رفتن به مطلب

گیلانی ها بیان پرچمو ببرن بالا .....

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 9.9k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

* v e n o o s * مهمان
حالا خوبه سيا نيستم اتفاقا از زيادي سفيدي همش دنباله اينم چجوري خودمو برنزه كنم:4564::biggrin:

ااااااااا كر اوندفه نوشتم همه چيرو كه ميلاد ايميل داده بود يو ديدم نوشته خانداداش اينجوري شدم:w58: تو همينجا واستون ايميلشو پيست كردم كه... بهرامو مينا ديدن نقل قول گرفتن و...:ws52:تو حواست كجا بود كر:ws38:گفته بود به همتون سلام برسونم گفته بود حجم معدش يك چهارم شده:ws28::4564:گفته بود مالك اشتر اراك افتاده:icon_pf (34):گفته بود دوستاي خوبي يافته ولي دلش واسه ما خيلي خيلي تنگيده اسم همرو هم آورده بود مخصوصا تو ...عكس اون يارو هم كه هميشه ميذاشت تو پروفشم داده بود:w02::icon_pf (34):

ايندفه هم عيد رو تبريكيده بود همين!

یادمه گذاشته بودی،اما اینکه کجا افتاده بود رو یادم نبود :w02:

داره پستا 6000 تا میشهههههههههههه:hapydancsmil:

لینک به دیدگاه
خوبید شما دو تا؟؟؟%28279%29.gif

عکستو خوتت دادی؛ البته واسه اینکه جلیقه رو ببینم؛ رو سرت تغییرات داده بودی:persiana__hahaha:

جای امین و میلاد و سمیرا بسی خالیییییی ست:5c6ipag2mnshmsf5ju3

اثرات دوریه:4564:به داداشم اس دادم چطوری چیزی نمیخوای میگیچرا میخوام اما سخته

میگم بگو داداش کوچولو از زیر سنگم باشه جور میکنم

میگه داماد میخوام

من::vahidrk:

پ ن:پویا دوستت دارم:ws3:

سلام برادر سرمان كمي مشغول است مي آييم ايشالا ولي فك كنم تا 1-2 ماه ديگه همينجوري سرم شلوخ باشه بعدشم كه وااااااااااااااي امتحانا:4564:

مخلصيم آباجي:a030:

من كلي دعا كردم ولي نيومدددددد:sad0:منم برف موخوااااااااااااااااااااااااااااام:cryingf:

امين چه فعال شده نكنه ميخواد برگرده:ws38:خداكنه برگرده:hapydancsmil: اون روزم شماره منو از مينا گرفته بود بهم اس ام اس داد :ws3:حالا خنده داره مينا به من گفت بعد شمارمو داد

امين اس داده سلام سيا كر ..:w58:منم جواب دادم ميگم سلام آبرار ميگه بكيو بكيو از كويا بشناختي منم ؟!:w58::ws28:ميگم خو مينا گفت ديگه بهم :banel_smiley_4: ميگه عهههههه حيف شد ميخواستم اذيتت كنم :icon_razz: راستي خانداداشم عيد سيدا دوباره ايميل داده بود :hapydancsmil:سربازه آش خور شده ناجوررررررررر:ws3:

خب باید اجازه میپرسیدم شمارتو میدادم دیگه:ws38:تو اعتماد کردی ه شمارتو بهم دادی من که نباید بی اجازت به کسی بدم:hanghead:

امین تو پلاس هست بابا:w02:

• Like 2
لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان

میگه داماد میخوام

ایول ,چه داداش باحالی :ws28:

پویا کیه ؟؟؟؟ %2887%29.gif

لینک به دیدگاه
یادمه گذاشته بودی،اما اینکه کجا افتاده بود رو یادم نبود :w02:

داره پستا 6000 تا میشهههههههههههه:hapydancsmil:

آخجوووووووووووووون الانه تاپيك ميتركه!:w58:من موندم يه زماني بود 2 مين از ميرفتي تا پيك گيلان 6 صفحه ميرف جلو انقد توش پست ميخورد موندم اين سرور چجوري ميكشه!:w58: ببين ميتونيم يه كاري بكنيم تالار گيلان جدا شه!:ws3:

میگه داماد میخوام

خب باید اجازه میپرسیدم شمارتو میدادم دیگه:ws38:تو اعتماد کردی ه شمارتو بهم دادی من که نباید بی اجازت به کسی بدم:hanghead:

امین تو پلاس هست بابا:w02:

سلام كر چطول مطولييييييييييييييييييي؟:ws3:خوب منم اين رفتاره خوبتو تحصين كردم نگفتم كه چرا پرسيدي :a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه

درود عليكم :ws3:زاكان جاااااااااااان شيمي احوالات چطو موطويه؟ ونوس بهرام مينا

ونوس كوجاييييييييييييي؟:banel_smiley_4:

دلم داره تنگ ميشه ها:w000:

بچه ها يه جا هس تو فيس بوك يه چي مثله پ ن پ اومده گيلكيش:ws28:به نامه: اون چي گِ ري!:w58::ws28:

• Like 2
لینک به دیدگاه
درود عليكم :ws3:زاكان جاااااااااااان شيمي احوالات چطو موطويه؟ ونوس بهرام مينا

ونوس كوجاييييييييييييي؟:banel_smiley_4:

دلم داره تنگ ميشه ها:w000:

بچه ها يه جا هس تو فيس بوك يه چي مثله پ ن پ اومده گيلكيش:ws28:به نامه: اون چي گِ ري!:w58::ws28:

سلام خوبی؟

اون چی گ ری؟ :ws3: چه باحال، یه نمونشو میذاشتی اینجا :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلام خوبی؟

اون چی گ ری؟ :ws3: چه باحال، یه نمونشو میذاشتی اینجا :ws3:

سلام مرسي تو خوبي؟:ws3:آره يني اين چي ميگه پسر !:ws3:

به زبانه رشتيه راستي تو رشتي متوجه ميشي؟ تا حالا نديدم كلا به زبانه گيلكي صحبت كني بلدي؟من كه عاشقشم:hapydancsmil:

باشه رفتم فيس بوك ميذارم براتون :hapydancsmil:

• Like 1
لینک به دیدگاه
سلام مرسي تو خوبي؟:ws3:آره يني اين چي ميگه پسر !:ws3:

به زبانه رشتيه راستي تو رشتي متوجه ميشي؟ تا حالا نديدم كلا به زبانه گيلكي صحبت كني بلدي؟من كه عاشقشم:hapydancsmil:

باشه رفتم فيس بوك ميذارم براتون :hapydancsmil:

خوبم مرسی :ws3:

میدونم بابا معنیشو :ws3: رشتی هم بلدم، یادش بخیر، میخواستم برم دانشگاه تو رشت تاکسی سوار میشدم بعد راننده میگفت : " آقا شما صدی فَدَیییییییییییییییییییییییییی؟؟؟؟" :ws3:

اینجا تو قزوین هم که همه عشق پیکان هستن، 70 درصد جوونای اینجا پیکان دارن :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

خوبم مرسی :ws3:

میدونم بابا معنیشو :ws3: رشتی هم بلدم، یادش بخیر، میخواستم برم دانشگاه تو رشت تاکسی سوار میشدم بعد راننده میگفت : " آقا شما صدی فَدَیییییییییییییییییییییییییی؟؟؟؟" :ws3:

اینجا تو قزوین هم که همه عشق پیکان هستن، 70 درصد جوونای اینجا پیکان دارن :ws3:

پس رشتي ياد گرفتي دوران دانشجوييت:ws3:

:ws28::ws28::ws28:

يادش بخير ما سه تا دوست بوديم دوران دبيرستان قرار گذاشته بوديم با هم بزنيم ميكروبيولوژي لاهيجان بعد يه پيكان جوانانه گوجه اي بگيريم لوله اگزوزشو بزنيم همچين اسپورتش كنيم صدا بده باهاش بريم لاهيج :ws28:كه بعد من نامردي كردم زدم رشت اون دو تا زدن لاهيج:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
پس رشتي ياد گرفتي دوران دانشجوييت:ws3:

:ws28::ws28::ws28:

يادش بخير ما سه تا دوست بوديم دوران دبيرستان قرار گذاشته بوديم با هم بزنيم ميكروبيولوژي لاهيجان بعد يه پيكان جوانانه گوجه اي بگيريم لوله اگزوزشو بزنيم همچين اسپورتش كنيم صدا بده باهاش بريم لاهيج :ws28:كه بعد من نامردي كردم زدم رشت اون دو تا زدن لاهيج:ws3:

آره باو :ws3:

هیچوقت فک نمیکردم دلم برا دانشگا گیلان تنگش شه، ولی واقعا دلم براش تنگولیده sigh.gif

• Like 3
لینک به دیدگاه
خوب منم مجردم و قصد ازدواج دارم

پس مبارکه دیگه

روحی خودت عقد و جاری کن :hapydancsmil:

اخ جون عروسی :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:

دوشیزه مکرمه سرکار خانوم واکینگ :w58:

ایا من ویکلم

شما رو به عقد داماد گرامی

به مهریه معلوم 1435 سکله و یه ماچ و بوسه در بیاورم :gnugghender:

• Like 1
لینک به دیدگاه