VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ اوهوم اون که چیزی معلوم نبود چی؟عکس منو آورده از تو؟ یعنی چی؟؟؟؟ بااای بااااای تو که هنوز هستی دلم بی فرند میخواهد 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ چی؟عکس منو آورده از تو؟ یعنی چی؟؟؟؟ بااای بااااای عکس منو از کجا آوردی تو ؟ اون که چیزی معلوم نبود تو که هنوز هستی دلم بی فرند میخواهد اتفاقا دل منم گرل فرند میخواهد 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ عکس منو از کجا آوردی تو ؟ اتفاقا دل منم گرل فرند میخواهد فقط بی فرند من برم لالا شب بخیر:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ فقط بی فرند من برم لالا شب بخیر:hapydancsmil: شب بخیر 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ دلم بی فرند میخواهد اتفاقا دل منم گرل فرند میخواهد خوبید شما دو تا؟؟؟ عکستو خوتت دادی؛ البته واسه اینکه جلیقه رو ببینم؛ رو سرت تغییرات داده بودی جای امین و میلاد و سمیرا بسی خالیییییی ست:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ من اومدم :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: چه خبران دينممممممممممم كهههههههههههه مره نيدينيد خوشحاليد :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ موی سفیدو توی آینه دیدم آهی بلند از ته دل کشیدم تا زیر لب شکوه رو کردم آغاز عقل هیم زد که خودت رو نباز عشق باید پا در میونی کنه تا آدم احساس جوونی کنه رفته بودم تا مثل یک کبوتر باز کنم تو آسمون بال و پر دیدم که شوقی ندارم به پرواز عقل هیم زد که خودت رو نباز رفتم که با شادیا سازش کنم گل های گلدونو نوازش کنم از دل بی حوصله غمگین شدم تشنه ی دلداری و تسکین شدم :4564::4564::4564: 4 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ خوبید شما دو تا؟؟؟ عکستو خوتت دادی؛ البته واسه اینکه جلیقه رو ببینم؛ رو سرت تغییرات داده بودی جای امین و میلاد و سمیرا بسی خالیییییی ست:5c6ipag2mnshmsf5ju3 مرسی شما خوبی؟ آها، اون مشکلی نداره ، سیوش کرده بودی؟ من اومدم :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: چه خبران دينممممممممممم كهههههههههههه مره نيدينيد خوشحاليد :hapydancsmil: به به عزیز دل برادر کجایی تو ؟ نمیای چرا؟ 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ من اومدم :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: چه خبران دينممممممممممم كهههههههههههه مره نيدينيد خوشحاليد :hapydancsmil: خوش اوووومدییییییییییییییی:hapydancsmil: نه خواخوری, عه حرف چیسه؛ تی جااا خیلیییییییییییی خالی ایسه :aghosh: مرسی شما خوبی؟ آها، اون مشکلی نداره ، سیوش کرده بودی؟ بلی؛ خوبم ؛ نه باابااااا سیو واسه چییییییی دلم شمال میخواد بفرماییید , شماله خودتونه لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ من دلم برف میخواااااد حرفای دل منو میزنین 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ حرفای دل منو میزنین هی روزگاااار؛ یه عالمههههه داره بارون میااااااد:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ هی روزگاااار؛ یه عالمههههه داره بارون میااااااد:hapydancsmil: واقعا ؟ چقد بارون آخه 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ واقعا ؟ چقد بارون آخه خیلییییییییییییی زیااااا د؛ صداش میاد:hapydancsmil: به قوله شاعر شاعر، باز باران با ترانه با گوهر های فراوان...... چی الکی پست میدیم پرچم بره بالاااا؛ راستی امروز دیدم یکی تو فیس به اسم امین اد کرده منو, دیدم عهههه امینه تاپیک گیلانیاست لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ آ به به عزیز دل برادر کجایی تو ؟ نمیای چرا؟ سلام برادر سرمان كمي مشغول است مي آييم ايشالا ولي فك كنم تا 1-2 ماه ديگه همينجوري سرم شلوخ باشه بعدشم كه وااااااااااااااي امتحانا خوش اوووومدییییییییییییییی:hapydancsmil: نه خواخوری, عه حرف چیسه؛ تی جااا خیلیییییییییییی خالی ایسه :aghosh: مخلصيم آباجي من دلم برف میخواااااد من كلي دعا كردم ولي نيومددددددمنم برف موخوااااااااااااااااااااااااااااام:cryingf: خیلییییییییییییی زیااااا د؛ صداش میاد:hapydancsmil: به قوله شاعر شاعر، باز باران با ترانه با گوهر های فراوان...... چی الکی پست میدیم پرچم بره بالاااا؛ راستی امروز دیدم یکی تو فیس به اسم امین اد کرده منو, دیدم عهههه امینه تاپیک گیلانیاست امين چه فعال شده نكنه ميخواد برگردهخداكنه برگرده:hapydancsmil: اون روزم شماره منو از مينا گرفته بود بهم اس ام اس داد حالا خنده داره مينا به من گفت بعد شمارمو داد امين اس داده سلام سيا كر ..منم جواب دادم ميگم سلام آبرار ميگه بكيو بكيو از كويا بشناختي منم ؟!ميگم خو مينا گفت ديگه بهم ميگه عهههههه حيف شد ميخواستم اذيتت كنم :icon_razz: راستي خانداداشم عيد سيدا دوباره ايميل داده بود :hapydancsmil:سربازه آش خور شده ناجوررررررررر 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ سلام برادر سرمان كمي مشغول است مي آييم ايشالا ولي فك كنم تا 1-2 ماه ديگه همينجوري سرم شلوخ باشه بعدشم كه وااااااااااااااي امتحانا مخلصيم آباجي من كلي دعا كردم ولي نيومددددددمنم برف موخوااااااااااااااااااااااااااااام:cryingf: امين چه فعال شده نكنه ميخواد برگردهخداكنه برگرده:hapydancsmil: اون روزم شماره منو از مينا گرفته بود بهم اس ام اس داد حالا خنده داره مينا به من گفت بعد شمارمو داد امين اس داده سلام سيا كر ..منم جواب دادم ميگم سلام آبرار ميگه بكيو بكيو از كويا بشناختي منم ؟!ميگم خو مينا گفت ديگه بهم ميگه عهههههه حيف شد ميخواستم اذيتت كنم :icon_razz: راستي خانداداشم عيد سيدا دوباره ايميل داده بود :hapydancsmil:سربازه آش خور شده ناجوررررررررر جدی؛ سیاااااا کر آخی، میلاد کجاست؟؟ نگفت کدوم پادگانه ؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ سلام منم به داش میلاد برسونید اگه تماس گرفت باهاتون 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ جدی؛ سیاااااا کر آخی، میلاد کجاست؟؟ نگفت کدوم پادگانه ؟؟؟؟ حالا خوبه سيا نيستم اتفاقا از زيادي سفيدي همش دنباله اينم چجوري خودمو برنزه كنم:biggrin: ااااااااا كر اوندفه نوشتم همه چيرو كه ميلاد ايميل داده بود يو ديدم نوشته خانداداش اينجوري شدم تو همينجا واستون ايميلشو پيست كردم كه... بهرامو مينا ديدن نقل قول گرفتن و...تو حواست كجا بود كرگفته بود به همتون سلام برسونم گفته بود حجم معدش يك چهارم شدهگفته بود مالك اشتر اراك افتاده:icon_pf (34):گفته بود دوستاي خوبي يافته ولي دلش واسه ما خيلي خيلي تنگيده اسم همرو هم آورده بود مخصوصا تو ...عكس اون يارو هم كه هميشه ميذاشت تو پروفشم داده بود:icon_pf (34): ايندفه هم عيد رو تبريكيده بود همين! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده