Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ اخه شنیدم رودسر باغ فندوق زیاده اتفاقا تشکیل نشه بده اونور وسط فرجه ها باید بریم اولا که من رودسری نیستم ثانیا اونجا هم اگه باشه تو دهاتاشه وسط شهر که نیست 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ اولا که من رودسری نیستم ثانیا اونجا هم اگه باشه تو دهاتاشه وسط شهر که نیست کجایی هستی؟ بعدشم خیلی بدی 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ کجایی هستی؟ بعدشم خیلی بدی اهل لاس وگاس چرا بدم ؟ نمیدونم چرا چن روزه همه باهام دعوا دارن یا میخوان کل کل کنن ، خسته شدم 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ اهل لاس وگاس چرا بدم ؟ نمیدونم چرا چن روزه همه باهام دعوا دارن یا میخوان کل کل کنن ، خسته شدم چون عکستو گذاشتی ما ندیدیم نخیر بچه رودسری:gnugghender:میای بریم باغ فندوق ،فندق دزدی؟ 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ چون عکستو گذاشتی ما ندیدیم نخیر بچه رودسری:gnugghender:میای بریم باغ فندوق ،فندق دزدی؟ خودت بچه رودسری لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ راستی اینجا املشی نداریم ؟ لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ عکست کو تو آلبومه راستی اینجا املشی نداریم ؟ چرا داریم، چیکارش داری؟ من هستم 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ چرا داریم، چیکارش داری؟ من هستم آهان, آخه گفتی واسه لاس وگاسی ؛ فکر کردم من قبلا اشتباه شنیدم لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ بد جنس عکس نزاشتی ببینیم ونوس پنجشنبه بریم عکس ببینیم:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ آهان, آخه گفتی واسه لاس وگاسی ؛ فکر کردم من قبلا اشتباه شنیدم خب لاس وگاس به دنیا اومدم لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ بد جنس عکس نزاشتی ببینیمونوس پنجشنبه بریم عکس ببینیم:gnugghender: اونجا فقط کسایی رو راه میدن که خودشونم عکس بذارن لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ بد جنس عکس نزاشتی ببینیمونوس پنجشنبه بریم عکس ببینیم:gnugghender: آره؛ بریم؛ من تازه ساعت 3 امروز تاپیکو دیدم ؛ یه تعداد عکساشون بود لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ خب لاس وگاس به دنیا اومدم عههه؛ لاس وگاس اطرافه املشه ؟ لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ عههه؛ لاس وگاس اطرافه املشه ؟ نه تو امریکاست، اینم نمیدونی؟ لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ اونجا فقط کسایی رو راه میدن که خودشونم عکس بذارن اونجا که نمیزارم الان حال ندارم برم لب تاپمو از پایین بیارم یادم بیار نشونت بدم بعد آره؛ بریم؛ من تازه ساعت 3 امروز تاپیکو دیدم ؛ یه تعداد عکساشون بود بریم اره یه عده بودن 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ نه تو امریکاست، اینم نمیدونی؟ اونو که میدونم؛:persiana__hahaha: اما تو که میگی لاس وگاس به دنیا اومدی؛ فکر کردم املش هم یه محله به اسم داره؛ مثلا رشت یه محله به اسم آلمان داره:persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ اونجا که نمیزارم الان حال ندارم برم لب تاپمو از پایین بیارم یادم بیار نشونت بدم بعد بریم اره یه عده بودن آخرش متوجه نشدم؛ کدوم عکس واقعیه اسی بودا بهرام؛ من چرا نمیتونم آلبومتو ببینم؟؟؟ لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ آخرش متوجه نشدم؛ کدوم عکس واقعیه اسی بودا بهرام؛ من چرا نمیتونم آلبومتو ببینم؟؟؟ ونوس منظورش البوم خونشون بود 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده