث منو اغفال نکن حالا عروس خوشگله ؟ آجیا شما نمیخواین سرو سامون بگیرین ؟ با اجازه بزرگتراااا ... خانداداش میلاد تا نیاد من چیزی نمیگم لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ با اجازه بزرگتراااا ... خانداداش میلاد تا نیاد من چیزی نمیگم بهلههههههههههههه میبینم که خبریهههههههههههه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده