* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ ونوس منظورش البوم خونشون بود !!!! پسر هم اینقد لوووووووس!!! الان که دیگه تو خونه ها آلبوم نیست؛ هر چی عکسه تو هارده کامپیوتره لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ اونجا که نمیزارم الان حال ندارم برم لب تاپمو از پایین بیارم یادم بیار نشونت بدم بعد بریم اره یه عده بودن همش همینو میگی ولی نشون نمیدی اونو که میدونم؛:persiana__hahaha: اما تو که میگی لاس وگاس به دنیا اومدی؛ فکر کردم املش هم یه محله به اسم داره؛ مثلا رشت یه محله به اسم آلمان داره:persiana__hahaha: نه بابا، من آستانه به دنیا اومدم لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ آخرش متوجه نشدم؛ کدوم عکس واقعیه اسی بودا بهرام؛ من چرا نمیتونم آلبومتو ببینم؟؟؟ ونوس منظورش البوم خونشون بود !!!! پسر هم اینقد لوووووووس!!! الان که دیگه تو خونه ها آلبوم نیست؛ هر چی عکسه تو هارده کامپیوتره :ws28: خب منم منظورم آلبوم توی کامپیوتره، مگه الانم بیرون از رو فیلم ، عکس ظاهر میکنن ؟ 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ !!!! پسر هم اینقد لوووووووس!!! الان که دیگه تو خونه ها آلبوم نیست؛ هر چی عکسه تو هارده کامپیوتره من عکس ندارم برعکس داداشم یه عالمه داره 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ :ws28: خب منم منظورم آلبوم توی کامپیوتره، مگه الانم بیرون از رو فیلم ، عکس ظاهر میکنن ؟ پ ن پ سریع عکستو بده منو ونوس ببینیم 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ نه بابا، من آستانه به دنیا اومدم آهان :ws28: خب منم منظورم آلبوم توی کامپیوتره، مگه الانم بیرون از رو فیلم ، عکس ظاهر میکنن ؟ به اون میگن پوشه من که تو رو دیدم؛ مینا و سمیرا و میلاد . ممد و سارا و مصطفی و.......... اینارو هم دیدم, میشه حدودا 50-60 نفر لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ :ws28: خب منم منظورم آلبوم توی کامپیوتره، مگه الانم بیرون از رو فیلم ، عکس ظاهر میکنن ؟ راستی، یازم هستنا کسایی که عکس ظاهر میکنن من عکس ندارم برعکس داداشم یه عالمه داره آخیی؛ یه روز با سمیرا بریم بیرون؛ منم دوربین بیارم ، یه عالمه عکس بیگیریم پ ن پ سریع عکستو بده منو ونوس ببینیم من عکسشو دارم ؛ بدم ببینی؟؟؟؟:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ پ ن پ سریع عکستو بده منو ونوس ببینیم دیدین که عکس منو 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ بهرام عکستو بذارم آیا؟؟؟؟ایجازه است؟:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ آهان به اون میگن پوشه من که تو رو دیدم؛ مینا و سمیرا و میلاد . ممد و سارا و مصطفی و.......... اینارو هم دیدم, میشه حدودا 50-60 نفر میلاد؟کدوم کجا دیدی من ندیدم راستی، یازم هستنا کسایی که عکس ظاهر میکنن آخیی؛ یه روز با سمیرا بریم بیرون؛ منم دوربین بیارم ، یه عالمه عکس بیگیریم من عکسشو دارم ؛ بدم ببینی؟؟؟؟:hapydancsmil: جمعه تا سه شنبه رست بودم اکی بریم اره بده:gnugghender: دیدین که عکس منو کی 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ میلاد؟کدومکجا دیدی من ندیدم جمعه تا سه شنبه رست بودم اکی بریم اره بده:gnugghender: کی میلاد 68 دیگه 10 نفر رو که تو همین تاپیکه دیدم, بیشتر از 40 نفر رو تو فیس بوک, 2 نفر رو تو یونیمون؛ 6 نفر رو هم تو میتینگ خودمون؛ هر وقت میای خبر بده لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ من عکسشو دارم ؛ بدم ببینی؟؟؟؟:hapydancsmil: عکس من دست تو چیکار میکنه ؟ 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ ماشالله 12 تا مهمان داریم لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ عکس من دست تو چیکار میکنه ؟ دیگه دیگه بذارم آیا؟؟؟:gnugghender: لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ میلاد 68 دیگه 10 نفر رو که تو همین تاپیکه دیدم, بیشتر از 40 نفر رو تو فیس بوک, 2 نفر رو تو یونیمون؛ 6 نفر رو هم تو میتینگ خودمون؛ هر وقت میای خبر بده اکی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 عکس من دست تو چیکار میکنه ؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ اکی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 داره پستای اینجا به 6000 میرسه:hapydancsmil: کاری ندارید ؟؟؟ من برم دیگه لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ نمیتونم نقل قول بگیرم مینا همونی که گفتی شبیه فردینی ونوس عکس منو از آورده تو ؟ 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ داره پستای اینجا به 6000 میرسه:hapydancsmil: کاری ندارید ؟؟؟ من برم دیگه برو به سلامت نمیتونم نقل قول بگیرممینا همونی که گفتی شبیه فردینی ونوس عکس منو از آورده تو ؟ اون که عینک داشتی و سیاه سفید بود 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ اون که عینک داشتی و سیاه سفید بود اوهوم 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ ونوس عکس منو از آورده تو ؟ چی؟ عکس منو آورده از تو؟ یعنی چی؟؟؟؟ برو به سلامت بااای بااااای لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده