RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ سلام منم به داش میلاد برسونید اگه تماس گرفت باهاتون همين ايميل ميده اوندفه كه سلام همتونو بهش رسوندم 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ حالا خوبه سيا نيستم اتفاقا از زيادي سفيدي همش دنباله اينم چجوري خودمو برنزه كنم:biggrin:ااااااااا كر اوندفه نوشتم همه چيرو كه ميلاد ايميل داده بود يو ديدم نوشته خانداداش اينجوري شدم تو همينجا واستون ايميلشو پيست كردم كه... بهرامو مينا ديدن نقل قول گرفتن و...تو حواست كجا بود كرگفته بود به همتون سلام برسونم گفته بود حجم معدش يك چهارم شدهگفته بود مالك اشتر اراك افتاده:icon_pf (34):گفته بود دوستاي خوبي يافته ولي دلش واسه ما خيلي خيلي تنگيده اسم همرو هم آورده بود مخصوصا تو ...عكس اون يارو هم كه هميشه ميذاشت تو پروفشم داده بود:icon_pf (34): ايندفه هم عيد رو تبريكيده بود همين! یادمه گذاشته بودی،اما اینکه کجا افتاده بود رو یادم نبود داره پستا 6000 تا میشهههههههههههه:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ خوبید شما دو تا؟؟؟ عکستو خوتت دادی؛ البته واسه اینکه جلیقه رو ببینم؛ رو سرت تغییرات داده بودی:persiana__hahaha: جای امین و میلاد و سمیرا بسی خالیییییی ست:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اثرات دوریهبه داداشم اس دادم چطوری چیزی نمیخوای میگیچرا میخوام اما سخته میگم بگو داداش کوچولو از زیر سنگم باشه جور میکنم میگه داماد میخوام من::vahidrk: پ ن:پویا دوستت دارم سلام برادر سرمان كمي مشغول است مي آييم ايشالا ولي فك كنم تا 1-2 ماه ديگه همينجوري سرم شلوخ باشه بعدشم كه وااااااااااااااي امتحانا مخلصيم آباجي من كلي دعا كردم ولي نيومددددددمنم برف موخوااااااااااااااااااااااااااااام:cryingf: امين چه فعال شده نكنه ميخواد برگردهخداكنه برگرده:hapydancsmil: اون روزم شماره منو از مينا گرفته بود بهم اس ام اس داد حالا خنده داره مينا به من گفت بعد شمارمو داد امين اس داده سلام سيا كر ..منم جواب دادم ميگم سلام آبرار ميگه بكيو بكيو از كويا بشناختي منم ؟!ميگم خو مينا گفت ديگه بهم ميگه عهههههه حيف شد ميخواستم اذيتت كنم :icon_razz: راستي خانداداشم عيد سيدا دوباره ايميل داده بود :hapydancsmil:سربازه آش خور شده ناجوررررررررر خب باید اجازه میپرسیدم شمارتو میدادم دیگهتو اعتماد کردی ه شمارتو بهم دادی من که نباید بی اجازت به کسی بدم امین تو پلاس هست بابا 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ اثرات دوریهبه داداشم اس دادم چطوری چیزی نمیخوای میگیچرا میخوام اما سختهمیگم بگو داداش کوچولو از زیر سنگم باشه جور میکنم میگه داماد میخوام من::vahidrk: ایول ,چه داداش باحالی پ ن:پویا دوستت دارم پویا کیه ؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ ایول ,چه داداش باحالی پویا کیه ؟؟؟؟ پویا داداش امینه ،بچس بابا 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ پویا داداش امینه ،بچس بابا اوکیییییی لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ یادمه گذاشته بودی،اما اینکه کجا افتاده بود رو یادم نبود داره پستا 6000 تا میشهههههههههههه:hapydancsmil: آخجوووووووووووووون الانه تاپيك ميتركه!من موندم يه زماني بود 2 مين از ميرفتي تا پيك گيلان 6 صفحه ميرف جلو انقد توش پست ميخورد موندم اين سرور چجوري ميكشه! ببين ميتونيم يه كاري بكنيم تالار گيلان جدا شه! اثرات دوریهبه داداشم اس دادم چطوری چیزی نمیخوای میگیچرا میخوام اما سختهمیگم بگو داداش کوچولو از زیر سنگم باشه جور میکنم میگه داماد میخوام من::vahidrk: پ ن:پویا دوستت دارم خب باید اجازه میپرسیدم شمارتو میدادم دیگهتو اعتماد کردی ه شمارتو بهم دادی من که نباید بی اجازت به کسی بدم امین تو پلاس هست بابا سلام كر چطول مطولييييييييييييييييييي؟خوب منم اين رفتاره خوبتو تحصين كردم نگفتم كه چرا پرسيدي 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۰ درود عليكم زاكان جاااااااااااان شيمي احوالات چطو موطويه؟ ونوس بهرام مينا ونوس كوجاييييييييييييي؟ دلم داره تنگ ميشه ها بچه ها يه جا هس تو فيس بوك يه چي مثله پ ن پ اومده گيلكيشبه نامه: اون چي گِ ري! 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۰ درود عليكم زاكان جاااااااااااان شيمي احوالات چطو موطويه؟ ونوس بهرام ميناونوس كوجاييييييييييييي؟ دلم داره تنگ ميشه ها بچه ها يه جا هس تو فيس بوك يه چي مثله پ ن پ اومده گيلكيشبه نامه: اون چي گِ ري! سلام خوبی؟ اون چی گ ری؟ چه باحال، یه نمونشو میذاشتی اینجا 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۰ سلام خوبی؟اون چی گ ری؟ چه باحال، یه نمونشو میذاشتی اینجا سلام مرسي تو خوبي؟آره يني اين چي ميگه پسر ! به زبانه رشتيه راستي تو رشتي متوجه ميشي؟ تا حالا نديدم كلا به زبانه گيلكي صحبت كني بلدي؟من كه عاشقشم:hapydancsmil: باشه رفتم فيس بوك ميذارم براتون :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۰ سلام مرسي تو خوبي؟آره يني اين چي ميگه پسر !به زبانه رشتيه راستي تو رشتي متوجه ميشي؟ تا حالا نديدم كلا به زبانه گيلكي صحبت كني بلدي؟من كه عاشقشم:hapydancsmil: باشه رفتم فيس بوك ميذارم براتون :hapydancsmil: خوبم مرسی میدونم بابا معنیشو رشتی هم بلدم، یادش بخیر، میخواستم برم دانشگاه تو رشت تاکسی سوار میشدم بعد راننده میگفت : " آقا شما صدی فَدَیییییییییییییییییییییییییی؟؟؟؟" اینجا تو قزوین هم که همه عشق پیکان هستن، 70 درصد جوونای اینجا پیکان دارن 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۰ خوبم مرسی میدونم بابا معنیشو رشتی هم بلدم، یادش بخیر، میخواستم برم دانشگاه تو رشت تاکسی سوار میشدم بعد راننده میگفت : " آقا شما صدی فَدَیییییییییییییییییییییییییی؟؟؟؟" اینجا تو قزوین هم که همه عشق پیکان هستن، 70 درصد جوونای اینجا پیکان دارن پس رشتي ياد گرفتي دوران دانشجوييت :ws28: يادش بخير ما سه تا دوست بوديم دوران دبيرستان قرار گذاشته بوديم با هم بزنيم ميكروبيولوژي لاهيجان بعد يه پيكان جوانانه گوجه اي بگيريم لوله اگزوزشو بزنيم همچين اسپورتش كنيم صدا بده باهاش بريم لاهيج كه بعد من نامردي كردم زدم رشت اون دو تا زدن لاهيج 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۰ پس رشتي ياد گرفتي دوران دانشجوييت:ws28: يادش بخير ما سه تا دوست بوديم دوران دبيرستان قرار گذاشته بوديم با هم بزنيم ميكروبيولوژي لاهيجان بعد يه پيكان جوانانه گوجه اي بگيريم لوله اگزوزشو بزنيم همچين اسپورتش كنيم صدا بده باهاش بريم لاهيج كه بعد من نامردي كردم زدم رشت اون دو تا زدن لاهيج آره باو هیچوقت فک نمیکردم دلم برا دانشگا گیلان تنگش شه، ولی واقعا دلم براش تنگولیده 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۰ سلام اینجا کسی قصد ازدواج نداره :gnugghender: داره این بهرام مجرده چند باری هم بهم گفته قصد ازدواج داره 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۰ خوب منم مجردم و قصد ازدواج دارم پس مبارکه دیگه روحی خودت عقد و جاری کن :hapydancsmil: اخ جون عروسی :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: دوشیزه مکرمه سرکار خانوم واکینگ ایا من ویکلم شما رو به عقد داماد گرامی به مهریه معلوم 1435 سکله و یه ماچ و بوسه در بیاورم :gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۰ بله بله بله :hapydancsmil: :hapydancsmil: :hapydancsmil: :hapydancsmil: ولی چرا اسم دومادو نگفتی؟؟؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 بزاردوماد بیادبعد اسمش رو میگم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده